Най -добрите уебсайтове за торент през 2023 г

Contents

Друго предимство на VPN е, че то спира вашия интернет доставчик от дроселиране на връзката ви Ако открие, че консумирате много данни. В резултат на това ще се насладите на по -бързи връзки, тъй като вашият ISP няма да вижда вашите онлайн дейности.

27 -те най -добри сайта за торент за септември 2023 г

Това е приблизително време за четене, за да ви уведомите колко време ще ви отнеме да прочетете цялото съдържание на този конкретен privacysavvy.com страница. Въпреки това, той има подъл поглед, лесни стъпки на ръководството и/или бърз списък, предоставящ Бързи навигации на страницата и Лесно утвърдени отговори по желание.

Читателите като вас подкрепят privacysavvy, за да помогнат за поддържането на добрата работа. Когато купувате, използвайки връзки на нашия уебсайт, може да спечелим партньорска комисия без допълнителни разходи за вас. Научете как privacysavvy.com прави пари.

Търси най -добрите сайтове за торенция, които все още работят през септември 2023 г? Прочетете, за да научите за най -сигурните места за изтегляне на торенти.

Sneak Peek при използване на сайтове за безопасни торенти

Торентен звучи като перфектно решение за получаване на скъп софтуер или ограничено съдържание без такси или ограничения. Въпреки това, киберпрестъпниците са насочени към експлоатация на тази доходоносна ниша и насочени към невинни потребители. Следователно, много торентни сайтове, предлагащи филми, телевизионни предавания, електронни книги или напукан софтуер, често пристаниха зловреден софтуер. Следователно потребителите трябва да останат предпазливи към сайтовете, които използват за изтегляне на торенти. Събрахме най -добрите торентни сайтове в това ръководство, които предлагат безопасно и надеждно съдържание, за да облекчим нещата за вас. Независимо от това, трябва да използвате здрав антивирус и VPN, за да останете в безопасност от предпазливост.

Торентите стават спасител, когато всяка услуга използва исканията на потребителите, като предлага премиум услуги. Така че независимо дали искате да изтеглите торент за електронна книга или да имате премиум софтуер, Не е нужно да плащате нещо най -вече за торенти.

Но просто търсене в Google едва ли ще ви помогне Намерете най -добрите торентни сайтове. И, разбира се, не можете да прекарвате часове и часове, тествайки десетки (което също представлява рискове за сигурността, ако не сте потребител на интернет, разумен.) Въпреки това, тази статия ви е обхванала със безопасни и редовно тествани опции.

И така, докато торентът помага на хората да получават първокласни продукти безплатно, те често се сблъскват от властите в световен мащаб.

Защо? Защото те също са заплаха за потребителите и корпоративната сигурност и почтеност.

Отначало много киберпрестъпници примамват невинни потребители, като предлагат торенти с неоригинални продукти. Тези Включете софтуер, пакет със зловреден софтуер или често само зловреден софтуер.

Второ, Те също нарушават авторските права.

Ето защо много страни са забранили торента и сайтовете P2P търпят чести затваряния. За съжаление, това грубо въздействие влияе и на популярните торентни сайтове, които са безопасни за използване.

Следователно потребителите, които разчитат на торенти, често питат за уебсайтове, които все още работят и са в безопасност.

Следователно, тази статия изброява най-добрите сайтове за торен за всички вас, които да използвате през 2023 г., заедно с бързо ръководство за потребители за първи път.

Най -добрите уебсайтове за торент 2023 – Бърз списък

Побързате ли да стигнете направо до най -добрите торентни сайтове, които работят дори през 2023 г? След това вижте този списък с топ 10 (Актуализирано септември 2023 г).

 1. Пиратският залив – Крайният торент крал. Има огромна база данни от безплатен софтуер и развлекателни неща като филми, предавания и игри. Въпреки това, той често се блокира от властите.
 2. 1337.х – Най-добрата платформа за всичко в едно. Удобният от потребителя интерфейс прави лесното желания торент файл лесно. Разполага с много съдържание, принадлежащо към различни категории с директни и магнитни връзки.
 3. Rarbg – Проверени нови P2P качва. Популярен уебсайт, който събира колосален трафик поради разнообразието си от съдържание. Разполага с много връзки за изтегляне за торентни файлове. Въпреки това, тя е изправена пред забрана често поради нарушаване на авторски права.
 4. YTS – Най -доброто за филми. Сайтът включва огромна база данни от стари и нови филми с различни жанрове. Това обаче може да споделя данните на потребителите с властите за антипиративни практики.
 5. Kickass Torrents – Най -доброто за телевизионни предавания. Разполага с много съдържание от различни категории. Но платформата е трудно да се намери често поради ограничения.
 6. Торлок – Най -добър избор за аниме и електронни книги. Осигурява включване на безопасни и проверени P2P файлове. Достъпни в много страни.
 7. Torrentz2 – Най -доброто за музика. Това е двигател на метазари, който спестява време за търсене на конкретни торенти.
 8. Anidex – The Най -добрият вариант за феновете на аниме. Сайтът носи удобен за потребителя интерфейс за лесно търсене.
 9. Limetorrents – Торенти с ограничени реклами. Лесна за използване платформа, полезна за нови торенти. Похвали огромна колекция от съдържание от различни категории.
 10. TorrentDownloads – За многофункционално торент. Има масивна база данни от филми, игри, софтуер и други торенти. Като цяло достъпен в световен мащаб, освен във Великобритания.

Искам да знам още малко? Прочетете заедно, за да намерите пълния списък от 27 най -добри уебсайта на торент.

Забележка: Като правило, моля, не изтегляйте материали, защитени с авторски права онлайн. Някога. Ние обезсърчаваме всяко такова действие. Второ, дори и най -реномираните торентни клиенти и сайтове идват с някои присъщи опасности. Както достъпа, така и изтеглянето на торенти включват интернет поверителност и рискове за сигурността. Известията за нарушаване на авторските права на правителството и известията за нарушаване на авторски права са сред най -добрите, дори ако използвате най -добрите сайтове за торент. Други включват вируси, реклами, вируси и злонамерен софтуер. Ето защо препоръчваме да използвате качествен VPN като ExpressVPN. VPN ви гарантира, че сте в безопасност от вируси, правителствени призраци и любопитни очи на ISP.

Какво е торент?

Торент Съдържа информация за изтегляне на по -голям файл от множество източници.

За разлика от изтеглянето на файл от уебсайт онлайн, Изтегляте малки парчета от един файл от множество източници. Скоростта на изтегляне ще зависи от скоростта на интернет, надеждността на VPN и т.н. Не забравяйте, че имате нужда от VPN при изтегляне на торенти или посещение на торент уебсайтове.

Видове торентни сайтове

Има различни видове торентни сайтове. Някои популярни примери включват:

Частни сайтове за торент

Как работи торента?

Torrent позволява клиентите да намерят Поделяне на файлове за партньорска връзка машини. За съжаление, процесът включва две страни, сеялки и пиявици.

Сейните качват файла, който искате да изтеглите, докато Leechers го изтеглят. Следователно, повече сеялки означават по -бързи изтегляния. (Именно там влизат най -добрите сайтове за стрийминг; те предоставят по -бързи изтегляния.) В допълнение, сеящите на файла показват колко здрав е файл.

Първо, трябва да изтеглите и Инсталирайте торентен клиент, като Utorrent или qbittorrent. След това трябва да намери си .торент файл За файла, който искате да изтеглите. Обикновено можете да намерите тези файлове На уебсайтове, наречени Torrent Trackers, или можете да използвате търсачка.

С напредването на изтеглянето, Torrent Client ще комуникира с други потребители, които също изтеглят един и същ файл и заявяват парчета от файла от тях.

Когато торент клиентът получи парчета от файла от различни източници, той ще ги сглоби в един файл на вашия компютър.

Неща, които трябва да запомните преди торента

Неща, които трябва да запомните преди торента

Тъй.

Все пак сме считали за полезно да Прегледайте бързо най -добрите практики за безопасно завой.

И все пак, ако преди не сте използвали торенти, тогава не забравяйте да прочетете нашето подробно ръководство за безопасно изтегляне на торенти.

Скрийте вашия IP

Не можем да го подчертаем достатъчно за всеки торент потребител.

Независимо дали използвате достъпен популярен сайт за торент или се опитвате да получите достъп до блокиран, Винаги е разумно да използвате VPN и скрийте вашия IP.

Това е така, защото без VPN уведомявате вашия ISP какво правите. От своя страна, вие Изложете се на дроселинг на ISP.

Второ, С VPN вие оставате извън радара на киберпрестъпниците които често се появяват дори на добри торентни сайтове. Рискувате недобросъвевяне, натрапчиво онлайн проследяване, изтичане на данни и други заплахи за поверителност без VPN.

Е торент законен?

Независимо дали изтегляте достойна електронна книга за обучението си или предварително издаден филм, ще се сблъскате с тежки наказания, ако торентът не е законен във вашата страна.

Това е така, защото Властите никога не обмислят какви неща изтегляте чрез Torrent. Всичко, което виждат, е, че сте използвали торенти, които не позволяват.

По същия начин трябва да останете предпазливи, дори ако вашата страна не е забранила торента, но вашите местни власти, училище или офис не го разрешават.

Така или иначе, уверете се Използвайте здрав VPN Това крие вашите интернет дейности, преди да получите достъп до уебсайт за торент.

Проверете безопасността на торент

Сега, когато сте сложили бронята си за анонимно онлайн сърфиране, проверете двукратно безопасността на торента, преди да го изтеглите. След като злонамерен софтуер достигне до вашата система, няма да ви е лесно да се отървете от нея. И ако това е откуп, вие сте обречени!

И така, само Потърсете здравословни торенти с по -голямо съотношение на сеялка/Лийчър. Също така, никога не ходете за скорошни торенти, тъй като те вероятно ще бъдат фалшиви.

Освен това някои уебсайтове споменават и проверен статус на връзките с торент файлове. Така че, ако намерите такъв с избрания от вас торент, можете да продължите.

Професионален съвет:

Ако трябва да изтеглите торенти, уверете се, че изтегляте само от надеждни източници (този със зелените или розовите марки до имената им).

Най -добрите сайтове за торент 2023 – Подробният списък P2P

Сега, когато знаете как да продължите безопасно, нека започнем със списъка с качествени торент уебсайтове, които можете да посетите.

Споменахме и директните работни връзки за всички уебсайтове за вашата лекота. Ако намерите някакви недостъпни, опитайте да промените вашия IP адрес в друга държава.

Ако връзката не работи с IP адреси на други страни, моля, информирайте ни чрез секцията за коментари. Нашият екип проверява всяка връзка почти всеки ден, но ние ще ви проверим и ви предоставим актуализирани връзки, дори ако пропуснем такава.

1. Пиратският залив

Пиратският залив

Пряка връзка Типове съдържание Най -доброто за Гео-блокиран Работи ли пиратският залив или не? Огледални връзки
Thepiratebay.org Филми, аниме, музика, електронни книги, игри, сериал, софтуер Филмови торенти Да. В различни страни и региони. Работа Thepiratebay.от; tpbpirateproxy.org/en; www.PirateProxy.пространство

Всеки с най -малко познания за торенти и пиратски инструменти би чул за пиратския залив. Благодарение на обширната си торент база данни няма да е грешно да я наречем Сайтове за споделяне на файлове на P2P.

Pirate Bay стартира през 2013 г. като крайна платформа за Предоставяне на първокласни неща безплатно. Той разполага с милиони торенти от различни категории, включително филми, торенти за игри, музика, телевизионни предавания, безплатен софтуер и други.

