AnonymousVPN преглед

Contents

Seychelles е добро място за VPN услуга, която трябва да се основава, тъй като няма инвазивни задължителни дневници за задържане на данни. Освен това го излага много извън обсега на инвазивни юрисдикции като Великобритания, САЩ и ЕС.

Анонимен VPN преглед: Добър ли е? – [Пълен доклад от 2023 г.]

Анонимен VPN е доста сигурен, има прилични скорости на местните сървъри, идва с лесни за използване приложения и е добре избор за торент, но има по-добри VPN навън (ExpressVPN и Private Internet Access са любимите ми марки през 2023 г.).

Докато анонимен VPN защитава потребителските данни с стандартни функции за сигурност на VPN в индустрията като 256-битово криптиране на AES, пълна защита на течовете и политика без лог, няма усъвършенствани функции като перфектна секретност напред и няма допълнителни функции като разделяне- тунелиране.

Плюс това, това е ужасно за стрийминг, има бавни скорости на отдалечени сървъри, няма местно приложение за iOS, липсва чат на живо, няма сървъри в САЩ и има отвратителна политика за възстановяване.

Анонимен VPN позволява само 3 едновременни връзки (средната индустрия е 5-7), има скъпи планове и подкрепя всяка покупка с 14-дневна гаранция за връщане на пари, но имате право само за възстановяване, ако сте направили по-малко от 100 връзки и са използвали по -малко от 500 MB данни, което е достатъчно само за 1 или 2 на сърфиране.

�� Общ ранг #60 от 98 VPN
�� Брой сървъри Неизвестно
�� Брой устройства 3
�� Начална цена 11 евро.26 / месец
�� Безплатен план
�� Гаранция за връщане на парите 14 дни

Анонимен VPN Пълен преглед

Анонимен VPN Пълен преглед

Прекарах седмици в проучване и тестване на анонимни VPN, за да видя как се сравнява с най -добрите VPN на пазара.

Мисля, данни.

Но анонимен VPN не включва никакви функции за сигурност на високо ниво или готини допълнителни функции и не работи с нито едно от популярните приложения за стрийминг, включително Netflix. И докато анонимен VPN се предлага с интуитивни приложения за Android, Windows и Macs, няма приложение за iOS (ако търсите добър VPN за вашия iPhone или iPad, вижте нашия списък с най -добрите iOS VPN през 2023 г.).

Като цяло анонимен VPN е доста сигурен и има добри скорости на местните сървъри за някои онлайн дейности, но не отговаря на очакванията, които търся в най-добрия VPN.

Анонимни VPN функции

Anonymous VPN има следните стандартни функции за сигурност на VPN:

 • 256-битово криптиране на AES – защитава потребителските данни със същото криптиране, използвано от банките и правителствата.
 • Политика без лог – Не събира данни за уебсайтовете, които посещавате, или файловете, които изтегляте.
 • Kill Switch – Ако връзката ви с VPN сървър се прекъсне, превключвател за убийство автоматично ви изключва от интернет, за да предотврати течове на данни. Въпреки това, той е достъпен само в Windows (харесва ми как личният достъп до интернет има превключвател за убийство за iOS, Windows и MacOS.

Анонимен VPN използва протоколи OpenVPN и IKEV2/IPSEC. Те са и бързи, и сигурни, но Wireguard е много по -бърз от OpenVPN и IKEV2/IPSEC. Други VPN, които предлагат Wireguard, като частен достъп до интернет, ProtonVPN и Cyberghost VPN, всички предоставят някои от най -бързите скорости там, така че бих искал да видя анонимен VPN да добави Wireguard в бъдеще.

Аз съм фен на това как анонимен VPN идва с пълна защита от теч срещу IPv6, DNS и WebRTC течове – но само за да направя 100% сигурен, проведох тест на теч на сървър във всеки от 20+ държави на Anonymous VPN и аз проведох теч беше впечатлен, че никой от сървърите не съобщава за течове.

Като цяло анонимен VPN предоставя всички основни функции за сигурност, но не получавате нищо друго. Бих искал да видя доставчикът да добавя усъвършенствани функции като сървъри само за RAM и перфектна секретност напред и удобни допълнителни функции като разделяне на тунели, рекламен блокер и вграден тест за скорост.

Анонимен VPN поверителност и сигурност

Anonymous VPN има строга политика за не-логи – Политиката за поверителност гласи, че тя събира с какви сървъри се свързвате, по кое време сте свързани с тях и количеството данни, които използвате, но анонимен VPN твърди, че никоя от данните не е свързана с вас.

Но преди да успея на 100% да се доверя на условията на политиката за поверителност на Anonyous VPN, бих искал да видя доставчикът да проведе независим одит на своята политика без лог, за да докаже, че не съхранява регистрационни файлове на потребителски данни-VPN като ExpressVPN и Tunnelbear са имали своите политики без лог независимо одитирани и проверени многократно. И макар че частният достъп до интернет не е одитирал своята политика без логи, тя е потвърдена в съдебните документи многократно.

Анонимен VPN поверителност и сигурност

Анонимен VPN е базиран в Гибралтар, който е територия на Великобритания и е член на Алианса на 5/9/14 Eyes (група държави, които споделят данни за сигурността). Но тъй като анонимен VPN не събира и съхранява лични данни, дори ако правителството изисква потребителски данни, анонимен VPN нямаше да има какво да преобърне.

Като цяло, анонимен VPN има строга политика без лог, но не е проверена.

Анонимен VPN Speed ​​& Performance

Проведох тестове за скорост на моя Windows PC на сървър във всички 20+ страни, където анонимен VPN има сървър. Изпитах най -бързите скорости, когато се свързваше със близкия сървър в Канада (живея в САЩ, но анонимен VPN няма сървъри в САЩ), но срещнах по -бавни скорости, когато се свързва със сървър от другата страна на The свят от мен.

Първо проведох тест за скорост, без да съм свързан с VPN, за да определя основната си скорост:

Анонимен VPN Speed ​​& Performance

След това използвах функцията за бързо свързване, която автоматично ме свързва към най -добрия сървър въз основа на моето местоположение (бях свързан със сървър в Канада). Ето моите скорости:

Анонимен VPN Speed ​​& Performance

И ето моите скорости, свързани с далечен сървър в Австралия.

Анонимен VPN Speed ​​& Performance

Когато се свързах с най-близкия сървър с мен (в Канада), скоростите ми спаднаха само с около 18%, което е доста добро-уебсайтове, заредени за 1-3 секунди, гледам HD видеоклипове в YouTube без буфериране и ме отне за 20 минути за изтегляне на 10 GB торент файл, който е приличен.

