Slickvpn Review 2023 – Имайте това предвид преди да купите

Contents

Друго нещо, което „убива“ SlickVPN, е да няма усъвършенствани протоколи или функции като Noborders, объркани сървъри, режим на стелт и т.н. Всичко това означава, че доставчикът винаги няма да работи в Китай и страните със същото ниво на цензура.

Slickvpn преглед: Това ще ви разочарова!

Докато доставчиците като ExpressVPN, Cyberghost и Nordvpn царуват върховни, понякога имаме тези неясни VPN, които са изненадващо добри. В този преглед на SlickVPN за 2023 г. решихме да тестваме този доста неясен и неизвестен доставчик и да видим колко е добър за парите. Говорим за пълноценна първокласна услуга, която няма безплатна пробна версия, безплатни планове или нещо подобно. Slickvpn далеч не е много популярен. Това е доставчик, за когото най -вероятно не сте чували, но скъпото му ценообразуване ви кара да мислите, че това е нещо специално.

Е, за разлика от AirVPN, който е солиден VPN, въпреки че не е много популярен, Slickvpn е нещо друго. По време на времето си с него бях много разочарован от това, което предлага – или това, което не предлага, за да бъда прецизен, който остави горчив вкус в устата ми след моя тест Slickvpn.

Въпреки това ще бъда брутално честен в този преглед, тъй като съм от първа стъпка. Днес имаме много тестове, през които да преминем, тъй като ще проверим резултатите, които SlickVPN постигна по отношение на лекотата на използване, стрийминг, производителност, торент, заобикаляща цензура, поддръжка на клиенти и цени.

Това ще бъде интересен преглед, без съмнение, но вече ви дадох пълни спойлери според мен за Slickvpn. Въпреки това, все пак препоръчвам да прочетете този тест до края, защото подготвих отлични алтернативи, които ще ви струват по -малко от този доставчик, все пак предоставете много повече функции.

3 -те най -добри алтернативи на Slickvpn:

3000 сървъри

94 покрити страни

30 дни гарантирано връщане на парите

5 едновременни връзки

Месечна цена
Нашето мнение: Един от най -добрите VPN там!
Лесна употреба
Поддръжка на клиенти
Съотношение качество-цена

8100 сървъри

91 покрити страни

45 дни гарантирано връщане на парите

7 едновременни връзки

Месечна цена
Нашето мнение: Строга политика без лог, най-евтината VPN услуга
Лесна употреба
Поддръжка на клиенти
Съотношение качество-цена

5400 сървъри

59 покрити страни

30 дни гарантирано връщане на парите

6 едновременни връзки

Месечна цена
Нашето мнение: Отличен избор за поверителност и анонимност
Лесна употреба
Поддръжка на клиенти
Съотношение качество-цена

SlickVPN потребителско изживяване и поддръжка на устройството

Slickvpn се предлага с огромен ценови етикет, но не се чувства като премиум VPN. Разбира се, поддръжката на устройството му не е толкова лоша, колкото бихте си помислили, но цялостното изживяване и потребителският интерфейс оставя много да се желае. Нека започнем с поддръжка на устройства по отношение на основните платформи.

Доставчикът работи на Windows и MacOS, но също така има множество ръководства за настройка за устройства като iOS, Android, Linux и други платформи. Едно от най -лошите неща за SlickVPN е, че има местни приложения само за Windows и MacOS – всички останали платформи изискват някаква ръчна настройка.

Ако например сте на Android, ще трябва да изтеглите клиента OpenVPN и да настроите SlickVPN ръчно. Потребителите на iOS ще следват същите стъпки. Интересното е, че доставчикът дори поддържа Linux, макар и само един дистрибутор – Ubuntu.

Придвижвайки се, открих, че Slickvpn също работи в Chromebook, което не е голяма работа, тъй като не е много популярно устройство. Въпреки това, сред всички тези поддържани устройства, Доставчикът не включи приложение за Amazon Firestick TV, Което, честно казано, е нарушител на сделката през 2023 г.

В тази бележка наскоро написахме за най -добрите VPN за Amazon Fire TV, така че проверете тази статия, ако имате остра нужда от един. И накрая, що се отнася до едновременните връзки, SlickVPN няма да преоткрие колелото. Дава ви 5 Едновременни връзки, Което е почти достатъчно за среден потребител.

Настолни и мобилни приложения

В този преглед на SlickVPN за 2023 г. бях много разочарован от цялостното усещане на приложенията на доставчика. Използвам Windows като основна платформа и външният вид на приложението се показва по -долу. Както можете да видите, това е един грозен прозорец, който изглежда, че принадлежи към 90 -те.

SlickVPN Windows 1

Центърът на екрана се взема от дневника на връзката и голям бутон за връзка. За да можете да се свържете, ще трябва да копирате и поставите потребителското име и паролата в двете празни текстови полета. Ще намерите вашето VPN потребителско име и парола, ако влезете в акаунта си в уебсайта.

След като приключи, SlickVPN ще се свърже със сървъра, който искате – или на случаен сървър, ако просто използвате бутона за свързване. Кликването на местоположения разкрива списък на сървъра, който, честно казано, изглежда изчерпателно и дори тези основни сървъри са ясно показани.