Сайтът носи лесен за произнасяне интерфейс Това поддържа дори наивен потребител. Не е нужно да се сблъсквате с категориите; можеш Намерете желаното от вас съдържание с просто търсене.

Освен това не е нужно да се притеснявате да не намерите желаното от вас съдържание, тъй като огромната му база данни със сигурност ще ви предостави множество връзки.

Освен това можете лесно Намерете работни връзки, включително изтегляния на магнит, Улесняване на желания файл.

Единственият проблем Някои потребители могат да се сблъскат с TPB е неговото блокиране в тяхната страна. Независимо от това, винаги можете да работите около това блокиране с VPN. (Ако упорито не успеете да получите достъп до него, можете също да опитате другите алтернативни сайтове на Pirate Bay.)

2. 1337.х

1337x

Пряка връзка Типове съдържание Най -доброто за Гео-блокиран Е 1337.X работи или не? Огледални връзки
https: // 1337x.да се/ Филми, аниме, телевизионни предавания, игри, музика, софтуер Всички видове торенти Да. В повечето страни Работа 1337x.TW; 1377x.е; 1337xx.да се

Това също е един от любимите ни уебсайтове. И изглежда, че не сме единственият фен на него, тъй като 1337x е сред Най -популярните сайтове за торент. Сайтът едва ли пропуска да бъде представен винаги, когато някой подготви списък с торент за проследяване.

1337x е основана през 2007 г. и е Предлага се в много страни, С изключение на Обединеното кралство, Австралия, Ирландия и Австрия, които са го забранили.

Сайтът има Елегантен интерфейс с прецизни директории за безпроблемна навигация. Той също така е домакин на колосална колекция от торент, включително различни категории. Така че, можете да намерите всичко тук, ако искате да изтеглите премиум софтуер безплатно (с активиране), игра или филм.

Също така, не е нужно да се притеснявате за ограниченията на съдържанието, когато използвате този торент тракер. Защото като Pirate Bay, той също има Множество връзки за едно и също съдържание, включително магнитни връзки. Сайтът получава нови торенти почти всеки час. Така че, можете да си представите степента на разнообразие, налична тук.

3. Rarbg

Rarbg

Пряка връзка Типове съдържание Най -доброто за Гео-блокиран Работи ли rarbg или не? Огледални връзки
rarbgproxy.да се Филми, електронни книги, софтуер, игри Софтуер Да. В Австралия, Дания, Гърция, Индия и Турция. Работа Rarbgmirror.com/index80.PHP; rarbgprx.org/index80.PHP; rarbgunblock.com/index80.php

Третият в нашия списък с водещите сайтове за торент е RARBG. Това е и стара платформа, създадена през 2008 г., година след 1337x.

Това е и популярна платформа за торент, която функционира като торент проследяване. Според Torrentfreak, това е 4 -ти най -посещаван уебсайт (Съгласно данните до юли 2020 г.). Това класиране важи само за основната връзка, докато Сайтът работи от няколко домена. С това можете да си представите популярността на този сайт сред потребителите на торент.

Подобно на горните две, RARBG разполага и с съдържание от различни категории и има множество връзки за изтегляне на каквото пожелаете. Просто посетете уебсайта и бързо потърсете желания от вас софтуер, телевизионно предаване, филм или нещо друго и вероятно ще намерите многобройни работни връзки за това.

Може би, Единственият проблем при RARBG е, че можете да се сблъскате с блок на сайта. то е Забранен в много страни, включително Саудитска Арабия, ОАЕ, Турция, Дания, Португалия, Обединеното кралство, Австралия, Индонезия, Италия, Финландия и Ирландия. Докато през 2019 г. Индия и Гърция също се присъединиха към този списък.

Основното Причината, поради която RARBG се изправя срещу такива забрани, е нарушение на авторски права и пиратство.

Ако живеете в една от тези страни, може да ви е необходим VPN за достъп до RARBG. ExpressVPN е нашата препоръка номер едно за крайна безопасност и надеждност.

4. Yts

Yify Movies Torrent Download - YTS

Пряка връзка Типове съдържание Най -доброто за Гео-блокиран Работи ли YTS или не? Огледални връзки
Yts.mx/ Филми Телевизионни предавания и филми Да. В Европа, Индия, Южна Америка и САЩ. Работа Yts.LT; Yts.AM; Yts.Ag

YTS е Най -доброто от всички филмови сайтове за торент за всички любители на филма. Този също Работи с множество домейни и се радва на огромна популярност сред потребителите на торент.

YTS е наследник на Yify Group и Наслаждава се на второ място сред най -посещаваните уебсайтове След пиратския залив.

Стартиран през 2011 г., това е базиран на ниша уебсайт Torrent, изключително включващ филми. Вероятно ще намерите желания от вас филм тук, от най-новите до най-старите, класически, трудно намиращи се филми.

Използването на уебсайта също не е трудно, тъй като носи a чист интерфейс. Ако сте запален потребител на Netflix, ще намерите този уебсайт, познат за навигация.

Въпреки че е популярен, единствената причина, поради която не го споменахме сред първите 3, трите най -добри торентни сайта, са неговите сенчести практики.

Както беше открито наскоро, YTS косвено се превърна в част от схемата за борба с пиратството, под които предава данните на потребителите на адвокатските кантори.

Тъй като това е един от най -добрите уебсайтове за любителите на филмите, ние бяхме принудени да го споменем тук. Но като се има предвид неговите практики, силно призоваваме всички потребители да използват силен VPN, преди да имат достъп до YTS.

5. Kickass торенти

Kickasstorrents

Пряка връзка Типове съдържание Най -доброто за Гео-блокиран Работи ли Кат или не? Огледални връзки
Katcr.да се/ Филми, телевизионни предавания, аниме, музика, софтуер, игри Почти всички видове торенти Да. В САЩ, Италия и Индия. Работа Кат.AM; Kickasstorrents.да се ; Kickasstorrents.Cr

То е също една от най -старите платформи за порой, който се сблъсква с непрекъсната реакция от властите.

Сайтът стартира през 2008 г. и беше най -популярната торентна платформа, дори по -голяма от пиратския залив. Тя продължи да работи гладко чрез различни домейни до 2016 г. въпреки това, След ареста на собственика му, сайтът се сблъска с тежки проблеми и беше в крайна сметка се затвори.

Независимо от това, екипът зад Kickass Torrents го съживи за пореден път в средата на 2016 г. И още веднъж, Сайтът работи с огледални връзки, С участието на милиони P2P файлове от различни категории съдържание.

Потребители трябва да проявява предпазливост Докато използвате огледалните връзки, тъй като сайтът може да има и някои злонамерени торентни файлове. Разбира се, винаги можете да направите малко търсене, преди да изтеглите торент за безопасност. Или можете да преминете към другите добри торентни уебсайтове в този списък.

6. Торлок

Torlock - сайтът за торент без фалшификати

Пряка връзка Типове съдържание Най -доброто за Гео-блокиран Работи ли или не? Огледални връзки
Торлок.com/ Филми, аниме, телевизионни предавания, софтуер Филми Да. В Пакистан, Индия, Шри Ланка и Израел. Работа Torlock2.com; Торлок.Unblockit.лат; tlock.деблокиран.да се

За потребителите на торент за първи път Torlock е a Безопасен уебсайт за посещение.

Той е създаден през 2010 г. и оттогава работи гладко, изправени пред минимални забрани. Само Индия, Обединеното кралство и Австралия забраниха този сайт. Потребителите в други страни могат лесно да имат достъп до него. Въпреки че все още съветваме да използваме VPN като предпазна мярка.

Torlock достигна топ 10 в нашия списък заради него Неоснователно поведение. Това означава, че можете да се проверите и безопасно да изтегляте торентни файлове оттук, без да се страхувате от злонамерен софтуер.

И ако забележите някакъв фалшив торент на сайта, Torlock е готов да ви плати за отчитането му. Това показва Колко бдителен е екипът на Torlock в осигуряването на безопасността на сайта.

В сравнение с другите добри източници на торент, Torlock има a сравнително по -малка база данни. Преобладаващите ниши включват филми, телевизионни предавания, музика, електронни книги и аниме.

Но това, което е чудесно тук, е, че Сайтът разполага с трудно намиране на съдържание. По този начин, порталът си струва да се използва като сайт за торент филми, преди.

7. Torrentz2

Търсачка Torrentz2

Пряка връзка Типове съдържание Най -доброто за Гео-блокиран Работи ли Torrentz2 или не? Огледални връзки
Torrentz2eu.org/ Филми, телевизионни предавания, музика, игри, приложения Филми и игри Да. В Пакистан, Индия, Южна Африка и Германия. Работа https: // torrentzeu.org/; https: // torrentz2.cyou/; https: // torrentz2eu.в/ в/

През 2003 г. Torrentz се появи като самостоятелно съдържание на търсачката Torrent от основните уебсайтове на Torrent. До 2012 г. сайтът се радваше на огромна популярност сред потребителите като техен място за изтегляне на желаното съдържание.

Той обаче спря работата си през 2016 г., вероятно заради правни проблеми отзад назад.

Независимо от това, неговият клон се появи онлайн същата година като Torrentz2, който все още работи чрез различни домейни.

Подобно на Torrentz, Torrentz2 също е a Индексиране на двигатели на MetAsearch от най -добрите сайтове за торент.

Потребителите могат да търсят торентни файлове за желаното от тях съдържание от тази платформа, игри, филми, телевизионни предавания и други. Това ви спестява време да преглеждате различни P2P сайтове, за да намерите вашите нужди.

Той има чист интерфейс, който всеки може лесно да търси желаното съдържание Без да сърфирате през реклами.

Студентите и други любители на книги също могат да използват тази платформа за търсене и изтегляне на любимите си електронни книги, без да търсят най -добрия сайт за електронни книги за торент. Той е и сред най -добрите музикални сайтове.

8. Anidex

Anidex служител

Пряка връзка Аниме, манга, леки романи и аниме саундтраци Най -доброто за Гео-блокиран Работи ли anidex или не? Огледални връзки
anidex.информация/ Аниме, манга, леки романи, аниме саундтраци Аниме и манга Да. В Сърбия и Австралия. Работа Нито един

Anidex има всичко необходимо, ако търсите торент сайт, предлагащ аниме съдържание и удобен за потребителя интерфейс. Феновете на анимето ще имат безкрайна безплатна библиотека за торен на инди на този уебсайт.

По време на нашите тестове, Бихме могли да получим достъп до него чрез VPN и прокси от различни части на света. И така, не е гео-блокиран.

Първото нещо, което ще ви привлече, когато го посетите, е негово Бързо търсене бар секция, която работи перфектно добре. В допълнение към аниме съдържание, сайтът има манга торенти, съдържащи файлове в .CBZ формат.

В допълнение, anidex има леки романи на английски и японски. Платформата се гордее и със специални раздели за запалени геймъри, което им позволява да изтеглят различни игри, когато е възможно.

Освен това Anidex предлага огромен списък от аниме субтитри на много езици, i.E., Арабски, английски и испански.

За масовите аниме торенти ще получите сеялки в числа. Но други, сравнително Скритите файлове може да няма много хора, които ги засяват.

В заключение, що се отнася до съдържанието на анимето, не много уебсайтове на торенти ниши могат да се конкурират с Anidex днес.

