Avaa sisältöä jasuojaa isesiyksityisellä vpn: llä

Et ehkä tee mitään väärää tai laitonta, joten saatat kysyä “miksi käyttää vpn: ää?”. Uskomme, että yksityisyys на perusoikeus – emme koskaan säilytä tietoja. Yksityisen vpn: n käyttö tarjoaa suojaa ja turvallisuutta yksityisille tiedoillesi.

Palvelinsijainnit

Privatevpn-palvelu на Saatavilla Monissa Eri Maissa, ML. Iso-Britannia, Yhdysvallat Ja Kanada. Privatevpn: n yli 200 palvelinsijaintia 63 eri maassa tarjoavat mahdollisuuden yksityisyyteen ja suojaan, olitpa kotona tai maailmalla.

Voit ottaa yhteytä mihin tahansa palvelinsijaintiin ja vaihtaa sijaintia milloin tahansa. Huomaathan, Että Joissakin Maissa (Kuten Kiinassa) Voit Muodostaa yhteyden ainoastaan ​​l2tp vpn: llä, sillä valtion palomuuri estää muuntyyppiset yhteydet palveluumme.

Avaa Sisältöä Ja
Suojaa issesi
yksityisellä vpn: llä

Privatevpn, активиран в приложението

Nopeimmin kasvava yksityinen vpn maailmanlaajuisesti. Pysy yksityisenä ja nauti koko internetistä salamannopeadella turvallisimman ja edullisimman vpn-palveluntarjoajan avulla.

Лого на TrustPilot 5 -звездна оценка за преглед4.9 / 5

Avaa Maantieteellisesti Rajoitettu Media

Videoidenen suoratoistosta sosiaalisiin verkostoihin, henkilökohtainen vpn toimii missä tahansa.

Оле Хавайтсматон

VPN: N Tietoturvatoiminnot, Joissa на Sotilaallisen Luokan Salaus, Suojaavat Sinut Hallituksilta Ja Hakkerilta.

Maksiminopeudet Helppoon Selaamiseen

Ei enää puskurointia tai pitkiä odotusaikoja, nopeimmalla vpn: llämme ja tehostetuilla yhteyksillämme.

Helppo yksityisen vpn: n lataus 1-klikkauksella

Vapauta Internet Orain 60 Sekunnissa Käyttämällä Vpn: ää verkossa, olitpa sitten tietokoneella, älypuhelimella, tabletilla tai reitittimellä – macilla, windowsilla, ios: llä, androidilla tai linuxilla. Parhaat vpn-sovelluksemme antavat sinun surffata rajoituksetta ilman koodausta tai monimutkaista asennusta. Lataa vain sovellus ja yhdistä.

Yksityisyys ei ole koskaan ollut näin nopeaa

VPN: Illämme olet suojattuna sotilaallisen luokan 2048-bittisellä salauksella, joka on turvallisin ja nopein yhteydenmuoto. Tämä Tarkoittaa, Että voit suoratoistaa hd-videoita, selata webiä ja ladata sisältöä salamannopeudella, usein nopeammin kuin ei-vpn-yhteydet.

Tarjoamme premium-tason kotimaista tukea

Ostaessasi vpn-palveluita privatevpn: n kautta, sinua kohdellaan kuin perheenjäsentä. Privatevpn ei ole vain vpn-verkosto, vaan todellisten ihmisten muodostama yhteisö yhteisö. Alan Huippuluokan tukitiimimme на aina valmiina auttamaan. Et Puhu Satunnaiselle Virtuaaliavustajalle, Vaan Keskustele. Voit keskustella suoraan käyttämällä vihreää chat-kuplaa oikeassa alakulmassa tai käytää lähetyslomaketta.

Valitse 63 Privatevpn-Sijainnista. Ja Kasvamme Edelleen!

Yli 200 Palvelimellamme 63 Maassa voit helposti yhdistää riippumatta sijainnistasi ja nauttia rajattomista nopeuksista millä tahansa turvallisella palvelimella.

Америка

Азиатско -Тихоокеанският регион

Европа, Африка и Близкия изток

Valitse oikea vpn-palvelu juuri sinulle!

Tutustu mahtaviin tarjouksiimme ja vpn-hintoihimme ja valitse sinulle sopiva suunnitelma! Valitse Out Alla Olevasta Suunnitelmasta, Rekisteröidy, Lataa Vpn-Palvelut Ja Aloita Yhdellä Klikkauksella.

