Pirate Bay Proxy: Гарантирано * работи 100% * деблокиране на thepiratebay

Contents

Министерството на културата и информацията на Саудитска Арабия блокира пиратския залив и много други торентни обекти през август 2014 г.

Списък на пиратски прокси 2022: Деблокирайте пиратския залив

Прокси сайтовете са най -лесните методи за заобикаляне на блока. Списъкът с пиратски прокси поддържа списък с прокси сайтове, които позволяват достъп до пиратския залив. От 2011 г. интернет доставчици във Великобритания, Холандия, Белгия и сега Франция блокират много уебсайтове за споделяне на файлове, включително Piratebay. Въпреки това усилията им изглеждат контрапродуктивни, тъй като торентен и други трафик за споделяне на файлове не намаляват. Това се дължи на помощта на информационни уебсайтове като Torrent Proxy Portals, които предоставят актуален списък с прокси за Thepiratebay (TPB), и допълнителна информация за това как да избегнете цензурата, използвайки алтернативни методи. Периодично проверяваме нашия списък с прокси Pirate Bay срещу няколко основни интернет доставчици в Европа, за да сме сигурни, че не са били блокирани.

Pirate Bay Proxy List

Няма достъп до пиратския залив? Опитайте един от прокси сайтовете по -долу. Прокси сайт ви позволява да заобикаляте настройката на блокове от вашия интернет доставчик.

Деблокирайте пиратския залив с един от тези прокси сайтове.

 1. https: // thepiratebay.proxyninja.нета
 2. https: // thepiratebay.unblockninja.com
 3. https: // tpb.proxyninja.org

Страните, блокиращи достъпа до пиратския залив

Пиратският залив е блокиран на много ISP по целия свят. Страните, блокиращи достъпа до пиратския залив, където поне един доставчик на интернет услуги (ISP) по -рано или в момента цензори TPB.

1. Аржентина

На 30 юни 2014 г. аржентинската ЦПУ (Национална комисия за комуникации) нареди блокирането на всички домейни на пиратския залив. Заповедта се появи в резултат на съдебно дело между Сайта и CAPIF (Аржентинската камара на производителите на рекорди). Използвайки тази поръчка, CNC имаше блок на IP диапазона 194.71.107.0 до 194.71.107.255, в които пиратският залив оперира и 12 различни домена от пиратския залив.

2. Австралия

През септември 2014 г. австралийското правителство обяви, че обсъжда дали интернет доставчиците трябва да бъдат принудени да блокират популярни сайтове за торент, включително пиратския залив.

На 15 декември 2016 г. Австралийският федерален съд постанови, че ще продължи забраната, принуждавайки интернет доставчиците да забранят достъпа до пиратския залив, изоунт и солармови, както и вече несъществуващия Торенц и Торент, преди 5 януари. Съдия Никълъс каза: „Доволен съм, че облекчението от нарушаването на авторски права е очевидно и че операторът на уебсайтовете на TPB открито и умишлено пренебрегва правата на собствениците на авторски права.”Въпреки известен успех с интернет услуги, блокиращи достъпа, VPN или променящите се DNS все още могат лесно да имат достъп до сайтове като Pirate Bay.

3. Австрия

От 30 май 2016 г. австрийските интернет доставчици ще могат да деблокират всички блокирани преди това сайтове.

От 2018 г. ISP ще трябва да блокират уебсайтовете отново.

4. Белгия

След като основателите на Pirate Bay загубиха присъдата си през 2009 г., белгийската фондация за борба с пиратството (BAF) се проведе в кампания за две интернет доставчици, Belgacom и Telenet, за да блокира достъпа на абонатите до уебсайта. След години преговори бяха предприети правни действия. През юли 2010 г. Банката за търговско право в Антверпен постанови, че никой от доставчиците на интернет услуги не трябва да блокира пиратския залив и описва идеята да блокира местата на едро като „непропорционална“. ИЗПС заявиха, че не е тяхната позиция да решават кои уебсайтове могат и техните потребители могат. BAF ги обвини, че предоставят сигурно убежище за пиратския залив и обжалват.

През октомври 2011 г. Апелативният съд в Антверпен отмени решението на Търговския съд и разпореди на Белгаком и Telenet да инициират блокове на DNS от 11 домейна, свързани с пиратския залив или да се изправят пред глоби в рамките на 14 дни. Говорител на Pirate Bay заяви, че този ход ще има само обратен ефект, тъй. Благодаря за безплатната публичност.„Съдебната заповед изброява имената на домейни, които ще бъдат блокирани, включително„ www “. Съответните URL адреси без „www“. Те също бяха блокирани от интернет доставчици, които се опитват да отстояват „духа на закона“, въпреки че съдебната заповед не го уточнява. NURPA, белгийска група за застъпничество с нестопанска цел, която насърчава и защитава цифровите права, свободата на изразяване, поверителността и гражданските свободи, осъди решението, казвайки: „Решението на Апелативния съд на Антверп по делото срещу Belgacom BAF / TeleNet определя опасен прецедент За блокиране на съдържанието от доставчици на интернет услуги в Белгия. Това е в противоречие с доктрината за пропорционалност, защитена от Европейския съд по правата на човека. “

На 5 октомври 2011 г. Pirate Bay регистрира имената на домейни depiraatbaai.Бъдете и Baiedespirates.да е така, че белгийските потребители да имат достъп до уебсайта, без да използват алтернативни доставчици на DNS.

