P2P Sports Kodi Addon Ръководство за инсталиране (последно) 2023

Етап 1:

P2P-потоци

Можете да инсталирате P2P-потоци в KODI, като използвате хранилището Superrepo, хранилището на разработчика или чрез инсталиране на един цип-файл.

Най -лесният начин е да инсталирате Superrepo хранилища, които съдържат над 2.200 добавки Kodi безплатно.

За Superrepo и P2P-потоци

Superrepo не поддържа P2P-потоци. Ние предоставяме само автоматизиран индекс за потребителите на Kodi да имат лесен достъп до P2P-потоци и други добавки за Kodi. Ние не сме свързани с разработчиците (Enen92, Fightnight) и не предоставяме помощ за този конкретен добавка.

Последвай ни!

Разгледайте нашия Facebook.
Предавано в петък, 22 септември 2023 г., 03:02:09

За Superrepo

Superrepo е неофициален индекс за добавки, съвместим с KODI и XBMC. Ние не поддържаме добавките, но улесняваме изтеглянето им от Kodi, без да инсталираме „магазин на Addon на трети страни“.

За Коди

Kodi (официално известен като XBMC) е награден безплатен и софтуерен медиен плейър и център за развлечения, който може да бъде инсталиран на Linux, OSX, Windows, iOS и Android. Официален сайт на Коди

поддържа

Неофициалните добавки, предлагани от Superrepo, няма да получат подкрепа в официалните канали на Kodi, включително форумите на Kodi и различни социални мрежи.

Търговска марка

Kodi е регистрирана търговска марка на фондация XBMC. Ние не сме свързани с или по друг начин, свързан с Kodi, Team Kodi или Фондация XBMC.

Superrepo е основан от Барт Отинг.Политика за поверителност

P2P Sports Kodi Addon Ръководство за инсталиране (последно) 2023

Не обичаш ли да гледаш мач на крикет на живо или футбол? Е, може да има някои доста луди треска в света. Но най -лудите от всички тях са гледането на мача на живо на любимия ни спорт. Винаги, когато има мач, се приготвям с P2p спорт kodi addon с малко напитки и се наслаждавайте на играта.

P2p спорт kodi addon

Не ви ли искайте да гледате удивителни луди моменти на любимите си играчи на живо? Или не се чувствате като развеселени за любимите си играчи с малко охладена бира? Е, имам фантастична добавка за Kodi, която със сигурност ще ви учудва, че обмисляте вашата спортна любов.

P2P aka Peer to Peer Sports Addon за Kodi ще промени начина, по който гледате спорт на живо онлайн. Обичайте да гледате спорт на живо онлайн? Опитайте този невероятен Kodi Addon поне веднъж. Тази публикация ще ви преведе през кратко въведение на приставката с пълното ръководство за инсталиране от 2023 г.

 • 1 Какво е p2p спорт kodi addon?
 • 2 P2P Sports Kodi Addon Ръководство за инсталиране
  • 2.1 Метод №1 – Инсталиране с помощта на ZIP файла
  • 2.2 Метод №2: Инсталиране с помощта на хранилище
   • 3.0.1 Поправка за грешка: Неуспешно инсталиране на зависимост

   Какво е p2p спорт kodi addon?

   Любителите на спорта мразят да пропуснат дори един мач, независимо каквато и да е играта. Ние чакаме любимите ни играчи да се състезават с ентусиазъм и спортно майсторство. Е, какво ще кажете да гледате играта на живо на всеки екран, където сте инсталирали Kodi? Е, това е мястото P2P спортна добавка за Kodi ще ви помогне.

   Peer to Peer Sports Addon помага в стрийминг на живо на Kodi. Както подсказва името, те използват партньорска технология, за да ви обслужват с по -добър стрийминг. Споделихме и най -добрите сайтове за стрийминг на музика.

   P2p спорт kodi addon

   По -голямата част от потребителите твърдят, че това е една от най -добрите добавки за Kodi за стрийми на живо спорт. Също така, P2P спортната добавка ви позволява да предавате спорт и видеоклипове на живо от голямо разнообразие от източници.