9. Limetorrents

Limetorrents - Изтеглете проверени торенти

Пряка връзка Типове съдържание Най -доброто за Гео-блокиран Работи ли се или не? Огледални връзки
Limetorrents.професионалист Филм, електронни книги, софтуер, игри Всички видове торенти Да. В Аржентина, Белгия, Германия, Индия и Шри Ланка. Работа Limetorrents.информация; Limetorrents.Азия; лихър.com

LimetOrrents е сред най -големите торентни бази данни, достъпни онлайн. Тя също включва много проверени торенти. Вероятно затова той се е превърнал в надежден сайт за нови потребители.

Услугата стартира през 2009 г. и остана несъмнена платформа с минимални забрани. Той се грижи за нуждите на повечето потребители с високи скорости за изтегляне на торент и проверени медии.

Сайтът е Забранено във Франция, Великобритания и Австралия. Но потребителите все още могат да имат достъп до него с VPN. След това те могат да търсят желаното от тях съдържание от Налични милиони торенти На тази масивна платформа.

Намирането на правилния торент файл също не е трудно, тъй като носи a приятен и навигационен интерфейс с директни връзки към категории съдържание. Също така, то ясно показва датата на качване, Размер на файла, здравето и друга необходима информация За всеки торент файл. Следователно потребителите могат лесно да изберат кой файл да изтеглят.

10. TorrentDownloads

Изтегляне на торент - Изтеглете безплатни торенти

Пряка връзка Типове съдържание Най -доброто за Гео-блокиран Работи ли TorrentDownloads или не? Огледални връзки
TorrentDownloads.професионалист Филми, телевизионни предавания, аниме, музика, игри, софтуер Филми и телевизионни предавания Да. В Китай, Германия, Индия, Русия, Великобритания и САЩ. Работа TorrentDownloads.аз; TorrentDownloads.нета; TorrentDownloads.123unblock.Най -добре

Това е още едно достойно допълнение към най -добрите сайтове за торент, включително масивна база данни от над 16 милиона торента. Следователно, вероятно ще намерите желания от желания филм, телевизионно предаване, електронна книга или софтуер лесно.

Създаден през 2007 г., уебсайтът е поддържал достоверна позиция от Поддържане на нисък профил. Дори помогна на сайта да избегне повечето забрани; Следователно потребителите по целия свят могат да имат достъп до него лесно.

Все пак, Потребителите на Обединеното кралство могат да се сблъскат с проблеми Тъй като страната забрани TorrentDownloads. Но с VPN можете лесно да избегнете всички подобни ограничения.

11. Torrends.да се

Торенти - торентни сайтове и търсене

Пряка връзка Типове съдържание Най -доброто за Гео-блокиран Е Torrends.до или не? Огледални връзки
Torrends.да се/ Филми, телевизионни предавания, аниме, музика, игри, софтуер Телевизионни предавания и филми Да. В някои части на света. Работа Torrends.информация; торенти.аз; торенти.да се

Въпреки наличието на многобройни Bittorrent платформи, Torrends също се радва на огромен успех. Можете да припишете своя колосален трафик на неговия Здрава търсачка, която привлича торент файл резултати от други популярни сайтове. Това включва директни връзки на файлове, както и магнитни връзки.

Въпреки че това не е нищо ново за специализирана торентна търсачка, торенти.io заобикаля много други с неговите Уприятен за потребителя интерфейс.

Когато ти търсене върху него, Ще получите съответните файлови връзки от най-високо класираните сайтове за торент и ще знаете други подробности, включително Имена на качър, дата на качване, размер на файла, семена, и Връзка здраве. По този начин можете лесно да решите кой торент файл да изтеглите.

Тъй. Например, не е нужно да посещавате най -добрите уебсайтове за торент за музика. Вместо това потърсете любимата си музика тук и стигнете направо към съответната връзка.

Уебсайтът промени домейна си от торенти.io до торенти.да се наскоро.

12. EZTV

EZTV - TV Torrents Online Series Изтеглете официален

Пряка връзка Типове съдържание Най -доброто за Гео-блокиран Работи ли EZTV или не? Огледални връзки
EZTV.re/ Филми, телевизионни предавания Телевизионни предавания и сериали Да. В Бангладеш, Китай, Европа, Индия и САЩ. Работа EZTV.TF; EZTV.YT; EZTV.wf

За всички, които обичат да изтеглят телевизионни предавания, EZTV предоставя едно гише решение.

Това е Специален телевизионен сайт за торент, Така че тук няма да намерите музика, филми, електронни книги или нещо друго. По -скоро той главно източник на торент връзки за всички редки и известни телевизионни предавания като Директни и магнитни връзки.

Първоначално сайтът започна през 2005 г. и беше страхотен, тъй като беше платформа без реклами. Въпреки това през 2015 г. тя спря да функционира и някои от огледалните му връзки изплуват онлайн, които показват реклами.

И все пак, ако сте внимателни, докато сърфирате, като например използване.

13. Torrentfunk

Torrentfunk - Открийте своя фънк

Пряка връзка Типове съдържание Най -доброто за Гео-блокиран Работи ли Torrentfunk или не? Огледални връзки
Torrentfunk.com/ Филми, телевизионни предавания, музика, приложения, игри Почти всички типове торент Да. В Китай и Нова Зеландия. Работа TorrentFunk2.com; Torrentfunk.Unblockit.приложение; Torrentfunk.деблокиран.mx

Това е друга торентна арена с Интерактивен интерфейс на сайта, помагащ на нови потребители.

Torrentfunk, като всички съперници, е специална платформа с участието на Тонове торентни файлове Изкупен от „приятели“ (други сайтове за торент). Неговата база данни включва съдържание от всички основни категории, включително софтуер, приложения, игри, музика, филми, телевизионни предавания и други.

Можете бързо да търсите вашия желано съдържание за Неговите директни и магнитни връзки за изтегляне.

Забележителното тук е, че ясно споменава подробности за качващия, размера на файла, семената, перс, датата на качване и свързване на здравето. Тя също показва истински връзки като проверени, по този начин улеснявате ви да осигурите безопасно торентно.

14. Fitgirl Requacks

Fitgirl преосмисля официален

Пряка връзка Типове съдържание Най -доброто за Гео-блокиран Работи ли Fitgirl работи или не? Огледални връзки
Fitgirl-Repacks.сайт/ Игри Игри Да. В Малайзия и Непал. Работа Нито един

Fitgirl Repacks е добре познат торент сайт, насочен към геймърите. За разлика от повечето други в нашия списък, Модераторът на този сайт качва торенти за игра за потребители. Членовете не могат да качват; Той позволява само изтегляния.

Fitgirl Repacks има различни игри. Сайтът има a Прост интерфейс. Можете да намерите най -новите торенти на играта в лентата за търсене. Плъзгач в горната част на страницата показва най -новите торенти, налични на сайта. Fatgirl Repacks също има списък на Наградени игри.

Най-интересното за Fitfirl Repacks е, че няма вредни реклами или изскачащи прозорци, така че можете да изтегляте торенти без прекъсване.

За съжаление, докато това е източник на видеоигри, уебсайтът предоставя на потребителите съдържание на авторски права безплатно. Това попада под пиратството, което е незаконни в повечето юрисдикции. Така че, не препоръчваме да го използвате или друг такъв уебсайт. Но ако трябва, тогава използвайте VPN, за да защитите онлайн дейностите си.

15. Nyaa.Si

Nyaa

Пряка връзка Типове съдържание Най -доброто за Гео-блокиран Работи ли Nyaa или не? Огледални връзки
Nyaa.si/ Аниме, аниме игри, манга Манга и аниме Да. В определени части на Европа, Индия и Южна Америка. Работа Nyaa.нета; Nyaa.ЕС ; Сукебей.Nyaa.Si

Както показва името, nyaa е a Японски уебсайт. Така че, това има идеален смисъл да е популярен сайт за торент за аниме.

Оригиналната платформа на NYAA работи чудесно до спирането си през 2017 г. Оттогава NYAA.SI го замени като a Едно гише решение за аниме аудио и видеоклипове.

Има Приятелски и навигационен интерфейс Така че всеки любител на аниме може лесно да получи достъп до желаната медия.

Единственото нещо с този сайт е неговият Ограничено разнообразие на съдържанието което включва предимно съдържание от Япония, Корея и Китай. Но това е съвсем добре, като се има предвид, че се фокусира само върху аниме.

16. Solidtorrents

Пряка връзка Типове съдържание Най -доброто за Гео-блокиран Работи ли SolidTorrents или не? Огледални връзки
Solidtorrents.мрежа/ Музика, телевизионни предавания, аниме, музика, игри, приложения, софтуер Всички типове торенти Да. В Индия, САЩ и Северна Европа. Работа Нито един

Ето още една торент търсачка, която ви спестява от караницата на сърфирането през торент сайтове. Това е типично Metasearch Engine (с минимален дизайн) с индексирани торенти от всички достоверни източници. Така че, вероятно тук ще намерите каквото и да е съдържание, което търсите.

Сайтът има прост, донякъде непривлекателен интерфейс, Въпреки това (поне за мен). Но е достатъчно целта, която е направена, тоест търсене на торент.

Въпреки това, Google веднъж бе отбелязал този сайт толкова подозрителен, тъй като неговата функция за безопасно сърфиране отчита части от сайтовете, свързани със злонамерен софтуер. И все пак, понастоящем той обозначава този сайт като безопасен.

И така, ние призоваваме всеки, който използва този сайт, да инсталира здрав VPN и анти-зловреден софтуер на устройството.

17. Битпорт

Bitport io Изтеглете торенти и останете анонимни

Пряка връзка Типове съдържание Най -доброто за Гео-блокиран Работи ли битпорт или не? Огледални връзки
Битпорт.io/добре дошли Филми, телевизионни предавания, музика, приложения Филми, телевизионни предавания и музика Не Работа Нито един

Подобно на други качествени сайтове за торент, надвишаващи този списък, Bitport е изчерпателна платформа за изтегляне на P2P неща.

Най -добрата характеристика на този сайт е, че той ви спестява от меси с клиенти за изтегляне на торент. Ти трябва да Създай профил Тук и изтеглете желаните файлове с няколко кликвания.

Можете дори да изтеглите файловете на вашите облачни дискове. По този начин, Не е нужно да се ограничавате от изтеглянето на вашето съдържание само защото нямате домашна система.

Независимо дали в офиса, училището или където и да.

Единственият проблем на този сайт е, че има Абонамент за Freemium. С безплатни акаунти получавате 1 GB безплатно облачно съхранение с ограничени и необезпечени изтегляния.

Въпреки това, с подходящ платен абонаментен план, можете да увеличите облачното си съхранение и да получите повече слотове за изтегляне със защитено изтегляне.

Опитайте техния платен платен план с 30-дневна гаранция за връщане на пари, за да тествате нейната осъществимост.

18. idope

idope

Пряка връзка Типове съдържание Най -доброто за Гео-блокиран Работи ли идоп или не? Огледални връзки
idope.SE/ Филми, телевизионни предавания, аниме, игри, приложения Филми и аниме Да. В Южна Корея и Украйна. Работа idope.PW

idope е сравнително нов играч в света на Bittorrent. Стартиран през 2016 г., сайтът е отлична търсачка за торент с Директни магнитни връзки към безопасни торенти.

Както ясно е посочено в логото си, сайтът се появи онлайн като a почит към торентите на Kickass След спирането на последния. Докато Kickass Torrents също е нагоре по някакъв начин, Idope продължава да функционира по предназначение.

Той също има някои неофициални огледални връзки, чрез които потребителите могат да имат достъп до този сайт, ако не са директно достъпни. Това е така, защото сайтът е изправен пред забрана в Австралия, Индия, Обединеното кралство и Дания. Независимо от това, VPN винаги служи като решение за избягване на това ограничение.

