Пиратски сайт

Contents

Следователно, използвайки това евтино обслужване или изгодно устройство, бихте могли да допринесете за редица престъпления, които не бихте могли да си представите.

Дигитално пиратство

Дигиталното пиратство се отнася до незаконното копиране или разпространение на авторски права чрез интернет. Това се отразява негативно на творческите индустрии, включително филм, телевизия, публикуване, музика и игри.

Онлайн пиратството има икономическо въздействие, тъй като засяга потоците от държавни приходи и ви поставя – потребителят – изложени на риск от финансова загуба. Той също така отваря рискове за сигурността за потребителите като кражба на лична карта или излагане на деца на неподходящо съдържание.

Сайтовете за пиратски оператори предлагат достъп до аудиовизуално съдържание, което е откраднато от законен телевизионен оператор. Това може да бъде достъпно чрез незаконни устройства или приложения. Юридически устройства като смарт телевизори, смартфони и таблети също могат да носят незаконни приложения.

Печелившо престъпление

Piracy Services генерират приходи чрез различни средства, включително:

 • Реклама: Тези сайтове могат да получават плащане от рекламодатели въз основа на броя на впечатленията или кликванията.
 • Дарения: Някои пиратски услуги могат да помолят потребителите да даряват пари в замяна на достъп до премиум съдържание или да поддържат сайта си.
 • Абонаментни услуги: Потребителите може да имат достъп до висококачествени версии на пиратско съдържание или да получат достъп до „премиум“ съдържание в замяна на абонаментна такса.
 • Продажба на потребителски данни: Някои пиратски услуги могат да продават потребителски данни, като разглеждане на история или лична информация, на компании от трети страни.
 • Партньорски маркетинг: Piracy Services може да генерира приходи, като насочи потребителите към сайтовете или продуктите от онлайн търговци на дребно.

Купуването на вашето съдържание от тези сайтове лишава творческата индустрия, плащат телевизионни компании и данъчни власти от приходи, на които те имат законно право. Всяка година загубите им попадат в милиардите всяка година – което означава, че по -малко се изразходва за създаване на ново съдържание и работни места в бранша.

Повече, отколкото сте се пазарили

Рекламираните методи за плащане често не са това,. Наистина ли искате те да имат данни за вашата кредитна карта?

Можете да откриете, че изведнъж спрете да получавате услугата. Платете телевизионни компании, притежатели на права и техните доставчици на технологии отделят значителни ресурси за нарушаване на пиратските услуги. А асоциациите за борба с пиратството работят с доставчиците на плащания, за да прекъснат потока на парите към пиратите. Когато затворят пиратските услуги, нямате достъп до съдържание и няма начин да си върнете парите.

И накрая, изтеглянето или разпространението на авторски права без разрешение може да доведе до правни действия, което може да доведе до глоби или дори време за затвор.

Рискове за киберсигурност

Изследванията показват, че пиратските сайтове представляват различен риск за сигурността на потребителите.

Зловреден софтуер

Много уебсайтове и партньорски мрежи, които предлагат пиратски материали, могат да съдържат злонамерен софтуер или вируси, които могат да навредят на устройството на потребителя или да откраднат лична информация. Този зловреден софтуер може да се разпространи и паралелно в домашна или корпоративна мрежа, потенциално да се отрази на критичните бизнес операции или да се използва като изстрелване за кражба на самоличност и измама с идентичност. Потребителите също са изложени на юридически риск от подписване до прокси сървъри, които твърдят, че са били използвани за участие в DDOS и други атаки в миналото.

Други рискове включват:

 • Пиратско съдържание, използвано като капани за кражба на лични данни, банкова информация или друга чувствителна информация.
 • Незащитни методи на плащане, които могат да доведат до измама с кредитни карти или други финансови измами.
 • Актуализациите на софтуера (или липсата им) за продукти, получени чрез пиратство, могат да доведат до уязвимости в сигурността и други проблеми.

Винаги се уверете,.

Как да забележите пиратски сайт

Как да идентифицирате пиратска услуга? Внимавайте с всеки сайт, предлагащ огромно количество съдържание на ниска цена (или безплатно).

Много доставчици на съдържание предлагат само свои пакети в териториите, за които имат права. Така че отидете на уебсайта на компанията и вижте какво можете да закупите законно.

Проверете и цените – законното съдържание обикновено ще бъде по -скъпо от пиратската услуга, но получавате качествена, надеждна услуга с добро обслужване на клиентите, за да ви подкрепи, ако имате проблеми.

Връзки към други престъпления

Може би се чудите, каква е вредата в това? Никой не се наранява. Но престъпниците зад тези пиратски обекти могат да бъдат част от групите за организирана престъпност. Те могат да използват постъпленията за финансиране на други незаконни дейности, като незаконни онлайн хазарт, онлайн сексуална експлоатация, трафик на наркотици, трафик на хора, контрабанда на оръжие и пране на пари.

Следователно, използвайки това евтино обслужване или изгодно устройство, бихте могли да допринесете за редица престъпления, които не бихте могли да си представите.

Престъпните организации използват анонимни методи за плащане и сложни разпределителни мрежи, за да прикрият своите самоличности и дейности. Това може да затрудни правоприлагащите органи да ги идентифицират и преследват.

Правоприлагащите агенции по целия свят продължават да работят с частния сектор за повишаване на осведомеността за вредата, причинена от пиратството, и значението на зачитането на правата на интелектуална собственост.

Не допринасяйте за организираната престъпност. Помогнете да се борите с пиратството, като получавате съдържанието си законно.

Пиратски сайт

 • Търсете торенти
 • Разгледайте торенти
 • Скорошни торенти
 • телевизионни предавания
 • Музика
 • Топ 100

Последно актуализирано: 17 юли 2023 г., EST

 • Как да вкарам игри от пиратския залив?
 • Как да се засявате торент?
 • Носталгията на пиратския залив
 • Как да инсталирам Fallout 4 DLC Piratebay
 • Намиране на торентни файлове, които искате да изтеглите чрез Pirate Bay
 • Как мога да използвам пиратски залив?
 • Какво е пиратският залив?
 • Използвайте опцията за категории в пиратския залив, за да намерите това, от което се нуждаете
 • Асоциацията на Иби Копими Ботани с пиратския залив и неговата смърт
 • Това, което майка ти никога не ти е казвала за торентите
  • Торенти: какви са те и как работят
  • Популярни уебсайтове за индексиране
  • Торенти и законът
  • Ахой, пиратският залив!
  • Какво е Baystream?
  • История на стрийминга на пиратския залив
  • Kickass торенти
  • 1337x
  • Zooqle
  • Торлок
  • Yify
  • Vpn
  • TOR проект
  • Pirate Bay Proxy сайтове

  Как да вкарам игри от пиратския залив?

