Аниме торент тракери

Contents

Без допълнително обожание, нека да разгледаме 10 -те най -добри уебсайтове за аниме торент.

Най -добрите сайтове за аниме торент [Актуализиран списък]

Ако сте фен на аниме, знаете, че е грях да не наваксате най -новия епизод от любимия си сериал. Но не всички аниме са стигнали до основните стрийминг услуги. За да получите ежедневната си доза аниме, ще трябва да се обърнете към сайтовете за аниме торент, често посещавани от феновете на анимето.

Преди да разкрием любимия си списък на най -добрите аниме торент сайтове, нека се потопим по -дълбоко в това, за което се случва свръх.

Шансовете са, че сте пленени от плешивия, редовно изглеждащ сайтама в популярния Мъж с един удар На Хулу. И се чудите дали има повече филми с подобна тематика, които да задоволят глада ви.

Въпросът, който поставя отговор, е: как да предавате аниме на вашите устройства? И, къде разберете какво съществува анимето и са най -популярни сред феновете? Прочетете нататък и ще отговорим на всички ваши въпроси.

Инсталирайте ClearVPN

Разширете и осигурете вашите онлайн дейности безпроблемни

Най -добрите сайтове за аниме торент

Като твърди фенове, можем да потвърдим, че това са най-добрите сайтове за торент, на които можете да разчитате, за да започнете да изтегляте любимото си аниме.

1. 1337x

1337 Торент сайт

Този торент сайт съществува от доста време и има богата колекция от заглавия. Той има свеж потребителски интерфейс, който ви позволява лесно да търсите любимото си аниме или да разгледате от аниме иконите.

2. 9anime

9anime торент сайт

9anime не е торент сайт в най -строгия си смисъл, но заслужава споменаване, защото той е домакин на голям брой заглавия, които можете да предавате онлайн. Можете да разгледате анимето по жанр или просто да изберете от любимите на феновете.

3. Анимеултивно време

Anime Ultime Torrent сайт

Този сайт за торент е свидетелство за това как французите обичат анимето си. Ако езикът не е пречка за вас, ще се радвате да се свържете с активна общност на сайта. Или можете да започнете да изтегляте от гамата от налични аниме заглавия.

4. Animetorrents

Сайт за аниме торенти

AnimetOrrents предлага висококачествени изтегляния на торент, които ще впечатлят феновете на анимето от всички жанрове. Ще трябва да регистрирате акаунт, преди да получите достъп до колекцията му от аниме. И двата версии на дублираните, така и подземните могат да бъдат изтеглени от неговата платформа за торент.

5. Animetosho

Torrent сайт Animetosho

Няма нищо фантастично в Animetosho, а списък с най -новите налични аниме торент файлове, които да проверите. Сайтът има активна общност от потребители и това означава, че няма недостиг на сеялки. Очаквайте прилично време за изтегляне с Animetosho.

6. Аниарена

Аниарена крещи аниме с фона на цветните японски анимационни герои. Това е сайт за торент тракер, който привлича фенове по целия свят. Можете да започнете да изтегляте, без да се регистрирате за акаунт.

7. Бакабт.аз

Bakabt не е вашият обикновен сайт за торент. Трябва да подадете заявление чрез IRC и да го направите администратор. След като бъде одобрен, вие можете да получите достъп до плътно плетена общност от твърди фенове и започнете да изтегляте наличното съдържание.

8. Horriblesubs

За разлика от името му, заглавията на анимето, изтеглени на Horriblesubs, са доста прилични. Той има график, в който можете да следите предстоящите епизоди и бръмчащата общност, с която да взаимодействате.

9. Limetorrents

сайт LimetOrrents

Докато Limetorrents не е изключителен сайт за торент, той е един от най -старите уебсайтове, който е домакин на огромна библиотека. Можете да очаквате да бъдете посрещнати от дълъг списък от аниме торенти, когато ударите иконата или просто потърсите аниме торентите на началната страница.

10. Nyaa

NYAA има просто оформление, което ви позволява бързо да прегледате най -новите качени аниме торентни файлове и броя на наличните сеялки. Има и удобна лента за търсене, която ви позволява да филтрирате вашето търсене.