В Idope обаче потребителите може да не намерят толкова обширна база данни с P2P файлове тук, колкото ключовите играчи. Това обаче Работи най -добре за бързо изтегляне на съответните файлове. Също така, Базата данни се актуализира почти всеки час. Така че, ако търсите най -новите филми или телевизионни предавания, можете да ги намерите тук.

19. Мианонамаус

Myanonamouse служител

Пряка връзка Типове съдържание Най -доброто за Гео-блокиран Работи ли мианонамаза или не? Огледални връзки
Мианонамаус.мрежа/ Аудиокниги и електронни книги Електронни книги Да. В Китай. Работа Нито един

Нашият списък с най -добрите уебсайтове за торент би бил непълен, без да се споменава Myanonamouse.

Това е Удобна опция за изтегляне на електронни книги безплатно. Сайтът има огромен брой образователни аудиокниги и торенти за електронни книги. Уебсайтът е един от най -популярните частни сайтове за торент за четене на електронни книги.

Има прост интерфейс. Електронните книги са сортирани в различни раздели като бизнес, развлечения, графики и дизайн, здраве, технологии и много други.

Myanonamouse предлага на потребителите огромна библиотека от висококачествено музикално съдържание и a Общност на музикални ентусиасти които споделят своите знания и страст към музиката. За да защити правата на художниците и създателите, Myanonamouse има строга политика без пиратство и активно го прилага.

Клубът на книгите е една от най -атрактивните функции на уебсайта. В момента тя може да се похвали с 5 клуба за книги: Кръглата маса, The MouseTrap, The ABC, The Horror Book и Comic Book Club (CBR). Тъй.

20. Torrentgalaxy

TGX дом

Пряка връзка Типове съдържание Най -доброто за Гео-блокиран Работи ли TorrentGalaxy или не? Огледални връзки
Torrentgalaxy.да се/ Филми, телевизионни предавания, аниме, съдържание за възрастни, музика, приложения, книги, игри Почти всички типове торент Да. В Азия, Малайзия, Европа и някои части на Америка. Работа Torrentgalaxy.MX; Torrentgalaxy.Су

Друга многофункционална торентна платформа в нашия списък с най -добри торенти са TorrentsGalaxy.

Както подсказва името, той има Огромна галактика от торенти, извличащи съдържание от всички основни категории. От филми, телевизионни предавания, музика, игри, приложения, софтуер, електронни книги и дори курсове за развитие на онлайн умения, вие го наречете, а TorrentsGalaxy ще донесе торент връзка към вас.

Уебсайтът има пряко, навигирано и интересно оформление. Бързо търсене на желаното от вас съдържание връща торент връзките в резултатите от търсенето, заедно с Име и състоянието на качващия, Размер на файла, дата и час на качване и съотношение на сеялка/Лийчър. Тези подробности улесняват наивния потребител да намери правилната връзка.

21. Rutracker

Рутракер служител

Пряка връзка Типове съдържание Най -доброто за Гео-блокиран Работи ли Rutracker или не? Огледални връзки
Rutracker.org/ Филми, телевизионни предавания, аниме, спорт, игри Филми, телевизионни предавания и приложения Да. В повечето части на света. Работа Нито един

Rutracker е добре известен руски торент сайт предлагане на местно и международно съдържание. Основан през 2004 г. и сега уебсайтът се превърна в най -големия сайт за торент в страната. Това Обширна библиотека със съдържание Включва телевизионни предавания, музика, филми, игри и софтуер. Ако ви е удобно с Google Translate и имайте мим на търпение, вероятно ще намерите съкровищница от съдържание.

Уебсайтът позволява на потребителите да Изтеглете и споделяйте торенти без никакви разходи. В допълнение, тя има премиум версия, която предлага по -бързи скорости за изтегляне и ексклузивно съдържание.

Независимо от това, Rutracker, подобно на много други сайтове на торент, е съден за нарушения на авторските права и се изправи пред правни предизвикателства. Въпреки тези трудности, сайтът остава изявен и предоставя на потребителите широк спектър от съдържание.

Ако сте извън Русия и нямате достъп до Rutracker, Препоръчва се да се използва първокласна VPN услуга. VPN променя вашия IP адрес и ви дава нов в желаната от вас страна.

22. Btdigg

Btdigg

Пряка връзка Типове съдържание Най -доброто за Гео-блокиран Работи ли btdig или не? Огледални връзки
Btdig.com/ Филми, телевизионни предавания, аниме, приложения Филми и телевизионни предавания Да. В някои части на света. Работа Нито един

Btdigg е доста уникален сайт в сферата на торентите. Това не е нито торент база данни, нито сред който и да е списък с торент за проследяване там. Не съхранява съдържание и следователно не гарантира безопасността.

Така че защо изобщо го споменаваме тук? Чуваме, че питате.

Btdigg е основно a BitTorrent DHT търсачка Създаден през 2011 г. Има за цел да предостави Безплатно съдържание за BitTorrent Network.

Общият уебсайт има пряк интерфейс. Бързо търсене на желаното съдържание връща резултатите чрез уеб интерфейса на сайта, включително връзки с магнит Torrent и подходящи подробности. Също така, той поддържа заявки за търсене на няколко езика.

23. DirtyTorrents

DirtyTorrents

Пряка връзка Типове съдържание Най -доброто за Гео-блокиран Работи ли мръсни или не? Огледални връзки
DirtyTorrents.com/ Филми, телевизионни предавания, музика, аниме, приложения, игри Почти всички видове торенти Да. В повечето страни и региони. Работа DirtyTorrents.Proxybit.чудовище ; DirtyTorrents.Nocensor.пространство; DirtyTorrents.123unblock.работа

За разлика от името си, Dirtytorrents е доста чиста платформа с a Хубав навигационен интерфейс.

Уебсайтът сам по себе си не е база данни. Вместо това, както ясно споменава, Това е просто като Google, който служи като търсачка за торенти, Запазване на потребителите от разглеждане през различни торентни сайтове.

И така, чрез тази платформа можете лесно да получите желаното от вас съдържание, било то филм, телевизионно предаване, музика, софтуер или приложение.

24. Yourbittorrent

Yourbittorrent

Пряка връзка Типове съдържание Най -доброто за Гео-блокиран Работи ли е в твоята работа или не? Огледални връзки
Yourbittorrent.com/ Аниме, телевизионни предавания, игри, електронни книги Аниме и телевизионни предавания Да. В Индия, Швейцария, САЩ Работа Yourbittorrent.Nocensor.пространство; Yourbittorrent.Unblockproject.CASA; Yourbittorrent.U4M.пространство

Присъединявайки се към следите на торентни филмови сайтове сега, идва ли си isbittorrent. Това е специализирана торентна платформа, включваща торенти от различни категории, включително софтуер, игри, електронни книги и аниме. Въпреки това, той работи чудесно за любителите на филмите, тъй като включва масивна база данни.

Превъртането през тази платформа е изключително лесно. The Оформлението е без претрупване, с ясни списъци с торенти в различни категории. Списъкът също така споменава основни подробности за потребителите, като размера на файла, датата на качване, сеялки и пиявици.

За наивни потребители сайта Позволява само сортирането на резултатите, за да получите проверени торентни връзки.

25. Torrentleech

Служител на Torrentleech

Пряка връзка Типове съдържание Най -доброто за Гео-блокиран Работи ли Torrentleech или не? Огледални връзки
Torrentleech.org/ Филми, телевизионни предавания, аниме, музика Аниме и филми Не Работа Нито един

Torrentleech е известен премиум доставчик на торент. Той беше стартиран през 2004 г. Уебсайтът притежава огромна колекция от висококачествени торенти, включително телевизионни предавания, филми, софтуер, игри, музика и много други.
Това е сайт за торент само за покана. Можете да получите достъп до неговата обширна библиотека чрез дарения. Това е една от най -добрите алтернативи за екстраторент, ако търсите алтернативи на екстраторенти, след като изчезна наскоро.

Torrentleech защитава правата на собствениците на съдържание, като приема строга политика без пиратство. В допълнение, сайтът се актуализира редовно с актуално съдържание и е известен със своите бързи скорости на изтегляне и надеждни торентни връзки.

Няколко от неговите предимства биха ви накарали да се присъедините към TorrentLeach. Те включват най -новото съдържание, обширни категории, форуми, дарения и точки за награди.

Ако търсите торентна платформа с всичко, което бихте могли да желаете, Torrentleech е един от най -жизнеспособните ви залози.

26. Glotorrents

Glodls

Пряка връзка Типове съдържание Най -доброто за Гео-блокиран Работи ли Glotorrents или не? Огледални връзки
gtdb.към вкъщи.php Филми, телевизионни сериали, музика, игри, приложения Филми и телевизионни предавания Да. В Пакистан, Индия, Германия и Южна Африка. Работа glodls.към вкъщи.PHP; Glotorrents.mrunblock.Най -добър; Glotorrents.Unblockproject.Почивка

Този също е чудесен за всички нови и стари потребители на торент.

Glotorrents, като всички основни конкуренти, носят чист и чист интерфейс с Лесни за използване функции.

Сайтът е Началната страница показва торент връзки за популярно съдържание и други подробности като свържете здравето, сеялки, пиявици и размер на файла. Освен това връзките също показват различни Значки, намекващи за състоянието и репутацията на качващите. По този начин, можете лесно да решите за коя торент линк да отидете.

Потребителите могат да намерят a Огромна колекция от торент На този сайт, включително филми, телевизионни предавания, музика, радио, софтуер, аниме, игри, електронни книги, уроци и други.

27. Демоноид

Демоноид

Пряка връзка Типове съдържание Най -доброто за Гео-блокиран Работи ли демоноид или не? Огледални връзки
Демоноид.е/ Филми, съдържание за възрастни, игри, музика, книги, аудио, видео Филми и съдържание за възрастни Да. В Австралия, Южна Азия, Западна Европа и САЩ. Работа dnoid.да се ; dnoid.PW; Демоноид.Unblockit.uno

Последният в нашия списък с най -добри торентни сайтове е демоноид.

Това е и достоверна платформа за порой, която се появи онлайн през 2003 г. Това е един от ранните уебсайтове, които имат преживяха всички правни трудности за около две десетилетия. Така че, можете да си представите обширната торент база данни, хоствана тук.

Въпреки. Най-дългият е 2-годишен удължен престой. Освен това, внезапната смърт на нейния основател (псевдоним Deimos) беше поредният удар на сайта.

Въпреки това, той се съживи с цялата си слава през 2019 г. и в момента е Предлага се чрез различни огледални връзки.

В момента, Сайтът е забранен само във Великобритания и Украйна. Така че, повечето потребители в световен мащаб на пръв поглед нямат проблеми с достъпа до демоноид. Той предлага огромна база данни за торент със съдържание от различни ниши и над средната скорост на изтегляне.

Общият интерфейс на сайта не е толкова привлекателен. Всъщност някои потребители могат да се сблъскат с затруднения при разглеждането на всички опции. Но след като свикнете с него, струва си всички усилия.