Повече за тях по -късно при прегледа на Slickvpn. Друга интересна характеристика е този тест за скорост. В началото е много полезно, но след като видите, че фалшифицира резултатите, ще помислите по различен начин. В сравнение със скоростния тест.NET-Основният ми сайт за тест за скорост, резултатите му са преувеличени.

Slickvpn смята, че е по -бързо, отколкото всъщност е, което прави този тест за скорост донякъде без значение. И накрая, ние имаме предпочитания в края, където можете да настроите някои от функциите. За съжаление, Slickvpn не е богат на функции и нямате какво да работите.

В този тест няма да коментирам неговата мобилна интеграция, защото няма мобилни приложения. Както беше казано, всичко минава през клиента OpenVPN, който е приложение на трети страни за установяване на VPN връзки. Това няма нищо общо с този доставчик, така че няма смисъл да го прегледате.

Телевизионни приложения

Умната телевизия и VPNs вървят добре помежду си. VPN ви позволява да заобикаляте гео-блокове и да получите достъп до ограничени платформи за стрийминг с лекота. Slickvpn не е шампион от стрийминг, което ще докажем по -късно в този преглед, както и да работи върху лодка от смарт телевизори.

Изтеглянето на клиента OpenVPN на вашия Android TV ще ви позволи да се свържете със сървъра на SlickVPN и да се насладите на допълнителна поверителност. Ако той не е наличен в Google Play за вас, можете да го заредите и да го използвате нормално, което в крайна сметка правех.

Както бе посочено в този преглед, SlickVPN не поддържа Fire TV Stick, но можете да го използвате на Nvidia Shield. Освен това, тъй като има поддръжка на рутер, потребителите със Samsung и LG TV могат да се възползват от него, но само ако имат какво е необходимо, за да завършат сложната настройка, която трябва да се направи.

Независимо, ако искате по -добър VPN за вашия смарт телевизор или друга телевизионна система, вместо това предлагам да използвате ExpressVPN. По-лесно е да се настрои, има по-добра поддръжка и е безкрайно по-добър за услугите за прекратяване на гео.

Приложения за игри

Игрите с slickvpn не са невъзможни. Искам да кажа, че поддържа всички „игри“ платформи като Windows, iOS, Android, MacOS и Linux. Но какво да кажем за игровите конзоли? Е, SlickVPN не е „официален“ в това отношение и няма да намерите споменаване на PlayStation или Xbox на сайта.

Хубавото е, че поддържа рутери, които могат да се използват за прикрепване на VPN към вашата игрална конзола. Едно нещо, което не ми харесва, е, че няма поддръжка за SmartDns, така че ако искате да предавате на игрална конзола, без да настроите VPN, ще бъдете в голямо разочарование.

ExpressVPN предлага SmartDNS, наречени MediaStreamer, така че отново е по -добър избор за игрови конзоли и игри, като цяло е.

Поддръжка на рутера

И накрая, нека поговорим за поддръжката на рутера. Както беше казано по -рано в този тест на SlickVPN за 2023 г., ще получите подкрепа за рутер, но не и най -добрият в бизнеса. Със сигурност ExpressVPN и Cyberghost имат по -добра подкрепа, но Slickvpn не изостава твърде много.

Slickvpn рутер

Той поддържа DD-WRT и ASUS-Merlin. Ако нямате модели за поддръжка, мигането.

Преминавайки, SlickVPN също поддържа QNAP и синология. И за двете платформи услугата използва OpenVPN, която се прилага и за поддържаните рутери. Така или иначе доставчикът не е особено богат на протоколи, които ще обсъдим съвсем скоро в този тест.

Е slickvpn безопасен и сигурен? Всички изследвани функции за сигурност

За мен най -важното за VPN услуга е цялостната сигурност. Хората често използват VPN за стрийминг, но мисля, че ако не е безопасно и сигурно, всичките му други характеристики са остарели и безполезни. Нека да видим дали SlickVPN е безопасен и достатъчно сигурен, за да се счита за страхотен.

256-битово криптиране

256-битовото криптиране е златен стандарт в днешната индустрия. Това е най -високото ниво на криптиране, което можете да получите, и това, което ще криптира трафика ви и ще го направи непроследима от вашия интернет доставчик. Slickvpn използва AES-256 Encryption, което е страхотна новина.

Имайте предвид, че това криптиране се използва и от банките и военните около планетата, така че получавате Creme de la Creme на онлайн сигурността. Макар че има едно малко предупреждение, защото доставчикът не винаги използва това ниво на криптиране, както е определено от протокола.

Повече за това за секунда.

Автоматичен превключвател за убиване

Нека поговорим за превключвателя за убийство. Има ли slickvpn го има? Да, това е така и това е стандартен превключвател за автоматично убийство, който деактивира целия интернет трафик, ако загубите вашата VPN връзка. Работи ли добре? Отново – да! Имах няколко проблема с връзката по време на този преглед и веднага забелязах активирането му.

За съжаление, това е типичен превключвател за убийство, без усъвършенствани функции. Работи само на системното ниво и блокира трафика за всички приложения, без способност да добавя изключения. По -усъвършенстван превключвател за убийство може да бъде намерен в Nordvpn и горещо предлагам да проверите и този VPN.

Поддръжка на OpenVPN & IPSEC

Спомнете си какво казах за криптирането? Надявам се да го направите, защото ако не го направите, може да искате да направите сканиране на мозъка. Всички шеги настрана, доставчикът поддържа само два протокола, които включват OpenVPN и IPSEC. Как се различават тези две в случая?

