Avaa sisältöä jasuojaa itsiyksityisellä vpn: llä

et ehkä tee mitään väärää tai laitonta ، joten saatat kysyä “miksi käyttä vpn: ää?”. uskomme ، että yksityisyys on perusoikeus – emme koskaan säilytä tietoja. yksityisen.

Palvelinsijainnit

Privatevpn-Palvelu على Saatavilla Monissa Eri Maissa ، ML. Iso-britannia ، Yhdysvallat Ja Kanada. Privatevpn: N yli 200 Palvelinsijaintia 63 Eri Maassa Tarjoavat Mahdollisuuden yksityisyeteen ja suojaan ، olitpa kotona tai maailmalla.

voit ottaa yhteytä mihin tahansa palvelinsijaintiin ja vaihtaa sijaintia milloin tahansa. Huomaathan ، Että Joissakin Maissa (Kuten Kiinassa) Voit Muodostaa Yhteyden Ainoastaan ​​L2TP.

Avaa sisältöä ja
suojaa itsesi
yksityisellä VPN: llä

تم تفعيل privatevpn في التطبيق

nopeimmin kasvava yksityinen vpn maailmanlaajuisesti. Pysy yksityisenä ja nauti koko internetistä salamannopeudella turvallisimman ja edullisimman vpn-palveluntarjoajan avulla.

شعار TrustPilot تصنيف مراجعة 5 نجوم4.9 / 5

Avaa Maantieteellisesti Rajoitettu Media

Videoiden suoratoistosta sosiaalisiin verkostoihin ، Henkilökohainen VPN Toimii Missä Tahansa.

أولي هافايسيماتون

VPN: N Tietoturvatoiminnot ، Joissa على Sotilaallisen Luokan Salaus ، Suojaavat Sinut Hallituksilta Ja Hakkerilta.

Maksiminopeudet Helppoon Selaamiseen

ei enää puskurointia tai pitkiä odotusaikoja ، nopeimmalla vpn: llämme ja tehostetuilla yhteyksillämme.

Helppo yksityisen VPN: n lataus 1-klikkauksella

Vapauta Internet Dain 60 Sekunnissa Käyttämällä VPN: ää Verkossa ، Olitpa Sitten Tietokoneell. parhaat vpn-sovelluksemme Antavat sinun surffata rajoituksetta ilman koodausta tai monimutkaista asennusta. Lataa عزيز Sovellus ja yhdistä.

yksityisyys ei ole koskaan ollut näin nopeaa

VPN: illämme olet suojattuna sotilaallisen luokan 2048-Bittisellä salauksella ، joka on turvallisin ja nopein yhteydenmuoto. Tämä Tarkoittaa ، että voit suoratoistaa hd-videoita ، selata webiä ja ladata sisältöä salamannopeedla ، usein nopeammin kuin ei-vpn-yhteydet.

Tarjoamme Premium-Tason Kotimaista Tukea

Ostaessasi VPN-Palveluita privatevpn: N Kautta ، Sinua Kohdellaan Kuin Perheenjäsentä. privatevpn ei ole vain vpn-verkosto ، vaan todellisten ihmisten muodostama yhteisö. Alan Huippuluokan Tukitiimimme على Aina Valmiina Auttamaan. et puhu satunnaiselle Virtuaaliavustajalle ، vaan keskustelet suora omien kehittäjiemme kanssa ongelmiesi ratkaisemiseki nopeasti ja helposti. Voit keskustella suora käyttämällä vihreäat chat-kuplaa oikeassa alakulmassa tai käyttä lähetyslomaketta.

Valitse 63 Privatevpn-Sijainnista. جا كاسفامي إيدلين!

yli 200 palveimellamme 63 maassa voit helposti yhdistää riippumatta sijainnistasi ja nauttia rajattomista nopeuksista millä tahansa turvallisella palvelimaly.

الأمريكتين

آسيا والمحيط الهادئ

أوروبا وأفريقيا والشرق الأوسط

Valitse Oikea VPN-Palvelu Juuri Sinulle!

tustustu mahtaviin tarjouksiimme ja vpn-hintoihimme ja valitse sinulle sopiva suunnitelma! Valitse عبث Alla Olevasta suunnitelmasta ، rekisteröidy ، lataa vpn-palvelut ja aloita yhdellä klikkauksella.