11. Проект GXS

На един поглед Project GXS е подобен на един от многото фен-създадени блогове на аниме. Но щракването върху индекса извежда списък с мамути на всички филми, изброени на сайта. Някои от заглавията предлагат директни изтегляния освен торент.

12. Проект на Шана

Проектът Shana ви позволява да автоматизирате изтеглянето, когато сте създали акаунт в сайта. Той има прост интерфейс, който ви позволява да търсите или разглеждате списъка с налични аниме серии.

13. TorrentDownloads

Сайт за изтегляне на торент

Докато TorrentDownloads не е изключително домакин на аниме торенти, той има своя справедлив дял от аниме заглавия. Над 70 000 различни аниме заглавия са организирани в 28 подкатегории. Всеки фен ще бъде възхитен от изобилието от избори.

14. Torrentz2

Torrentz2 сайт

Torrentz2 е като Google of Torrenting. Не е домакин на никакви файлове, но ще ви насочи към сайтове, които носят заглавието, което търсите. Това е най -добрият ви залог, когато търсите аниме серии, които изглежда не се появяват другаде.

Какво е аниме и защо е толкова популярно?

Аниме е термин, създаден за анимационни анимационни филми, продуцирани от японски студия. Те често се влияят от комикси или манга и са част от японската култура от десетилетия. Японското аниме е изградено върху блестящо написани сюжетни линии и често придобива значителни глобални последствия.

Популярността на жанра в западните страни може да бъде проследена до началото на 2000 -те, когато американците започнаха да развиват голям интерес към уникално анимирани герои и сюжетни линии. Някои, като Атака на Титан, Имайте масивни фен бази в САЩ. В интерес на истината се съобщава,.

Ако се окажете закачен на аниме, не сте сами. Годишно се организират десетки хиляди фенове по света на тълпата, за да отпразнуват културата. По някаква причина жанрът има магическа привлекателност между полове, възрасти и националности. Няма значение кой или къде се намирате-правилният филм ще ви ограби от всякакво усещане за време, докато насочвате вниманието си към напрежението и сцените, опаковани с екшън. Удовлетворението да си позволите да бъдете влачени в света на анимето може да се подмладява. Независимо дали сте почитател на художествените визуализации и творчески сюжет или се опитвате да преживеете вътрешното си дете с битките на супергероите, анимето ви предлага перфектен канал за отпускане и де-стрес. След като бъдете привлечени в такъв, ще бъдете закачени и ще останете да искате повече.

И ето добрата новина: за всеки основен филм, който гледате, има стотици еднакво блестящи аниме сериали, които молят за вашето внимание. За по -ясна картина стотици хиляди аниме заглавия се излизат всяка година. Но само защото една серия не е стигнала до основния поток, това не означава, че е с по -ниско качество. Това просто означава, че конкуренцията за аниме в Япония е ожесточена и като се ограничи само до мейнстрийм, може да пропуснете някои от най -добрите скъпоценни камъни.

За да изпълним жаждата си за по -блестящо направен филм, ние ще споделим предпочитания от нас списък с торентни сайтове, където успяхме да изтеглим и гледаме любимите си герои в действие. Но преди да започнете да посещавате тези сайтове, прочетете, за да научите в какво влизате.

Са незаконни аниме торенти?

Докато актът за споделяне на файлове на торентна платформа не е незаконен, вероятно е качването и изтеглянето на аниме торентни файлове вероятно е. Ако конкретното аниме е защитено с авторски права и повечето вероятно са така, ще платите закони за авторското право.

Повечето страни имат строги закони за авторското право. Въпреки че правните действия, предприети от торент изтеглящите, са сравнително малки по брой, те се случват. В Япония 39-годишен мъж е арестуван за изтегляне на аниме и други файлове на P2P софтуер.

В някои страни потребителите, изтеглящи защитени с авторски права торенти. В зависимост от ситуацията могат да бъдат издадени правни такси.

Къде да намеря аниме торенти

Докато стрийминг услугите са преминали мейнстрийм, торентната общност все още е активна. Въпреки това, не всички P2P общности са чудесни за аниме торенти. Феновете на аниме са склонни да посещават специфични сайтове за торент, които се грижат за любителите на жанра.