Настройки на SlickVPN

Е, OpenVPN се използва на почти всички поддържани устройства, докато ipsec се използва само на MacOS и iOS. OpenVPN връзките разчитат на 256-битово криптиране, но IPSEC връзките се възползвайте от 128-битово криптиране вместо това.

Това исках да посоча. Ако използвате iPhone, SlickVPN ще ви даде по -слабо криптиране, всъщност. Това не е краят на света, тъй като 128-битовото криптиране все още е рок твърд, макар и определено е по-слаб от 256-битовото криптиране, което всички обичаме.

Също така не ми харесва, че ipsec се използва на iOS и mac. OpenVPN работи отлично на Mac, така че не виждам причина да не го използвам. Те биха могли поне да си отидат с IKEV2, което е перфектна алтернатива на OpenVPN, с голямо представяне и сигурност.

Основни сървъри

Докато ProtonVPN има защитени основни сървъри, SlickVPN има основни сървъри. Има голяма разлика между двете, оставяйки настрана лексикалното сходство. Сигурни основни сървъри в ProtonVPN са Multihop сървъри, което означава, че те насочват трафика ви през два сървъра и удвояват криптирането ви.

Основните сървъри са … е, ние не знаем точно какви са и мисля, че Slickvpn също не го прави. Той твърди, че тези сървъри са по-бързи от обикновените сървъри, но те също предлагат 256-битово криптиране и „100% надеждност“, независимо от това, по дяволите, те имат предвид под него.

Описанието на тези сървъри изглежда като описание на типичен сървър, така че не съм сигурен какъв е смисълът. Най -важното е, че няма разлики в производителността или стабилността, което прави тези сървъри по -скоро безсмислени. Те са тук само за шоу – нищо друго.

Хидра

В този преглед на SlickVPN ще спомена още една функция, наречена Hydra. Тази много функция може да се нарече multihop или double vpn, ако искате. Както казва SlickVPN, свързването със сървър с помощта на Hydra маршрути на трафик към друг VPN тунел и удвоява криптирането ви.

Тази функция наистина работи, но се нуждае от малко повече полски, тъй като не е най -бързото и осигурява ниво на изпълнение, което няма да ви направи особено щастливи. Ако искате да знаете какво е двойно VPN, мисля, че NORDVPN е отличен пример, който реализира тази функция далеч по -добре.

Тест за теч на SlickVPN IP и DNS

За да съм сигурен,. Първо се свързах с американския сървър и след това посетих сайта ipleak.нета – получих тези резултати.

Slickvpn ip течове 1

Можете да видите, че само американски IP и DNS адреси са показани и аз съм разположен в Източна Европа, което предполага, че Slickvpn правилно прикрива местонахождението ми.

Друг сайт, който исках да използвам само за да проверя два пъти доставчика, е BrowserLeaks.com. Резултатите говорят сами за себе си – погледнете:

Slickvpn ip теч 2

Доставчикът не показа и IP/DNS течове тук, тъй като се показват само американски адреси. Засега SlickVPN показа прилични резултати и в много важен тест като този, той отбеляза 10/10 точки – добра работа!

Има ли политика за безбогом?

Практиките за регистриране са друг жизненоважен фактор. Да, ценя сигурността и да имам всички тези фантастични функции, но в края на деня регистрирането е това, което прави или разбива VPN. SlickVPN не се основава на удобна за поверителност юрисдикция, която ще повдигне някои вежди.

За началото, Компанията се намира в Съединените щати. САЩ са една от най -лошите страни за VPN услуга, тъй като тя е основател на 5 -те очи. 5 държави от очи са известни с правителственото наблюдение и събирането на данни, което е изключително анти-частност.

Преди да говоря за неговата политика за поверителност, искам да спомена, че не всички услуги, базирани в САЩ, са лоши. Много от тях предлагат политики без лог с външни одити, останали надеждни през 2023 г. За щастие, SlickVPN също не съхранява дневници, така че от гледна точка на поверителността, не е лошо.

Коя информация не се съхранява?

Харесва ми, че политиката му за поверителност не е много дълга. Кратко е и ви казва всичко, което трябва да знаете за него в първата част. На първо място, това е услуга без лог, така че няма да съхранява данни като вашите онлайн дейности, IP адреси, DNS заявки, регистрационни файлове за връзка, геолокация и друга информация.

Коя информация се съхранява?

За да може услугата да функционира правилно, трябва да се съхранява някои информация. В този случай говорим за вашия имейл адрес и данни за плащане, като и двете са необходими за поддържане на вашия абонамент и изискват необходимото плащане при изтичане на изтичане.

SlickVPN използва бисквитки на своя сайт и ще проследява вашата дейност само на своя уебсайт. Това е доста нормално и се използва за по -нататъшно подобряване на услугата и сайта, като цяло. Доставчикът претенции не да продават потребителски данни на трети страни, който е друг фактор за изкупуване.

Нито един от тези факти не е подкрепен от външен одит, все пак. Можем ли да се доверим напълно на Slickvpn в този случай? Е, отчасти да, защото все още не е без всякакви скандали, за разлика от purevpn, hma или ipvanish, което го прави малко по-законно „законно.”

Одитът на трети страни обаче би затвърдил Slickvpn като един от най-сигурните VPN, подобни на експресвпн, кибергхост или nordvpn.