На 18 април 2012 г. Torrentfreak съобщи, че тези две алтернативни имена на домейни също са забранени, като се предполага, че добавя към съществуващото съдебно разпореждане.

5. Китай

Сайтът беше блокиран за кратко, очевидно деблокиран и блокиран отново с други Bittorrent обекти в Китайската народна република през ноември 2008 г. От януари 2017 г. тя вече няма да е достъпна от континентален Китай (с изключение на Хонконг и Макао).

6. Дания

On February 5, 2008, the District Court of Frederiksberg, Copenhagen ruled that one of Denmark’s largest ISPs, DMT2-Tele2, was helping its customers with copyright infringement by allowing the use of The Pirate Bay and that they would allow access to the? ˅. . Въпреки че ISP беше решил да оспори присъдата с подкрепата на Датската асоциация за телекомуникационни индустрии, тя се придържа към нея и блокира достъпа до пиратския залив. Pirate Bay отговори, като създаде алтернативен сайт с инструкции как да заобиколите блока, докато IFPI приветства блока и насърчи други доставчици на интернет услуги да следват примера. Присъдата беше потвърдена на 26 ноември 2008 г. в Източния Върховен съд на Дания. След решението на съда TDC, най -големият ISP на Дания и собственик на повечето кабели, реши да блокира достъпа до Pirate Bay като превантивна мярка. Други датски интернет доставчици са коментирали, че биха предпочели да не нарушават комуникациите на своите клиенти, но неохотно поставят ключалката, за да избегнат глоби. От своя страна собственикът на Tele2 Telenor обжалва решението на Върховния съд пред Датския Върховен съд, което прие делото през април 2009 г. През май 2010 г. съдът отхвърли жалбата и нареди на Telenor да продължи блокирането.

7. Финландия

На 26 октомври 2011 г. Окръжният съд в Хелзинки постанови, че Елиза Ойй, един от водещите доставчици на интернет услуги в Финландия, трябва да спре да предоставя материали, защитени с авторски права от уебсайта на Pirate Bay преди 18 ноември 2011 г., заплашвайки глоба от 100 000 евро евро. На 9 януари 2012 г. ELISA активира Thepiratebay.IP и базирана на DNS базирана забрана на IRG. ELISA подаде жалба за решението на окръжния съд. Дори ДНК и Телия (бивша Сонера) блокират достъпа след решение на окръжния съд в Хелзинки през 2012 г. Заедно тези три оператори, ELISA, Telia и DNA, имат повече от 80% от финландския пазар за интернет оператори.

8. Франция

На 4 декември 2014 г. Върховният съд на Париж разпореди на големите доставчици на интернет услуги да блокират пиратския залив за следващите две седмици.

9. Германия

На 13 май 2010 г. Окръжният съд в Хамбург разпореди разпореждане срещу CB3ROB Ltd & Co KG (Cyberbunker) и неговия оператор Свен Олаф Камфуис, за да предотврати свързаната на уебсайта на Pirate Bay да бъде свързана с Интернет. Компаниите за членове на Асоциацията на филма отправиха искане за предпазна мярка.

10. Гърция

В Гърция, интернет доставчиците на Tellas / Wind Hellas блокираха обекта от 15 февруари 2010 г. до края на март 2010 г. като страничен ефект от блокирането, приложено в Италия, тъй като трафикът очевидно се пренасочва през сървърите на сестринската мрежа Wind Italy. От 9 ноември 2018 г. всички гръцки доставчици са законно задължени да блокират достъпа до пиратския залив поне три години.

11. Индия

Pirate Bay и няколко други сайтове за споделяне на файлове и стрийминг на видео бяха блокирани в Индия на 4 май 2012 г. по поръчка на Департамента по телекомуникации (DOT) без причина или предварително предупреждение. Спирането се дължи на Върховния съд на Мадрас, който издаде заповед от Джон Доу, приета от базираната в Ченай лаборатория за авторски права. Забраната беше наложена от различни доставчици на интернет услуги, включително Airtel, Reliance Communications, Tikona Digital Networks, Aircel, MTNL, BSNL и Vodafone. Въпреки това, някои интернет доставчици като You Broadband, Nextra Broadband и Hathway не налагат забраната. На 19 май 2012 г. уебсайтът продължи да получава грешка „Този ​​уебсайт / URL адрес е блокиран до по -нататъшно уведомление, или съгласно съдебните разпореждания, или според указанията на Министерството на телекомуникациите.”През май 2012 г. сървърът на Reliance Communications беше хакнат в знак на протест от анонимна група, за да демонстрира слабостта на сигурността, използвана за прилагане на блокирането.