Талена 17%
1 Куукауси

10.39 Евро Куукаудеса (10.39 Eur Laskutetaan Joka Kuukausi) Hanki 1 Kuukauden Paketti 30 Päivän Rahat Takaisin Takuu.

Най - известен

Suosituin

Талена 85%
12 Kuukautta 36 Kuukautta

2.08 Евро Куукаудеса (75.00 EUR Laskutetaan 12 Kuukauden Välein 36 Kuukauden Kuluttua) Hanki 36 Kuukauden Paketti 30 Päivän Rahat Takaisin Takuu.

Талена 50%
3 Куукаута

6.20 Евро Куукаудеса (18.59 EUR Laskutetaan 3 Kuukauden Välein) Hanki 3 Kuukauden Paketti 30 Päivän Rahat Takaisin Takuu.

Мощен

Mikä tekee privatevpn: stä niin tehokkaan?

Нулево регистриране на данни -käytäntö

Ruotsalaiset yksityisyyslakimme tarkoittavat, että liikennetoja ei talenneta ja niitä voida takavarikoida hallitusten toimesta. Emme tiedä mitä teet verkossa.

Rajaton Kaistanleveys ja nopeus

Joten et koskaan kohtaa puskur-Ontivideoita, hitaita latauksia tai aikakatkaisuja, joita esiintyy muiden palveluntarjoajien reitityshyppäysten yhteydessä.

Ilmainen etäapu ja asennus

Ongelmia palvelumme kanssa tai tarvitsetko apua? Älä huoli, autamme sinua etänä ilmaiseksi.

10 Samanaikaista yhteyttä

Olemme ainoa vpn-palveluntarjoaja, joka voi yhdistää jopa 10 eri laitetta samanaikaisesti, kaikkiin ainutlaatuisiin ip-osoitteisiin.

Пренасочване на пристанища

Tarjoamme vähintään yhden avoimen portin palvelussamme, mikä on tärkeää torrentien lataamiseen.

2048-Bittinen Salaus AES-256: LLA

Korkein Mahdollinen Salaus Tällä Markkinoilla, Jota Käyttävät Jopa Hallitusten Armeijat.

Sopisiko yksityinen vpn sinulle?

Mikä на VPN? VPN eli virtuaalinen yksityisverkko suojaa henkilökohtaisia ​​tietojasi, sijaintiasi ja IP-osoitettasi internet-palveluntarjoajaltasi (ISP) sekä kaikilta vilpillisiltä kybervakoilijoilta, jotka pyrkivät keräämään suojaamatonta tietoa verkossa tapahtuvaa kyberrikollisuutta varten.

ISP:t eivät ainoastaan ​​myy keräämäänsä tietoa toiminnastasi, vaan ne voidaan hakkeroida ja jos hallitus esittää heille haasteen, ne ovat lain mukaan velvoitettuja jakamaan kaiken heidän tallentamansa tiedon toiminnastasi. Siihen Sisältyy:

  • Sovellustietosi Ja Ostoksesi
  • Osoitteesi ja nykyinen sijaintisi
  • Lähettämäsi ja vastaanottamasi kuvat ja tiedostot
  • Коко Селаушисториази
  • Kirjautumistietosi Sosiaaliseen Mediaan, Pankkitileihin, Paypal: Iin Ja Muihin
  • Yksityiset sähköpostisi, whatsapp + kaikki sisältö
  • Katsomasi kuvat ja lataamasi torrentit ja videoiden suoratoisto

Privatevpn

Et ehkä tee mitään väärää tai laitonta, joten saatat kysyä “miksi käyttää vpn: ää?”. Uskomme, että yksityisyys на perusoikeus – emme koskaan säilytä tietoja. Yksityisen vpn: n käyttö tarjoaa suojaa ja turvallisuutta yksityisille tiedoillesi.

Asiakkaamme antavat meille 5 tähteä

Privatevpn на Trustpilotin #1 VPN-Palvelu. 99.98% Käyttöaika. Nopea Nopeus. Ei ihme, että käyttäjämme pysyvät privatevpn: n asiakkaina vuosia, vaikka ovat kokeilleet muita palveluntarjoajia!