Торент Уайт

Механизмът за монтиране на щит разполага с нова функция за работа с променлива ос (VAS). Покритието на VAS Pivot вече е по -малък и по -нисък от предишния дизайн, като се получава средно 24 мм повече площ над корицата. В резултат на това черупката вече е по -гладка по тестовата линия на Snell в района на храма, като по този начин увеличава способността на шлема да погледне от предмети по време на въздействие.

Неправилна гривна X Kuyashii Torrent (неръждаема стомана)

Това изключително сътрудничество с несправедливи бижута включва 7 прелести в неръждаема стомана и емайл, който отдава почит на оригиналните сайтове за торент. Показване на любов към платформите, които ви позволяват да изтеглите любимата си музика, филми или софтуер. Цялата ни компания е построена върху напукана версия на Photoshop. Тази гривна има комбиниран чар за лого и специална опаковка с персонализиран звуков чип. Специфики на продукта Размер: 6.5-8.5 -инчова дължина | 3.Дебелина 5 мм | 16 мм ширина Тегло: 33 g Материал: Емайл и неръждаема стомана

Торент Уайт

DT-X бял фронт

Arai е единствената компания, предлагаща множество форми за вътрешно приспособяване, за да се справи по-добре.

Никой не обръща повече внимание на фините вариации и безкрайните възможности на формата на човешката глава от Arai. Защо? Защото е тайната да постигнеш най -добрия комфорт и да се приспособи.

Така че повече от три десетилетия, Арай е пионер в различни форми – и дори различни пропорции в тези форми – в различните ни модели на шлем, като работим за предлагане на по -добро приспособяване за повече хора.

DT-X има междинна овална форма на Arai (IO).*

*Трябва да се изпробва каска, за да се определи правилно прилягане.

DT-X функции

Антимикробален интериор с 5 мм отлепени подложки за бузи и подложки за храмове

Интериорът DT-X е направен с редуциращ миризм и устойчив на мръсотия антимикробен материал. Новата ролка за шията, която се увива удобно около шията на ездача, намалява шума от вятъра, като същевременно подобрява лекотата на влизане и излизане. Добавянето на подложката за бузи на FCS прави облекчаването и отстраняването на шлема по -лесно, като същевременно поддържа комфорт около долната челюст. И подложките за хедлайнер на комфорта, и подложките на бузите имат 5-милиметрови слоеве за отлепване за микрофитинг. Ушните джобове са формирали вдлъбнатини за по -лесна инсталация на домофонно високоговорители.

PB-CLC черупка

DT-X разполага с PB-CLC (периферна колана-сложна ламинатна конструкция) черупка, родена от изключителната технология за шлем на Arai, направена от наслояването на различни собствени материали, свързани със специално разработени лепила. Горният ръб на пристанището на очите е подсилен с периферния колан, който е по поръчка в къща, използвайки собствени супер влакна, за да се увеличи здравината и да помогне за пренасочване на въздействието на енергията странично. Това прави по -компактна обвивка. В създаването на черупките смола служи за обвързване на материала с материал. Arai отдавна е развил изключителни смоли, за да създаде по -силни и по -леки черупки и наскоро разработи нова смола „z смес“. Увеличава способността на адхезията и укрепва черупката с по -малко използвана смола, което позволява по -нататъшно намаляване на теглото на шлема.

VAS Shield System

Механизмът за монтиране на щит разполага с нова функция за работа с променлива ос (VAS). Покритието на VAS Pivot вече е по -малък и по -нисък от предишния дизайн, като се получава средно 24 мм повече площ над корицата. В резултат на това черупката вече е по -гладка по тестовата линия на Snell в района на храма, като по този начин увеличава способността на шлема да погледне от предмети по време на въздействие.

Вентилационна система с двоен поток

Горният предния отдушник е най -новият дизайн на Arai, включващ както всмукател, така и изпускателен порт, създавайки ефект на „двоен поток“ и следователно е подходящо наречен канала с двоен поток. Въздухът навлиза в предния прием на канала и изважда горещ изпускателен въздух отзад. Към гърба наскоро стилният спойлер за поток на задния канал също включва система с двоен поток за страхотен въздушен поток. Централният отвор на канала поема във въздуха и използва ниското налягане от левия и десния канал, за да изтегли горещ въздух. Тази нова вентилационна система работи добре в много позиции за езда, което позволява на предните и задните отвори да позволят на хладен въздух да влезе отпред, независимо от ъгъла на главата на мотоциклетиста.

Компактно изпълнение

Спазвайки формата с кръгла и гладка яйца, хипер хребетът, по долния ръб на черупката увеличава силата и защитата на черупката около долния отвор – управление на енергийната миграция странично. И новите странични отвори за отработени газове, изваяни в дизайна на Hyper Ridge, водят до по -ефективен и по -плавен въздушен поток. DT-X използва собствената мулти-плътна EPS лайнер на ARAI, специално настроена на всяка област на шлема, за да увеличи максимално производителността. Формата и здравината на черупката, комбинирана с настройкината облицовка на EPS, минимизира размера и теглото на шлема – подобряване на комфорта на ездача.

Опции за надстройка

*VAS Pro Shade System Shield. С три позиции: надолу, средата и нагоре. Докато надолу по проф. Блокира по -голямата част от слънчевата светлина. В средната и нагоре позиция професионалният нюанс действа като връх или ръб на шапка. *Pinlock Anti-Fog обектив За всички метеорологични турнета. *ES Chin Curtain Пренасочва въздушния поток под подложките на бузите, създавайки отрицателно налягане на въздуха, намалявайки натрупването на дишане вътре в шлема. Освен това намалява шума от вятъра чрез намаляване на въздушната турбулантна под брадичката.