Когато се свързах със сървър в Австралия, скоростите ми бяха намалени само с около 22%, но уебсайтовете отнеха до 5 секунди, за да се зареди, моите HD YouTube бяха отнели 5-7 секунди, а същия 10 GB файл отне около 40 минути за изтегляне.

Като цяло анонимен VPN има добри скорости на близките сървъри, но не бях доволен от някои от значимите забавяния, които изпитах на далечни сървъри.

Анонимни VPN сървъри и IP адреси

Анонимен VPN има неуточнен брой сървъри в 20+ страни. Посегнах към поддръжката на клиентите, за да опитам да изясня броя на сървъра на Anonymous VPN, но ми беше казано, че има „няколко сървъра“ на всяко място. Това е неприемлива липса на прозрачност, когато почти всички най -добри VPN на пазара имат броя на публичните сървър, които се актуализират редовно.

Also, almost 75% of Anonymous VPN’s servers are located in Europe, leaving many parts of the world without a nearby server to connect to for the fastest speeds — and shockingly, Anonymous VPN is one of the only VPNs I’ve ever tested that doesn нямам сървър в САЩ! Вместо това предпочитам VPN като Cyberghost VPN (9 400+ сървъра в 90+ страни) или ExpressVPN (3 000+ сървъра в 90+ страни), които предлагат сървъри, които са разпространени по целия свят, включително в САЩ.

Харесва ми, че анонимен VPN позволява торент на всички свои сървъри. Някои VPN позволяват само P2P трафик на сървъри в няколко страни. Например, HMA VPN има сървъри в 210+ страни, но позволява споделяне на файлове само в 6 страни.

Като цяло, анонимен VPN не публикува пълен брой сървър и има само сървъри в 20+ страни (и няма сървър в САЩ), но това позволява торент на всички свои сървъри.

Анонимен VPN стрийминг и торент

Анонимен VPN е ужасен за стрийминг. Не е в състояние да получи достъп до някоя от най -добрите стрийминг услуги като Netflix, Disney+и Amazon Prime. И тъй като в САЩ няма сървър, анонимен VPN не работи с Hulu, HBO Max, ABC, Crunchyroll и много други.

Ако търсите най -добрия VPN за стрийминг на Netflix и други популярни сайтове, препоръчвам ExpressVPN, който работи с 65+ стрийминг услуги (включително Netflix).

Анонимен VPN стрийминг и торент

Анонимен VPN е доста добър за торент. В допълнение към подкрепата на торента на всички свои сървъри в 20+ страни, Anonymous VPN работи и с най -добри торентни приложения като Bittorrent, Utorrent и Vuze.

Все пак има по -добри VPN за торент. Моите най -добри избори са експресен и частен достъп до интернет. И двамата имат сървъри в повече страни и имат някои от най -бързите скорости в бранша.

Като цяло анонимен VPN не е добър за стрийминг и е просто добре за торент. Той не може да получи достъп до популярни сайтове за стрийминг, но позволява торент на всички свои сървъри.

Анонимни VPN планове и цени

Анонимен VPN има месечни и годишни планове, както и опция за евтин ежедневен пробен период. И всички планове позволяват само 3 едновременни връзки (индустриалния стандарт от 5-7 връзки), което го прави лош избор за големи домакинства или хора с много устройства. Моите най -добри снимки за хора, които се нуждаят от много връзки, са частен достъп до интернет (позволява 0 връзки) и ipvanish (позволява неограничени връзки).

Цените на Anonymous VPN започват от 11 евро.26 / месец, което е скъпо, особено като се има предвид липсата на функции, които получавате, и основната функционалност, която предоставя. ExpressVPN, частен достъп до интернет и Cyberghost VPN предлагат по -добра стойност.

Анонимен VPN приема само кредитни/дебитни карти за плащане и подкрепя своите месечни и годишни планове с 14-дневна гаранция за връщане на пари. Не ми харесва обаче, че се класирате само за възстановяването само ако сте направили по-малко от 100 връзки и не сте използвали повече от 500 MB данни, което е достатъчно само за 1-2 часа сърфиране.

Анонимна VPN Лесна употреба: мобилни и настолни приложения

Анонимна VPN Лесна употреба: мобилни и настолни приложения

Анонимен VPN има много прости и лесни за използване приложения за Android, Windows и MacOS.

Той поддържа iOS чрез приложение на трети страни (App OpenVPN), но изисква ръчни конфигурации и изтегляне на допълнителни файлове за промяна на местоположенията на сървъра-процесът не е лесен за начинаещи и ми отне 10 минути и 2 различни опита да добавя анонимни VPN на моя iPhone. Ако търсите най -добрите iOS vpns, вижте нашия списък тук (ExpressVPN е най -добрият).

Обаче ми харесва простият дизайн на приложението Android и единственият проблем, който имах, беше, когато приложението не ми позволи да вляза с паролата си. За щастие, всичко, което трябваше да направя, е да променя паролата на моя акаунт, за да разреша проблема.

Не изпитвах никакви проблеми с приложението на работния плот и успях бързо да се свържа със сървър. Приложенията за Windows и MacOS имат същия интерфейс, но само приложението Windows включва превключвател за убийство.

Като цяло анонимен VPN има лесни за използване и сигурни приложения за Android, Windows и MacOS, но няма родно приложение за iOS.

Анонимна поддръжка на клиенти на VPN

Анонимна поддръжка на клиенти на VPN

Anonymous VPN предлага поддръжка на клиенти по имейл, често задавани въпроси (FAQ) и статии за поддръжка, но не предлага чат на живо на живо.

Екипът за поддръжка по имейл на Anonymous беше отзивчив и предостави полезна помощ, като билетите за поддръжка се отговарят в впечатляващ времеви рамка от 2–4 часа, а понякога и дори по -малко (много други VPN отнемат до 8 часа). Аз обаче предпочитам 24/7 поддръжка на чат на живо за незабавни отговори на моите въпроси. Например, ExpressVPN и Private Internet Access имат отлична денонощна поддръжка на чат на живо с приятелски и знаещи представители.

Трябваше често да използвам анонимна поддръжка по имейл на VPN Тъй като техните често задавани въпроси и статии обхващат само основни теми, които не са твърде полезни. Липсват важни теми като функции за сигурност и протоколи за връзка.

Като цяло, поддръжката на клиенти на Anonymous VPN е прилична. Поддръжката му по имейл е добра, но статиите за често задавани въпроси и поддръжка нямат задълбочена информация и няма чат на живо.

Е анонимен VPN някаква полза?

Анонимен VPN има всички основни функции за сигурност на VPN, прилична поддръжка на торента, добри скорости на локални сървъри и удобни за потребителя приложения за Android, Windows и Macs, но има и други VPN, които предлагат много по-добра стойност.