  Ако искате да изтеглите игри от пиратския залив, ето стъпките, които можете да предприемете:

  1. Инсталирайте VPN: VPN ще ви помогне да защитите вашата поверителност и анонимност, докато имате достъп до Pirate Bay. Налични са много VPN услуги, които можете да използвате.
  2. Достъп до залива Pirate: След като имате инсталиран VPN, можете да получите достъп до уебсайта на Pirate Bay, като въведете неговия URL адрес (TheprateBay.org) във вашия уеб браузър.
  3. Потърсете играта, която искате да изтеглите: След като сте на уебсайта на Pirate Bay, използвайте лентата за търсене, за да намерите играта, която искате да изтеглите. Не забравяйте да проверите коментарите и оценките на файла, който изтегляте, за да се уверите, че той е законен, а не фалшив или злонамерен файл.
  4. Изтеглете торент клиент: За да изтеглите файла на играта от Pirate Bay, ще трябва да изтеглите торент клиент, като Bittorrent или Utorrent.
  5. Изтеглете играта: След като инсталирате клиента на Torrent, можете да кликнете върху връзката с магнит или да изтеглите торент файла и да го отворите в клиента на Torrent. Файлът ще започне да изтегля и можете да наблюдавате напредъка на изтеглянето в клиента на Torrent.

  Как да се засявате торент?

  За да заточите торент, ще трябва да имате пълно копие на файла или файловете, които са включени в торента. Това означава, че сте изтеглили файла или файловете с помощта на клиент BitTorrent, като Utorrent или BitTorrent. След като имате пълно копие на файла или файловете, можете да започнете да засявате торента, като оставите клиента си BitTorrent отворен и свързан към интернет. Това ще позволи на други потребители да изтеглят файла или файловете от вас, а вашият клиент автоматично ще качи данните за тях, докато го изтеглят.

  Колкото повече потребители, които изтеглят файла или файловете от вас, толкова повече данни ще качвате и толкова повече ще допринасяте за „рояка“ на потребителите, които споделят файловете. Ето защо засяването е важно: помага да се запази торентът жив и гарантира, че файловете са достъпни за изтеглянето на други.

  Носталгията на пиратския залив

  Пиратският залив беше най -популярен в средата до края на 2000 -те. Точно така през времето, когато се сблъскаха с първия си набег на полицията и вниманието беше привлечено на уебсайта. Хората прекараха часове, изтегляйки торенти от пиратския залив. Невероятно е какво направиха основателите. Скоро след пускането на пиратския залив, други сайтове започнаха да имитират пиратския залив и да произвеждат същото съдържание за други. Но хората бяха ангажирани с пиратския залив. Те продължиха да отиват на уебсайта за нова музика, филми, игри и софтуер. Вместо да се отправят към театрите, когато излезе нов филм, хората го изтеглиха от пиратския залив. Има носталгия, обвързана с пиратския залив. Хората използваха пиратския залив, за да изтеглят първия филм за паранормална активност. Използваха го за изтегляне на последния епизод на офиса и Dexter. Като общество тогава никой не знаеше, че през 2020 г. хората ще имат достъп до акаунта на Netflix на приятеля си, Disney +, те ще могат да предават музика безплатно на Spotify и че наистина няма да използват много пиратски залив. Пиратският залив, въпреки че съществува днес, е част от 2000 -те. Това е по същество история. Той проправи пътя за други сайтове за стрийминг. Това накара хората да осъзнаят, че трябва да увеличат играта си, ако искат услуги. И улесни светът да гледа какво искат да гледат на достъпна цена. Тъй като забавлението е толкова евтино в днешно време, хората не искат да рискуват да използват пиратския залив за малки спестявания. Светът премина от пиратския залив (в по -голямата си част), но все пак е основна част от историята на повечето от всички.

  Как да инсталирам Fallout 4 DLC Piratebay

  За да инсталирате Fallout 4 DLC от Pirate Bay, първо ще трябва да изтеглите DLC .Торент файл от уебсайта на Pirate Bay. Веднъж .Торент файл се изтегля, ще трябва да го отворите с клиент BitTorrent, като Utorrent или BitTorrent, за да изтеглите самите DLC файлове. След като DLC файловете се изтеглят, можете да ги инсталирате, като следвате инструкциите, предоставени от разработчика на играта.

  Намиране на торентни файлове, които искате да изтеглите чрез Pirate Bay

  Няма съмнение, че Pirate Bay има каквото търсите, предлагайки хиляди торентни файлове за всички свои потребители. Pirate Bay е една от най -известните платформи за споделяне на P2P с широк каталог от филми, видеоклипове, музика, игри и приложения. Pirate Bay почти има всичко, от извличане на стари медийни файлове до получаване на достъп до новоиздадено съдържание. Наистина има файл за всичко.

  Пиратски снимки

  Можете да намерите торент файлове, които искате да изтеглите само с няколко кликвания. От главната страница въведете ключовите думи на файла. Pirate Bay бързо ще покаже резултатите от търсенето заедно с подкатегориите на файловете.

  Например, връзките за изтегляне на различни устройства са сегментирани. С други думи, има различни URL адреси за изтегляне за Mac, Android, Unix, Windows и iOS. Можете също да определите дали торент файловете са аудио, видео, игри или софтуер. Една от най -новите характеристики включва допълнителната категория, наречена „физика“ за 3D обекти за печат.

  За да разширите търсенето си, можете също да се възползвате от филтрите за търсене на Pirate Bay. Можете да сортирате търсенето си по име на файл, формат, публикувана дата, както и броя на поредиците и пиявиците. Друга функция за търсене, която си струва да се спомене, е категорията на резултатите от търсенето. Потребителите могат да категоризират търсенето си според най -популярните изтегляния, наскоро качени торенти и други. Като цяло, оптимизирането на вашето търсене е най -добрият начин за бързо намиране на торент файлове.

  Как мога да използвам пиратски залив?

  Pirate Bay предоставя изчерпателна директория от торенти, използвайки протокол BitTorrent. Torrent носи метаданните на действителния файл, който сте изтеглили, който включва неговия размер и местоположение. Освен това техният протокол показва, че трябва да имате програмата BitTorrent на вашия компютър, за да започнете. Можете да намерите множество доставчици на BitTorrent, безплатни или с малка такса.

  Можете да потърсите торенти, в зависимост от желаната от вас категория медии. Основните типове, открити на началната страница, са видео, аудио и приложения. Ако искате да стесните заявката си, можете да продължите да ги филтрирате с помощта на подкатегории. Тази филтърна система ви позволява да ограничите търсенето си до филми, телевизионни предавания, книги, игри, операционни системи и други.

  https: // pirate-bay-proxy.org – Посетете Pirate Bay, за да вземете някакъв торент, внимавайте с авторските права материали.

  След като направите търсенето си, можете просто да изберете торента, който искате да изтеглите. След това напредъкът на изтеглянето ще продължи към вашия софтуер за торент клиент. Скоростта на изтегляне с Pirate Bay зависи от вашата интернет връзка, но това трябва да отнеме само няколко секунди. Северните лица се отнасят до онези, които притежават торентния файл, който искате да изтеглите. Например, 500 сеялки (SE) показват, че това са броят на хората, свързани към мрежа с файла.

  Piratebay Encanto Piratebay Utorrent ИзтеглянеРезултат от пират

  Заедно със SE можете да намерите етикета, Le до торентния файл. Leechers (LE) е броят на потребителите, които се опитват да получат достъп до този конкретен торент файл. Така че, ако файлът ви има огромен брой сеялки от Leechers в момента, скоростта може да върви по -бързо.