Slickvpn за стрийминг: тествани платформи за стрийминг

Когато мислите за евтини и по -скъпи VPN, разликата в сигурността не винаги трябва да бъде огромна. Достъпен доставчик като Cyberghost все още е изключително сигурен и предлага политика без лог по същия начин като по-скъпи.

Където по -скъпите VPN обикновено се отличават. Slickvpn не е евтин по никакъв начин, но въпреки плащането на огромна цена за това, Няма да ви осигури изключително стрийминг опит. Първо, не е много бързо, което не би било проблем, ако не беше възможностите за стрийминг.

SlickVPN не успява да деблокира по -голямата част от стрийминг услугите и когато обсъждате най -популярните, можете да забравите за тях. SlickVPN лесно се открива от американските стрийминг платформи, така че достъпът до най -вирусното съдържание е извън картината.

Що се отнася до телевизионните канали, можем да кажем, че доставчикът показа прилично изпълнение. Гледането на ограничени чуждестранни телевизионни канали е възможно, но някои канали в САЩ бързо откриха VPN и го блокират. Същото, за съжаление, важи за определени канали във Великобритания, които направиха същото.

Като цяло, SlickVPN не е чудесен вариант в това отношение, въпреки че е способен да предава пълно HD съдържание, ако не използвате сървър в чужбина. Проблемът е деблокиране на съдържанието, което може да бъде решено чрез използване на по -надежден VPN като ExpressVPN или Cyberghost.

Тестове за скорост: Ето колко бързо е всъщност slickvpn

Тъй. Преди да разглася резултатите от тестовете си за скорост обаче, първо трябва да говоря за параметрите за тестване, което значително диктува скоростта на доставчика.

За начало се намирам в Източна Европа и когато използвам интернет без VPN, родните ми скорости изглеждат така:

Местни скорости

След като завърших този тест за скорост, продължих и тествах Slickvpn. Процедурата за тестване е проста. Тествах услугата в продължение на 3 дни подред, 3 пъти на ден, в 4 сървърни места, които включват Великобритания, САЩ, Австралия и Япония.

Тъй. VPN протоколът, който използвах, беше OpenVPN, тъй като извърших тестовете си на Windows.

За съжаление, аз не съм собственик на Mac, така че тестването на ipsec беше невъзможно. Така или иначе резултатите от OpenVPN винаги ще бъдат по -добри, така че нека ги разгледаме заедно:

Slickvpn UK Speed

Slickvpn американски скорост

Slickvpn Australia скорост

Slickvpn Япония Скорост

Съдейки по резултатите от тестовете за скорост, Slickvpn е бавен. Това не е най-бавният VPN там, но ако го сравним с ExpressVPN и неговия пламтящ бърз протокол на светлинния път, тази услуга определено е от по-бавната страна. Резултатите от тестовете за скорост на Обединеното кралство бяха прилични, няма да лъжат.

Въпреки това, щом „се преместих“ в чужбина, всичко започна да се руши като кула от картички. Slickvpn веднага наби ми пинг, намали общата скорост и влоши преживяването. Това обяснява защо нейното стрийминг изпълнение не е страхотно.

Какъвто и да е случаят, ще бъдете по -добре с ExpressVPN, Cyberghost или NordVPN, ако търсите по -добри изпълнители. Slickvpn все още не е там и се съмнявам, че някога ще бъде.

Е добре Slickvpn за игри?

Игрите с slickvpn не са най -приятно нещо, което трябва да направите. Разбира се, можете да се измъкнете с него, като се свържете със сървър близо до местоположението си и намалите латентността си. Въпреки това, много хора искат да използват сървъри в чужбина, за да играят игри с хора извън техните региони.

За този сценарий винаги препоръчваме ExpressVPN поради най -бързите си скорости. Slickvpn няма огневата мощ, която да ви даде гладко и без забавяне игрови игри. Играта на бавни заглавия не е толкова лошо и трябва да призная, че играта на моя iPhone с този VPN беше „добре.”

След като се опитате да отидете за нещо по -екзотично като облачни игри, вие сте за грубо събуждане. SlickVPN създава много забележим вход за изоставане при използване на Xbox Cloud Gaming и PlayStation сега, което прави невъзможно да се насладите на играта в пълна степен.

Всъщност SlickVPN никога не се рекламира като Gaming VPN на първо място. Не е чудесно за стрийминг поради по-бавните скорости и по същата аналогия, той също не е чудесен за други гладни за честотна лента, една от които е игрите, които изискват ниска латентност и стабилни връзки.

Мога ли да използвам Slickvpn за P2P и торент?

Торента обикновено не е разрешено, когато говорим за безплатни услуги. Те забраняват P2P трафика за причина, но тъй като SlickVPN е първокласна услуга, можете да очаквате надбавка за P2P. Разбира се, доставчикът няма хиляди сървъри, така че избирането на бърз сървър не е толкова лесно.

От друга страна, доставчикът също не е популярен, така че сървърите са много рядко претоварени. Така или иначе, жизненоважно е да се отбележи, че всеки сървър е удобен за торент, така че няма значение за кого да отидете, стига да е близо до вашето местоположение, за да увеличите максимално производителността.