На 22 юни 2012 г. Върховният съд в Мадрас отмени блока, като изясни, че само определени уеб адреси (или URL адреси), които съдържат незаконни копия, трябва да бъдат блокирани, а не целият уебсайт. Решението възстанови достъпа до сайтове за споделяне на видео и файлове в Индия, включително Pirate Bay.

През юли 2014 г. уебсайтът отново беше блокиран поради нарушение на указанията относно дейностите по излъчване на FIFA в страните. Съобщението „Този ​​уебсайт е блокиран според инструкциите на компетентния орган“ показва посетителите. Няколко интернет доставчици, включително BSNL, Airtel и Vodafone India, продължават да блокират уебсайта, въпреки че вече не показват персонализирани съобщения, когато потребител посещава уебсайта на Pirate Bay. Уебсайтът обаче все още е достъпен за повечето други интернет доставчици.

12. Индонезия

Пиратският залив е блокиран от многобройни интернет интернет услуги в Индонезия. Доставчици на интернет услуги, които ви блокират, включително полу-частната телекомуникационна компания на Индонезия (Telkom Indonesia) чрез изцяло собствеността на ISP Telkomspeedy и вероятно няколко други интернет доставчици. Потребителите на интернет в Индонезия, които имат достъп до този уебсайт (без клиенти на пълномощници), ще бъдат пренасочени към друг уебсайт, наречен Internet Positif, който се управлява от Kemkominfo (Индонезийско министерство на телекомуникациите и информацията). Самият уебсайт твърди, че пиратският залив е блокиран поради злонамерено съдържание като порнографски материали и други.

13. Ирландия

През януари 2009 г. ирландският ISP Eircom, най -големият интернет доставчик в Ирландия, беше изправен пред четири основни звукозаписни етикети, EMI, Sony, Universal Music Group и Warner Music Group, за ISP да наблюдава своите клиенти и да разкрие незаконното споделяне на файлове. След осем съдебни дни страните се съгласиха да въведат политика за отговор. Ирландската записана музикална асоциация все още договаря подобно споразумение с други интернет доставчици. На 21 февруари 2009 г. обаче Eircom обяви, че достъпът до Pirate Bay скоро ще бъде напълно блокиран. На 24 февруари 2009 г. обаче достъпът до пиратския залив е изтеглено. Eircom се оттегли отново на 20 август 2009 г. и обяви, че ще блокира уебсайта от септември. Към 1 септември 2009 г. EIRCOM блокира достъпа до залива Pirate, въпреки че прокси сървърите все още могат да бъдат достъпни и абонатите до други интернет доставчици в Ирландия все още могат да имат достъп до него.

В решение на ирландския съдия на Върховния съд Питър Чарлтън на 16 април 2010 г. той постанови, че политиката за три удара е законна и определи пиратския залив като „уебсайт, който на странна идеологическа основа основно се занимава с грабеж на закона за авторското право посвещава главно музикални произведения от ищците. „След присъдата съдията беше заплашена, че животът му ще бъде„ унищожен от компютри “.

През април 2011 г. генералният адвокат на Европейския съд заяви в писмено изявление, че според него никой доставчик на интернет не може да бъде задължен да филтрира интернет и по -специално да не прилага закона за авторското право. През ноември 2011 г. Европейският съд главно потвърди това мнение с решение.

През декември 2011 г. беше издадено решение срещу онлайн системата за споделяне на файлове „Три удара“ на EIRCOM поради причини за защита на данните при записване на IP адреси.

На 12 юни 2013 г. EMI, Sony, Warner Music и Universal получиха съдебно разпореждане от името на UPC, Imagine, Vodafone, Digiweb, Hutchison 3G Ltd. и Telefónica O2 Ireland Ltd. За да блокират достъпа до пиратския залив и те имат 30 дни да го направят. .

14. Иран

В момента пиратският залив е блокиран в Иран.

15. Италия

В средата на 2008 г. Италианската асоциация заведе дело в Италия срещу музикалното пиратство в Милано след наказателните обвинения, повдигнати в Швеция. Заместник -прокурорът донесе жалбата в Бергамо предварително разследвания, който реши на 1 август 2008 г. да блокира италианските доставчици на интернет услуги от достъп до всички адреси в Pirate Bay. Решението се основава на предотвратяване на нарушаване на авторски права от потребителите на уебсайта на италианската територия. След като заключването влезе в сила, Pirate Bay отговори на 10 август 2008 г. с инструкции за поправяне на ключалката и създаване на отделен сайт за италианци. Въпреки това, малко след това, доставчиците на интернет услуги блокираха и алтернативния сайт. Някои интернет доставчици бяха внедрили блока, като пренасочиха трафика от пиратския залив до сайт, собственост на IFPI. Италианският експерт по сигурността Матео Флора предложи, че чрез пренасочване на страницата по този начин IFPI може да получи достъп до бисквитките на италиански потребители и да ги представи на официалния уебсайт на пиратския залив. Двама италиански ИТ адвокати, Джовани Батиста Галус и Франческо Микози, и криминалистическият учен Матео Флора обжалват пред съда в Бергамо, който разгледа делото и отмени първоначалното решение на 24 септември 2008 г. Решението за премахване на блокадата се основава на приложимостта на секцията „замразяване“ на Италианския Наказателен процесуален кодекс, който не може да наложи действия срещу страни, несвързани с потенциалното престъпление (ISP за филтриране на потребителския трафик). С решението на април 2009 г. в Швеция като прецедент, прокурорът на Бергамо обжалва италианското решение пред Върховния съд на каскацията за възстановяване на блока. През септември 2009 г. Върховният съд отмени решението за премахване на блока и делото беше преразгледано в Съда на Бергамо. На 8 февруари 2010 г. уебсайтът беше блокиран отново от Върховния съд на италиански. Поне от 2014 г. сайтът в Италия е блокиран само на ниво DNS с някои интернет доставчици. Той все още е напълно достъпен от по -малко известните.