  Когато се опитвате да изтеглите файлове от Pirate Bay, е от съществено значение да проверите раздела му за коментари. Можете да намерите жизненоважна информация за файла, включително отзиви и дали файлът е маркиран. Можете да гарантирате, че всеки торент файл може да бъде полезен, така че е по -добре да наблюдавате обратната връзка.

  Какво е пиратският залив?

  Счита се за един от сайтовете за домакински интернет, Pirate Bay е онлайн база данни от софтуер и свързани с развлечения цифрови файлове. Посетителите на пиратския залив могат да разглеждат, изтеглят и споделят торент файлове и връзки с магнити, които насърчават споделянето на файлове на Peer-to-Peer (P2P) между потребителите на протокол BitTorrent. Потребителите имат възможност да търсят магнитни връзки в пиратския залив. Те сочат към партньорска мрежа за изтегляне на URL адреси, които започват да изтеглят необходимото съдържание, когато са достъпни в клиент на Bittorrent.

  Търсене на пират

  Използвайте опцията за категории в пиратския залив, за да намерите това, от което се нуждаете

  Pirate Bay предлага на потребителите поредица от обобщени категории, които ви помагат да се движите към съдържанието, което искате да получите достъп до. Всяко коренно меню предоставя набор от подкатегории, които помагат за усъвършенстване на резултатите от вашето търсене.

  Използвайки категорията видеоклипове като пример, тя се разпада в следните подкатегории за разглеждане: филми, филми DVDR, музикални видеоклипове, филмови клипове, телевизионни предавания, ръчни, HD филми, HD телевизионни предавания, 3D и други.

  Една от най -добрите категории за разглеждане на пиратския залив е етикетиран „Друг.„Той идва със следните опции за подкатегория: електронни книги, комикси, снимки, корици, физически и друга„ друга “селекция.Какво можете да намерите в менюто „Други/други“? Има уроци за практика на Udemy, съдържание на майсторски клас, телевизионни предавания на няколко езика, уроци по инструменти, документални филми и учебници.

  Както при всеки друг начин да намерите торенти в пиратския залив, зависи от вас да определите законността и валидността на съдържанието във файла. След като кликнете върху опцията за получаване на информацията, вие сте отговорни за резултатите, които възникват.

  Асоциацията на Иби Копими Ботани с пиратския залив и неговата смърт

  Истинската причина, поради която основателят на пиратския залив е разпуснал е, че един от тях, или по -скоро някой, който е помогнал на мисията на пиратския залив. Иби Копими Ботани почина през 2010 г. Въпреки че Pirate Bay Network остана на плаване, те разпуснаха своята SWDISH Think Tank Group, Piratbyran. Групата не просто пиратски материал за пиратския залив. Те направиха кампания, за да сложат край на правилата, разпоредбите и законите за споделяне на анти-файлове. Хората оплакваха загубата на ботани и те оплакваха загубата на Пиратбиран The Pirate Bay Network. Въпреки. Вероятно е и през времето, когато хората започнаха да спират пиратските неща като цяло. Пиратството все още съществува и е направило завръщане, но не е това, което някога е било. Казва се, че пиратството може да бъде спряно, като предлага евтино, безплатно съдържание. Това са направили сайтовете като Netflix и Spotify, което е вероятно затова пиратството не е било много популярно през последните няколко години. Със смъртта на Ботани и спад в пиратството, много членове на Пиратбиран също продължиха напред. Вместо това те решиха да посвещават услугите си на Telecomix, уебсайт или децентрализиран клъстер, съставен от дейности, които искат Вей за свободата на изразяване. Те са работили, за да го направят, за да могат хората да се изразяват онлайн, но искат. Те са се намесили в сирийски мрежи, египетски мрежи и други.

  Това, което майка ти никога не ти е казвала за торентите

  Информацията тук има за цел да даде на всички по -добро разбиране за това как да използват уебсайта за индексиране на съдържанието на пиратския залив. Той ще спомене други сайтове за разпространение на съдържание. Тази статия също обяснява торентите, изтеглянето и качването им. Тъй като не можете да говорите за торенти, без да обсъждате правни проблеми, те също ще бъдат засегнати.

  Първо отказ от отговорност: Информацията, представена тук. Използването и разпределението на материалите с авторски права е забранено от закона в много страни. С кое съдържание избирате да взаимодействате и как решите да взаимодействате с разпределеното съдържание е единствено ваш избор. Торентите и споделянето на файлове сами по себе си не са незаконни. Изтеглянето и разпространението на авторски права е незаконно на много места.

  С това извън пътя, нека скочим в съдържанието.

  Торенти: какви са те и как работят

  Торентите са потоци от данни. Торент съдържа метаданни, които казва на торент клиент, ще стигнем до това, името, размера и местоположението на файл, който може да бъде изтеглен. Клиентът Torrent, който е софтуер, след това се отнася до намирането на мястото или местата, от които да изтеглите файла или файловете. След това управлява процеса.

  Клиентът Torrent, като Qbittorrent или Utorrent, е приложение, което се използва за управление на изтеглянето и качването на торенти. Кажете на това приложение, където сте намерили изброения торент и то ще направи останалото. Често може да има много места, които хостват един и същи файл. Колкото повече хора или места хостват файла, толкова по -добре.

  Забележка: Когато търсите торентен клиент, уверете се, че не заема твърде много място на вашия твърд диск и няма реклами, вируси или зловреден софтуер.

  Важно е файлът, който искате да бъдат хоствани от повече от един човек. Преди да обясня защо това е, ще обясня какво е това. Нарича се споделянето на файлове Peer-to-Peer (P2P). Това е често срещана характеристика на торентите и торент. Лицето, което хоства файла, се нарича сеялка. Пиратският залив, наречен Indexer, действа като сайт за списък, помислете за него като карта в мола. В него са изброени всички съдържание, което хората хостват или качват.

  Връзката към това съдържание казва на вашия торент клиент къде е този файл. След като торент клиентът намери един поредица, той ще може да намери други. Това ще ви помогне да изтеглите файла. Колкото повече сеялки качват файла, толкова по -бързо ще изтегли за вас. Как работи това, питате?

  Ако изтегляте голям файл от един поредица, изтеглянето може да отнеме много време. Ако обаче има много сеялки, 20 обикновено е добър минимум, съдържанието ще изтегли много по -бързо. Скоростта се увеличава, защото торент клиентът не се опитва да получи целия файл от един източник. Малко от файла идва от всеки от хоста. Представете си резен или пакет съдържание, идващи от всяко устройство, хостващо го. След това Torrent клиентът сглобява всички парчета и проверява, че съдържанието е правилно. Изтеглянето ви вече е завършено.

  Съдържанието от много сеялки е по -вероятно да бъде по -безопасно от файловете, засяти от няколко. Ще се докоснем до безопасността по -късно.

  Когато изтегляте торент, вие сте известни като пиявица. Когато направите този файл достъпен за другите, вие ставате сеялка. Пиратският залив очаква да се засявате толкова, колкото да пиете. Ако изтеглите два файла, се очаква да споделяте или засявате толкова много. Това поставя P2P в споделянето на файлове.