Slickvpn P2P

Както е посочено от нашия тест и екранна снимка по -горе, можете да видите, че slickvpn наистина работи правилно. След като го използвах от доста време, забелязах, че всъщност е прилично за тази цел и тъй като използвах сървър в моята страна, намаляването на скоростта не беше забележимо.

На всичкото отгоре, SlickVPN е достатъчно безопасен и сигурен, че няма да съхранява историята ми за изтегляне и. Всичко това прави доставчика подходяща опция P2P, която можете да използвате за тази цел, без да се страхувате да застрашите вашата поверителност или загуба на изпълнение.

Работи ли в Китай и други цензурирани страни?

Този преглед на SlickVPN за 2023 г. също съдържа част, в която говорим за заобикаляне на цензурата. Според моя опит със Slickvpn, това не е чудесно в това отношение и Не работи в Китай. За да бъда откровен, не очаквах да работи заради няколко фактора.

На първо място, доставчикът няма никаква заклинация, така че не може да скрие факта, че използвате VPN от вашия ISP. Поради тази причина моят приятел в Китай, който използва абонамента ми, не можеше да го накара да работи. Щом се опита да се свърже, VPN незабавно се изключи и отказа да работи след това.

Друго нещо, което „убива“ SlickVPN, е да няма усъвършенствани протоколи или функции като Noborders, объркани сървъри, режим на стелт и т.н. Всичко това означава, че доставчикът винаги няма да работи в Китай и страните със същото ниво на цензура.

Въпреки че, нашите открития показват, че услугата работи в ОАЕ и Русия, в Турция, тя показва смесени резултати въз основа на определени условия в страната. За да сте сигурни, че имате надеждна връзка в цензурирана страна, предлагам VPNs като ExpressVPN, NORDVPN и Surfshark.

Сървъри и местоположения на сървъра

Като по -малък, по -малко популярен доставчик, не можете да очаквате SlickVPN да надхвърли очакванията ви с огромна сървърна мрежа. Или можете, ако очакванията ви са толкова ниски, колкото самата земя. Така или иначе, компанията е поне прозрачна за сървърния флот, което много ми харесва.

SlickVPN сървъри

Виждате ли, услугата може да се похвали 150 сървъра в 45+ страни. Броят на страните не е лош – той е близо до NORDVPN. Номерът на сървъра, от друга страна, е критично нисък и макар да не ми трябват 30 000+ сървъра, 150 сървъра не са нещо, за което дори трябва да платите.

Наскоро говорих за тунела и наблюдението ми ме накара да разбера, че има 500+ сървъра в 30+ страни, които можете да използвате безплатно. Slickvpn има най -много сървъри в САЩ и Великобритания, с много европейски страни в списъка.

Той има сървъри в Австралия и Нова Зеландия две, а африканските сървъри са базирани само в Южна Африка. Южноамериканските сървъри са оскъдни и получавате 1 в Чили и 1 в Бразилия. Има основни сървъри, както каза, но от моя опит с този VPN, те носят нищо ново на масата.

Ако искате повече сървъри в повече страни с по -добро разнообразие на сървъра, опитайте Cyberghost. Той има 9 000+ сървъра в близо 100 страни, които ще ви служат по -добре от незначителния сървър парк на Slickvpn.

Поддръжка на клиенти: Как да се свържете с SlickVPN?

Поддръжката на клиентите в този преглед на SlickVPN за 2023 г. беше една от най -слабите връзки. Ще бъда честен – не ми харесва, когато VPN не предлагат поддръжка на чат на живо, тъй като присъствието му прави нещата 10 пъти по -лесно, докато отсъствието му прави нещата много по -трудни.

Ако разгледаме, че екипът за поддръжка не работи 24/7, получавате рецепта за бедствие. Slickvpn е толкова бавен, колкото самата смърт, така че получаването на отговор ще отнеме около 24 часа, често до 96 часа. Те също не работят през уикенда, така че фактор и в тези дни.

Екипът за поддръжка не е особено приказлив, но върши добре работата си. На сайта има формуляр за контакт, който трябва да попълните и изпратите – това е единственият начин да се свържете с VPN. Поддръжката на място всъщност не е лоша, защото има много ръководства за настройка и решения за отстраняване на неизправности.

Все пак мисля, че компанията би могла да свърши малко по -добра работа в това отношение. Но от друга страна, те всъщност не са нужни, защото нямат много клиенти, които да обслужват, следователно отсъствието на 24/7 поддръжка на чат на живо е донякъде оправдано.

Преглед на ценообразуването на SlickVPN

След като изпробвах slickvpn за този преглед, разбрах колко е скъпо за това, което предлага. И не – това не е Astrill VPN скъпо, но по -скоро не си струва исканата цена, която не е твърде скъпа, за да започнете с.

Ценообразуване на SlickVPN

Както можете да видите, доставчикът предлага три абонаментни плана, всеки от които се намира в цената и продължителността. Най -краткият план е най -скъпият по традиция – това е месечен план на 10 долара на месец. След това има 6-месечен план на 5 долара на месец или 30 долара на всеки шест месеца.

И накрая, най -евтиният план е годишният план, който струва 4 долара на месец или 48 долара годишно. Както можете да видите, този план не е прекалено скъп, но ако вземем предвид това, което предлага VPN, не си струва парите, съжалявам. Има ли някои алтернативи?