   Трябва да се прочете:

   • Най -добри сайтове като Rainierland
   • Най -добрите алтернативи на Solarmovie

   P2P Sports Kodi Addon Ръководство за инсталиране

   Е, има два различни метода за инсталиране на kodi. За някои потребители първият метод може да не работи. Макар и малко по -дълъг процес, след това можете да отидете със следващия. Със сигурност ще ви помогне в Инсталиране на P2P Addon успешно.

   ЗАБЕЛЕЖКА: Следвайте внимателно всички стъпки, за да избегнете проблемни в процедурата.

   Метод №1 – Инсталиране с помощта на ZIP файла

   Етап 1:

   Изтеглете необходимия ZIP файл за P2P Sports Kodi Addon от тук.

   Стъпка 2:

   Стартирайте Kodi. От главното меню на Kodi, разположено отляво, щракнете върху Добавки. Това ще ви отведе до менюто с добавки.

   P2P Sports Kodi

   Стъпка 3:

   Можете да намерите всички добавки, инсталирани с вашия Kodi тук. Отляво са категориите на тези добавки. В това меню щракнете върху иконата, която изглежда като отворена кутия Икона, известна като Инсталатор на пакет Опция, разположена в горната лява част.

   P2P Sports Addon

   Стъпка 4:

   Сега ще видите опциите за инсталиране на Addon. Докато изтеглихме ZIP файла на Addon, щракнете върху Инсталиране от ZIP файл. Сега разгледайте системата си и изберете ZIP файла, който току -що сте изтеглили, и кликнете върху Добре.

   P2P Sports Addon

   Стъпка 5:

   Изчакайте няколко мига, за да може инсталацията да бъде завършена успешно. Щом се инсталира, можете да го използвате с лекота.

   Метод №2: Инсталиране с помощта на хранилище

   Информация за хранилището:

   URL адресът на пътя -> http: // vipsecret.Amerikanotuga.Tech/Vipsecrettv

   Етап 1:

   Ние трябва да Активирайте инсталирането от неизвестни източници За да се избегне прекъсване в процедурата за инсталиране. Отворете Настройки> Настройки на системата> Добани> Неизвестни източници. Активирайте опцията, за да се позволи инсталирането на добавки от неизвестни източници. Игнорирайте, ако вече е активирано.

   Стъпка 2:

   Сега трябва да добавим източника на добавката. За това отворете Настройки> Мениджър на файлове> Добавяне на източник.

   P2P спортна добавка за Kodi

   Стъпка 3:

   Щом щракнете върху Добавете източник, На екрана ще има изскачащ прозорец. Оттам щракнете върху .

   P2p спорт kodi addon

   Стъпка 4:

   Тук трябва да влезете URL адрес на пътя (Дадено по -долу) Както обикновено и щракнете върху Добре.

   P2p спорт kodi addon

   Стъпка 5:

   Сега въведете Име на пътя (Vipsecrettv) Както обикновено и щракнете върху Добре.

   P2P спорт

   Стъпка 6:

   Сега се върнете на началния екран и отидете до главното меню. От главното меню на Kodi, разположено отляво, щракнете върху Добавки.

   P2P addon

   Стъпка 7:

   Сега кликнете върху Икона за инсталиране на пакет Това изглежда като отворена кутия.

   P2P Addon за Kodi

   Стъпка 8:

   От новооткрития прозорец изберете опцията за Инсталиране от ZIP файл.

   P2P Sports Download

   Стъпка 9:

   От наличните опции изберете Vipsecrettv и Select хранилище.Vipsecrettv.цип файл.

   Peer 2 Peer Addon

   Стъпка 10:

   Изчакайте няколко мига, за да може да се инсталира успешно добавката. След като приключите, продължете с по -нататъшната процедура.

   P2P Kodi Addon

   Стъпка 11:

   Сега от същия прозорец Изберете Инсталирайте от хранилище.

