Nord Products

Nord Stage 3 е нашият изключителен нов водещ инструмент, включващ най-новите ни наградени технологии, включително Nord Lead A1 Synth Engine с възпроизвеждане на проби, нашият аплодиран Nord C2D орган, значително подобрен раздел за пиано и обширни практически ефекти-всички в един изключителен клавиатура за изпълнение.

Неразрешено използване на кредитна или дебитна карта

NORDVPN предоставя VPN услуги чрез абонаменти. Ако видите подозрителна такса от NORDVPN или който и да е Nord продукт от изявлението на вашата карта, свържете се с поддръжката на клиента за помощ:

  • Имейл: Поддръжка@nordvpn.com
  • Чат на живо: Щракнете върху балона за чат в долната част на техния уебсайт.

За да се идентифицира плащането, предоставете тези подробности:

  • Първи шест и последните четири цифри на картата
  • Име на картодържателя
  • Сума начислена
  • Дата на транзакцията

Понякога таксите може да се дължат на приятел или член на семейството, използващ вашата карта.

Свързани статии

  • Каква е вашата политика за връщане на пари?
  • Как да използвате код за активиране?
  • Закупих NORDVPN, но акаунтът ми все още е неактивен

Продукти

С интуитивен нов дизайн на панела, първокласен сензор за сензор, пълни секции за ефект за всеки слой и масивни подобрения на нашите наградени технологии, Nord Stage 4 задава нов стандарт.

Nord Piano 5

Последното издание на нашата наградена серия за пиано е оборудвано с двойни пиано двигатели, двойни проби синтезатори и два пъти по-голяма от паметта на предишното поколение. С комбинацията от премиум троен сензор и нашата ексклузивна технология за виртуални чукове, преносимият Nord Piano 5 доставя изключително изживяване на игра.

Норд етап 3

Nord Stage 3 е нашият изключителен нов водещ инструмент, включващ най-новите ни наградени технологии, включително Nord Lead A1 Synth Engine с възпроизвеждане на проби, нашият аплодиран Nord C2D орган, значително подобрен раздел за пиано и обширни практически ефекти-всички в един изключителен клавиатура за изпълнение.

Nord Wave 2

Nord Wave 2

Nord Wave 2 е мощен синтезатор на производителност от 4 части, комбиниращ виртуален аналогов синтез, проби, FM и вълнообразни с интуитивен интерфейс, фокусиран върху слоя. С 48 гласова полифония, иновативни характеристики на производителността и практически контроли, Nord Wave 2 предлага изключителни звукови възможности с напреднало наслояване и ощипване в движението.

Nord Grand

Nord Grand разполага с първокласен претеглена ключ с усъвършенствани тройни сензори, които улавят движенията на чуковете с изключителна прецизност, доставяйки гладкото и естествено усещане на акустично пиано.

Nord Electro 6

Nord Electro 6 комбинира нашите наградени емулации от винтидж електро механични и акустични инструменти в ултра преносим пакет. С 3 независими звукови секции, нов опростен потребителски интерфейс и добавяне на безпроблемни преходи, ние сме горди, че представяме най -мощния и гъвкав електро някога – изискан модерен класик.

Nord Lead A1

Nord Lead A1

Водещият A1 комбинира най-новия ни двигател за аналогово моделиране с опростен потребителски интерфейс за програмиране на бързо проследяване. Какъвто и да е вашето преживяване на програмиране на синтез, водещият A1 е пристрастяващ инструмент, предоставящ сензационни звукови резултати.

Nord Drum 3p

Експресивен 6-канален барабанен синтезатор с невероятен динамичен отговор. Сега с добавена реверберация/забавяне, опростен избор на звук и интегриран multipad.

Високоговорители на Nord Piano Monitor

Nord Piano Monitor

Системата за високоговорители на Nord Piano Monitor е изключително проектирана за оптимално динамично възпроизвеждане на електрическите и акустичните пиано в библиотеката на Nord Piano.

Как да отмените абонамента за nordvpn в лесни стъпки

Анулиране на абонаментна услуга, от която вече не се нуждаете, просто стана толкова по -лесно.

горещ до канцелария горещ до канцелария

За да отмените абонамента си за NORDVPN, следвайте тези лесни стъпки:

За да отмените абонамента си за NORDVPN, следвайте тези лесни стъпки:

1. Достъп до вашия NORDVPN акаунт чрез техния уебсайт.
2. Намери Частен и сигурен достъп до интернет (VPN) раздел под Моите услуги. Изберете трите хоризонтални точки до План за промяна.
3. Изберете Анулиране на автоматични плащания.
4. Изберете Да
5. Вашата страница ще се презареди автоматично и ще видите потвърждение, че абонаментът ви е отменен.
Ако сте направили абонамент чрез App Store, научете повече за анулирането му тук
Ако сте направили абонамент чрез Google Play Store, научете повече за анулирането му тук
Ако искате също да получите възстановяване на сумата, ще трябва да се свържете с поддръжката на клиенти.

Вашият абонамент за NORDVPN може да се покаже във вашето изявление:

Nordvpn com cheyenne wy