Да. Първият е ExpressVPN и годишният му план с 3 безплатни месеца, намален с 49%. Имате и Cyberghost, който струва удвояване на по-малко месец в 2-годишния план. Дори nordvpn може да бъде алтернатива, тъй като годишният му план е просто незначително по -скъп от годишния план на SlickVPN.

И трите VPN, не забравяйте, предлагайте много по -добра производителност, повече сървъри, по -добри скорости, по -силна сигурност и всичко останало. За тази цена SlickVPN не си струва парите, така че ако мислите да го купите, предлагам да помислите два пъти – или може би три пъти, само за да сте сигурни.

Налични методи за плащане

Сребърната подплата е, че SlickVPN поддържа всички стандартни методи за плащане. Имате PayPal и кредитни карти, но бях изненадан, когато видях опцията за биткойн. За съжаление се поддържа само биткойн, така че плащането с помощта на Litecoin, Ethereum или други криптовалути не е възможно.

Как да получите възстановяване от slickvpn

Какво ще кажете за възстановяване на сумата? Е, след като го поставих на теста и направих всичко необходимо с него, поисках възстановяване на сумата, използвайки формуляра за поддръжка на сайта, както беше обяснено по -рано в прегледа. Хубавото е, че получавате 30-дневна политика за възстановяване на всички планове.

Няма специални условия или нещо подобно. Ако сте недоволни и поискате възстановяване на сумата през първите 30 дни, няма да го зададете без въпроси. Времето за възстановяване също се различава, така че ако използвате PayPal, ще бъде по -бързо и ако използвате кредитни/дебитни карти или биткойн, ще бъде по -бавно.

Не мога да се оплача от работата на екипа за поддръжка в това отношение. След като поисках възстановяване, го получих след около два дни, което е почти правилно.

Това, което не харесваме в slickvpn

В този преглед и тест на SlickVPN за 2023 г. е лесно да се види, че не сме впечатлени от услугата. Можем да кажем същото за най -лошия безплатен VPN, който е Urban VPN – проверете нашия градски VPN преглед тук. Slickvpn все още е малко по -добър и определено по -безопасен.

Въпреки това, аз силно не харесвам отсъствието му на местни приложения за iOS и Android, но също така и нейните приложения за Windows и MacOS. Друго нещо, което продължава на нервите ми, е липсата на Wireguard и използването на IPSEC протокол на iOS/macOS, който е далеч по -малко сигурен.

Основните сървъри на Slickvpn също не ми харесват, тъй като те носят буквално нищо на масата. Да не говорим за лошите му възможности за стрийминг, които няма да ви позволят ефективно да деблокирате Geo-ограничени услуги. Нашият екип не харесваше неспособността на Slickvpn да работи в Китай.

Заобикалянето на цензурата няма да работи с нея поради никакво заклеване – друг червен флаг. Ние също не харесваме неговата поддръжка на клиенти, която не е тук 24/7, така че е трудно да се свържете. Всичко това е „увенчано“ от неподходящото ценообразуване, което порази всеки абонаментен план.

VPN с изключително малък сървърния флот и всеки друг недостатък, който споменах, не трябва да струва толкова много. Ако SlickVPN намали цената си малко, тя може да спечели някои потребители. Ако не … е, това ще изпадне в забрава, което всъщност е настоящата му ситуация.

Как другите хора оценяват slickvpn?

Тъй. Добрата новина е, че успях да намеря някои отзиви за TrustPilot, така че нека да видим какво мислят хората от този сайт.

Slickvpn trustpilot

Както можете да видите на екрана по -горе, SlickVPN има около 360 отзива и точно 2.0 звезди на TrustPilot. Това е един от най -ниските резултати, които видяхме по отношение на VPN на този сайт. И все пак, отзивите за TrustPilot са изненадващо разнообразни.

Някои хора хвалят подкрепата му, която ми се струва странно, както и стабилното му изпълнение и цялостната сигурност. Повечето отзиви обаче имат силна воня на недоволство. А именно голям брой рецензенти заявяват, че slickvpn е бавен.

Имаме и оплаквания относно поддръжката на клиентите, приложението за Mac, невъзможността за деблокирано съдържание, чести прекъсвания и други проблеми, свързани с VPN. С 2.0 звезди, не е нужно да обсъждаме твърде много дали хората го обичат.

2 от 5 звезди са повече от достатъчни, за да видят, че хората определено не се радват на тази услуга.

Заключение: зашеметяващо разочароващо

Ако ме помолите да обобщя този преглед на Slickvpn за 2023 г. с две думи, бих казал зашеметяващо разочароващ. Аз съм озадачен колко платен доставчик може да смуче и този, ако не беше за политиката си без логи, дори не би бил в моя списък за преглед.

Единственият фактор за изкупуване е политика без лог и някои солидни функции за сигурност, съчетани с прилична съвместимост на устройството. Освен това и фактът, че е подходящ P2P, SlickVPN е една машина за разочарование, която ще остави горчив вкус в устата ви.

Той е бавен, предлага ужасна подкрепа и затруднява деблокирането на Geo-ограничени стрийминг услуги. Преди всичко е скъпо за това, което предоставя, особено защото компанията изглежда, че се отказва от своя VPN и го оставя да се отдалечи в забрава.

Slickvpn не получи любовта и грижите, които заслужава, поради което има остарели протоколи, грозно изглеждащи приложения и всичко останало, което споменах. Моят искрено съвет е да Избягвайте го в полза на по -качествени доставчици, споменати по време на този преглед.