16. Малайзия

През юни 2011 г. Малайзийската комисия за комуникации и мултимедии нареди на Pirate Bay заедно с няколко други уебсайтове за хостинг на файлове да бъдат блокирани с писмо от 30 май до всички малайзийски интернет доставчици за нарушаване на раздел 41 от Закона за авторското право от 1987 г., който незаконно копирано е копирано . Блокадата обаче беше отменена през юли 2014 г. Малайзия блокира пиратския залив отново от 4 юни 2015 г. От 2018 г. изглежда, че той вече не е блокиран поради възможна липса на интерес и / или промяната. правителствена политика.

17. Holland

На 21 юли 2005 г. Окръжният съд в Амстердам взе разпореждане срещу отговорните за пиратския залив. Изслушването последва призовка от Холандската асоциация на индустрията на записите Brein, която имаше спешно оплакване за нарушаване на авторски права от посредници. Подсъдимите не присъстваха на изслушването и не се съгласиха да ги представляват. Следователно на 30 юли 2009 г. Съдът издаде решение за неизпълнение срещу тях и прие исканията на жалбоподателите. Neij, Kolmisoppi и Warg трябва да „спират авторските права и свързаните с тях нарушения на закона, като стихят Брейн (Фондация за мозъци) в Холандия и ги пази в ареста“ в рамките на 9 август 2009 г. или да се изправят пред ежедневни глоби на обща стойност 30 000 евро на максимум 3 000 000 евро . Те също бяха осъдени да плащат законовите разходи. В отделен случай, обработен в същото време, съдът разпореди същите глоби за очаквания нов собственик на Pirate Bay, Global Gaming Factory X, за това, че не прекратява нарушаването на авторски права, след като придобие сайта. Според Тим Куик, директор на Брейн, това е първият път, когато е бил инструктиран чужд уебсайт да блокира достъпа от Холандия. Въпреки това, Брейн се отказа от плащането на щети през август и позволи на уебсайта да остане онлайн до очакваната промяна в собствеността в края на август 2009 г.

На 2 октомври 2009 г. хостинг услугите на Pirate Bay бяха преместени в Украйна и трафикът беше насочен през Холандия. Брейн обаче се свърза с ISP на NFORCE и услугата беше прекратена. След това Pirate Bay се премести в ядрен бункер за кибербункер в покрайнините на Kloetinge в южната Холандия.

На 11 януари 2012 г. съд в Хага разпореди на двама холандски доставчици на интернет услуги (Ziggo и XS4All) да деактивират търсенето на име на домейн от пиратския залив и да блокират достъпа до IP адресите на Pirate Bay. Те започнаха да правят това на 31 януари 2012 г. Докато не са налични резултатите от жалбата, те трябваше да се съобразят със съдебното разпореждане. На 10 май 2012 г. бяха поръчани още пет интернет услуги да блокират сайта (по-специално UPC, KPN, T-Mobile, Tele 2 и Telfort). След жалба на Брейн, съд в Хага разпореди на холандската пиратска партия да спре рекламата за заобикаляне на блокадата. Това включваше свързване с прокси сървър, предлаган от холандската пиратска партия, и партията твърди, че тя също е възпрепятствана от закона да се свърже с проекта TOR.

На 28 януари 2014 г. Апелативният съд в Хага постанови, че текущата блокада е неефективна и освен това е лесен за заобикаляне, постановявайки, че Ziggo и XS4ALL вече не са задължени да блокират достъпа до Pirate Bay. На 13 ноември 2015 г. Върховният съд постанови, че констатациите на Апелативния съд относно ефективността на блокадата противоречат на съдебната практика на съда на европейските общности и препращат предварителни въпроси към съда и попита дали The Дейностите на пиратския залив правят „Забележете обществеността“ и ако не, може да се предостави съдебна забрана срещу доставчиците на интернет услуги, които улесняват нарушаващите дейности.

Европейските съдии постановиха през 2017 г., че предишното решение от 2012 г. не нарушава европейското законодателство, което позволява на националните съдилища в Европейския съюз да инициират защитени с авторски права уеб блокове. След това делото бе отнесено обратно във Върховния съд на Холандия, който все още постанови въпроса през януари 2018 г. Въпреки това, с решението на Европейския съд, обезсилващ решението за 2014 г., доставчиците на интернет услуги отново бяха принудени да блокират пиратския залив в очакване на решението на Върховния съд. На 12 януари този блок беше разширен, за да включва ISPS KPN, Tele2, T-Mobile, Zeelandnet и Caiw. Vodafone е косвено засегнат след сливането със Ziggo.