Ако сте нов за изтегляне на аниме торенти, може да се търсите на грешното място. В това ръководство създадохме списък на високопопулярни аниме торенти сайтове. Тези сайтове се гордеят с огромни колекции от заглавия в различни жанрове.

Вместо да се озовете на преследване с дива гъска, просто посетете някой от сайтовете в нашия списък и може да намерите заглавието, което сте търсили.

Къде да изтеглите стари аниме торенти

Ако сте хванали фрагменти от Страхотен учител Онизука, Фушиги Юги, Или други вълнуващи анимета, които са били излъчвани преди десетилетия, може да имате проблеми с предаването му на доставчици на съдържание като Netflix. За да задоволите любопитството си как се развива историята, ще трябва да се обърнете към алтернативни източници на аниме.

Попитайте всякакви фенове на анимето и те ще ви насочат към торент сайтове с тематични аниме. Изброихме някои от изключително популярните сайтове за аниме торент в нашето ръководство. Тези сайтове често имат функция за търсене, която ви позволява бързо да намерите класическото аниме.

Някои от тези аниме сайтове за торент също осигуряват филтри, които връщат торентните резултати на аними в рамките на специфични дати. Вашите шансове да гледате стари филми на сайтове за торент са по -високи от настройката на основните доставчици на стрийминг.

Как да изберете торент сайт за аниме

Ще искате да бъдете предпазливи, когато избирате торент сайтове, за да изтеглите любимото си аниме. Суровата истина е: Торентен е даден лошо име от някои сайтове, които са изпълнени с връзки за измама и файлове с вируси.

Безсмислено е вашият компютър или мобилен телефон да се обърка само защото искате да настигнете най-новия епизод на филма за чудовищно базиране.

Разбира се, най -добрите сайтове за торент трябва да имат богата колекция от аними във всички жанрове. Броят на потребителите, които изтеглят или споделят файла.

Докато някои фенове предпочитат версии на заглавията, други се радват да гледат дублирани епизоди на анимето. Помага, ако сайтът Torrent има опции както за дублирани, така и на подредени версии, от които да избирате.

Торент сайтове са били претрупване на текст и връзки. Но някои аниме торентни сайтове са изградени с интуитивни интерфейси. Трябва да можете лесно да намерите или разглеждате заглавия.

В крайна сметка ще искате да останете в безопасност при торент. Инсталирането на антивирусен софтуер помага, но ще искате да посетите сайтове на торент, които се посещават от феновете, вместо да поемате ненужни рискове с неизвестни сайтове.

Кой е най -добрият сайт за аниме торент?

Факт е, че има различни торентни сайтове, където можете да изтеглите аниме. Някои сайтове обаче могат да преодолеят други по отношение на функции, съдържание и достъпност. Например, Bakabt ви позволява да се свържете с колегите фенове на анимето, но ще трябва да одобрите приложението си, преди да получите да изтеглите аниме торенти.

Ако търсите сайт, подходящ за потребителя с разумно количество аниме заглавия, трябва да изпробвате anirena. Той включва списък с аниме заглавия, придружени от броя на поредиците и пиявиците. Също така няма нужда да създавате акаунт за изтегляне на торента.

Ако предпочитате обикновени и прости торентни сайтове, най -добрият вариант е анимето Tosho. Той има актуализиран списък с новоотдадени торенти. Няма фантастични фонове, но чисто голяма колекция от торенти за фенове на аниме.

Най -добрият VPN за торентно аниме

Ако нямате достъп до някой от анимето торент сайтове по -горе или изтеглете анимето с P2P клиент, не сте сами. ИЗПС блокират изтеглянията на торент в определени страни, тъй като някои потребители злоупотребяват с торентна технология при споделяне на съдържание на авторски права, в които се намират.

Но има начин за заобикаляне на цензурата и това е чрез инсталиране на VPN на вашето устройство. VPN или виртуална частна мрежа, ви позволява да се свържете със защитни сървъри в страни с достъп до аниме торент сайтове. С други думи, устройството, от което сърфирате, поема IP адреса на друга държава, следователно заобикаляйки цензурата на ISP.