Anonymous VPN защитава вашите данни с стандартни функции за сигурност на VPN от индустрията като 256-битово криптиране на AES, пълна защита на течовете и политика за безбогом.

Но Anonymous VPN няма никакви функции за сигурност от висок клас като Perfect Forward Secrecy, той няма допълнителни функции като разделен тунел или рекламен блокер и не работи с нито един от най-добрите сайтове за стрийминг като Netflix.

Също така, Anonymous VPN’s Kill Switch идва само с Windows, няма местно приложение за iOS, няма сървъри в САЩ (и много други региони извън Европа) и няма поддръжка на чат на живо.

Анонимен VPN позволява само 3 едновременни връзки, предлага евтин пробен план, скъпи месечни и годишни планове и обхваща месечния и годишен план с 14-дневна гаранция за връщане на пари-но само ако сте направили по-малко от 100 връзки и сте използвали по-малко от оскъдни 500 mb данни.

често задавани въпроси

Анонимен VPN пази трупи?

Не, анонимен VPN не поддържа регистрационни файлове на потребителски данни, включително вашия IP адрес, уебсайтовете, които посещавате, и файловете, които изтегляте. Въпреки това, анонимен VPN записва какви сървъри се свързвате, времето, когато се свързвате с всеки сървър и колко данни прехвърляте, докато сте свързани към всеки сървър. Политиката за поверителност гласи, че всички тези данни са анонимни, но бих искал да видя анонимен VPN да провежда независим одит, за да потвърди това твърдение.

Ако търсите VPN със строга и прозрачна политика за не-лог, вижте ExpressVPN (неговата политика за не-логи е самостоятелно одитирана и проверена многократно) и частен достъп до интернет (неговата политика за не-логи е потвърдена в съдебни документи).

Е анонимен VPN безопасен?

Да, анонимен VPN защитава вашите данни с стандартни функции за сигурност на VPN като 256-битово криптиране на AES (същото криптиране, използвано от банките), пълна защита на течовете и политика без логи. Приложението му за Windows включва и превключвател за убийство, който ви свързва от интернет, ако връзката ви с VPN сървъра е загубена, предотвратявайки изтичането на данни.

Въпреки това, на анонимен VPN липсват допълнителни функции като разделяне на тунели и няма усъвършенствани функции за сигурност като перфектна секретност напред, памет на RAM или криптиране на дискове. Най -добрите VPN като ExpressVPN и Private Internet Access предлагат много от тези разширени и допълнителни функции.

Анонимен VPN поддържа торент?

Да, анонимен VPN позволява P2P трафик на всичките му 20+ сървъра. И работи с най -добри приложения за торент като Bittorrent, Vuze и Utorrent.

Въпреки това, най-добрият VPN за торентиране е ExpressVPN, който позволява торент на сървъри в 90+ страни, осигурява изключително бързи скорости на изтегляне и има функции за сигурност от висок клас.

Анонимен VPN работи ли с Netflix?

Не, анонимен VPN не работи с Netflix или други най -добри услуги за стрийминг.

Любимият ми VPN за стрийминг на Netflix е ExpressVPN, който също работи с 65+ други приложения за стрийминг и поддържа някои от най -бързите скорости там.

AnonymousVPN преглед

Анонимен VPN е виртуална частна мрежа, базирана в Seychelles. Това е по-малка, по-малко известна услуга, която е била само около няколко години. Като цяло това е доста средна услуга, която е малко светлина върху функциите. За съжаление, той съхранява някои дневници за връзка, които ще оставят Hardcore VPN потребители.

В този анонимен VPN преглед разгледахме задълбочено аспектите на сигурността и поверителността на Услугата и изпробвахме приложенията му на различни платформи. Установихме, че VPN е завишена (като се има предвид какво получавате) и ни беше трудно да оправдаем получаването на абонамент, когато го сравняваме с това, което в момента е на пазара другаде.

Нашият резултат 2.5/5 цени от $ 12.00 Едновременни връзки 3 места на сървъра 25 юрисдикция Seychelles Посетете AnonymousVPN

Алтернативен избор за вас

Проприваственост.com Резултат 9.6 от 10
Проприваственост.com Резултат 9.4 от 10
Проприваственост.com Резултат 8.6 от 10

Характеристика

Характеристиките на пакета на компанията са:

 • Сървъри в 25 държави
 • Няма ограничения за използване на данни
 • Разрешени три едновременни връзки
 • P2P е разрешен
 • OpenVPN и сигурност на информационния протокол (IPSEC)
 • Многоезичен уебсайт
 • Пробна сметка на ниски цени
 • Убийство
 • Персонализирано приложение за Windows, Macs и Android
 • Приложение за трети страни за iOS и Linux.

Скорост и производителност

Тествахме скоростите на Anonymous VPN с TestMy.нета. Тези тестове бяха извършени от Обединеното кралство, използвайки абонамент за Virgin Media.

Тествахме производителността на три анонимни VPN сървъра. Това бяха сървърите във Великобритания и Ирландия, които тествахме, използвайки сървър за тест за скорост, базиран в Лондон. И американският сървър, който тествахме с помощта на тестов сървър в Маями.

Блоковете в графиката представляват максималните, минималните и средните скорости за пет теста. Графиките също показват резултати от базови тестове, без да се свързват с VPN, за да ви дадат представа колко бързо беше нашата интернет връзка, преди да се свържем с VPN. Това ви позволява да видите колко VPN е причинил скоростта ни да падне.

Използвахме и ipleak.мрежа за проверка на местоположението на всеки VPN сървър. Сървърът на Обединеното кралство беше в Лондон, Ирландският сървър в Дъблин и американския сървър в Манасас, Вирджиния.

Тест за скорост на AnonymousVPN

Графиката показва най -високата, най -ниската и средната скорост за всеки сървър и местоположение. Вижте нашето обяснение на теста за пълна скорост за повече подробности. Всеки сървър приблизително намали скоростта на нашата интернет връзка, което изобщо не е чудесно.

За щастие, скоростта на основната ми интернет услуга беше толкова добра, че VPN не създаде никакви проблеми при стрийминг на видео съдържание. Всеки, всеки, който плаща за по -бавни интернет скорости, може да завърши с изключително бавна връзка поради този VPN.

Тестове за теч

Проверихме VPN за IP, DNS и WebRTC течове, използвайки нашия инструмент за тестване на течове. Тези тестове ни позволяват да установим дали VPN работи правилно. Установихме, че VPN не страда от течове, когато е свързано с помощта на IPv4.

Понастоящем нашият ISP не предоставя IPv6 връзка, така че не успяхме да тестваме този конкретен вид връзка за течове (това може да означава, че трябва да се върнете обратно към IPv4, за да гарантирате, че VPN работи правилно – така че не забравяйте да проверите Връзката сами, ако имате IPv6 връзка).