18. Норвегия

На 2 септември 2015 г. бе обявено, че Норвегия ще забрани пиратския залив, включително 6 други уебсайта. Делото срещу ISPS Telenor, NextGentel, Get, Altibox, Teliasonera, Homenet и лед.нета. По -малките доставчици на интернет услуги не бяха таксувани, а някои, като Lynet, отказаха да блокират достъпа до своите клиенти, защото разрешават безплатна интернет връзка и не участват в случая. Блокирането се извършва чрез блокиране на DNS.

На 11 септември 2015 г. двамата най -големи норвежки интернет доставчици Telenor и Altibox блокираха достъпа на потребителите си до Pirate Bay. Филмови продуценти като Warner Bros., SF Норвегия и Дисни спечелиха благосклонността на съда по всички аспекти на съдебно дело срещу няколко от най -големите доставчици на интернет услуги в Норвегия.

Asker и окръжният съд на Bærum отказаха искове от организацията за авторско право Тоно от рекордни художници срещу най -големия интернет доставчик на Норвегия Telenor за блокиране на пиратския залив. В решение на съда от 6 ноември 2009 г. съдът установи, че в днешното общество не е естествено да се изисква частна компания да прецени дали уебсайтът спазва закона, тъй като такива решения са отговорност на властите. .

19. Португалия

През декември 2014 г. Vodafone блокира Thepiratebay.SE и вместо това го насочи към уебсайта MobileGen.Водафон.PT/отказано/DN със съобщението „Уебсайтът, който искате да се консултирате, е блокиран от решение на съда.”Освен това. (Уебсайтът, до който се опитвате да получите достъп, е блокиран от съдебната заповед.)

Мео и NOS са блокирали Thepiratebay.SE на ниво DNS и показа съобщение, подобно на „сайта, до който се опитвате да получите достъп, е блокирано в съобщение на съдебната заповед за изпълнение“. (Сайтът, до който се опитвате да получите достъп, е блокиран поради спазването на съдебния мандат.)

20. Катар

Сайтове за споделяне на файлове и видео стрийминг като Pirate Bay са блокирани в Катар.

21. Румъния

RCS & RDS, UPC Румъния, Телеком Румъния, NextGen Communication, цифрови кабелни системи и Akta Telekom блокират достъпа на клиентите до три сайта за пиратство за филми и сериали (Filmehd.Net, Filmeonline2013.Биз .)) вече не е разрешено за интернет потребители в Румъния, а операторите трябва да забранят достъпа до свързани уеб адреси от системата. Решението е взето в съда от няколко компании за филмова продукция (Twentieth Century Film Corporation, Universal City Studios Productions LLP, Universal Cable Productions LLC, Warner Bros Entertainment Inc., Paramount Pictures Corporation, Disney Enterprises, Columbia Pictures Industries и Sony Pictures Television). Според решението на съда „методът на блокиране на DNS на клиентите ще го блокира постоянно за интернет услуги с фиксиран достъп до уебсайтовете, които са достъпни в момента в онлайн местата, изброени по -горе. Решението ще бъде взето от страните за решение, се предоставя чрез Регистъра на правосъдието, 05.11.2018 “. Решението не е окончателно и може да се обжалва.

22. Русия

Pirate Bay беше блокиран от няколко основни интернет доставчици в цялата страна през юни 2015 г., тъй като държавата блокира уебсайтове, които съдържат файлове или препратки към файлове, които нарушават закона за авторското право.

23. Саудитска Арабия

Министерството на културата и информацията на Саудитска Арабия блокира пиратския залив и много други торентни обекти през август 2014 г.

24. Сингапур

Правителството на Сингапур планира да блокира уебсайтове, включително TPB, за да улесни нарушаването на авторски права. Следователно беше предложено да се изменят Закона за авторското право 2014 г. през август 2014 г. На 29 ноември 2014 г. обаче изменението на Закона за авторското право се отмени.

През февруари 2016 г. съд в Сингапур постанови, че уебсайтовете за нарушаване на авторските права трябва да бъдат блокирани.

В радикален ход правителството на Сингапур нареди на всички интернет доставчици в Сингапур да блокират 53 места, включително TPB, по искане на MPAA. Интернет доставчиците са Singtel, M1, Starhub, MyRepublic и ViewQwest

25. Испания

От януари 2015 г. Vodafone Испания блокира ThepirateBay.org по искане на министерството на вътрешните работи. От 29 март 2015 г. Пиратският залив е блокиран под различни URL адреси на всички интернет доставчици.

„Според Министерството на културата и спорта има процедури между юни 2014 г. и ноември 2018 г. за блокиране на различни свързани домейни, включително тези, които завършват в .SE, .org, .мрежа и .com.”