Плюсове и минуси на торент уебсайтове

Платформите за споделяне на файлове за партньорство са противоречиви от много години. Да, те осигуряват достъп до широк спектър от съдържание. Но те също са обект на пиратство и нарушаване на авторски права. Следващите са някои плюсове и минуси на тези уебсайтове:

Професионалисти

 • Теренните уебсайтове предлагат огромен избор от трудно намиращ се софтуер, филми, музика и други
 • Изтеглянията на торент са по -бързи от традиционните методи, особено при много сеялки
 • С споделянето на партньорски лица са налични множество източници за един файл
 • Торентите ви позволяват да възобновите изтеглянето от мястото, където сте останали, ако сте прекъснати
 • Той е безплатен за изтегляне от торенти, спестявайки пари в сравнение с закупуването на физически копия
 • Потребителите могат да оставят коментари и рейтинги, предоставяйки система за преглед, базирана на общността за файлове
 • Торентите могат да осигурят достъп до съдържание, недостъпно във вашия регион или държава
 • Торент анонимно за поверителност и защита от държавното наблюдение
 • Повечето съдържание на уебсайтове на торент е безплатно за изтегляне, което може да привлече потребители, които не искат да плащат за съдържание
 • Torrent уебсайтовете са лесни за използване и навигиране, с прости функции за търсене и интуитивни потребителски интерфейси

Минуси

 • Torrent уебсайтовете често предлагат незаконно материали, защитени с авторски права, излагайки потребителите на правни рискове и последици
 • Изтеглянията на торент могат да доведат до неволни злонамерен софтуер или вредни изтегляния на софтуер
 • Торентни щамове Интернет връзки, особено по време на едновременни качвания и изтегляния
 • Потребителите в мрежа от партньорска връзка могат да срещнат експозиция на неподходящо съдържание
 • Торента може да заеме много пространство на твърд диск и да забави производителността на компютъра
 • Файловете, изтеглени от P2P портали, понякога могат да бъдат нискокачествени или функционални
 • Торентен разпространява пиратско съдържание, вреди на създателите на съдържание и развлекателната индустрия
 • Объркването и грешките на неопитни потребители могат да причинят непълни изтегляния от Torrent уебсайтове
 • Торента може да заеме много пространство на твърд диск и да забави производителността на компютъра
 • Файловете, изтеглени от Torrent уебсайтове, понякога могат да бъдат нискокачествени или не функционални
 • Торентен разпространява пиратско съдържание, вреди на създателите на съдържание и развлекателната индустрия
 • Объркването и грешките на неопитни потребители могат да причинят непълно изтегляне
 • Някои доставчици на интернет услуги (ISP) могат да блокират достъпа до уебсайтове на торент, което ги прави трудни или невъзможни за използване

Как да изберете най -добрите уебсайтове за торент

Може би се чудите как създадохме този обширен списък с работещи торент уебсайтове.

Нека отговорим на вашия потенциален въпрос.

Разбира се, сайтовете Работа и наличност са от съществено значение, за да се появят тук. Но още някои неща ги правят най -добрите. Така че по -долу отидете с тях:

Скорост на сваляне

Тъй като торентен в много страни вече изисква използване на инструмент като VPN, повечето потребители изпитват продължителни скорости на изтегляне. Въпреки това, качествените торентни сайтове все пак УСЛЕЖДАЙТЕ ДА ПОЛУЧАВАЙТЕ БЪРЗИ СКОРОСТИ Дори и с VPN.

Професионален съвет:

Ако вземете ръцете си на бърза VPN услуга, това всъщност ще ви помогне да увеличите скоростта на изтегляне на вашите торенти.

Брой сеялки

The по -високо числото на сеялки, по -бързо скоростта на изтегляне на торентите ще бъде.

Брой торенти

Още P2P файлове на сайт Увеличете вероятността да намерите желаното от вас съдържание. (С изключение на тези уебсайтове, които обикновено се фокусират върху конкретна ниша, например, торентни сайтове за филми.)

Незабавно изтегляне

Някои уебсайтове поставят допълнителни стъпки или изискват задължителна регистрация за потребителите. Следователно, за повечето потребители и нас, добрите сайтове за торент са тези, които поддържат Безпроблемни незабавни изтегляния.

Основателна година

Като се има предвид суровата репресия на сайтовете за торент, Показва своята достоверност Ако даден сайт все още оцелее в продължение на много години.

Прокси/огледални връзки

Тъй като Torrent услугите знаят, че много потребители не могат да имат достъп до тях лесно, те често създават огледални връзки или пълномощници да избегне цензурата.

Страните блокират конкретен сайт

Някои торентни сайтове имат лоша репутация (за властите), които ги забраняват в дадена държава. Въпреки че все пак някои уебсайтове са успели да останат под радара. Така че, ако сайтът не е ограничен във вашата страна и е стар, той може да принадлежи към последната категория. В противен случай, като промените вашия IP адрес, проверете дали Можете да използвате прокси или VPN за достъп до сайта.

Как да използвате торент сайт

Торент съдържа метаданни, свързани с файловете, които искате да изтеглите. По този начин е необходимо да използвате P2P клиент за изтегляне на съдържание. Програмата може да открие съответните P2P мрежи и да регистрира вашия компютър, използвайки тези метаданни.

Това означава, че изтегляте файла от хора, които вече го имат на своите устройства и сега го засявате. Дори няма да можете да започнете изтеглянето си, ако никой не семена. Торентен е просто начин за споделяне на данни с друг компютър.

Първото нещо, от което ще се нуждаете, е торент клиент. Препоръчваме да използвате BitTorrent, но Utorrent също е жизнеспособна опция.

След като инсталирате клиента на Torrent, изтеглете торентния файл от всички надеждни сайтове за торент, изброени по -горе. Торентният файл автоматично се отваря в клиента “Торенти” раздел.

Трябва обаче да проявите повишено внимание тук. Както беше посочено по -рано в тази статия, трябва да Помислете за някои фактори, за да гарантирате безопасността и поверителността на вашите торентни дейности.

Винаги използвайте VPN, когато изтегляте торенти от или дори сърфиране на торент сайтове. Правителството и интернет доставчиците могат да проследяват вашата интернет дейност, ако нямате VPN връзка. Можете също да получите съден, ако изтегляте конкретни файлове без VPN за торент.

Трябва също Внимавайте за фалшиви връзки за изтегляне. Обичайно е торент сайтовете да показват бутон, който не изтегля торентния файл, а по -скоро несвързан софтуер. Виновните го правят, за да спечелите допълнителни пари. Направете правило за себе си да не кликнете върху големи бутони, които виждате на P2P (Torrent) Изтегля сайтове. Вместо това кликнете само върху връзката, която ще изтегли торентния файл, който искате.

Как да останете в безопасност онлайн и да избягвате фалшиви торентни сайтове

Има няколко начина, по които можете да останете в безопасност и да избягвате фалшиви сайтове за торент:

 1. Използвайте VPN. Виртуалната частна мрежа защитава вашата поверителност и сигурност при торент. Той криптира вашата мрежова връзка и крие вашия IP адрес, което затруднява другите да проследяват вашата онлайн дейност.
 2. Използвайте реномиран торентен клиент. Изберете добре познат и надежден торент клиент, за да изтеглите торент файлове, като Utorrent или QBittorrent.
 3. Проверете всеки торент. Бъдете предпазливи при изтеглянето от непознати сайтове. Изтеглете само торенти от сайтове, които познавате и се доверявате. Избягвайте да изтегляте от непознати сайтове, които могат да съдържат фалшиво или злонамерено съдържание. Можете също да проверите секцията за коментари, тъй като повечето потребители оставят отзиви за качеството и безопасността на определен торент. Четенето на тези коментари може да ви даде представа дали определен торент е безопасен за изтегляне. Можете също да проверите валидността на торентния файл на Reddit.
 4. Използвайте частна търсачка. Поради DMCA (Закон за авторското право на Digital Millennium), популярните търсачки като Google прикриват URL адресите на много сайтове на торента и настоящите сайтове за рискови разклонения. Следователно вашите търсения ще останат анонимни онлайн, ако използвате частни търсачки като DuckDuckGo, което не маскира URL адреси.

Торентни уебсайтове, които не препоръчваме

След като преминете през този обширен списък с над две дузини най -добри торентни сайтове, може да помислите за всеки торент ресурс безопасен. Има обаче причина да посочим само тези 27 сайта и не споменахме всяка торент връзка тук.

И това е – Не можете да се доверите и използвате всеки уебсайт, предлагащ безплатен или платен торент. Въпреки че, можете да разграничите безопасните ресурси от фалшивите, като използвате критериите, обяснени в началото на това ръководство. И все пак има някои сайтове, които трябва да избягвате да използвате на всяка цена. Тук бързо ги изброяваме за вас.

Torrent9

Обаче сме го изброили по -горе – все още искаме да не се доверявате на този уебсайт сляпо. Основната причина да се избягвате от този уебсайт са неговите неудобни рекламни практики. То Често пренасочва посетителите към други връзки с подозрително или направо злонамерено съдържание. В допълнение, докато сайтът съществува чрез различни домейни, всеки домейн прави едно и също. Следователно посещението на тази платформа ви излага на рекламен, злонамерен софтуер и други кибер заплахи.

PassTepopcorn

Това не е вреден или странен уебсайт като горното. Въпреки това, тя е незабравена заради своето Задължително изискване за регистрация, Което не е лесно. Плюс това, спамните покани, които хората могат да видят на този уебсайт на публични форуми, могат да бъдат досадни.

Iptorrents

Друг уебсайт, който трябва да избягвате торента, е iptorrents. Отново, не е опасно, но има досадни изисквания за регистрация придружен от a платено членство. Като се има предвид десетките най -добри алтернативи, които можете да използвате безплатно, изборът на iptorrents само за изтегляне на торент не е разумно.

Torrentbay

Torrentbay не е злонамерен. Всъщност това някога беше доста полезен ресурс за торентите. Въпреки това, с времето, той преработи, за да стане Повече от директория отколкото торент хостинг сайт. По този начин, ставайки далеч по -малко ценни от другите.

Sumotorrent

Докато името на този сайт звучи като гигантски торент ресурс, това е a кошмар на Tormentor. Това е заради основните неудобства и сенчести практики на този ресурс.

Първо изисква изтегляне на клиента, което може да бъде обезпокоително и рисковано за средните потребители. Многото граматически и езикови грешки на този уебсайт със сигурност ще ви разсейват, дори ако носите с това.

Torrentgalaxy

Щом кацнете на Torrentgalaxu, ще разберете, че е така По -скоро като 1337x понижена версия. Той може да се похвали с прилична библиотека с торент, която даде възможност на сайта да привлече над 8 милиона месечни посетители. Но Бомбардиране на реклами на сайта е на непоносимо ниво.

Какво е частен сайт за торент и как да получа достъп до него?

Има много страни със собствени частни сайтове за торент и всички те изглеждат невъзможни за достъп. Екипът ни изследва света на поверителните сайтове за торент и получи достъп до някои.

Например, влязохме в Bitme, ресурс за електронно обучение, който е златна мина за всеки, пристрастен към изучаването на нова информация.

Bitme Private Torrent сайт

Но възниква въпросът, какво Стъпки можете да предприемете, за да направите и това?

8chan, reddit и по-специално Anonymity Centric Forum Communities имат чести торентни нишки. Рядко се появяват покани за кратко време, но ние се свързахме с някой, чиято тема се подразбираше, че имат акаунт. Вашата убедителност ще определи останалите.

Да имаш вътрешен контакт е най -лошият възможен сценарий. Най -добрият ви залог е да получите покана от някой, когото познавате, който има акаунт там.

Какво можете да изтеглите от торент сайтове?

Можете да пропуснете този раздел, ако сте запален торент, защото може би вече знаете какво на торент.

Но за начинаещи това може да е съществено нещо, което трябва да се знае, защото Хората обикновено възприемат торента като средства за нарушаване на авторски права. Въпреки това, можете се възползвайте от това фантастично съоръжение по много по -ценни и правни начини.