Добрата новина е, че нашите тестове разкриха, че анонимен VPN успешно прикрива истинското ни местоположение, без да страда от течове.

Вижте нашия тест за изтичане на IP

Ако искате да проверите дали VPN работи правилно на вашите устройства, можете да го проверите, като използвате нашия надежден тест за изтичане на IP. Нашият инструмент е автоматизиран, така че всичко, което трябва да направите, е да следвате инструкциите на страницата, за да проверите дали имате IP теч.

Ценообразуване и планове

1 месец

Анонимен VPN има един сервизен пакет. Той предлага три периода на абонамент за този план. Няма безплатна пробна версия, но можете да си върнете парите, ако се регистрирате за месечните или годишните планове за абонамент. Просто трябва да поискате да анулирате акаунта си в рамките на 14 дни след абонирането.

Ценообразуване на AnonymousVPN

Само за 1 долар можете да имате пълен достъп до услугата за три дни. На теория поне това е отличен начин да изпробвате VPN. Въпреки това, моля, имайте предвид, че този кратък договор за $ 1 автоматично се превръща в повтарящ се годишен договор, който автоматично ще приспадне $ 99 от вашия акаунт. Това е изключително невярно, защото (както можете да видите на изображението по -горе), всъщност можете да закупите договор за годишен за 69 долара. Това прави вземането на 3-дневния договор рисковано, защото в крайна сметка ще платите много повече за едногодишния абонамент.

Също така си струва да се отбележи, че докато повечето VPN услуги предлагат широк спектър от опции за плащане, можете да платите само за анонимен VPN с дебитна или кредитна карта. Това е жалко, защото много клиенти на VPN обичат да плащат с биткойн или чрез PayPal.

Поверителност и сигурност

Приложението Anonymous VPN ви позволява да изберете дали искате да използвате OpenVPN или IPSEC. OpenVPN е по -сигурно от тези два протокола. Въпреки това, L2TP/IPSEC също трябва да осигури достатъчно сигурност за нуждите на повечето хора. И двата протокола използват шифъра AES 256, който се счита за силен, криптиране на военния клас.

Anonymous VPN използва RSA ръкостискане с 2048-битов ключ. Това е стандартната ключова дължина в VPN индустрията. Някои най-добри VPN вече използват 4096-битови ключове за допълнителна безопасност. По този начин, прилагането на Anonymous VPN ви осигурява най -честото ниво на защита – не най -доброто – но със сигурност не най -лошото.

Като цяло това криптиране е достатъчно сигурно, за да поддържа вашите данни частни. Също така си струва да се отбележи, че потребителите на iPhone и iPad, които се свързват, използвайки приложението OpenVPN Connect на трета страна, получават пълна защита на OpenVPN, когато използват анонимен VPN. Те обаче пропускат и няколко допълнителни функции, които компанията е вградила в своите персонализирани приложения.

Spcificly, основната функция за сигурност, която получават Windows, Mac и Android. Това е полезна функция, която гарантира, че до вашия ISP не се изтече некриптирани данни, ако VPN връзката случайно отпадне.

поверителност

Seychelles е добро място за VPN услуга, която трябва да се основава, тъй като няма инвазивни задължителни дневници за задържане на данни. Освен това го излага много извън обсега на инвазивни юрисдикции като Великобритания, САЩ и ЕС.

За да гарантира поверителността на своите потребители, анонимен VPN не поддържа никакви дневници за използване, което означава, че дори и да се приближи от властите, той няма да има информация, която да предаде на властите. В допълнение, компанията открито заявява в своята Политика за поверителност, че изтеглянията на P2P са разрешени в цялата му мрежа.

Въпреки че е добра новина, че не се съхраняват регистрационни файлове, важно е да се отбележи, че анонимен VPN не е VPN без регистрации, тъй като поддържа някои дневници на връзката. Тези дневници могат да бъдат анализирани, за да се разкрие кои потребители на сървъри се свързват и кога, което може да позволи на властите да монтират атака за корелация на времето (A2E Timing Attack), използвайки анализ на трафика.

Въпреки че това е силно насочена атака, тя теоретично може да бъде използвана за заобикаляне на поверителността, предоставена от VPN. По този начин, в зависимост от вашия модел на заплаха, може да искате да избегнете тази услуга за получаване на поверителност онлайн. Разочароващо, компанията не посочва периода, за който държи тези дневници във файла.

Също така си струва да се отбележи, че (въпреки името) анонимен VPN не ви прави напълно анонимни. VPN са проектирани да осигуряват поверителност, а не анонимност. И поради дневниците на връзката, които този VPN запазва, поверителността не е толкова добра, колкото би могла да бъде.

Лесна употреба

Записвам се

Когато сте готови да се абонирате за AnonymousVPN, отворете секцията за ценообразуване на началната страница и кликнете върху бутона „Купете сега“ под периода на абонамент по ваш избор. Сайтът ще ви отведе до страница за пазаруване. Кликнете върху бутона за качване, за да продължите. Следващата ви задача е да се регистрирате за акаунт. И накрая, трябва да въведете данните за вашата кредитна карта, за да закупите абонамента.

Ще получите два имейла от Anonymous VPN. Първият от тях потвърждава членството ви с данните за вход, които сте задали на страницата за регистрация. Това са вашите идентификационни данни за клиентската област. Потребителското име и паролата за приложението се съдържат във втория имейл, който получавате. Този имейл включва и връзки за изтегляне на файлове за приложението. Кликнете върху връзката за вашата операционна система, за да изтеглите инсталатор. Приложението ще се инсталира. Собствениците на iOS устройства и Linux компютри трябва да отидат в базата знания, за да получат инструкции за инсталиране.

Анонимният VPN Windows VPN клиент

AnonymousVPN за Windows се предлага с инсталатор, който създава настолен пряк път за приложението. Когато стартирате приложението, ще трябва да въведете вашето потребителско име и парола. Паролата за приложението е различна от тази, която използвате за областта на клиента на уебсайта. Преди да влезете, щракнете върху символа на плъзгача в долната дясна част на интерфейса. Това отваря страницата на настройките на приложението.

Проверете полето „Запомнете потребителското име и паролата“, за да не се налага да пишете вашите идентификационни данни всеки път, когато отворите приложението. Можете да кликнете върху иконата на плъзгача, за да се върнете към страницата Настройки по всяко време. Тази страница ви позволява да включите превключвателя за убийство, което гарантира, че VPN винаги ви защитава, когато имате достъп до Интернет. Можете също да изберете тук дали OpenVPN изпълнява протокол на потребителски Datagram (UDP) или протокол за контрол на предаването (TCP).