  Сеялки Piratebay

  Преди да продължа напред, искам да спомена магнитни връзки. Те бързо заместват торент връзки. Те ви изпращат директно на съдържанието, което ще бъде изтеглено. Кликнете върху тях, както бихте искали друга връзка. Вашият торент клиент трябва да ги разпознае и да действа съответно.

  За да намерите торентите на съдържанието, за което жадувате, трябва да насочите любимия си браузър към индексиращи сайтове.

  Популярни уебсайтове за индексиране

  Докато изследвах тази статия, открих много списъци за популярни торентни индексиращи мрежи или сайтове. Разберете, че списъкът по -долу не е изчерпателен. Чувствайте се свободни да търсите торентни сайтове, които отговарят на вашите нужди и интереси. Някои сайтове са най -известни с това, че предлагат музика, някои за софтуер, а други за друго съдържание.

  С изключение на първия сайт, те не са в ред:

  • The Pirate Bay (https: // thepiratebay.org) – без значение кой списък открих, пиратският залив (TPB), винаги е бил на върха. Може би защото е от 2001 г. Може би защото индексира разнообразие от съдържание. Те имат изчерпателна уики (https: // www.Thepiratebay.уики/)
  • Rarbg (https: // rarbgprx.org) – Това е добър сайт за съдържание на филми. Може да е досадно начина, по който пренасочва потребителите към реклами.
  • 1337x (https: // www.1337x.до/) – индексира много софтуер.
  • Limetorrents (https: // limetorrents.proxyninja.org/) – лесно да се намери най -новото налично съдържание.
  • Zooqle (https: // Zooqle.com/) – и старо, и ново популярно съдържание, свързано с икони.
  • Kickasstorrents (https: // kickasstorrent.cyou/) – няма недостиг на съдържание, но пазете се от пренасочките към рекламите.
  • Торент галактика (https: // torrentgalaxy.mx/) – ще намерите много телевизионни предавания и филми. Пазете се от изскачащите реклами.

  Отново това не е пълен списък на всички торентни мрежи в мрежата. Използвайте това като ръководство, за да започнете със съдържанието, което искате. Помислете какво искате и какво ще се примирите, за да го получите. Пази се.

  Винаги, когато изтегляте от хора, не знаете, че трябва да внимавате. Използва се известно съдържание като средство за злонамерен софтуер и вируси. Уверете се, че имате здрав, надежден инструмент за защита на вируса на устройството, което използвате за изтегляне на съдържание. Често архивирайте твърдия си диск в случай, че трябва да нулирате устройството си.

  С темата за безопасността е подходящ момент да поговорим за ..

  Торенти и законът

  Изтеглянето и споделянето на файлове чрез peer-to-peer торенти само по себе си не е незаконно. Това е противоречиво. Изтеглянето и разпространението на съдържание с авторски права може да е незаконно, но в някои случаи властите изглеждат по друг начин. Мексико, например, не е преследвал никого за използване на торенти, въпреки че има закони, които го забраняват. Испания веднъж беше много сурова с хората, които използват P2P услуги. Те отрязаха напълно достъпа до интернет. Обаче сега това е проблем само ако печелите пари.

  За разлика от това швейцарците предприемат подход за ръце. Законите им за поверителност са насочени да бъдат много ненатрапчиви. Никой не трябва да знае какво правите онлайн. Ако това е най -доброто от всички светове, САЩ изостават. Изтеглянето на съдържание с авторски права доведе до съдебни дела и глоби за тези, признати за виновни.

  Мисленето е, че като споделяте съдържание, защитено с авторски права. Вие крадете пари от онези хора, които са го направили и очаквали да ги продадете. Ако вършите работа, не бихте искали работодателят да прескача някои от вашите приходи и да я запази за себе си. Това се нарича кражба на заплати и краде.

  По същия начин, продуцентските къщи, които правят филмите и изпълнителите, които правят музика, не искат да пропускат пари за работата си. Човек също може да твърди, че филмовите къщи правят големи парчета пари на своите блокбастери и защо трябва да плачат около няколко долара тук или там? Ето защо е противоречиво.

  Но независимо дали сте съгласни с тях или не, те имат силата да преследват. Въпреки. Те се наричат ​​тролове за авторски права. Те купуват правата върху съдържание с авторски права и се опитват да намерят всеки, който изтегли това съдържание. Те молят вашия доставчик на интернет услуги (ISP) да ви изпрати или препрати гадно писмо, в което обяснява, че те ще преследват, ако не спрете да изтегляте тяхното съдържание. Ако сте изтеглили много от него, може да очаквате да платите глоба, за да избегнете да отидете в съда, където ще трябва да платите на адвокат, за да ви защити и да платите съдебни такси.

  Някои интернет доставчици блокират или Ratchet Down услуга на потребителите, когато са открити торенти. Това има за цел да ви възпира и не им позволява да решават дали е законно или не.

  Така че, бъдете предпазливи, когато сърфирате в мрежата и изтегляте съдържание от нея. Има хора, които могат да се засяват вируси и да имат други лоши намерения. Можете да се защитите.

  Защитете се, като скриете вашия IP адрес. Направете това с виртуална частна мрежа (VPN). Той криптира вашия IP адрес и целия ви трафик, така че е невидим. Уверете се,. VPN, които съм виждал, са:

  VPN обаче не са безплатни. Ще трябва да инвестирате във вашата безопасност онлайн, докато инвестирате в поддържането на компютъра или други вируси без устройство.

  Ахой, пиратският залив!

  Както споменахме, пиратският залив съществува от известно време. Започна в Швеция от някои момчета, които се наричат ​​Пиратското бюро. Те дори са били съдени и осъдени за подпомагане на нарушаване на авторски права, което позволява на хората да получат съдържание безплатно. Чрез всичко това те поддържаха сайта да работи, като се променя на нов IP адрес, когато е необходимо.

  Ако имате проблеми с намирането на сайта, бъдете търпеливи. Може да се премести на друго място в мрежата. Връзка към него може да е изтекла. Търсенето в Google трябва да ви доведе до текущо огледало или резервен сайт за него. Можете също да проверите Wikipedia, която обикновено има най -новата активна информация.

  Тъй.

  Сайтът е достъпен на над 35 езика.

  Piratebay Multinational

  Потърсете сайта за съдържание, тъй като бихте използвали търсачка като Google. Въведете конкретно заглавие или име в полето за търсене или използвайте връзките над полето за търсене. Използвайте връзката на топ 100, за да видите какво получава най -много изтегляния сега.

  Други съвети от пиратския залив:

  • Не използвайте истинското си име, опитайте се да останете анонимни на сайта.
  • Оставете коментари за съдържанието, което харесвате; Той помага на другите да намерят и съдържанието.
  • Използвайте VPN.

  Обсъдихме как да изтеглите файл чрез вашия клиентски сървър. Щракнете върху връзката на желания файл и вашият торент клиент трябва да се отвори и да започне да го изтегля. Можете също така да щракнете с десния бутон на мишката върху връзката и да копирате URL адреса. След това го копирайте в прозореца на връзката на вашата помощна програма Torrent Client и той трябва да започне да изтегля.

  Сега, когато имате своето изящно ново съдържание, може да искате да споделите свой собствен файл. Следвай тези стъпки:

  1) Започнете с подготовката на файла за качване.