Някои от нещата, които можете да получите от торента, включват следното. (Тук не изброяваме заглавия. Можете да потърсите сайтовете за предпочитаното от вас съдържание, като напишете заглавието в лентата за търсене.)

 • Филми: Доколкото не нарушавате авторските права, като изтеглите най -новите версии, е добре за торент филми. Всъщност сайтовете за торент са най -доброто място за намиране на стари филмови колекции.
 • телевизионни предавания: Можете да торент стар класически BBC и други програми като филми.
 • Софтуер, игри и приложения: Можете да изтеглите почти всеки софтуер или приложение от сайтове Torrent от най -новите до старите версии.
 • електронни книги и академични неща: Докато се грижите за изискванията за авторски права, можете да хвърлите различни академични ресурси, като ръководства за електронни книги, курсове, списания и т.н.

Защо имам нужда от VPN за достъп до торентни сайтове?

За вашата сигурност трябва да използвате VPN при достъп до торентен сайтове. Има много очевидни рискове с уебсайтове като Utorrent. Например, Хакерите могат да проследяват вашата онлайн активност и дори заразете вашите торентни изтегляния със зловреден софтуер, ако могат да получат вашия IP адрес.

Докато посещавате торент уебсайт, a надежден VPN ви държи сигурно. Трафикът ви е пренасочен към един от частните му сървъри, докато се изпраща през криптиран тунел. В резултат на това никой не може да види вашата дейност, тъй като действителният ви IP адрес не е свързан с него. По този начин може да се омаловажавате, без да се притеснявате за киберпрестъпници.

Друго предимство на VPN е, че то спира вашия интернет доставчик от дроселиране на връзката ви Ако открие, че консумирате много данни. В резултат на това ще се насладите на по -бързи връзки, тъй като вашият ISP няма да вижда вашите онлайн дейности.

Най -добрите VPN за достъп до най -добрите сайтове за торент

Това са едни от най -добрите торентни VPN на пазара днес

1. ExpressVpn

ExpressVPN начална страница Нова

ExpressVPN е известен със своя бързи скорости, силно криптиране, и огромна мрежа на сървъри. В допълнение, той предлага разнообразни функции за сигурност, включително 256-битово криптиране на AES, превключвател за убийство и защита от течове на DNS. Той също има a Широка гама от поддържани платформи, включително Windows, Mac, Linux, Android и iOS и поддръжка за рутери, смарт телевизори и други устройства. Цената започва от $ 12.95/месец.

(Научете повече за това чрез този подробен преглед на ExpressVPN.)

2. Nordvpn

Nordvpn най -добър VPNS 600x300

Nordvpn има много основни характеристики, включително криптиране от край до край, политика без лог, превключвател за убийство и възможност за свързване към Сървъри в над 60 страни. Това е платена услуга, но предлага безплатна пробна версия и различни опции за абонамент, започващи от $ 12.99/месец.

(Моля, прочетете този преглед на NORDVPN, за да научите повече за този VPN.)

3. Частен достъп до интернет

Частен VPN за достъп до интернет

PIA предлага a Разнообразие от функции, включително криптиране от край до край, политика без лог и възможност за свързване към Сървъри в 84 държави. Поддържа различни системи, включително Windows, MacOS, Linux, Android и iOS. Това е платена услуга, но предлага безплатна пробна версия и различни опции за абонамент, започващи от $ 11.99/месец.

(Този частен преглед на интернет достъп споделя повече за PIA VPN.)

Филм торент Качество на картината

Филмите, изтеглени от Torrent уебсайтове, могат да варират по качество. Яснота на картината, произходът и произхода на файла влияят върху качеството. Докато някои файлове могат да звучат и да изглеждат добре, някои може да не звучат толкова добре или да имат проблеми.

Основно внимание при изтеглянето на филми от пиратските мрежи е качеството на картината. Важно е да разберете многото Налични видео файлове и резолюции. Най -често се използват три резолюции: 480p, 720p и 1080p.

480p видео ще има картина с по-ниско качество, ако я изтеглите. Малки устройства като смартфони и таблети могат да използват без проблем. Въпреки това, 720p или 1080p резолюции предлагат най -доброто визуално качество за по -големи екрани като лаптопи или телевизори.По -високите резолюции изискват по -големи размери на файловете и по -дълги времена на изтегляне.

Когато изтегляте филми от пиратски уебсайтове, трябва да обмислите формата на кодиране. Двата основни формата са XVID и X264. Видеоклиповете в X264 изглеждат фантастично и заемат по -малко място на вашия компютър, отколкото в по -ранни формати като XVID, което прави видеоклиповете да изглеждат по -малко привлекателни.

Трябва да сте наясно, че някои пиратски уебсайтове могат да предоставят филми в различни формати или с различно визуално качество. Прегледът на данните за файла преди изтеглянето ви гарантира Получете желаното качество. Да се ​​уверите, че се наслаждавате на филма, който искате да гледате, е от решаващо значение.

Знаейки колко добре се появяват снимките, може да ви помогне да се насладите на гледане на торентни филми. Проверете формата на разделителната способност и кодирането, преди да изберете файл. Преди да изтеглите, Проверете данните на файла, за да гарантирате желаното от вас качество. Можете да изберете разумно, когато изтегляте филми от пиратски уебсайтове, като извършите тези действия.
Като цяло качеството на картината на филмовите торенти може да бъде добро или лошо, в зависимост от различни фактори. Трябва да сте наясно с потенциалните рискове, свързани с изтеглянето на торенти, включително правни и сигурността на рисковете и Внимание от упражняване при изтегляне и гледане на филми за филми.

Заключение

Тук приключваме нашия преглед на най -добрите сайтове за торент, които всъщност работят за всички потребители в световен мащаб. Всичко, от което се нуждаете с тези уебсайтове, е торент клиент като Utorrent или BitTorrent, който може би вече сте инсталирали на вашия компютър.

Изрично създадохме този обширен списък, защото повечето потребители са изправени пред проблеми с достъпа до често достъпни сайтове. За сравнение, тези, до които имат достъп, може да не са достатъчно надеждни за домакин на безопасни торенти.

Въпреки че властите могат да имат свои валидни причини за блокиране на торенти. Въпреки това създадохме този списък оттогава Privacysavvy винаги се застъпва за свобода в интернет с отговорна употреба.

Въпреки това, ние се стремихме да споменем Всички сайтове за безопасни торенти тук, които наистина работят. Независимо от това, винаги можете да поискате актуализация, когато намерите някой сайт или връзка, вече не работи.

Бъдете в безопасност, всички!

Често задавани въпроси

Кой сайт за торент е най -бързият?

Вашият абонаментен план, доставчик на интернет услуги, производителност на устройството, местоположение и VPN доставчик влияят на скоростта на торента. В най -добрите сайтове за торенция, голям брой сеялки означава по -бързи изтегляния. Частните сайтове за торент осигуряват по -бързи скорости за изтегляне от публичните, защото потребителите трябва да засяват файловете, които изтеглят. Това увеличава сеящите, ускорявайки изтеглянията.

Ако искате бързи изтегляния и сигурност, изберете VPN с P2P-оптимизирани сървъри. Намирането на сървър, най -близък до вашето местоположение, става по -лесно, което ви дава най -бързите скорости на торента.

Кои са най -сигурните сайтове за торент?

Pirate Bay, 1337x, Rarbg и Private Torrent сайтове са най -сигурните места за изтегляне на торенти. Създадохме тази статия, за да ви помогнем да намерите уебсайтовете за безопасни торенти с най-висок рейтинг. Следвайки споменатите по -горе практики за безопасност, не бива да имате проблеми с изтеглянето на нищо от уебсайтовете в нашия кръг. Поддържайте вашия софтуер за повишаване на безопасността и избягвайте да изтегляте торенти от произволни сайтове, които се появяват, когато провеждате търсене в Google. По този начин трябва да можете да изтегляте торенти, без да навредите на вашия компютър.

Как да получите достъп до блокирани торентни уебсайтове?

Можете да използвате всеки прокси или VPN, за да промените вашия IP адрес и да получите достъп до блокирано съдържание. В идеалния случай трябва да предпочетете да използвате стабилен платен VPN, тъй като дори може да ви помогне да увеличите скоростта на изтегляне.

Мога ли да използвам безплатни vpns за торент?

В идеалния случай не би трябвало. Това е така, защото безплатните VPN не предоставят толкова здрави услуги, колкото платени (като правило). Така че, може да не получите достатъчно поверителност с безплатни VPN.

Е нелегален?

Не е не, освен ако не се смята друго от вашата страна. Ако обаче се загрижавате за авторски права или лицензирано съдържание, торентът е грешен поради нарушение.

Ами ако ме хванат завоен?

Много власти по света наблюдават дейностите на торент тракери днес. Вероятно ще се сблъскате с правни проблеми, ако торентът е незаконен във вашия район. Ако не, може да изпитате технически проблеми като дроселинг на ISP.

Безопасно ли е да изтегляте торенти?

Мрежата съдържа сенчести торентни сайтове, които показват натрапчиви реклами или дори разпространяват злонамерен софтуер. И все пак, безопасни и надеждни също са там, като пиратския залив и 1337x. Независимо кой торент сайт използвате, трябва да вземете някои предпазни мерки (като например да запазите антивируса винаги и да използвате VPN), за да защитите вашата самоличност, данни и устройство.

Най -добрите уебсайтове за торент през 2023 г

Намирането на най -добрите сайтове за торент е трудна и опасна работа. Това е така, защото торент сайтове често се спускат от властите поради нарушаване на авторски права. Освен това, ако търсите сайтове за торент в Google, ще получите уебсайтове за измама само с извратени връзки и реклами.

Затова опитах и ​​тествах повече от 60+ торент уебсайта и от този списък съм избрал ръчно топ 15 торент уебсайта, които в момента работят и имат дългогодишна пазарна репутация.

Освен това, тези сайтове за торент проверяват своите торенти за допълнителна защита. Въпреки това, дори избраните от мен уебсайтове не са 100% безопасни за изтегляне на торенти; Подобно на други торентни платформи, тези сайтове също са склонни към хакерски или злонамерени атаки.

Следователно, за безопасно торенция, силно ще препоръчам да използвате VPN. Fastestvpn е най-добрият VPN с криптиране на военно клас, който ви държи сигурни и анонимни. Той обхваща трафика ви със здрави функции за сигурност и предлага бърза скорост за торент.

Освен това, fastestvpn има 15-дневна гаранция за връщане на пари, така че можете да го опитате без риск.

Най -добрите уебсайтове за торент

Бързо ръководство – Топ 15 най -добри уебсайтове за торент:

 1. Пиратският залив
 2. Rarbg
 3. 1337x
 4. Rutracker
 5. Soundpark
 6. Yts
 7. Torrentz2
 8. EZTV
 9. Limetorrents
 10. Торлок
 11. Zooqle
 12. TorrentDownloads
 13. 101 Торент
 14. Mixtapetorrent
 15. Музикален торент

Най -добрите сайтове за торент 2023 – Подробният списък на P2P платформи

Имайте трудно време да изберете най -добрите сайтове за торент през 2023 г. за множество цели? Този списък ще ви помогне да изберете:

1. The Pirate Bay-най-добрият многофункционален торент сайт до момента

Пиратският залив

Pirate Bay е успял да бъде един от най -добрите и популярни сайтове за торента за музика и много други. Той излезе през 2003 г. и се сблъска с много възходи и падения. Въпреки това, той все пак успява да поддържа място в самия връх на списъка.