Като цяло, по -добре е с UDP, тъй като е по -бърз от TCP и е по -подходящ за стрийминг и изпълнение на задачи като видеоконференции или извършване на VoIP обаждания. Можете също да изберете кой протокол за криптиране използва приложението. Опциите са ipsec/l2tp или openvpn. И двете се считат за сигурни, но отвореният VPN е по -добър.

Изборът по подразбиране на сървъра за приложението е автоматично разпределение. Ако обаче искате да подредите местоположението си на конкретно място, можете да зададете VPN на една от 25 -те държави, които са налични. Кликнете върху стрелката надолу в края на полето на региона, за да получите списъка на сървъра, след това в страната, където искате да получите достъп до уебсайтове.

Кликнете върху бутона Connect, за да активирате VPN. Този бутон за свързване ще се промени, за да се изключи, когато е установена VPN връзката. Катинарът от бутона Connect/Disconnect става зелено, когато VPN работи. P2P е достъпен през мрежата, което прави този VPN подходящ за торент.

Освен тези основни функции на връзка и превключвателя за убийство, няма други функции, за които да се говори, което прави този VPN малко тънък на земята в сравнение с конкурентните услуги. Като се има предвид цената на абонамента, това е доста разочароващо.

Стрийминг услуги

Докато бях във Великобритания, се свързах с анонимния VPN сървър в САЩ, за да се опитвам да ни предават услугите на Geo-Brestrited. Влязох в акаунта си в Netflix и можех да деблокирам съдържание от различни региони на Netflix, включително американската библиотека. Не много VPN могат да имат достъп до САЩ Netflix от чужбина, така че бяхме щастливи, че (по време на тестването) това работи.

Достъп до достъп до уебсайтовете на ABC и NBC, докато е свързан към американския сървър. ABC не би позволил възпроизвеждане, но NBC работи без проблеми. Ние също се опитахме да получим достъп до BBC Iplayer във Великобритания, но за съжаление не работи. Въпреки това, бихме могли да предадем видеоклипове както на уебсайтовете на Channel 4, така и на ITV.

Други платформи

Apple не позволява на компаниите да предоставят приложения за iPhone и iPad без нейното одобрение. Този процес на одобрение може да отнеме години. По този начин не е необичайно, че сравнително нова компания няма персонализирано приложение за iOS.

Добрата новина е, че има .OVPN конфигурационни файлове, достъпни на уебсайта на Anonymous VPN, които ще накарат това приложение да работи с всички свои сървъри. И, OpenVPN криптирането е най -сигурният VPN протокол за установяване на VPN връзка, така че свързването по този начин ще бъде надеждно.

Въпреки че е по -сложно да се настрои това, ще свърши работата. С казаното, като се има предвид цената на абонамента, би било хубаво да видите персонализирано приложение за VPN за iOS като тези, които виждате с други доставчици.

За потребителите на iOS или Linux, които искат да настроят OpenVPN ръчно, инструкциите са достъпни на уебсайта на AnonymousVPN. Тези инструкции са насочени предимно на потребители на iOS и Linux, но приложението OpenVPN Connect също е достъпно за Windows и Macs, така че можете да го използвате и на тези платформи, ако искате да.

Окончателни мисли

Използването на анонимни приложения на VPN е лесно, което прави този VPN подходящ за начинаещи. Въпреки това, част от тази лекота на използване се върти около факта, че услугата е с ниска характеристика, което всъщност прави този VPN малко рипов.

Възможността просто и лесно да избирате местоположение на сървъра за свързване може да отговаря на някои хора, но така работят всички VPN в основата си – така че да се твърди, че това прави AnonymousVPN някак по -лесно, би било доста невероятно.

Несъмнено е, че криптирането, което предоставя, изглежда сигурно. Липсата на приложение за iOS обаче е малко отстъпление. В този VPN липсва и поддръжка на чат на живо, която имайки предвид цената – бихте очаквали да намерите (и ще получите с конкуренти, някои от които всъщност струват по -малко).

Според нашия опит този VPN работи с Netflix Us. Въпреки това, той не деблокира богат избор от други международни каталози като много други VPN. Той също не успява да деблокира iplayer, което поставя под въпрос колко полезен е този VPN за стрийминг. Сървърите само в 25 държави е мащабно подвеждане, като се има предвид цената на абонамент.

Фактът, че абонаментът с тридневни $ 1 автоматично се превръща в надценен годишен договор, е изключително нахален, според нас. Така че, моля, бъдете изключително предпазливи да поемете този кратък план.

Възможността да избирате между OpenVPN UDP и TCP е добра и позволява на хората да получат по -добра защита или скорост в зависимост от техните нужди. Въпреки това, регистрационните файлове на връзката, които VPN поддържа. Ако искате водонепроницаемо поверителност, бихме препоръчали да се придържате към подходяща услуга с нулеви логчета.

Като цяло трябва да заключим, че тази услуга е твърде скъпа, за да се конкурира с други опции на пазара. Въпреки че не може да се отрече, че някои хора могат да се справят с този VPN, това в крайна сметка липсва и бихте могли да получите много повече за същата сума (или дори по -малко) от конкурентите.

Анонимен VPN преглед 2023

Анонимен VPN лого

Анонимен VPN е един от по -малките играчи в търговското VPN пространство. Може ли да задържи теглото си срещу по -утвърдените VPN доставчици?
Повечето търговски VPN отправят същите твърдения за поверителност и сигурност. Анонимен VPN не се различава. Така че ми беше любопитно да разбера дали може да изживее твърденията си.

Този анонимен VPN преглед отговаря на следните въпроси:

 • Колко бързо е анонимен VPN?
 • Анонимен VPN работи ли с стрийминг услуги, като Netflix или Amazon Prime Video?
 • Е анонимен VPN защитен?
 • Какви са неговите практики за поверителност като?
 • Анонимен VPN работи ли в Китай?
 • Колко струва анонимен VPN?

Всичко това и още ще бъдат разгледани в този преглед. Както обикновено, ако сте натиснати за времето, можете да разгледате моето резюме по -долу. Ако искате всички подробности и имате време, бих препоръчал да прочетете пълния преглед.

Опитайте нашия най-високо оценен VPN без риск за 30 дни

Ако търсите най-добрия VPN, NORDVPN е нашият най-висок рейтинг и предлага 30-дневен пробен период от риск Ако се регистрирате на тази страница.

Няма скрити условияПросто се свържете с поддръжката в рамките на 30 дни, ако решите, че NORDVPN не е подходящ за вас и ще получите пълно възстановяване. Започнете вашето изпитание NORDVPN тук.

Анонимен VPN резюме

Анонимен VPN е базиран в Seychelles и създава силна политика за безбогом. Той осигуряваше добри скорости в моето тестване и е на доста цена. Услугата обаче не предоставя никакви функции извън превключвателя за убиване и самата VPN услуга.