26. Швеция

През май 2010 г. шведският доставчик на интернет услуги на Pirate Bay загуби обжалване срещу заповед за прекратяване на предоставянето на услуги на уебсайта. Въпреки че доставчикът на услуги вече е изпълнил по -ранен договор през август 2009 г. и впоследствие Pirate Bay остана на друго място, ISP реши през юни 2010 г. да откаже на клиентите си достъп до пиратския залив на новото си място. Един от съдиите по делото по -късно отбеляза, че съдебната заповед не изисква ISP да контролира достъпа на клиентите си до уебсайта, но ISP иска да избегне някакъв риск. На 13 февруари 2017 г. шведският съд за патенти и пазарни апелативни апелативни реши, че доставчикът на широколентов достъп трябва да блокира достъпа на клиентите си до сайта за споделяне на файлове Пиратският залив и отмени решение на Окръжния съд в обратното ръководство.

27. Турция

Пиратският залив беше блокиран за първи път в Турция през септември 2007 г. Забраната беше отменена почти година, преди уебсайтът отново да бъде забранен от турското председателство за телекомуникации и комуникации на 30 октомври 2014 г. Самата страница отново е достъпна.

28. Обединени арабски емирства

Pirate Bay е блокиран в ОАЕ от септември 2013 г. Оттогава забраната е отменена с изключение на секцията за порнография. Огледало от Thepiratebay.AE наскоро е създаден да работи около катастрофата.

29. Обединеното кралство (Великобритания) 

На 20 февруари 2012 г. Върховният съд в Лондон постанови, че Pirate Bay улесни нарушаването на авторските права. Операторите на Pirate Bay не бяха представени по време на изслушването. На 30 април 2012 г. съдия Арнолд Скай разпореди всичко навсякъде, TalkTalk, O2 и Virgin Media, за да блокира достъпа до уебсайта. BT „поиска още няколко седмици, за да прегледа позицията му допълнително.”Virgin Media започна да блокира достъпа до уебсайта на 2 май 2012 г. Източник в пиратския залив заяви, че има 12 милиона повече посетители, отколкото преди деня след забраната, коментирайки: „Трябва да благодарим на биса“.

BT коригира системата си за чисти пода, за да наложи забраната. Pirate Bay коментира: „Както обикновено, има лесни начини да заобиколите блокадата. Използвайте VPN услуга, за да останете анонимни и да получите нецензуриран достъп до интернет. Трябва да направите това така или иначе.„Проучване на университета в Лунд установи, че броят на 15-25 годишни, използващи VPN, се е увеличил с 40% от 2009 г.

На 10 юни 2012 г. TalkTalk започна да забранява клиентите си във Великобритания да имат достъп до уебсайта. O2 и Sky Broadband внедриха блока и на 19 юни беше одобрен от BT. Когато се опитате да получите достъп до пиратския залив чрез BT, получавате съобщение „Грешка: сайт за блокиране“. Други интернет услуги показват съобщение, обясняващо съдебната заповед с логото на Pirate Bay и връзка към уебсайта на BPI.

В средата на юли данните от ISP предполагат, че трафикът на P2P в Обединеното кралство е спаднал с 11% веднага след блокирането, но след това бързо се възстанови до близки нива, преди да бъде приложен блокирането. „… Томовете са практически обратно там, където са били преди.”ISP представи номерата анонимно на BBC.

През декември 2012 г. уебсайтът на Pirate Bay, управляван от Pirate Party UK, беше закрит, след като британската звукозаписна индустрия заплашва правни действия.

Как да получите достъп до пиратския прокси сигурно

Тук сме предоставили списъка на някои от най -бързите, най -функционални огледални клонинги в света, които са безопасни за достъп. Списъкът на всички пиратски пълномощници, споменати на нашия уебсайт, се проверява редовно и преминава през процеса на проверка, преди да бъдат пуснати в експлоатация. Следните списъци се проверяват ежедневно за наличност и след това се сортират по държава и скорост.

Тези огледални клонинги са напълно безплатни и сигурно достъпни. Препоръчваме ви обаче да използвате първокласна VPN услуга за достъп и изтегляне на съдържание от уебсайт на торент, тъй като правителството на много страни има строги закони срещу изтеглянето на пиратски торент уебсайтове. В страни като Обединеното кралство и Съединените американски щати много хора имат доказателства за нарушаване на авторски права от ISP, което може да доведе до правен иск.

За да се предпазите от подобна ситуация, препоръчваме ви да използвате ProtonVPN, безплатен и изключително сигурен VPN на пазара, за да защитите вашата интернет идентичност от вашето правителство и да ви направи анонимни в интернет.

© Copyright 2022. Ревизия 1AB4AC3B .

Pirate Bay Proxy: Гарантирано * работи 100% * деблокиране на thepiratebay

Pirate Bay Proxy е лесен начин за деблокиране на блокирани уебсайтове и интернет данни, използвайки различни прокси на нацията, където сайтът не е бил забранен.

Pirate Bay е единственият най -пиратски сайт, така че повечето страни по целия свят са готови да ограничат пиратството онлайн и спам трафик, но трафикът не се предотвратява или свежда до минимум, тъй като има малко алтернативни методи като уебсайтове на Pirate Bay Proxy, 1337x, rarbg, Torlock, Torrentz2 и т.н. Всяка друга платформа за пиратство породи толкова объркване, колкото Pirate Bay Proxy.