Използвайки Pirate Bay като вашия уебсайт за торент, ще можете да изтеглите голям брой филми, телевизионни предавания, софтуер и музика. Те дори имат най -популярните PC видео игри, за да забавлявате децата си през цялото лято. Най -добрата част за пиратския залив е, че услугата е проверила канали, което позволява на потребителите да посочат кои торенти са безопасни и надеждни.

Въпреки това, за някои от нас пиратският залив може да бъде ограничен в страната, поради което препоръчваме да използвате fastestvpn, за да премахнете тези ограничения и да получите достъп до пиратски залив.

Сайтовете за прокси/огледало Pirate Bay:

 • https: // openpirate.org/
 • https: // tpbpirateproxy.org/en
 • https: // Unblockpirate.Великобритания/
 • https: // piratebay.технология/
 • https: // thepiratebay.ICU/
 • https: // proxybay.xyz/
 • https: // thepirate-bay.org/en
 • https: // thepiratebay10.org/

Ако основният уебсайт на Pirate Bay или неговите пълномощници не работят за вас, можете да изпробвате някои алтернативи на Pirate Bay.

Пиратският залив е забранен в следните страни:

Аржентина, Холандия, Сингапур, Малайзия, Австралия, Австрия, Норвегия, Финландия, Швеция, Китай, Дания, Обединеното кралство, Франция, Исландия, Италия, Индия, Испания Саудитска Арабия, Индонезия, Иран, Ирландия, Обединени арабски емирства, Кувейт, Русия , Шри Ланка, Германия, Турция и Белгия

2. Rarbg

Rarbg

Rarbg е основана през 2008 г. и построи репутация на своите висококачествени торенти и лекота на използване, без никакви допълнителни разходи!

Точно като пиратския залив, Rarbg също работи, за да провери кои връзки са от надеждни източници и кои не са. Този сайт за торент обаче се предлага с много реклами, така че, уверете се, че сте свързани с fastestvpn, за да ги пропуснете.

Плюс това, RARBG предлага най -новите песни, филми, телевизионни предавания и много други. Ако имате проблеми с достъпа до сайта, можете да използвате fastestvpn, за да го деблокирате или да използвате някой от сайтовете за прокси на RARBG.

Не чакайте наоколо и се насочете към RARBG точно сега и изтегляйте най-новите песни, използвайки fastestvpn, за да блокирате нежелани реклами и изскачащи прозорци.

RARBG прокси/огледални сайтове:

 • https: // rarbgto.org/
 • https: // rarbgunblock.com/
 • https: // rarbg.Torrentsbay.org/
 • https: // rarbgprx.org/
 • https: // rarbgmirror.com/
 • https: // rarbgproxied.org/
 • https: // rarbgget.org/
 • https: // rarbg.деблокиран.готино/
 • https: // rarbgaccess.org/

Нуждаете се от алтернативи на RARBG, освен работещите пълномощници? Ето къде можете да ги получите.

RARBG е забранен в следните страни:

Саудитска Арабия, Великобритания, Дания, Турция, Португалия, Италия, Австралия, Индонезия, Финландия, ОАЕ, Ирландия, Белгия, Индия, Гърция, Иран, България, Оман, Китай.

3. 1337x

1337x

1337x се гордее с това, че може да намери торент за почти всичко благодарение на простия си навигационен панел. Ако искате да изтеглите най -добрите музикални торенти, уебсайтът сам произвежда над милион музикални ентусиасти ежедневно. Освен това, 1337x е най -добрият уебсайт за торент за телевизионни предавания, филми, софтуер и други, където можете да намерите многобройни връзки към тях.

Въпреки че 1337x е забранен в няколко страни по света, заедно с много други платформи, можете да използвате VPN за достъп до тях; Особено защото сайтовете за торенция идват със злонамерени реклами.

1337x прокси/огледални сайтове:

 • https: // www.1337xx.да се/
 • https: // x1337x.SE/
 • https: // 1337x.да се/
 • https: // 1337x.TW/
 • https: // x1337x.WS/
 • https: // 1337x.Св./
 • https: // x1337x.SE/
 • https: // 1337x.GD/
 • https: // x1337x.ЕС/
 • https: // 1337x.Unblockit.камера/
 • https: // 1337x.unblockninja.com/

Ако не сте много желаещи да отидете с един от работещите пълномощници, изпробвайте някои от тези алтернативи от 1337x.

1337x е забранен в следните страни:

Ирландия, Австралия, Обединеното кралство, Австрия

4. Rutracker

Rutracker

Rutracker е този единствен по рода си, любим на клиента музикален сайт за торен и сайт за филми. Този руски сайт за торент предлага много повече за своите потребители да изтеглят различни от музиката. Той предлага филми, най -новите телевизионни предавания, софтуер, PDF файлове, електронни книги и други. Плюс услугата е безплатна за използване.

Те изградиха своята услуга с простата цел да ви осигурят естественото решение на всичките ви желания, вариращи от музикална торента, филмова торента и други. Техният уебсайт сами регистри близо до 13 милиона потребители по целия свят всеки ден.

Той е домакин на голямо разнообразие от песни от класиката като „Hard Rock“ до по-съвременна музика като „EDM“ и „Pop“ Songs. Можете да получите почти всяка песен, която искате на този сайт, независимо от вашите предпочитания. Вградената търсачка също ви спестява време, когато разглеждате огромната им библиотека.

Както бе споменато по-горе, единственото разочарование е, че те са уебсайт, базиран в руски. Въпреки това, с fastestvpn можете да помислите за този проблем решен. Освен това, ако имате труден момент за достъп до Rutracker от вашата страна, можете да използвате някое от многото огледала за рутрака и прокси връзки по -долу.

Rutracker прокси/огледални сайтове:

 • https: // rutracker.NL/форум/индекс.php
 • https: // rutracker-org.AppSpot.com/форум/индекс.php
 • https: // бит.ly/3jsmoxh
 • https: // rutracker.мрежа/
 • https: // rutracker.org/
 • https: // rutracker-org.AppSpot.com/
 • http: // youproxy.org/rutracker.org/
 • http: // maintracker.org/
 • http: // rutrackers.Уебсайт/
 • http: // rutracker.org.prx2.деблокиди.co/
 • http: // www.UnblockAccess.com/
 • https: // sitenable.Азия/
 • https: // sitenable.org/
 • https: // sitenable.в/ в/

Rutracker е забранен в повечето страни по света, включително Русия. Въпреки това, винаги можете да опитате някоя от алтернативите на Rutracker.

Rutracker е забранен в следните страни:

Rutracker е забранен в повечето страни по света, включително Русия.

5. Soundpark

Soundpark

Soundpark е този единствен вид, музикален торент уебсайт за тези, които търсят само музикални сайтове за торент. Те изградиха своята услуга с мечтата да ви предоставят най -доброто разнообразие от музика, за да отговарят на всяка ваша нужда, независимо къде се намирате в света.

Техният удобен за потребители уебсайт е домакин на всичко-от стара класика, хеви метъл, ритъм и блус, поп, домашна музика, EDM, рок, джаз, фолклорна музика, хип, хмелна музика, кънтри музика, музикален театър, пънк рок, соул музика, реге , и фънк.

Това е толкова просто, колкото да влезете в името на желаната от вас песен, а Soundpark ще се погрижи за останалото. За да премахнете всякакви георестрирания, досадни изскачащи прозорци, можете също да се абонирате за fastestvpn и да се насладите на огромното разнообразие от функции, включително защита на защитната стена на NAT, 24/7 поддръжка на клиенти и защита от злонамерен софтуер.

Сайтове за огледало Soundpark:

 • SoundPark-Club.Каса
 • Soundpark.скали
 • Звуков парк.свят

6. Yts

Yts

С над 75 милиона потребители по целия свят имаме YTS, които са известни от торент потребителите като най-добрия уебсайт за торент, който предлага най-висококачествените връзки. Той предлага най -добрите филмови торенти, музикални песни и други.

Единственият недостатък обаче е, че официалният YTS/Yify вече е блокиран, но това не означава, че нямате достъп до алтернативните и прокси сайтове на YTS. Изброихме няколко от тях по -долу.

YTS проксито понякога са блокирани в определени страни и за това можете да получите достъп до всички алтернативи на YTS, които предлагат подобно съдържание.

YTS прокси/огледални сайтове:

 • https: // yts.mx/
 • https: // yts.деблокиран.кръчма/
 • https: // yts.деблокиран.ветеринар/
 • https: // www4.yify.е/
 • https: // yts.Unblockit.камера/

YTS е забранен в следните страни:

Ирландия, Австралия и няколко други

7. Torrentz2

Torrentz2

Torrentz2 е най -новата итерация на популярен уебсайт за торен за музика. Те са домакини на огромна библиотека с музикални торенти без никакви разходи. Всъщност потребителите могат да го използват като търсачка, за да имат достъп до над 90 сайтове за изтегляне на торента. Освен това, техният приятелски потребителски интерфейс прави това, че торентна музикална дестинация от 2023 г. със сигурност!

Тези торентни уебсайтове преди са били заразени с бъгове, но са успели да ги изтрият с най -новата си актуализация. Така или иначе, ако не сте много сигурни в безопасността си над сайта Torrent, винаги можете да използвате fastestvpn за онлайн сигурност и поверителност. Torrentz2 не работи за вас? След това отидете за един от уебсайтовете на Torrentz2 Mirror Proxy, споменати по -долу.

Torrentz2 прокси/огледални сайтове:

 • https: // sitenable.ch/o.php?u = http: // torrentz2.ЕС/
 • https: // sitenable.ch/o.php?u = http: // torrentz2.ЕС/
 • https: // www.Utorrentz.в/ в/
 • https: // torrentz2eu.org/

Изпробвайте някои от тези работещи алтернативи на Torrentz, само в случай, че проксината не работят за вас.

Torrentz2 е забранен в следните страни:

8. EZTV

EZTV

Следващ в списъка за най -добрите уебсайтове на торент, имаме EZTV. Известно е, че е най -добрият сайт за торент за телевизионни предавания. Въпреки това, тъй като тази услуга се е събрала предимно съдържание на авторски права, тя е премахната. Но все пак можете да получите достъп до част от съдържанието му, използвайки неговите прокси сайтове или всяка алтернатива на EZTV.

EZTV прокси/огледални сайтове:

 • https: // eztv.Unblockit.камера/
 • https: // eztv.TF/
 • https: // eztv.YT/
 • https: // eztv.re/
 • https: // eztv.Unblockit.камера/
 • https: // eztv.123unblock.свят/

За повече подробности относно подобно съдържание, изпробвайте някоя от тези алтернативи на EZTV, които също са най -добрите.

EZTV е забранен в следните страни:

Ирландия, Австралия, Обединеното кралство и много други страни.

9. Limetorrents

Limetorrents

Друг надежден уебсайт за торент за разнообразие от съдържание за изтегляне, имаме лимити. Той предлага широка библиотека от телевизионни предавания, филми, музика, софтуер и много други торентни връзки. Услугата е толкова обширна, че се казва, че предлага много повече съдържание в сравнение с легендата, пиратския залив. Само в случай,.

Прокси сайтове за прокси/огледало:

 • https: // limetorrents.Азия/
 • https: // limetorrents.co/
 • https: // limetorrents.информация/
 • https: // limetor.професионалист

Опитайте някаква работна алтернатива, само в случай, че тези торентни пълномощници не работят за вас.

LimetOrrents е забранен в следните страни:

Австралия, Обединеното кралство, Франция, Индия и САЩ.