Установено е,. Услугата на Anonymous VPN също не успя да работи със стрийминг сайтове. Предвид IP течовете, не мога да препоръчам анонимен VPN. Но ако трябваше да се поправи, ще се класира в средната позиция.

Анонимни VPN ключови данни

* Средна скорост на множество глобални места въз основа на многократни тестове на ден на ден.

Как анонимен VPN се сравнява с други популярни VPN?

Ето как анонимен VPN сравнява с ExpressVPN и NORDVPN:

Само на работния плот

Анонимен VPN плюсове и минуси

Професионалисти:

 • Добри скорости
 • Kill Switch
 • Справедливи цени
 • Приложения за родни клиенти
 • Силен ангажимент без лог
 • Поддържа P2P
 • 3-дневен пробен период за $ 1

Минуси:

 • Уязвими от течове на IP адрес на WebRTC
 • Не работи със стрийминг сайтове
 • Не работи в Китай
 • Без поддръжка на разделяне на тунели
 • Няма функции извън превключвателя за убиване
 • Ограничен брой поддържани платформи

Скорост: Колко бързо е анонимен VPN?

Анонимен VPN - тест за скорост

В моите тестове за скорост анонимен VPN се представи доста добре. Както винаги е така, сървърите, най -близки до моето действително местоположение, бяха най -бързите. Но анонимен VPN осигуряваше добри скорости във всички региони, които тествах.

Ето средните скорости за Северна Америка, Европа и Азия:

 • Северна Америка (където се намирам): 58.6 Mbps
 • Азия: 32.4 Mbps
 • Европа: 15 Mbps

Глобална средна стойност: 35.3 Mbps

Тестовете са проведени с помощта на протокола OpenVPN, но анонимен VPN също поддържа IPSEC. Уебсайтът му твърди, че услугата също поддържа PPTP, но не намерих тази опция в приложението. И това е хубаво нещо. PPTP е остарял и счупен. Дори самият Microsoft – създателят на протокола – вече не го счита за защитен и препоръчва да се използва други VPN протоколи. Въпреки това, анонимен VPN трябва да актуализира своя уебсайт ..

Тествах и анонимните производителност на VPN с онлайн игри. Докато анонимен VPN не поддържа маршрутизатори по това време, аз успях да споделя моята VPN връзка от моя компютър към моята игрална конзола.

И опитът беше наистина добър. Дори не забелязах, че използвам VPN. Игрите бяха гладки и не изпитвах никакво изоставане. Добро представяне.

Кои устройства се поддържат от анонимен VPN?

Анонимен VPN - платформи

Уебсайтът на Anonymous VPN твърди, че предоставя местни приложения за MacOS, Windows и Android, но не и iOS. Уебсайтът инструктира потребителите да изтеглят приложението OpenVPN Connect (официалният клиент OpenVPN за iOS) и предоставя инструкции как да конфигурирате OpenVPN в iOS, използвайки това приложение. Въпреки това, всъщност има приложение за iOS сега.

Анонимен VPN - приложение за iOS

Отново, анонимен VPN трябва да актуализира своя уебсайт.

Така че действителният списък на поддържаните платформи е:

Без Linux и без рутери – поне в маркетинга на Anonymous VPN. Изглежда като пропусната възможност.

Достатъчно смешно, докато анонимен VPN не твърди, че поддържа Linux в своя маркетинг, неговите често задавани въпроси твърдят, че го прави. И същото е вярно и за рутерите, както ще видим по -долу. Ясно е, че анонимен VPN трябва да актуализира своя уебсайт.

Анонимен VPN - Linux поддръжка

Горната връзка ви позволява да изтегляте конфигурационни файлове OpenVPN, които да използвате с Linux.

Клиентът на Windows не е най -красивият, който съм виждал, но е функционален и прост. Това е плюс. Приложението има много прост панел за настройки, който подчертава факта, че няма функции отвъд превключвателя за убийство (деактивиран по подразбиране). И все пак, превключвателят за убийство е хубаво да има, така че нека бъдем благодарни за малките услуги.

Анонимен VPN - Приложение за Windows

Когато използвате OpenVPN, можете също да избирате между UDP, TCP или Auto от панела за настройки. По подразбиране е UDP.

Приложението е лесно за използване независимо дали имате опит с VPN или не. Няма истинска крива на обучение – което е добре.

Анонимен VPN не предоставя разширения на браузъра по това време.

Рутери

Официално няма поддръжка на рутер от страна на анонимен VPN. И нито една поддръжка на Linux също. Но точно както е случаят с Linux, можете да намерите инструкции как да настроите OpenVPN връзка на способен рутер в Anonymous VPN на често задавани въпроси на VPN. Това биха били същите конфигурационни файлове, използвани за свързване през Linux.

Анонимен VPN - поддръжка на рутер

Доста е умопомрачително, че анонимен VPN не би рекламирал факта, че поддържа тези платформи. Това прави цените му да изглеждат по -добре и бихте си помислили.

Ако конфигурирането на VPN връзка на вашия рутер е нещо, което може да ви интересува, имаме ръководство за конфигуриране на клиент OpenVPN в PFSense. Ако използвате pfsense, може да намерите ръководството за полезно. Можете също да разгледате нашето ръководство за VPN рутери.

Стрийминг услуги

Анонимен VPN работи ли с Netflix?

Анонимен VPN работи ли с всякакви други стрийминг услуги, като Amazon Prime Video или BBC iPlayer?

Ако достъпът до сайтове за стрийминг е важен за вас, анонимен VPN може да не е най -добрият ви избор. В моето тестване не успях да накарам поточни сайтове да работят. Без Netflix, няма Amazon Prime Video, No ITV Hub … получавате снимката: Streaming не работи с анонимен VPN.

Не обичам да слизам твърде силно за доставчиците, които не осигуряват достъп до поточни сайтове. Виждам VPN като услуги за повишаване на поверителността, а не услуги за предоставяне на достъп до поточни сайтове. Но това съм само аз. А достъпът до стрийминг сайтове над VPN е огромна характеристика днес, осъзнавам, че това. Но ако VPN доставчик не споменава стрийминг в своя маркетинг – и анонимен VPN не го споменава – не съм склонен да заключа, че услугата му е лоша.

Но, просто казано, ако стриймингът над VPN е един от вашите приоритети, трябва да разгледате препоръчителните нашето ръководство VPN за стрийминг.

Анонимен VPN позволява ли торентен?

Да, така е. Анонимен VPN позволява торент на всички свои сървъри.

Няма обръчи, през които да прескачате, няма специални сървъри, които да ловуват. Просто се свържете със сървъра по ваш избор, стартирайте своя торент клиент и започнете торент.

В моите тестове торента беше бързо и гладко. Без изоставане, без замръзване, без прекъсвания. Много добро представяне.