Честно казано, аниме торент сайтове не са най -сигурното място. Когато използвате торентен софтуер за връщане, вашият IP адрес е изложен на други потребители в платформата. Това ви прави уязвими към всякакви атаки от хакери, които се насочват към потребители от торент сайтове.

VPN прави повече от прикриване на вашето присъствие: тя криптира информация, произхождаща и се насочва към вашето устройство. Всеки хакери, прихващащи вашите данни, ще има невъзможната задача да наруши криптирането.

С казаното, не всички VPN са благоприятни за торент. Някои не поддържат достъп до торент сайтове или могат да имат обезкуражаваща скорост на връзка за торент.

За да ви помогнем да започнете и да се насладите на изтеглянето на любимото си аниме, ние сме съставили най -добрите VPN, които осигуряват голяма подкрепа за сайтове на торент.

Използвайте ClearVPN за торентно аниме

ClearVPN е вълнуващ новодошъл на VPN пазара с 40+ локации на сървъра. Какво представлява по размер, те компенсират по отношение на потребителския интерфейс, подходящ за потребителите. Специфичните режими, които позволяват на потребителите да гледат American Netflix или Unblock Torrent сайтове, са картографирани в този VPN клиент. Единственото нещо, което трябва да направите, за да започнете безопасно торента:

Clearvpn2 режим на интелигентна връзка

  • Отидете на уебсайта ClearVPN и Изтеглете приложението за вашето устройство.
  • Създайте своя акаунт и Влизам в приложението.
  • Изберете режим “Интелигентна връзка“И щракнете върху бутона, наречен”Свържете ме” и това е всичко. Сега имате силна и сигурна връзка, така че можете да използвате вашия торентен клиент безопасно.

Защо трябва да използвате VPN при изтегляне на аниме торенти?

В този момент може би се чудите – наистина ли е необходимо да използвате VPN за изтегляне на аниме торенти? Стига да не изтегляте съдържание с авторски права от най -добрите сайтове за аниме торент, тогава трябва да сте добре правилно?

Е, нещото е – за средния потребител може да е трудно да определи дали торентът, който изтеглят от най -добрите аниме торенти сайтове, са с авторски права или не. Да, можете да изтеглите торенти без VPN, но вашият интернет доставчик (доставчик на интернет услуги) и троловете за авторски права могат да се включат и това може да доведе до правни проблеми в бъдеще.

По -специално Trolls за авторски права правят парите си, като проследяват хората, които изтеглят съдържание с авторски права чрез Torrents. След това им изпращат писма с молба за обезщетение, в противен случай ще бъдат предприети правни действия.

Тук влизат VPN услуги – Изтеглянето на торенти ще бъде по -безопасно, когато използвате VPN, за да осигурите връзката си и да осигурите вашата анонимност онлайн. Само тогава можете да се възползвате от нашия списък с най -добрите сайтове за аниме торент 2023, без да се притеснявате, че може да изпаднете в затруднение по линията? Също така, прочетете нашата публикация за това как да се породи безопасно без никакви притеснения.

Спрете да гледате закачки или мини-клипове на аниме в YouTube. Реалните фенове на анимето ще се хванат за пълната серия и ще започнат да се гмуркат дълбоко в опита на героите.

Започнете да изследвате къде принадлежат истинските фенове на аниме, като изследвате сайтовете за аниме торент, които препоръчахме. Фактът, че тези аниме торенти съществуват от доста време, означава, че потребителите им се доверяват.

Разбира се, ще искате да използвате тези аниме торенти. Колкото и сайтовете да се опитват да доставят най -доброто в общностите, винаги има няколко сенчести герои, които се опитват да нанесат щети.

Да, говорим за хакери и злонамерен софтуер, който е прикрит като аниме файлове. И там е цензурата, поставена от някои страни, която спира феновете на анимето да имат достъп до това, което обичат.

Вземете някои от най -добрите VPN, които препоръчахме да получите достъп до най -добрите аниме торент сайтове. Ще стигнете до заобикаляне на онлайн цензурата и ще останете в безопасност, докато се хвърляте на любимото си аниме.

Не можете да помогнете, че анимето е толкова пристрастяващо, но ние ви дадохме цялото ноу-хау за достъп до десетки хиляди заглавия онлайн. Ако сте истински фен на анимето, никоя цензура няма да ви пречи да се насладите на готини анимирани японски карикатури.