  • Познайте или запишете името и описанието на файла, ще трябва да качите и тази информация.
  • Подробности като размера на файла, автор и година.
  • Ако не сте сигурни каква информация ви трябва, отидете в пиратския залив и погледнете изброените торенти и направете нещо подобно.

  2) Регистрирайте се като член на сайта. Не можете да качите, освен ако не сте регистриран член.

  3) Влезте в сайта

  4) Превъртете надолу към връзката: Качете торент. Трябва да е под бутоните за търсене.

  5) Изскачащ прозорец ще предостави бутон „Преглед“. Натиснете бутона, за да намерите файла на вашия твърд или друго устройство, искате да качите.

  6) След това дайте име на торента или да го оставите празно и името на файла, под което е запазено, ще се използва. Не забравяйте, че това ще бъде името, което хората ще видят, когато намерят торента.

  7) Изберете категория за торента. Можете да избирате от аудио, видео, приложения и други. Ако качвате музика с текстов файл, поставете я под аудио> други. Ще се появи съобщение за грешка, ако не го направите.

  8) След това можете да изберете да качите файла си анонимно.

  9) Добавете маркери към качването, за да помогнете на другите да го намерят. Поставете името на произведението, жанра или автор/композитор и други подобни.

  10) Напишете описание на торента. По -добре е да дадете твърде много информация, отколкото не достатъчно. Ако сте го написали преди началото на процеса на качване, можете просто да го копирате и поставите.

  11) Внимателно прочетете написаното или залепено в описанието. След като съдържанието е на живо, не можете да го редактирате. За да направите промяна, ще трябва да я изтриете и да го качите отново.

  12) Накрая натиснете бутона за качване и започнайте да се засявате. Дръжте файла на разположение за няколко дни или докато други не започнат да го засяват.

  Вече сте станали сътрудник на платформата за споделяне на съдържание Pirate Bay. Първият ви файл с партньорски участия е достъпен за световния, който да оцени.

  Сега знаете как работят торентите. Те са потоци от данни, носят информация, която помага на торент клиент да намери и изтегля битове на споделен файл. Торент клиент е софтуер, който помага при изтеглянето и качването на торенти. Намерете такъв, който ви подхожда.

  Мрежата за споделяне на съдържание Pirate Bay е може би най -популярният сайт за торент в интернет. Това не е единственото, но има голямо разнообразие от съдържание.

  Торентите и споделянето на файлове са противоречиви. Тези дейности са блокирани на някои места, а не в други. Има правни проблеми, свързани с споделянето на файлове. Ето защо основателите на пиратския залив бяха осъдени за подпомагане на нарушаване на авторски права.

  Бъдете в безопасност, когато сърфирате в интернет и използвате торенти. Използвайте VPN, за да скриете своята идентичност и история на сърфирането в мрежата. Лошите актьори и троловете за авторски права са там. Използвайте защита от вируси на вашите устройства, за да ги запазите в безопасност.

  За да участвате напълно в P2P споделянето на файлове, трябва да качвате файлове, които други могат да искат, както и да изтеглите.

  Вашият избор е да изтегляте съдържание чрез торенти в интернет или не. Вие решавате какво съдържание е необходимо и как да го получите. Отново, бъдете в безопасност.

  Piratebay Call of Duty 2021

  Baystream е изборът за стрийминг за пиратския залив

  Pirate Bay, или поне концепцията и мрежата около Pirate Bay, винаги търси да предложи нещо ново в своята мрежа.

  През 2019 г. Baystream се появи в рамките на Pirate Bay Network. Не е ясно дали самият Pirate Bay или мрежата, които са го заобиколили, стартира Baystream, но така или иначе, той е изрично за поточно предаване на файлове.

  Какво е Baystream?

  Baystream е услуга за стрийминг, подобно на Netflix, направена за поточно торент файлове на торент. И така, за тези, които са болни от Netflix или Hulu, изоставящи любимия си филм или шоу, Baystream се надява да запълни тази празнина.

  С възможността Baystream потребителите вече няма да се нуждаят от изтегляне на съдържание. Следователно няма да има оставаща следа от тях, които имат достъп до услугата без VPN.

  Съобщава се, че Baystream работи добре, когато работи. Въпреки това, като се има предвид естеството на стрийминг услугата, тя изпитва много прекратяване.

  Все пак услугата остава в бета. Да се ​​надяваме, че Baystream ще изглади този основен проблем и евентуално ще стане претендент за по -масовите услуги за стрийминг.

  История на стрийминга на пиратския залив

  Въпреки че Baystream е първата услуга, която слезе от земята, това не е първата услуга за стрийминг Pirate Bay.

  През 2016 г. Pirate Bay експериментира с стрийминг, като позволява на потребителите да се предават през браузъра си, използвайки интеграция на Torrents Time. Тази услуга никога не излетя и не продължи дълго.

  И все пак, тя несъмнено положи някои основи за създаване и внедряване на тази нова услуга за стрийминг, Baystream.

  Ето да се надяваме, че Baystream има по -голям късмет в създаването на бъдеще за себе си, защото би било отлична алтернатива на масовото стрийминг.

  Има ли алтернативи на пиратския залив?

  Заедно с основния уебсайт, прокси сайтовете също са насочени към доставчици на интернет доставчици и власти за ограничаване, което доведе до многобройни прокси за изключване през годините. Точно когато едното огледало се сваля, се появява друг. Краткият живот на много от тези огледални сайтове доведе до непрекъсната игра с котки и мишки с властите.

  С наличните множество огледални сайтове, не всеки прокси е надежден. Следователно много хора избраха да продължат напред и потърсени алтернативи на Pirate Bay. Ето другите опции, които се представят подобно на Pirate Bay:

  Kickass торенти

  Kickass придоби популярност през 2014 г., когато се превърна в основата, предоставяща изчерпателна директория за торент файлове. Дори се стигна до момент, когато Kickass изпревари Pirate Bay, улесняващ надеждното споделяне на файлове за партньорски участъци, използвайки Bittorrent протоколи. За съжаление, неговите домейни бяха иззети от правителството на САЩ през 2016 г. Хората зад Kickass бързо се възстановиха и реорганизират пълномощни скоро след изземването му.

  1337x

  1337x постигна славата си скоро след упадъка на торентите на Kickass през 2016 г. Тази опция се откроява, тъй като остана една крачка пред властите на авторските права чрез прогресивен набор от произведени огледални сайтове. Хората зад 1337x използваха тази процедура с множество домейни, за да избягват припадъци пред потенциалната си смърт.

  Zooqle

  В момента Zooqle е една от най -популярните алтернативи на Pirate Bay, с огромни 4 милиона изтегляния в неговата директория. Zooqle е разработен в Русия, което помогна. Те дори предлагат RSS канали и опции за членство, за да помогнат на потребителите да идентифицират желаните файлове, които искат.

  Торлок

  Torlock се гордее с предоставянето на над 5 милиона файла, които да изтегли за своите потребители. Би било идеално за тези, които търсят опция за намиране на огромна колекция от проверени файлове. Подобно на останалите, Torlock позволява на потребителите да се ориентират лесно в уебсайта, използвайки основни заявки.