ExpressVPN е алтернатива №1, но ако искате по -евтини опции, помислете за Cyberghost и Nordvpn. Всички тези VPN предлагат политики за възстановяване, като Cyberghost го нахвърля до 45 дни. Както бе посочено в най -доброто ни ръководство за VPN, тези три услуги са кремът на реколтата на VPN Marketplace.

Slickvpn … е, страхувам се, че не зависи от нашите високи стандарти и мога да гарантирам, че ще ви разочарова и вие. За цената няма абсолютно никаква причина или каквато и да е логика, за да я получите, когато тези три VPN съществуват. Затова действайте логично и помислете направо – избягвайте тази услуга!

Slickvpn Review 2023 – Имайте това предвид преди да купите

Не мисля, че slickvpn си струва да инвестирате. Когато се опитах да го изпробвам, платих за абонамент, но никога не получих моите данни за влизане. Когато се опитах да се свържа с поддръжката чрез системата за билети, беше наистина бавно. Ръководствата за отстраняване на неизправности, блога и страницата с често задавани въпроси не помогнаха и на.

SlickVPN пусна продукта си през 2011 г., така че има много време да натрупа солидна услуга, но открих, че не е.

Моят преглед ще проучи всички функции на SlickVPN, включително неговите P2P сървъри, поточни показатели, скорости и сигурност и ще ви кажа как да избегнете заплахи за поверителност.

Способността на SlickVPN да деблокира стрийминг уебсайтове е лоша, но е достатъчно бързо за сърфиране, игри и торент.

VPN има само някои от основите на сигурността-получавате 128-битово и 256-битово криптиране и достъп до безопасни протоколи, включително OpenVPN, L2TP, PPTP и Hydra. Можете да използвате функцията му за борба, за да заобиколите защитните стени, но няма превключвател за убийство, за да ви пази в безопасност.

Друг проблем е, че Slick VPN е базиран в САЩ – точно в ръкохватките на алианса с 5 очи.

Slickvpn е съвместим с Windows, MacOS, iOS, Android, Routers, Linux и дори Chromebooks. Освен това ви позволява да свързвате 5 устройства наведнъж, което го прави икономично за семейства или малки компании.

VPN не е голям – има 150 сървъра в 40 страни.

Най -евтиният му план е $ 4/месец. Можете да изберете 1-месечен, 6-месечен или 12-месечен план. Няма безплатна пробна версия, но можете да използвате неговите 30, за да си върнете парите Ако не ви харесва. Той приема PayPal, Bitcoin и Credit Card.

Намирам slickvpn за доста обикновен и не го препоръчвам -Вместо това опитайте един от тези високоефективни VPN, които всъщност си заслужават.

Кратко време? Ето моите ключови констатации

 • Малък брой сървъри. Този базиран в САЩ VPN, основан през 2011 г., има само 150 сървъра в 40 страни. Разгледайте тук, за да откриете всички местоположения на сървъра.
 • Лоша използваемост, инсталация и настройка. Никога не успях да изтегля VPN, въпреки че платих за него, което беше разочароващо. Скочете тук, за да разберете всичко относно проблемите ми с настройките.
 • Торентен е разрешен на всички сървъри. Това е отлична характеристика на VPN, когато торентен с добри скорости става по -рядко. Прочетете повече за торентното използване на този VPN тук.
 • Добра сигурност, но малко функции. VPN поддържа OpenVPN, PPTP и L2TP протокол. Той предлага уникална технология като Hydra и Scramble, но липсва превключвател за убийство. Разберете как slickvpn ви пази, като щракнете тук.
 • Лоши възможности за стрийминг. SlickVPN не е в състояние да деблокира Netflix, Disney+, BBC Iplayer, както и много други стрийминг платформи. Прочетете повече за проблемите на VPN с стрийминг тук.
 • Приложения за Windows и MacOS, но не и за мобилни телефони. Изглежда, че VPN има проблеми с едновременни връзки на устройството и остаряла поддръжка на приложения. Прочетете за устройствата, поддържани от VPN точно тук.
 • Регистрира някои данни. Slickvpn казва, че съхранява само най-основната информация, но не е имало одити на трети страни. Щракнете тук, за да научите повече за политиката за поверителност на VPN.
 • Приемлива цена, но без безплатна пробна версия. VPN е икономичен за тези, които искат да използват 5 устройства едновременно. Ако не сте доволни, VPN обещава 30-дневна гаранция за връщане на пари. Прочетете за плановете за ценообразуване на VPN тук.
 • Неадекватна поддръжка на клиенти с помощта на система за билети. Има само един начин да се постигне подкрепа и екипът отнема твърде много време, за да отговори. Прочетете за моя опит с поддръжка на клиенти тук.
 • Добри скорости. Скоростите на VPN ви позволяват да торент, да разглеждате и играете игри, но потребителите често отчитат проблеми с свързаността. Разберете всичко за скоростта на VPN, като кликнете тук.