Ще изтеглите най -новите филми, уеб сериали, песни, видеоклипове и приложения на вашето устройство, използвайки Pirate Bay. Можете да намерите игрални филми и предавания, гледани с високо качество.

ЗАБЕЛЕЖКА: Ние актуализираме списъка с прокси Pirate Bay всяка седмица. Ако прокси сървърът не работи, проверете отново по -късно … ще актуализираме новата връзка възможно най -скоро ✔✔ ..

Забележка: Ето списък от 5 най -добри VPN за торент с безплатни изпитвания, препоръчани от експерти за деблокиране на thepiratebay.org моментално.

Прокси/огледало Pirate Bay Списък на URL адреси Статус
Pirate Bay Proxy 1 https: // sitenable.PW/ThepirateBay-Proxy/
Pirate Bay Proxy 2 https: // sitenable.ch/thepiratebay-proxy/
Pirate Bay Proxy 3 https: // sitenable.co/thepiratebay-proxy/
Pirate Bay Proxy 4 https: // siteget.net/thepiratebay-proxy/
tpbproxypirate.com https: // www.tpbproxypirate.com/ (Използвайте VPN)
tpbaysproxy.com https: // www.tpbaysproxy.com/ (Използвайте VPN)
Pirate Bay Proxy 5 https: // freeproxy.IO/ThepirateBay-Proxy/
Pirate Bay Proxy 6 https: // sitenable.TOP/ThepirateBay-Proxy/
Pirate Bay Proxy 7 https: // freeanimesonline.com/thepiratebay-proxy/
Pirate Bay Proxy 8 https: // sitenable.информация/thepiratebay-proxy/
Pirate Bay Proxy 9 https: // filesdownloader.com/thepiratebay-proxy/
TBP-Mirror.com https: // www.TBP-Mirror.com/ (Използвайте VPN)
Pirateproxy-bay.com https: // www.Pirateproxy-bay.com/ (Използвайте VPN)
PirateProxy.пространство https: // www.PirateProxy.пространство/ (използвайте VPN)
Thepiratebay.нас.com https: // thepiratebay.нас.com/ (Използвайте VPN)
Thepiratebay.нас.org https: // thepiratebay.нас.org/ (използвайте vpn)
Thepiratebay.org https: // thepiratebay.org/ (използвайте vpn)
HeypirateProxy.com https: // www.HeypirateProxy.com/ (Използвайте VPN)
Thepiratebay.co.com https: // thepiratebay.co.com/e (използвайте vpn)
Piratebaylive.com https: // piratebaylive.com/ (Използвайте VPN)
Piratebaylive.на линия https: // piratebaylive.Онлайн/ (Използвайте VPN)
Piratebayproxy.Горна част https: // piratebayproxy.TOP/ (Използвайте VPN)
Thepiratebay.зона https: // thepiratebay.зона/ (използвайте VPN)
proxypirateBay.в https: // proxypirateBay.В/ (Използвайте VPN)
thepiratebay1.Горна част https: // thepiratebay1.TOP/ (Използвайте VPN)
Piratebay1.информация https: // piratebay1.Информация/ (Използвайте VPN)
Thepiratebayproxylist.SE https: // thepiratebayproxylist.SE/ (Използвайте VPN)
thepirateproxybaylist.нета https: // thepirateproxybaylist.net/ (използвайте vpn)
пиратски залив.мастило https: // piratebay.мастило/ (използвайте VPN)
ProxyBaylist.org https: // proxybaylist.org/ (използвайте vpn)
PirateProxy.wtf https: // pirateproxy.WTF/ (използвайте VPN)
Thepiratebay.Wiki https: // www.Thepiratebay.wiki/ (използвайте vpn)
thepirate-bay.org https: // thepirate-bay.org/ (използвайте vpn)

Torrent Network е свободно достъпна мрежа, която ви позволява да се предпазите от манипулиране на трафика чрез маршрутизиране на онлайн трафик чрез неограничена, национална, гражданска мрежа, съставена от повече от 7000 релета. Тези сайтове също могат да бъдат анонимност чрез системата.

Не е просто пират, който се проваля, докато битът торент е свален. В допълнение към материалите за авторски права, тогава има множество легални торенти на Pirate Bay Proxy, включително операционни системи, песни и инди -артисти, или широки материали за обществени домейни, като стари списания.

Достъп до блокирани данни с проксито Pirate Bay

Някои от страните, в които уебсайтът Torrent е блокиран i.E. Индия, Австралия, Непал, Великобритания, Китай, Франция, Норвегия и др. В тези страни, когато потребителят има достъп до всяко съдържание на сайта на Torrent, тогава се нуждаем от някои торентни прокси или огледални сайтове, които се използваха за деблокиране на блокирани сайтове.

Частните сайтове за прокси са най -малко трудния начин за деблокиране на торент сайтове с голям марж, те бяха дизайн на скоростта и непоколебима консистенция.

