AES съкращение

Най-старото съоръжение, което е електроцентралата на Masinloc Coal, беше приватизирана от правителството през 2008 г., където AES спечели търга за базираната в Замбале съоръжение с въглища с офертата си от 930 милиона долара.

AES съкращение

Връзка към тази страница:

Flashcards & Bookmarks ?

  • Facebook
  • Twitter
  • Google

Флаш карти ?
Моите отметки ?
Референции в архива на периодични издания ?
Участието на AES се основава на сътрудничества, които водят до стойност за светлина, AES и техните клиенти.

Той каза, че настоящите автоматизирани AE, управлявани от SmartMatic.

AES е вирусно заболяване, което причинява грипоподобни симптоми като висока температура, повръщане и в крайни случаи, мозъчна дисфункция, припадък и възпаление на сърцето и бъбреците.

Нисък бизнес риск: Оценките отразяват ниския бизнес риск на AES Gener в резултат на балансирана договорна позиция и разнообразно портфолио от генерирани активи, които поддържат стабилност на генерирането на парични потоци и предсказуемостта.

„Обръщението на решения по проекта AES от предишното правителство не трябва да влияе на възвръщаемостта на LTAT на инвестиция, която е взета с надлежни търговски съображения“, заяви Мохд Анвар, който също е малайзийски въоръжени сили на асоциацията на ветераните, президент на Асоциацията на ветераните.

„AES разполага с най-голямото хранилище на аудио знания, AES електронната библиотека, която сега е основна полза за членство.

Meaney използва тези знания, за да развие проактивно рисковите програми на AES с цел да ги направи стратегическо предимство за компанията.

Най-старото съоръжение, което е електроцентралата на Masinloc Coal, беше приватизирана от правителството през 2008 г., където AES спечели търга за базираната в Замбале съоръжение с въглища с офертата си от 930 милиона долара.

AES съкращение

[EEZ] Покажи IPA

Всяка от различните ранни форми на бронзови или медни пари, използвани в древен Рим. : Сравнете като 2 (def. 1).

Произход на AES

Думи наблизо AES

Речник.com неограничен въз основа на случайната къща, без ограничен речник, © Random House, Inc. 2023

Как да използвате AE в изречение

  • Можете да очаквате вашите данни да останат в безопасност и да се звучат с ултра-секретно 256-битов AES криптиране и ще ви хареса колко е лесно и ефективно да поддържате раздели на всички тях на едно място.

Най -богатите силови играчи на Вашингтон | Сандра Макълвайн | 19 май 2010 г. | Ежедневният звяр

Селекции от Viri roma | Чарлз Франноис L’MOMOND

  • Жителите на Земята ни наричат AES-Ши, защото имаме нашите жилища в големи, приятни, зелени хълмове.

Ромола | Джордж Елиът

Значението на AES на английски

Изравнете или с темпо на охлюв? Говорейки за скорост

Английски – арабски английско -бенгалски английски – каталунски английски – Цешки английски – данински английски – хинди английски – кореански английски – малай английски – марати английски – руски английски – таймски английски – английски английски – турски английски – Украински английски – виетнамски език

Списъци с думи
Моите списъци с думи

Добавяне AES към един от вашите списъци по -долу или създайте нов.