   P2P Sports Addon

   Стъпка 12: Щракнете върху Vipsecretrepo.

   p2p спорт kodi addon

   Стъпка 12:

   Изберете опцията на Видео добавки.

   p2p спорт kodi addon

   Стъпка 13:

   Разгледайте за добавките и изберете P2P Sport.

   p2p спорт kodi addon

   Стъпка 14:

   Кликнете върху Инсталирай За да изтеглите и след това инсталирайте добавката.

   P2P спортно разширение

   Стъпка 15:

   Изчакайте няколко мига и ще получите известие като P2P Sports Kodi Addon успешно е инсталиран.

   P2P спортна добавка Kodi

   Как да предавате спорт на живо с P2P спортна добавка?

   Сега, когато сте инсталирали невероятно страхотната добавка, наречена P2P Sports Kodi Addon, е време да го използвате. Но как да се предават на живо спортни спортове, използвайки тази добавка? Е, ето едно завладяващо ръководство, което ще ви уведоми как да предавате спорт на живо на Kodi, използвайки P2P Addon.

   Етап 1:

   Стартирайте Kodi на устройството, което искате да предавате любимите си спортове.

   Стъпка 2:

   Отворете Добавки Опция присъства от лявата страна на началния екран на Kodi. Сега щракнете върху Видео добавки.

   p2p

   Стъпка 3:

   Тук ще намерите P2P спорт addon. Кликнете върху него.

   Стъпка 4:

   След като добавката се зарежда, вие ще сте дълъг списък от канали, за да предадете любимите си спортове от. За съжаление, не всеки от изброените канали там работи перфектно. Най -популярните, които работят със сигурност, са LiveFootballVideo.com, торент-tv.ru и 1torrent.Телевизия и т.н.

   P2P Addon за Kodi

   Стъпка 5:

   Нека помислим за канал, Торент-tv.ru и разберете ефективно как да предавате любимия си спорт. Затова се ориентирайте към Torrent-TV.ru.

   P2P Addon за Kodi

   Стъпка 6:

   Веднага щом се придвижите до Torrent-TV.ru, ще има списък на някои популярни канали, обичани от мнозинството от феновете на спорта. Някои от най -често срещаните в този списък са Sky Sports, BT Sports, Euro Sports, Viasat Sports, X Sports, Real Madrid TV, Super Tennis HD, Sports 1+ и т.н. Кликнете върху някое от тези, които присъстват в списъка.

   p2p спорт kodi addon

   Стъпка 7:

   След като щракнете върху канала, ще отнеме няколко мига, за да получите семената. Тогава той ще буферира видеото. След като процесът приключи, можете да предавате канала на живо на Kodi чрез Ace Player.

   p2p спорт kodi addon

   ЗАБЕЛЕЖКА: За всеки от другите канали следвайте същите стъпки. Точно най -накрая изберете канала, от който търсите да предавате. Просто, нали?

   Поправка за грешка: Неуспешно инсталиране на зависимост

   Във всеки случай, ако инсталацията не бъде завършена успешно, Не успя да инсталира зависимост Грешката ще бъде изскочена. Ако видите такава грешка, инсталирайте скрипт.модул.Mechnize vo.2.6.цип файл. Можете да изтеглите Zip файла от тук.

   За инсталиране на ZIP файла следвайте същата процедура, която сте следвали, докато инсталирате добавката, като използвате метод №1.

   Окончателна присъда

   Е, не мисля, че се нуждаете от допълнителна помощ при инсталирането или използването на P2p спорт kodi addon. И все пак, в случай че се сблъскате с някакви проблеми, коментирайте по -долу. Ще се опитаме да разрешим вашата заявка възможно най -скоро. И не забравяйте да оставите вашите предложения и отзиви, за да можем да ви служим по -добре.

   Подобни публикации

   Най -добри алтернативи за бинанс

   7 най -добри алтернативи и конкуренти на бинанс (актуализирани) 2023

   Най -високо платено съкращач на URL адреси

   10 най -високо платените сайтове за съкращаване на URL (печелете пари) 2023

   Най -добрите сайтове за манга

   10 най -добри сайтове за манга за четене на манга онлайн (безплатно) 2023

   За автора

   Рунак

   Технологичен ентусиаст, който с нетърпение очаква да осигури нещо иновативно на света: ‘)