10. Торлок

Торлок

Torlock е един от малкото уебсайтове в този списък с най -добрите уебсайтове за торент за музика, електронни книги, аниме предавания, филми и други, поради което потребителите го обичат. Той съчетава масивен списък с торенти, заедно с невероятно потребителско изживяване. Torlock никога не разочарова, когато става въпрос за ултра бързо изтегляне на торент за неограничено съдържание.

Недостатъкът е, че цялото ново съдържание, качено в Torlock, идва с множество закони за авторското право, така че не забравяйте да мислите два пъти, преди да получите достъп до тях. Fastestvpn, нито повечето страни по света не подкрепят нарушаването на съдържанието на авторски права. Призоваваме ви обаче да използвате fastestvpn с Torlock за защита на сигурността.

Torlock прокси/огледални сайтове:

 • https: // torlock.Unblockit.камера/
 • https: // torlock.деблокиран.mx/

Torlock е забранен в следните страни:

Индия, Обединеното кралство, Австралия, Португалия и други страни.

11. Zooqle

Zooqle

Ако търсите най -добрия уебсайт за торент по множество причини, тогава Zooqle прави чудесно допълнение. В тази P2P платформа ще намерите различни филми, телевизионни предавания, софтуер, музика, игри и други. Zooqle, за да подобри изживяването на потребителите, включва връзки от други сайтове за торент като Katcr и Torrenthound.

За достъп до Zooqle от всяка точка на света, без да се сблъсквате с онлайн заплахи като злонамерен софтуер и т.н., fastestvpn може да помогне за онлайн защита онлайн. Освен това, ако услугата е блокирана там, където живеете, вижте някой от проксито на Zooqle по -долу.

Zooqle прокси/огледални сайтове:

 • https: // Zooqle.Unblockit.камера/
 • https: // Zooqle.com/
 • http: // ww1.Usunblock.професионалист

Zooqle е забранен в следните страни:

Зависи от законите на страната.

12. TorrentDownloads

TorrentDownloads

С огромна база данни от над 16 милиона торента имаме TorrentDownloads, която предлага на своите потребители многобройни връзки за филмови торенти, музика, електронни книги, телевизионни предавания, игри и различни други софтуер.

Единственият недостатък според мен са рекламите, за които можете да ви държите за известно време, като използвате fastestvpn. Тъй.

Освен това, винаги можете да използвате някой от работещите сайтове за прокси/огледало TorrentDownloads.

TorrentDownloads прокси/огледални сайтове:

 • https: // torrentdownloads.аз/
 • https: // torrentdownloads.123unblock.най -добър/
 • https: // torrentdownloads.мрежа/

13. 101 Торент

101 Торент

Независимо дали търсите торент телевизионни предавания, музика, филми, електронни книги, игри и аниме от мрежата, тогава 101 торент е мястото, където трябва да бъде. Можете също да използвате fastestvpn, за да осигурите достъпа си в интернет и да оптимизирате времето за изтегляне. Освен това, само в случай, че 101 торент е блокиран там, където останете, можете да използвате VPN за достъп до него.

101 Торент е забранен в следните страни:

Дания, САЩ, Австралия, Австрия, Обединеното кралство, Белгия, Финландия, Франция, Германия, Индия, Холандия, Норвегия, Португалия, Русия, Испания, Швеция, Ирландия, Италия, Турция, Сингапур, Гърция.

14. Mixtapetorrent

Mixtapetorrent

Mixtape Torrent е този целенасочено изработен торентен уебсайт за вашата музикална музика, независимо дали става въпрос за поп, рок, кънтри, хип хоп или рап. Освен това, ако сте в DJ песни и ремикси, тогава Mixtapetorrent е мястото, което трябва да бъде. Този уникален аспект е това, което определя торента Mixtape, което го прави един от водещите торентни уебсайтове за любителите на музиката в световен мащаб.

Mixtapetorrent прокси/огледални сайтове:

 • http: // деблокиран.хаха/
 • http: // Unblocker.CC/
 • http: // деблокиран.GDN/
 • http: // Unblocker.печеля/

15. Музикален торент

Музикален торент

Music Torrent е най -добрият уебсайт за торент за цялата ви музика. Те дължат успеха си в индустрията поради пряк и визуално красив дизайн на уебсайтове. Причината, поради която Music Torrent е известна, е, че уебсайтът е домакин на няколко функции като интегриран панел за навигация и ежегодно носи милиони клиенти по целия свят. Можете също да използвате fastestvpn, който има оптимизирани за P2P сървъри, увеличаващи максимално скоростта на изтегляне на торент.

Как да изберете най -добрите сайтове за торент

Торент сайтове са опасни и могат да съдържат злонамерени връзки, които могат да унищожат вашето устройство. Следователно е важно да изберете надежден сайт за торент, за да се сведе до минимум рисковете.

Освен това, винаги трябва да използвате fastestvpn, за да бъдете напълно защитени от злонамерени връзки, докато торент.

Също така, уверете се, че избраната от вас торент платформа има някои от следните функции:

 • Проверка на торент – От съществено значение е да изберете надеждни торентни сайтове за вашата сигурност. Винаги използвайте сайт за торент, който не предлага много реклами и проверява торент файлове.
 • Огромна библиотека – Не забравяйте да изберете сайт с огромна библиотека със съдържание. Това ще ви помогне лесно да намерите желаното от вас съдържание.
 • Сайтове за дълги -Опитайте да изберете дългогодишен, утвърден уебсайт, който работи повече от 5 години. Ако даден сайт работи за по -дълъг период, това означава, че е надежден и работи.
 • Проверете коментарите – Изберете сайт за торент, където са налични минали коментари. Тези коментари от минали потребители ще ви помогнат да разберете какви видове файлове са достъпни за изтегляне.
 • Добро съотношение на сеялка/Лийч – Доброто съотношение на сеялките и Leecher на уебсайтовете на Torrent показва автентичността на уебсайт и предлага по -бързи изтегляния.
 • Без реклами – Торентни сайтове често са бомбардирани с неизбежни реклами. Следователно, изберете сайт за торент без реклами или използвайте VPN с рекламен блокер.
 • Наличност във вашия регион – Много страни блокират торент сайтове, така че не забравяйте да изберете сайт, който е достъпен във вашата страна.

Как да забележите фалшиви уебсайтове?

За да увеличите безопасността си и да забележите фалшиви сайтове за торент, не забравяйте да следвате тези инструкции:

 • Винаги използвайте торент VPN
 • Проверете всеки торент, за да проверите злонамерените актьори. Можете да го направите, като прегледате коментарите, историята на потребителя и съотношението на поредица и Leecher
 • Използвайте частни търсачки като DuckDuckGo, тъй като поддържа вашите търсения частни
 • Проверете файловете за злонамерен софтуер и избягвайте защитените с парола файлове, тъй като те могат да бъдат опасни или пълни със злонамерен софтуер
 • Избягвайте странни URL адреси, които изглеждат грешно написани. Те могат да бъдат сайтове за копиране на злонамерен софтуер.

Често задавани въпроси

Кой е най -добрият торентен клиент през 2023 г?

Има много торентни клиенти, които в момента са надеждни, но ако трябваше да изберем само две от най -добрите, това ще трябва да бъде Utorrent и Qbittorent. Можете да изтеглите съдържание от най -добрите уебсайтове за торенция, споменати в нашия списък, като използвате тези два торент клиенти. Те са бързи и лесни за инсталиране, плюс и двамата са безплатни. Винаги можете да използвате fastestvpn, за да защитите вашите данни, поверителност и да осигурите връзката си.

Защитен ли е законно и безопасно?

Да, той е силно препоръчителен, въпреки че не е необходимост. От само себе си се разбира, че торентът не е разрешен или законен в повечето страни по света. Причината е, че сайтовете за торент често качват материали с авторски права, което нарушава много закони. Fastestvpn също не оправдава нарушението на тези закони, но призоваваме потребителите да защитят връзката си с нея. Повечето торентни услуги идват с реклами; някои от които са злонамерени. VPN може да ви помогне да ги предотвратите.

Кой е най -добрият сайт за торент за филми?

 • Пиратският залив
 • Yts
 • Rarbg
 • Limetorrents
 • EZTV

Може ли VPN да помогне за предотвратяване на дросела на ISP, докато използвате торентни сайтове?

Няма забавление в изтеглянето на всеки филм, музика, софтуер или други файлове от Torrenting уебсайтове, ако скоростта ви е бавна и честотна лента ограничена. Тези проблеми са най -вече резултат от дроселинг на ISP. Свързване с VPN, който идва с най -добрите стандарти за криптиране, можете да предотвратите това да се случи.

Кой е най -добрият уебсайт за торент за музика?

 • Пиратският залив
 • Rarbg
 • 1337x
 • Limetorrents
 • TorrentDownloads

Как да отворя торент търсачка?

Отварянето на сайт за торент е супер лесно и можете да го отворите същото, както отваряте всеки друг уебсайт с помощта на браузър.

Как да намеря торентни сайтове?

Не е нужно да губите времето си, търсейки най -добрите сайтове за торента. В този блог вече сме свършили работата за вас, като покрихме най -добрите уебсайтове на торент от 2023 г.

Как да получа торент връзка?

Можете да получите торент връзка от най -добрите уебсайтове на торент. Следвайте нашия блог и изберете всеки уебсайт за торент. Оттам ще намерите връзката за изтегляне на желаното от вас съдържание.

Как да изтеглите торенти?

Можете безопасно да изтеглите торенти, като използвате VPN и Torrent уебсайтове, които разгледахме в тази статия.

Заключение

След всичко това, сега трябва да имате ясна представа за това какви са най -добрите 15 -те най -добри уебсайтове за торент. Независимо какъв торентен уебсайт използвате, не забравяйте да използвате надежден VPN доставчик като fastestvpn. Използването на VPN трябва да ви позволи да изтеглите торентите си, докато вашите основни права на поверителност се изпълняват без усилие.

Fastestvpn блокира нежелани и потенциално вредни реклами и се появява.

19 най -добри сайтове за торент (актуализиран списък септември 2023 г.)

Телевизионни канали

Torrent Legal Obccoumer: Нито Troypoint, Ipvanish VPN, Surfshark, нито друга свързана страна не подкрепя незаконни торента по какъвто и да е начин. Torrent технологията трябва да се използва само за достъп до файлове, които не са защитени от авторски права.

най -добрите торентни сайтове

Тази статия ще ви предостави списък на Най -добрите торентни сайтове Предлага се днес.

Torrent сайтове са едни от най -популярните уебсайтове в интернет днес с милиони ежедневни потребители и посетители.

Този списък остава актуализиран с всички най -добри опции за торент, както и важни подробности за изтеглянето на тези файлове.

Ние предоставяме стъпка по стъпка ръководство за изтегляне на съдържание безопасно и сигурно на вашето предпочитано торент устройство.

Някои от най -добрите сайтове за торент включват Pirate Bay, 1337x, YTS, Limetorrents, EZTV и много други, намерени в този списък.

Ако сте нови за торент, използването на този списък е чудесен начин да започнете да изтегляте цялото си любимо съдържание.

Списъците по -долу предоставят на потребителите Публични сайтове за торент които са лесни за достъп за всичките им нужди за изтегляне.

Използвайки тези торентни сайтове, можете да изтегляте филми, телевизионни предавания, игри, музика, приложения, електронни книги и други на любимото си устройство.

Най -добрите сайтове за торент и как да изтеглите – бонус видео

Следващото видео предоставя стъпка по стъпка инструкции за изтегляне на торенти бързо и най-важното анонимно!