Така че анонимен VPN би бил добър избор за торент. Но все пак може да искате да разгледате нашето ръководство за препоръчаните VPN за торент.

Анонимен VPN поддържа разделяне на тунелиране?

Анонимен VPN по това време не поддържа разделяне на тунелиране. Ако разделеното тунелиране е важно за вас, можете да разгледате тази статия за най -добрите VPN за разделяне на тунели.

Разделяне на тунелиране или селективно маршрутизиране, ви позволява да изберете кой трафик преминава през VPN и кой трафик преминава през вашата обикновена връзка с интернет услуги. Това означава, че можете да насочвате интернет трафика си през VPN тунела, но да поддържате локалния си достъп до вашата LAN мрежа и да получите достъп до вашия файлов сървър, например.

Или можете да решите да насочвате само определени приложения през VPN, докато оставяте друг трафик през вашата връзка с интернет услуги. Той е изключително гъвкав и може да бъде настроен, както искате.

Само не забравяйте да деактивирате разделеното тунелиране, когато сте готови, така че да не използвате по невнимание връзката си, докато вярвате, че преминавате през VPN.

Сигурност, поверителност и регистриране

Обръщайки се сега към сигурността и поверителността, ми хареса това, което видях, когато погледнах Анонимен Политиката за поверителност на VPN. В горната част на политиката намираме това:

Анонимен VPN - Политика за регистриране

Така че анонимен VPN излага и се ангажира със строга политика за безбогом. Това е, което обичаме да виждаме. Някои доставчици на VPN включват повече подробности за тяхната политика без лог, но така или иначе, тя се свежда до доверие. Ще трябва да се доверите на вашия VPN доставчик да „практикува това, което проповядва“, така да се каже.

По отношение на криптирането, Anonymous VPN използва 256-битови AE за всички свои VPN връзки. Това е индустриалният стандарт и се счита за много сигурен. И това е степента на информацията за криптиране на уебсайта на Anonymous VPN. Това не е най -информативният уебсайт, който съм виждал.

Анонимен VPN не предоставя никакъв вид реклами или блокер за злонамерен софтуер – функция, която бързо придобива сцепление сред търговските VPN доставчици. Това е функция, която търся. Може би подкрепата за това ще дойде в бъдеще.

Тестването за IP адрес и DNS течове разкри, че анонимен VPN е уязвим за течовете на IP адреса на WebRTC.

IP тест – без VPN

Анонимен VPN - IP тест - без VPN

IP тест – с VPN

Забележете, че моите истински локални и публични IP адреси се откриват дори когато са свързани с VPN. Трудно е да се надценява колко лошо е това за услугата за поверителност.

Анонимен VPN - IP тест - с VPN

Ето статия, която препоръчвам да прочетете за повече информация относно течовете на WebTRC и как да ги спрете.

DNS тест – без VPN

Анонимен VPN - DNS тест - без VPN

DNS тест – с VPN

За щастие, не намерих никакви течове на DNS.

Анонимен VPN - DNS тест - с VPN

В съответствие с най -добрите практики в индустрията, Anonymous VPN предоставя на своите потребители споделени IP адреси – което е далеч по -добре за поверителност, отколкото да предоставя специален IP адрес за всеки потребител. Споделените IP адреси затрудняват съпоставянето на интернет трафика с отделен потребител.

Местоположения на сървъра

Анонимен VPN - сървъри

Анонимен VPN е доста малък в сравнение с много други доставчици на VPN. Но това не е нещо, за което чувствам, че си струва да се хванете. По -скоро ми харесва, когато VPN доставчик има по -малка мрежа от сървъри. Кара ме да се чувствам така, сякаш повече грижи са вложени в конфигурацията на всеки сървър, когато компанията няма хиляди и хиляди сървъри. Разбира се, това е просто впечатление.

И така, анонимен VPN осигурява достъп до 25 сървъра в 25 държави – един сървър на държава. Чувствам, че 25 държави са повече от достатъчни. Въпреки това може да е хубаво, ако предостави повече от един сървър във всяка държава.

Времето ще покаже. Но все още чувствам, че офертата е повече от адекватна.

Анонимен VPN работи ли в Китай?

Анонимен VPN - Маркетинг на цензурата

Докато маркетингът на анонимен VPN отправя смело твърдение за заобикаляне на цензурата, той не работи в Китай.

Не съм в Китай сам, не бих могъл да тествам това директно. Обръщайки се към други отзиви в интернет, не намерих такъв, който заяви, че работи в Китай, докато установих, че много заявяват, че не е така.

Имаме и парче за най -добрите VPN за Китай. В него тествахме 59 VPN доставчици, за да видим дали работят в Китай или не. Анонимен VPN беше един от тестваните доставчици и не работи.

И така, не, анонимен VPN не работи в Китай. Може би това ще се промени в бъдещето.

Как е анонимното обслужване на клиенти на VPN?

Обслужването на клиенти на Anonymous VPN идва под формата на имейл формуляр. Анонимен VPN предоставя поддръжка по имейл и, трябва да кажа, че е отлично.

Регистрирах се за неговия 3-дневен план за $ 1. В главата ми тридневно изпитание може (и трябва) да бъде безплатен. Но ей, цената не е много стръмна. Просто е болка да трябва да предоставите подробности за вашата кредитна карта за покупка от 1 долар.

Както и да е, тридневният план автоматично се подновява до годишния план, след като трите дни са изтекли. Исках да се уверя, че успях да отменя преди това да се случи, така че незабавно написах анонимен VPN имейл с въпрос какво трябва да се направи, за да се уверя, че абонаментът ми е отменен преди подновяване.

Един от неговите представители се върна при мен в рамките на няколко часа. Очаквах да изчакам поне 24, но в рамките на 3 часа – Топс – Анонимен VPN се върна при мен.

Отговорът на представител беше любезен и полезен.

Имах няколко последващи въпроса и анонимното обслужване на клиентите на VPN се връщаха при мен всеки път в рамките на няколко часа. Това е отлично обслужване на клиентите.

И така знаете, че всичко, което трябва да направите, е да изпратите анонимен VPN имейл, за да анулирате абонамента, преди трите дни да са се увеличили и акаунтът ви ще бъде анулиран, без подновяване, в края на трите дни. Така че можете да продължите да го използвате за тридневния период, дори ако е официално анулиран. Хубаво.

Анонимен VPN ценообразуване

Анонимен VPN - Ценообразуване

Цените на анонимен VPN са справедливи. Видях по -лошо и видях по -добре. Той предлага три абонамента:

 • 3 дни – $ 1
 • 1 година – $ 69 (работи до $ 5.75 на месец)
 • 1 месец – $ 12

Отново тези цени са добре, когато ги сравнявате с това, което други доставчици таксуват. Въпреки това, повечето други доставчици предлагат куп функции, които анонимен VPN просто не поддържа. И така, докато цените са в съответствие с това, което други доставчици таксуват, списъкът с функции на Anonymous VPN не е.