  Yify

  Yify е известен с предоставянето на най -висококачественото видео, докато поддържа малки размери на файлове. Също така наричан YTS, той генерира значителен трафик около 2011 г., който директно се състезаваше срещу Kickass Torrents. Yify промени името си на YTS през 2014 г., когато основателят Yiftach Swery се оттегли от организацията.

  Година след това YTS получи съдебни дела за авторски права, което ги принуди да затворят постоянно. Това изключване доведе до множество уебсайтове на клониране, които използваха името Yify неофициално.

  Как да изтеглите видеоклипове от Pirate Bay?

  Ако искате да изтеглите видеоклипове от пиратския залив, ето стъпките, които можете да предприемете:

  1. Инсталирайте VPN: VPN ще ви помогне да защитите вашата поверителност и анонимност, докато имате достъп до Pirate Bay. Налични са много VPN услуги, които можете да използвате.
  2. Достъп до залива Pirate: След като имате инсталиран VPN, можете да получите достъп до уебсайта на Pirate Bay, като въведете неговия URL адрес (TheprateBay.org) във вашия уеб браузър.
  3. Потърсете видеоклипа, който искате да изтеглите: След като сте на уебсайта на Pirate Bay, използвайте лентата за търсене, за да намерите видеоклипа, който искате да изтеглите. Не забравяйте да проверите коментарите и оценките на файла, който изтегляте, за да се уверите, че той е законен, а не фалшив или злонамерен файл.
  4. Изтеглете клиент на торент: За да изтеглите видео файла от пиратския залив, ще трябва да изтеглите торент клиент, като Bittorrent или Utorrent.
  5. Изтеглете видеото: След като инсталирате клиента на Torrent, можете да кликнете върху връзката с магнит или да изтеглите торент файла и да го отворите в клиента на Torrent. Видео файлът ще започне да изтегля и можете да наблюдавате напредъка на изтеглянето в Torrent Client.

  Как да коментирам пиратския залив

  Пиратският залив няма система за коментари на своя уебсайт. Някои торенти в пиратския залив обаче могат да имат коментари, свързани с тях на други уебсайтове или форуми. За да намерите тези коментари, можете да потърсите името на торента на търсачка, заедно с думата „коментари“ или „форум“. Това трябва да изведе всички дискусии или коментари за торента на други уебсайтове. Имайте предвид обаче, че Pirate Bay е предимно уебсайт за споделяне на торенти и не е предназначен за дискусии или коментари. Ако имате някакви въпроси или притеснения относно конкретен торент в пиратския залив, най -добре е да се свържете с човека, който е качил торента или да потърсите правен съвет.

  Torrent Network и алтернативи на Pirate Bay

  Всеки торент изтеглящ е на постоянно наблюдение на надеждни и последователни сайтове. Но с бруталните правителствени разпоредби и постоянни атаки срещу сайтове за торент, намирането на постоянен източник за торент е много по -трудно от обикновено търсене в Google. Все пак висококачествените сайтове за торети са там, ако знаете къде да търсите.

  Pirate Bay беше първият уебсайт, който предлага сигурен, удобен начин за търсене на торенти. И така, тя бързо нарасна популярност. Тази популярност доведе до това да се превърне в една от най -големите колекции от торенти, налични, тъй като потребителите му продължиха да качват съдържание.

  Какво точно е Pirate Bay?

  Pirate Bay е най -големият сайт за торент в света, според Techopedia. Потребителите прехвърлят файлове чрез Bittorrent Technology, надежден и бърз начин за обмен на данни. Торентните файлове, които се намират с помощта на Pirate Bay, всъщност не съдържат желаното съдържание. Торент файл съдържа метаданни за съдържанието. Това е основно индекс, който съдържа информация за съдържанието и адреса на компютрите, където е наличен.

  За да използвате Pirate Bay, ще трябва да изтеглите и инсталирате клиент BitTorrent. След това можете да потърсите TPB за конкретно съдържание или да разгледате наличните торенти, които са организирани в широки категории като видео и аудио.

  Шведска група, която се интересува от общата свобода на информацията и премахването на авторските права, основана на TPB през 2003 г. В този дух сайтът предоставя на разположение материали, защитени с авторски права, за да изтеглят безплатно потребителите. Музика, филми, софтуер, игри и електронни книги могат да бъдат намерени в Pirate Bay. За да можете да качвате торенти на сайта, трябва да се регистрирате и да станете член. Процесът е безплатен и изисква само имейл адрес.

  Това представлява съществен проблем за собствениците на авторски права, които биха искали да бъдат компенсирани за работата си. Цялата идея зад Pirate Bay е да подкопае законите за авторското право и да позволи на всеки да има достъп до всяко съдържание, което иска безплатно. Един качен торент може да бъде изтеглен от милиони потребители.

  Докато записването на изпълнители или софтуерни дизайнери може да не е съгласен, основателите на TPB искат да насърчат този вид необезпокоявано споделяне. Този начин на мислене е използвал сайта предмет на спор. Самото съществуване на пиратския залив поставя под въпрос валидността на законите за авторското право на 20 век в света на глобалния достъп до високоскоростни широколентови мрежи.

  Изтеглянето на авторски права се намръщи от властите в определени юрисдикции. Бихме препоръчали да проверите местните си обяви, ако не сте сигурни в законността, където живеете. Има примери за успешни преследвания съгласно закони като Закона за авторското право на цифровите хиляди (DMCA) в U.С. Значителни глоби могат да бъдат наложени срещу тези, които са признати за виновни в тези усилия за прилагане на авторски права.

  Как да получите достъп до пиратски залив, докато сте на мобилно устройство

  Мобилните устройства отиват с нас навсякъде. Поради нарастващите възможности на мобилните устройства, хората ги използват, за да гледат любимите си предавания и да наваксват филми, докато са в движение.

  Следователно има смисъл, че има мащабен пазар за достъп до много от наличните в Pirate Bay на мобилни устройства.

  Въпреки тази нарастваща нужда, нямаше специализиран мобилен пиратски залив „The Mobile Bay“ до 2014 г.

  Преди пускането на Mobile Pirate Bay, потребителите могат да имат достъп до уебсайта на работния плот и да изтеглят съдържание. Това обаче беше далеч по -малко последователно преживяване.

  Mobile Bay оптимизира платформата Pirate Bay, за да предложи уникална селекция от мобилни бутони, менюта и опции. Следователно използването на платформата за мобилни залив е толкова функционално и просто, колкото използването на настолната версия.

  За съжаление, за потребителите на iOS (Apple), платформата Mobile Bay не е толкова приятна, колкото Android Software.

  Android Software е много по -свободен и адаптивен, което позволява на потребителите да стартират необходимите торенти отдалечено. Следователно потребителите на Android могат да инсталират торент клиент за достъп до файловете от Pirate Bay безопасно и сигурно.

  Като алтернатива, най -лесният единствен начин за достъп до Pirate Bay със същата сигурност на iOS софтуера е да Jailbreak на устройството.

  Освен това, след като Mobile Bay стартира, Pirate Bay Network също внедри RSSBay. Тази функция предоставя RSS емисии на потребителите, така че да могат да отменят торент файлове и да ги изтеглят дистанционно. Функцията RSSBAY позволява на потребителите да имат достъп до Mobile Bay по -бързо и по -удобно, докато сте в движение.