تالين 17 ٪
1 Kuukausi

10.39 يورو Kuukaudessa (10.39 Eur Laskutetaan Joka Kuukausi) Hanki 1 Kuukauden Paketti 30 Päivän Rahat Takaisin Takuu.

الأكثر شعبية

suosituin

تالين 85 ٪
12 Kuukautta 36 Kuukautta

2.08 يورو Kuukaudessa (75.00 Eur Laskutetaan 12 Kuukauden Välein 36 Kuukauden Kuluttua) Hanki 36 Kuukauden Paketti 30 Päivän Rahat Takaisin Takuu.

تالين 50 ٪
3 Kuukautta

6.20 يورو Kuukaudessa (18.59 Eur Laskutetaan 3 Kuukauden Välein) Hanki 3 Kuukauden Paketti 30 Päivän Rahat Takaisin Takuu.

قوي

Mikä Tekee Privatevpn: Stä Niin Tehokkaan?

تسجيل بيانات صفر -Käytäntö

Ruotsalaiset yksityisyyslakimme tarkoittavat ، että liikennetietoja. emme tiedä mitä teet Verkossa.

Rajaton Kaistanleveys Ja Nopeus

Joten et koskaan kohtaa puskurointivideoita ، hitaita latauksia tai aikakatkaisuja ، joita esiintyy muiden palveluntarjojien reitityshyppäysten yhteydessä.

ilmainen etäapu ja asennus

ongelmia palvelumme kanssa tai tarvitsetko apua? älä huoli ، autamme sinua etänä ilmaiseksi.

10 Samanaikaista Yhteyttä

olemme ainoa vpn-palveluntarjoaja ، joka voi yhdistä jopa 10 eri laitetta samanaikaisesti ، kaikkiin ainutlaatuisiin ip-osoitteisin.

ميناء الشحن

tarjoamme vähintään yhden avoimen portin palvelussamme ، mikä on tärkeä torrentien lataamiseen.

2048-Bittinen Salaus AES-256: LLA

Korkein Mahdollinen Salaus Tällä Markkinoilla ، Jota Käytävät Jopa Hallitusten Armeijat.

Sopisiko yksityinen vpn sinulle?

ميكاج على VPN? Vpn eli Virtuaalinen yksityisverko suojaa henkilökohtaisia ​​tietojasi ، sijaintiasi ja ip-osoittasi internet-palveluntarjoajaltasi (isp) sekä kaikilta vilpillisiltää kybervailioiliojojojojoajailta keraäta kerataä kerataä kerataä kerataata kerataata keraata keraataata keraata. Tietoa Verkossa Tapahtuvaa Kyberrikollisuutta varten.

ISP: T eivät ainoastaan ​​myy keräämäänsä tietoa toiminnastasi ، vaan ne voidaan hakkeroida ja jos hallitus esittä heille haasteen ، ne ovat lain mukaan mukaan. Siihen Sisältyy:

  • Sovellustietosi Ja Ostoksesi
  • Osoitteesi ja nykyinen sijaintisi
  • lähettämäsi ja vastaanottamasi kuvat ja tiedostot
  • Koko Selaushistoriasi
  • kirjautumistietosi sosialiseen mediaan ، pankkitileihin ، paypal: iin ja muihin
  • yksityiset sähköpostisi ، whatsapp + kaikki sisältö
  • Katsomasi kuvat ja lataamasi torrentit ja videoiden suoratoisto

PrivateVPN

et ehkä tee mitään väärää tai laitonta ، joten saatat kysyä “miksi käyttä vpn: ää?”. uskomme ، että yksityisyys on perusoikeus – emme koskaan säilytä tietoja. yksityisen.

Asiakkaamme Antavat Meille 5 Tähteä

privatevpn على TrustPilotin #1 VPN-Palvelu. 99.98 ٪ Käyttöaika. nopea nopeus. ei ihme ، että käyttäjämme pysyvät privatevpn: n asiakkaina vuosia ، vaikka ovat kokeilet muita palveluntarjojia!