И така, регистрирайте се за торент VPN в момента.

Ние не оправдаваме незаконно споделяне на файлове или нарушаване на авторски права. Въпреки че технологията за споделяне на файлове P2P е законна, много от файловете, разменени чрез P2P, наистина са защитени с авторски права. Качването на тези с авторски права файлове може да ви изложи на риск от гражданско дело. Докато тези съдебни дела често са случаи на действие, някои от тях са били насочени към отделни потребители в опит да направят пример за тях.

Аниме торент тракери

Частни торентни проследяващи и споделяне на файлове

Използвайки Торенти, стрийминг, Usenet, DDL? Започнете да използвате a Vpn да се Избягвайте откриването & Околовръстен път Блокиране против пиратство/сайт
Направете не Пост лична информация (Имейли) рекламирайте (проследяващи) или заявка покани | Придобийте покани законно или въобще не
Проверете Ограничени регистрации (Те се затварят скоро) | Трябва помогне? предложения? Присъединете се към нашите IRC мрежа | Twitter | Facebook | RSS

10 най -добри сайтове за аниме торент през 2023 г. [Актуализирани връзки]

Най -добрите аниме торент уебсайтове

Винаги е разочароващо, когато търсите най -добрите уебсайтове за торент, които да изтеглят аниме предавания и не можете да намерите никакви. Ако сте някой, който обича да гледа аниме, трябва да търсите начин да гледате и изтегляте предаванията.

В тази статия ще ви разкажем за популярните уебсайтове, използвани от потребителите на Torrent за изтегляне на аниме. Можете да намерите всички най -нови и най -популярни аниме филми и предавания. На някои уебсайтове можете да гледате на живо, но някои уебсайтове имат само възможност да изтеглят аниме предавания.

Най -добрите сайтове за торент за аниме през 2022 г

Забележка: Някои от уебсайтовете може да не работят във вашия регион, защото са блокирани. Винаги трябва да използвате AdGuard VPN или някакъв подобен VPN, за да ги деблокирате. Горещо препоръчваме да използвате VPN, когато посещавате всеки уебсайт на торент. Трябва да сте на поне 18 години, когато посещавате тези уебсайтове, тъй като те могат да имат зряло съдържание и реклами.

Без допълнително обожание, нека да разгледаме 10 -те най -добри уебсайтове за аниме торент.

1. Nyaa-Висококачествено и най-новият аниме торент

Nyaa - уебсайт за аниме торент

Има добра причина, поради която NYAA е най -добрият уебсайт за торент за изтегляне на аниме. Можете да намерите висококачествени видеоклипове за любимите си аниме предавания и филми от неговия списък и функция за търсене.

Можете да използвате различни филтри в търсене, когато търсите всяко ново шоу, което да гледате. Има и опция за качване на съдържанието и на потребителите. Можете да се регистрирате на този уебсайт за запазване на списъка с аниме предавания и най -новите новини и актуализации.

Във всеки случай, ако уебсайтът не работи, можете да посетите неговия URL адрес на Mirror: Nyaa.ISS.един

2. Animetosho-най-добрият аниме уебсайт, управляван от общността

Уебсайт Animetosho Torrent

Animetosho е един от най -старите уебсайтове за аниме торент, които изброяват редовно актуализираното съдържание. Това е на повече от 10 години уебсайт с прилична общност, която качва, говори, споделя аниме съдържание ежедневно. Уебсайтът изглежда малко стар стил, но предоставя опция за персонализиране на темата му.

Уебсайтът не само ви позволява да изтегляте торентни файлове, но също така позволява директно изтегляне на файлове чрез уебсайтове за качване на файлове.

3. 1337x-All-in-One търсачка за аниме

1337 Torrent уебсайт за аниме

1337x е един от най -популярните уебсайтове за торент за изтегляне на ANI предавания и филми. Аниме шоуто също са част от него. Всички популярни аниме предавания, за които можете да се сетите, са достъпни на уебсайта на 1337x.