  Pirate Bay днес

  Шведските власти за авторско право нападнаха The Pirate Bay през 2014 г. в отговор на съдебните дела, обвързани с нейните основатели. Този набег доведе до временен престой на уебсайта преди пълното му изземване. Заедно с прекъсването на операциите на прословутите уебсайтове на Torrent, огледалните сайтове се появиха, за да поддържат духа му жив. Въпреки че властите и доставчиците на интернет услуги се опитват да се отърват от тях един по един, прокситата продължават да се умножават. Няколко години след изземването си с основателите си Питър Суде, Фредрик Ней и Готфрид Свартолм, арестувани за подпомагане на нарушаване на авторски права, Pirate Bay е все още жив и рита.

  Хората зад Pirate Bay намериха решение след поредица от противоречия и законови двубои срещу властите. Те решиха да имат оборудване за обслужване на дрон с GPS Control, стартиран в международни води. Поради тази причина страните не могат да имат юрисдикцията да нарушават операциите на Pirate Bay.

  Pirate Bay непрекъснато търси начини да осигури приходи от тяхната организация, въпреки строгите разпоредби по целия свят. През 2017 г. Pirate Bay кодът се интегрира в добив на криптовалута на Minero, за да осигури приходи от проекта. Въпреки че се превърна в заместител на рекламата, която да печели, много потребители не одобряват нея, тъй като тази инициатива доведе до значително увеличение на техните процесори.

  Освен това, Pirate Bay поддържа репутацията си на най -издръжливия торент индекс на файлове през годините през годините. Освен лесния си за използване интерфейс, Pirate Bay остава невъзможно да се свали.

  Отключване на тънкостите на The Pirate Bay Network: задълбочен анализ

  Мрежата Pirate Bay, обикновено съкратена като TPB, се откроява като една от най -скандалните и широко обсъждани платформи в сферата на споделянето на файлове и цифровото пиратство. Изключен в кръстосаните киберреволюции, TPB е смяна на играта в световния уеб подбедник, предлагайки на потребителите шлюз към торент файлове и магнитни връзки за споделяне на файлове на Peer-to-Peer. Тази статия ще свети светлина върху различните аспекти на The Pirate Bay Network, осигурявайки цялостно разбиране на неговата структура, работа и последици.

  Създадена през 2003 г. от група технологични ентусиасти от Швеция, TPB бързо привлече вниманието и интригите от цял ​​свят. Модът на платформата OperAndi се корени в протокола BitTorrent, високоефективен и децентрализиран метод за споделяне на файлове. Тя позволява на потребителите да изтеглят файлове от множество източници едновременно, засилвайки скоростта на изтегляне и устойчивостта срещу прекъсвания. Тази методология олицетворява основния етос на TPB, който шампиони неограничен достъп до цифрово съдържание.

  Обширното хранилище на съдържанието на TPB включва огромен набор от филми, музика, софтуер, игри и други цифрови медии. Неговите удобни за потребителя интерфейс и мощни алгоритми за търсене го правят в хъб за тези, които търсят конкретно цифрово съдържание. Въпреки това, неговите операции упорито съществуват на границата на законността, което води до непрекъснат законен влекач с различни образувания.

  Поради този законен труд, наличността на TPB е пътуване с влакчета за потребители. Платформата е трябвало често да превключва уеб адреса си, за да избегне изключването от властите. През последните години става нещо обичайно за потребителите да имат достъп до TPB чрез прокси сървъри и виртуални частни мрежи (VPN), за да заобиколят географските ограничения и да осигурят анонимност.

  Структурата на платформата се основава на устойчивост. Тази децентрализирана мрежа няма централен сървър, който да държи всички данни. Вместо това информацията се разпространява в многобройни потребители по целия свят, което прави почти невъзможно властите да изключат мрежата напълно. Тази парадигма за децентрализация позволи на TPB да оцелее при множество опити за прекъсване.

  Като свидетелство за своето глобално въздействие, TPB не само стимулира дискурса върху законите за авторското право и свободата на интернет, но и оказа значително влияние върху по -широкия технологичен пейзаж. Той катализира създаването на много други торентни платформи и подхранва огъня на продължаващия дебат около правата на интелектуална собственост в дигиталната ера.

  Критиците твърдят, че TPB насърчава отрицателно кражба на интелектуална собственост и влияе отрицателно на индустриите, особено в развлекателната индустрия. Привържениците, от друга страна, го възприемат като шампион на интернет свобода и противотежест на корпоративния монопол върху цифровото съдържание. Тази дихотомия представя сложна етична и правна главоблъсканица, която продължава да подхранва дебатите в технологичните и законните кръгове.

  В заключение, Pirate Bay Network е сложен и спорен образувание. Тъй като дигиталният пейзаж продължава да се развива, TPB вероятно ще остане в основата на дебатите относно свободата на интернет и правата на интелектуална собственост. Докато се ориентираме в тези дискусии, е от съществено значение да сме наясно с многостранния характер на платформи като TPB, които отразяват по -широкия контекст на технологичния напредък, правните граници и изместващите обществени норми.

  Въпреки съмнителната си законност, техническата изобретателност на TPB и устойчивата структура предоставят проницателни уроци за тези, които се интересуват от разбирането на по-дълбоките тънкости на партньорските мрежи и децентрализирани цифрови платформи. Независимо дали се разглежда като носител на знаме на дигиталната свобода или предвестник на кибер пиратството, няма отричане, че TPB е оставил незаличим отпечатък в дигиталния свят.

  Методи, използвани за заобикаляне на пиратски блокове

  Както вече знаете, множество страни блокираха пиратския залив. Има обаче много решения за заобикаляне на блокове и разглеждане безопасно. Важно е да се гарантира, че вашата интернет дейност е непроследима, докато изтегляте торенти, за да се предотвратят вредни рискове.

  Ето разбивка на всеки метод за заобикаляне на пиратските блокове.

  Vpn

  Виртуална частна мрежа (VPN) разширява криптирани връзки в интернет, за да заобиколи отдалечените сървъри. Това решение позволява на потребителите да изпращат и получават данни с помощта на споделени или обществени мрежи, докато стартират частна система. Предаваните данни са криптирани, което показва, че вашият IP адрес също е модифициран. Изглежда, че съдържанието, до което имате достъп, е на този сървър, вместо вашето собствено.

  Просто казано, сърфирането в интернет с помощта на VPN прави връзката ви да изглежда като достъпна от различни места. Счита се за защитен и глупав метод за заобикаляне на пиратски блокове, тъй като е наличен навсякъде. Въпреки че можете да придобиете VPN безплатно, по-безопасно е да закупите от добре познати VPN доставчици. Уловът с евтини VPN ще бъде фактът, че те поддържат трупи от вашите сесии. Не можете да поемете собствеността върху тези дневници за използване, което потенциално може да изложи на вашето поверителност на поверителност. Доставчиците на трети страни могат да го предадат на властите при поискване. Следователно е от съществено значение да се търсят VPN доставчици, които не водят до дневници. Реномирани доставчици на трети страни таксуват малка абонаментна такса за интегриране на VPN във вашия интернет сърфиране.