За същата цена или по -малко, можете да закупите абонамент от конкурент и да получите много повече стойност за парите си.

От плюс, обаче, анонимен VPN не поставя ограничение за броя на едновременните връзки, които човек може да направи през мрежата си … през повечето време. Казвам „през повечето време“, защото анонимен VPN заявява, че ще ограничи потребителя до три едновременни връзки, ако неговите сървъри бъдат претоварени. Достатъчно честно.

Препоръчвам ли анонимен VPN?

Е … бих искал. Но за съжаление не мога. И просто няма как да го заобиколите. Анонимен VPN е уязвим за течове на IP адрес. Това трябва да е много, много високо в списъка на VPN доставчика „Не“. И просто не мога да препоръчам VPN, който тече. Това е толкова просто като това.

Но има много неща, които трябва да харесате в анонимен VPN. Осигурява много добри скорости. Няма да забележите изоставане, освен ако не сте на много високоскоростна интернет връзка. Дори в далечни региони, докато забавянето беше по -забележимо, анонимен VPN все още осигуряваше много прилични скорости.

Друго положително е Анонимен Политиката за поверителност на VPN. Може да не е най -подробно, но е дотолкова. И този момент е, че не събира потребителски данни.

Тогава, докато цените му са справедливи, те все още не са евтини. А за VPN доставчик, който не предлага нищо отвъд превключвателя за убийство, колкото „допълнителни“ функции, за да заредите толкова, колкото Premium VPN доставчик е малко.

Услугата също няма да деблокира стрийминг сайтове и няма да работи в Китай. Той също така поддържа повече платформи, отколкото твърди в маркетинга си, а информацията, която предоставя, че уебсайтът му е толкова оскъден, че вземането на информирано решение за нейната услуга е трудно в най -добрия случай. Така че се съмнявам, че някой би могъл да ви обвини, че се чудите защо точно трябва да изберете анонимен VPN заради многото му конкуренти, които осигуряват повече стойност за вашите пари.

Така че не, днес няма да препоръчвам анонимен VPN. Но ако е в състояние да затегне услугата си (i.E. Спрете да изтичате IP адреси) и да предоставяте повече функции, като същевременно понижавате цените му (или поне не ги повишавате), може би бих могъл да препоръчам Anonymous VPN в бъдеще.

Междувременно ето някои полезни алтернативи, които може да искате да разгледате.

Анонимни VPN алтернативи

Nordvpn

Nordvpn е много добре известна VPN услуга, базирана в Панама. Той осигурява богатство от функции за сигурност, поверителност и удобство. Блокиране на реклами, DNS защита на течовете, стабилно криптиране и VPN Kill Switch сте покрили на фронта на сигурността. Строга политика за безбогом, обмислена политика за поверителност и анонимни плащания имат гръб за поверителност. Специализираните P2P сървъри, родните приложения за всяка основна платформа и до шест едновременни връзки (или повече с VPN рутер) правят NORDVPN много удобна услуга.

ExpressVpn

ExpressVpn е един от по -големите играчи на търговския VPN пазар и се възползва от отлична репутация. Неговите практики за поверителност и сигурност са изключително добри. Всички VPN сървъри се изпълняват от летлива памет (RAM) и се стартират от дискове само за четене. Тази настройка по същество гарантира, че на твърдите дискове на системата не могат да съществуват остатъчни данни (регистрационни файлове), което е чудесно за поверителност на потребителите. ExpressVPN е малко по -скъп от повечето доставчици, но той е бърз, сигурен, той деблокира стрийминг сайтове и работи в Китай.

Surfshark

Surfshark Друг доставчик си заслужава да се разгледа. Вярвам, че това е най -евтината VPN услуга, която съм виждал, като абонаментите започват само от $ 1.99/месец. Surfashark поддържа само сигурни протоколи и работи с стрийминг услуги. Прилепва се към строгата си политика за безбогом и работи в Китай. Surfshark също позволява неограничен брой едновременни връзки. Определено си струва да проверите.

Методология, използвана за тестване

По -долу ще намерите критериите, използвани за оценка на VPN, които преглеждаме. От съществено значение е да сме последователни в целия борд, така че нашите отзиви да са разумно обективни и да не сравняваме ябълките с портокалите. Поради тази причина искаме да изложим нашите критерии.

 • Скорост – Скоростта е един от най -критичните фактори на всеки VPN. Освен че сте разочароващи, бавните скорости могат да ви попречат да стрийминг или дори да разглеждате мрежата. За да сме сигурни, че се занимаваме с този проблем, всички наши препоръчани VPN вкараха много високо в най -новите ни тестове за скорост.
 • Приложения и лекота на използване – Повече хора от всякога използват VPN днес. Така че дизайнът на приложението и колко лесно е да се разбере и използва е от решаващо значение. Разглеждаме потребителския интерфейс на клиентските приложения, функциите, които предоставят, поддържаните операционни системи и неговата сложност.
 • Стрийминг услуги – Основните стрийминг платформи са изразходвали огромни количества ресурси, опитвайки се да блокират VPN потребители. Но много VPN доставчици могат да заобиколят тези блокове – с различна степен на успех. Тестваме VPNs срещу редица популярни стрийминг услуги, включително Netflix, Amazon Prime Video, BBC Iplayer, HBO Max, Disney+, Hulu и други, преди да препоръчаме VPN доставчик за стрийминг.
 • Торента – P2P споделянето на файлове съществува отдавна и все още върви силно. Но не всички VPN доставчици позволяват на торента над тяхната мрежа, докато други стигат до предоставяне на специални P2P сървъри. Разглеждаме политиката на всеки VPN около тестове за торент и провеждане на тестове за тези, които правят, за да видим колко добре се справят с споделянето на файлове.
 • Сигурност и поверителност – Това е почти VPN Raison d’être. Каква е политиката за поверителност на доставчика като? Каква е неговата политика за регистриране? Какви протоколи за криптиране поддържа VPN поддържа? Използва ли стабилни шифри? Поддържа ли перфектна секретност напред (PFS)? Уязвима ли е от IP или DNS течове? Това са всички важни въпроси и ние предоставяме отговори на всички тях, когато оценяваме практиките за поверителност и сигурност на VPNS.

Горното представлява поглед на високо ниво на нашата методология. Ако искате повече подробности, разгледайте пълната ни методология за тестване на VPN. Този подход, управляван от данни, ни помага по-добре да разберем услугите, за да препоръчаме правилния VPN на правилните потребители.