1337x е най -добрата алтернатива за уебсайтове като ThepirateBay и RARBG. Аниме шоуто са сред най -изтеглените файлове на уебсайта на 1337x Torrent. Тук можете да намерите не само масови предавания, но и много подложени аниме предавания, които може да искате да гледате.

4. Анирена – най -добрият аниме торент тракер

Anirana Torrent Tracker

Anirena е популярен уебсайт на Torrent Tracker, който изброява всички най-нови съдържание на аниме/японски. Тя ви позволява да разглеждате или качвате аниме предавания директно на уебсайта. Tracker поддържа както IPv4, така и IPv6 заявки в TCP и UDP протоколи.

5. Подценяване – най -добрият сайт за аниме с графици

Подспай

Subsplease е подобен на стар най -добър уебсайт за аниме Horriblesubs, който беше затворен наскоро. Подспадане на проследяване и избройте по -голямата част от анимето предавания на много простия му уебсайт. Той също така включва график за аниме шоу за най -новите и предстоящи аниме епизоди.

Уебсайтът също има много активна общност на раздора за споделяне на аниме съдържание. Уебсайтът е напълно без рекламно и оформлението му е много удобно. Можете да превключвате между тъмния режим и светлинния режим, както искате.

Ще имате възможност да изтеглите съдържание в 480p, 720p и 1080p HD формати. Това е добра алтернатива на NYAA за гледане на аниме.

6. Torrentz – най -добрата търсачка за торент за дублирани аними

Torrentz - най -добрата търсачка за торент

Torrentz е един от най -добрите търсачки за търсене на аниме филми и телевизионни предавания. Тук можете да намерите много източници, откъдето можете да изтеглите любимите си торентни файлове. Броят на активните торенти и страници на Torrentz е в милиони.

7. Bakabt – Secret Anime Torrent Community

Уебсайт за аниме Bakabt

Bakabt е много тайна аниме общност. Можете да бъдете поканени само от екипа на уебсайта за регистрация, за да получите достъп до съдържанието му. Ще трябва да преминете през просто интервю, за да сте сигурни, че сте само за аниме фен. След като влезете, можете да изтеглите и споделяте аниме торенти от огромната колекция на уебсайта.

За да се регистрирате, ще трябва да използвате IRC, където Bakabt в момента има два канала: #Bakabt и #Bakabt-Support. Целият процес се прави, за да се гарантира, че общността е само фенове на аниме.

8. Проект на Shana – Автоматизирани аниме изтегляния

Проект на Шана

Проектът Shana е различен от всички тези торентни уебсайтове, тъй като може да автоматизира вашите изтегляния на аниме. Можете да зададете предаванията за изтегляне и той автоматично ще ги изтегля, когато дойде нов епизод.

Проектът Shana може да направи живота ви лесен, ако не искате да търсите сред всички торентни уебсайтове. Това е напълно безплатен уебсайт, ако не обичате досадни реклами.

9. EZTV – най -старият уебсайт за торент за телевизионни предавания

EZTV Torrent

EZTV е популярен уебсайт за торент за телевизионни предавания. Можете да изтеглите всички популярни телевизионни предавания и уеб серии без никакви караници. Уебсайтът има колекция от популярни аниме телевизионни предавания от региони на света. Можете или да търсите чрез неговата функция за търсене или да изтеглите популярни аниме предавания директно от списъка му.

Можете също така да намерите много английски аниме предавания на този уебсайт на торент, ако обичате да гледате съдържание на английски език.

10. BTDIGG-Безпроблемен уебсайт за торент за проследяване.

Btdig - Adfree Torrent Search

Bigg е торент търсачка, където можете да търсите любимите си анимета. Уебсайтът е много бърз и напълно без реклама. BTDIGG отговаря на DMCA за обслужване на законно съдържание на своите зрители. Можете да кажете, че самият Btdigg е напълно легален уебсайт за торент.

Заключение

Torrent е най -добрият начин за изтегляне на съдържание без никакви ограничения. Има обаче много пиратско съдържание, което трябва да избягвате. Тези най -добри аниме торент уебсайтове могат да имат съдържание, което може да е незаконно, така че винаги трябва да внимавате и не трябва да ги изтегляте. Ако знаете за други по -добри уебсайтове, моля, уведомете ни в секцията за коментари по -долу.