  TOR проект

  Маршрутизаторът на лука (TOR) е софтуер с отворен код, който позволява анонимна комуникация да се улесни безразличното сърфиране. Разработчиците създадоха този софтуер, за да защитят всякакви заплахи от свобода и поверителност. TOR Project има за цел да прикрие всяка информация за потребителите и използването от тези, които администрират мрежовия наблюдение и анализ на трафика. Доставчиците на TOR обаче могат да идентифицират своите потребители като мярка за сигурност в случай на измамни дейности.

  Той е напълно безплатен, но също така получава отчети, че може да бъде по -бавен в сравнение с другите опции. Можете да срещнете леки проблеми, когато сърфирате в уебсайтове, освен когато започнете да изтегляте файлове. След като инсталирате TOR, можете да пристъпите към Pirate Bay, като използвате обичайната му връзка: http: // thepiratebay.org/.

  Pirate Bay Proxy сайтове

  Достъпът до сайтовете за прокси Pirate Bay е най -лесният начин за деблокиране на пиратския залив. Това са огледални сайтове представя, когато уебсайтът за произход вече не е достъпен за всички. Доставчиците на интернет услуги и властите могат само да блогват Pirate Bay и неговите прокси по един домейн наведнъж. Нови адреси често се появяват и актуализират, за да ви позволят да получите достъп до пиратски залив, но с малко по -различен IP адрес.

  Пиратски прокси списъка

  Най -лесният начин за заобикаляне на цензурата на пиратския залив в различните страни е използването на уебсайтове за прокси. Можете да изберете всеки, просто ги google.

  Какъв е пиратският залив сега

  Въпреки че сайтове за стрийминг като Netflix и Hulu съществуват, все още има хора, които използват пиратския залив. Например хората използват пиратския залив, за да предават Originals Netflix. Netflix си направи сайт, който пуска нови филми и телевизионни предавания. Вместо да плащат за тези услуги, хората просто използват пиратския залив вместо това. В опит да увеличи зрителската аудитория, Pirate Bay също даде възможност да се предават торенти от действителния сайт. Интересното за Pirate Bay днес обаче е, че въпреки че хората все още предава филми и телевизионни предавания, хората вече не го използват за музика. С приложения като Apple Music и Spotify, има много достъп до безплатна, легална музика. Няма нужда да го намирате и изтегляте незаконно онлайн. Част от съдържанието, което съществува в топ 100 на пиратския залив в момента, е: „Мулан“, „Любов и чудовища“, сред нас (играта), „South Park The Pandemic Special“, филмите за Хари Потър и други. По -голямата част от най -добрите изтегляния в момента са филми и порно. Там също има някои не-Urprising.”Гледките за офиса вероятно ще се увеличат, тъй като Netflix възнамерява да го свали скоро на тяхната сервизна платформа скоро. Същото може да се каже и за „приятели“, което беше добавено към Netflix за още една година, но това е предназначено да отиде скоро скоро. Оригиналният филм на Netflix, „Enola Holmes“ също е много популярен в Pirate Bay в момента. В средата на пандемия хората гледат много филми и телевизионни предавания, което е вероятно защо толкова много от изтеглянията в пиратския залив са тези форми на забавление. Може би, когато пандемията приключи, хората ще се върнат към изтеглянето на друго съдържание като книги, музика, игри и софтуер.

  Как се разпространява съдържанието на файлове в пиратския залив?

  Както всички знаем, Pirate Bay направи възможно милиони от потребителите си да имат достъп до музика, видеоклипове, снимки, игри и софтуер безплатно. Потребителите могат да намерят мрежи, които притежават желаните от тях торентни файлове, използвайки програма за споделяне на партньорска работа. Платформата дава възможност да се предостави дори новоиздаденото съдържание достъпно за всеки, който се нуждае от него.

  Pirate Bay използва мрежа за партньорска връзка, за да разпространява и придобие торент файлове. Тези мрежи функционират, като координират няколко системи, които споделят различни обеми на натоварвания. Тъй като мрежата сама по себе си е децентрализирана, първичен администратор не съществува. Тази координация затруднява други хора да идентифицират източника на всеки файл.

  Всичко от използването на процесора, капацитетът за съхранение на дискове до мрежовата честотна лента се споделя на различни връстници без участието на централния сървър. Важно е също да се отбележи, че функциите на Pirate Bay не се ограничават до хостинг торент файлове. Освен това помага на потребителите да определят местоположението на файловете, от които се нуждаят.

  Както бе споменато, неговата архитектура на партньорска връзка затруднява гасенето на определено съдържание. Свалянето на един връстник няма да навреди на самата система. Ще трябва да намерите всеки един от сеящите, за да изтриете конкретни файлове напълно.

  Поради тази причина, толкова по -голяма е P2P мрежата, толкова по -бърза и по -безопасна може да бъде скоростта на изтегляне. Можете да кажете това, като разгледате броя на сеящите и пиявиците. Сейните се отнасят до хора, които предоставят компоненти на медиен файл. За разлика от тях, Leechers са тези, които изтриха файла от клиента на Torrent, след като завършиха изтеглянето.

  Как да използвам Utorrent с Pirate Bay

  За да използвате Utorrent с Pirate Bay, първо ще трябва да изтеглите и инсталирате Utorrent на вашия компютър. След като бъде инсталиран, можете да посетите уебсайта на Pirate Bay и да потърсите файла, който искате да изтеглите. Когато намерите файла, който искате, потърсете бутона „Вземете този торент“ и щракнете върху него, за да изтеглите .торент файл. След това отворете .Торент файл с Utorrent и той ще се свърже с мрежата и ще започне да изтегля файла.

  Завръщането на пиратството

  Пиратството, вярвате или не, се завръща във възход. Това е заради всички тези абонаменти. Няколко години назад, единствените абонаменти, които хората се нуждаеха, бяха Netflix, а може би Hulu. Сега има HBO, Amazon, Netflix, Hulu, Disney +, Showtime и много други. Тези сайтове не само предават много филми и телевизионни предавания, но и създават свои собствени. Плащането на всички тези сайтове за стрийминг за предаване на всичките им оригинални предавания е длъжно да счупи банката. Хората могат да си купят една или две и след това да гледат на пиратски предавания на други платформи. Средата на 2010 г. беше лошо време за пиратство, но 2020 г. може да промени нещата. Всички видове канали връщат шоуто си от Netflix и ги държат за собствената си стрийминг. Няма никово място, което да гледа всички неща, които искате да гледате. Всеки един сайт за стрийминг струва все повече и повече пари. Това, което не струва пари обаче, е пиратският залив. Хората осъзнават, че рискът може да си заслужава, за да могат да гледат новото шоу на HBO, без да плащат за месечен абонамент от $ 15/месец. Netflix може да запази популярността си за известно време, особено ако продължават да създават собствено съдържание, но няма да мине дълго, преди други платформи да произвеждат също толкова съдържание, колкото Netflix. В един момент хората казват: „Завърших“ и просто предават всичко, което искат да гледат в пиратския залив? Независимо от това, пиратският залив не е достигнал нивото на популярност, което имаше в средата на 2000 -те години. Вземете го няколко месеца (особено в разгара на пандемия с непрекъснат процент на безработица) и ще се случи да се случи.