След това погледнете още различните трикове, за да се държите далеч от ограниченията и премахнете сайтовете на блоковете. Имаше няколко пъти, когато изглежда, че Pirate Bay не се възстановява, поради което много потребители на споделяне на бази данни са избрали да създадат уебсайтовете на Pirate Bay Mirrors.

Най -сигурният вариант, който трябва да изтеглите данни от пиратски прокси, е да се уверите, че вашата уеб организация остава некриптирана, докато изтегля Torrent Data. Използването на виртуална частна мрежа или VPN може да ви помогне да осигурите вашите данни и информация.

Трудности при достъпа до сайта на пиратския залив

Някои страни не използват официалния сайт на Pirate Bay заради проблемите си с авторските права, ако могат да използват пиратските сайтове, така че да искат да използват тези Pirate Bay Proxy.

Когато не можете да посетите торент сайтове, тогава проверете дали същия сайт е достъпен по целия свят или не в началото. Ако не, тогава използвайте Unblock Pirate Bay Proxies или VPN.

Ще има няколко алтернативи, които биха могли да се използват за получаване на достъп до уеб съдържание, докато първата връзка е недостъпна. Със сигурност друг иска VPN да разпознае добра скорост дори със посредник, защото те не са налични. Има много следователи, които могат да използват това, за да намерят добър материал или други неща, като използват този прокси на пиратския залив.

Следвайте тези стъпки, за да изтеглите Pirate Bay

На първо място, трябва да се уверите, че получавате торент потребител, в противен случай системата всъщност дори не е имала възможност да разгледа Torrent Records. n Погледнете Utorrent или Torrents, които са някои от най -често използваните приложения за споделяне, ако е малко вероятно да имате торент потребител в този момент.

За изтегляне на съдържание от Pirate Bay, първо:

 • Изберете Torrent Data или неща от дадения списък.
 • Докоснете „Вземете това изтегляне,Което е точно до знака за бутона. Pirate Bay продава това, което е известно като „Магнит“ изтегляния, което означава, че в крайна сметка може да насочи торентните файлове към потребителя на торент.
 • Нямате право първо да получите достъп до файла на торента. Въпреки това, има много повече опция за изтегляне, която позволява на файловия споделящ да преглежда торента, който се използва повече за снимки и видео.
 • Натисни „Отворен Utorrent“ Когато се подкани.
 • Под „Запазете„Опция, щракнете върху Бутон след това. В този момент изберете папката или файл за изтегляне на региона.
 • В множество торенти Опции за изтегляне Вие, изберете за предпочитане, от който се нуждаете
 • След това щракнете върху ОК Бутон Тогава вашият файл ще бъде изтеглен.
 • След като изтеглите завършени, след това отворите определен файл и ги инсталирате.

След това ще можете да отворите торентния файл сега и различни клиенти ще имат избор във вашия диск, за да запазите или съхранявате документа, когато искате да избягвате стрийминг, ефективно през сайтовете на Torrent.

Помощта на VPN Можете да получите достъп до сайтове, блокирани от Pirate Bay

VPN предоставя на вашия уеб браузър най -висока защита. VPN (виртуална частна система) работи, като повтаря името на домейна заедно с по -голямата част от VPN, използвайки методи за специфични междинни имена на домейни.

В момента е много трудно да проследи използването на вашата плънка и комуникационната сила, като гарантира, че вашата интернет дейност или транзакции са безопасни.

Работи чрез VPN може да получи достъп до това с помощта на мрежата и използвайки VPN, те биха могли да получат много достъп до съдържание, отколкото няма да ви трябват друг Pirate Bay Proxy, сайт, за да деблокирате някои сайтове за пиратски залив.

В централния град има и множество различни VPN, които ви помагат да скриете вашата активност за сърфиране в мрежата.

Някои от услугите са достъпни безплатно, други са повече, ще изискват по -добър или специален пакет, за да се осигури несравнимо VPN услуга.

Доставчикът на VPN навсякъде блокира данните, които имат достъп до съоръжението, тъй като някои други доставчици на мрежи също обещават най -бързите и сигурни скорости и подобрена защита, без да изискват затруднения при отпадане на поддръжката, които причиняват нежелани смущения, но VPN предоставят всички услуги безплатно, което означава, че не сте Платете всичко за използване или достъп до данни на сайта на торент.

Освен това позволява и блокът, използван за достъп до данни. Някои други най -надеждни и ефективни VPN бяха

 • Express vpn
 • VYPR VPN
 • Hotspot Shield
 • Кибер призрак
 • Surf Shark Vpn

Използва се само за деблокирани уебсайтове на Pirate Bay или позволява на потребителя бързо да преглежда или изтегля информация или други неща от блок Pirate Bay сайтове, без да използва Pirate Bay Proxy.

Други уебсайтове на прокси

Опровержение: Уебсайтът на Torrents Proxy е създаден само за образование и забавна цел. Това съдържание на уебсайта е 100% законно и уникално написано от писатели. Ние не насърчаваме поверителността или незаконното съдържание. Тази информация е само за образователни и учебни цели.