Функции SlickVPN – Актуализация на 2023

6.9

&#x1f4b8 Цена 4 USD/месец
&#x1f4c6 Гарантирано връщане на парите 30 дни
&#x1f4dd Съхранява ли VPN дневници? Не
&#x1f5a5 Брой сървъри 150+
&#x1f4bb Брой устройства на лиценз 5
&#x1f6e1 Kill Switch Да
&#x1f5fa Базирани в страната Съединени щати
&#x1f6e0 поддържа Система за билети
&#x1f4e5 Поддържа торента Да

Стрийминг – ограничена способност за деблокиране на популярни платформи

Остарелият софтуер на SlickVPN не е в състояние да бъде в крак с все по -сложните GeoBlocks на сайтовете на потока Въпреки че показва лога на някои от най -популярните стрийминг платформи на своя уебсайт.

Екранна снимка от Slickvpn

Slickvpn показва логотата на популярните сайтове за стрийминг, но не деблокира нито един от тях

Сайтовете за стрийминг използват геолокиране, за да ви попречат да получите достъп до съдържание, което не е достъпно във вашата страна поради лицензионни ограничения.

Деблокиран: Няма

Slickvpn не деблокира популярните стрийминг услуги.

Преди предлагаше гаранция „Вземете Netflix или вашите пари“, но вече не е така. Единственото твърдение, което прави за стрийминг, е генерично и лаконично:

Екранна снимка от Slickvpn

Това е единственото нещо, което пише на своя уебсайт за стрийминг и е много неясно

Slickvpn споменава само сайтове за стрийминг в своите ръководства за помощ. Забелязах, че този раздел включва парче по 5 причини, поради които трябва да го използвате за Netflix. Но познайте какво? Кликването върху тази статия води до следната страница за грешки:

Екранна снимка на страницата за грешки, която се появява, когато щракнете върху статия, свързана с Netflix, на SlickVPN

Това ме направи подозрителен по отношение на надеждността на доставчика

Това означава ли, че slickvpn премахна статията, когато разбраха, че Netflix не работи?

Блокиран от: Netflix, BBC Iplayer, Amazon Prime Video, Disney+, Hulu, HBO Now, Kodi, YouTube и ESPN

Моето изследване показа, че един среща с VPN/прокси грешки на множество сървъри Когато се опитвате да деблокирате BBC Iplayer, Amazon Prime Video, Disney+, Hulu, HBO Now, Kodi, YouTube, ESPN и Netflix (САЩ, Великобритания, Канада и Холандия).

Често срещаните кодове за грешки бяха M7111-5059 за Netflix и P-EDU101 за HULU. Заслужава да се отбележи, че един потребител на интернет, който е успял да получи достъп до Netflix, опитни проблеми с буфериране и лоша ефективност. Моето изследване показа, че отнема около 20 секунди на буфера. Оставам с впечатлението, че ако стриймингът е важен за вас, това не е доставчикът на VPN, който трябва да отиде. Ако сте почитател на стрийминг на Netflix, вижте тази страница за по -добри VPN опции.

Скорости – Добри скорости на сървърите

От моите изследвания за опита на потребителите (Тъй като Slickvpn никога не ми е изпращал подробностите си за влизане и не можах да тествам скорост), Изглежда, че VPN предлага добри скорости. Изглежда, че средните скорости са: ping (595 ms), качване (6 mbps) и изтегляне (167 mbps). Средното време за връзка на сървъра е 15 секунди. Изглежда, че сървърите в Холандия, САЩ, Великобритания, Германия, Канада, Япония и Австралия бягат с прилична скорост.

Можете да разберете приблизително колко VPN ще забави връзката ви, като използва средния си процент на загуба на скорост. SlickVPN причинява приблизително 20% загуба на скорост, така че връзката ви ще бъде с 20% по -бавна, когато я използвате. Фактът, че скоростта на VPN е подобна на вашата обикновена интернет връзка, означава, че трябва да можете да качвате и изтегляте съдържание бързо. Скоростите на VPN позволяват бързо сърфиране и торент.

И все пак, тъй като това е така при много VPN, изглежда, че разстоянието до местоположението на сървъра играе роля. Получавате по -бързи скорости, като използвате най -близки до вашето местоположение. Забелязах обаче това Повечето от сървърите на Slickvpn са разположени в Европа и Северна Америка, Така че, ако сте на глобалния юг, може да изпитате по -бавни скорости.

SlickVPN има вграден тест за скорост в приложението Това ви казва колко бързо работи неговият сървър, което означава, че не е нужно да изпробвате няколко сървъра, за да намерите най -бързия.

Станах подозрителен, след като прочетох за 10g ултравистоверни сървърни връзки на Slickvpn. Дори и да не сте в технологиите, ще знаете, че светът използва 5G. В този случай 10G е подвеждащ термин, използван за маркетингови цели.

Това, което SlickVPN означава, е, че има сървъри, които могат да прехвърлят данни при 10 гигабита в секунда. Това е много бързо в сравнение със средните скорости на широколентовите връзки, Така че няма нужда SlickVPN да използва объркващи маркетингови условия. Мисля,.

Са достатъчно бързи скорости на Slickvpn за игри? Да

Въз основа на моите изследвания, мисля Скоростта на Slickvpn е адекватна за игри.

Производителите на конзоли за игри препоръчват 3 Mbps скорост на изтегляне, а slickvpn изглежда надминава това с много.

UDP протоколът на VPN осигурява високи скорости, което означава, че трябва да можете да играете бързо на любимите си игри и без проблеми с производителността.

Сървърна мрежа – Малка мрежа от сървъри

Slickvpn има 150 сървъра в 40 държави. VPN трябва да има високо съотношение на сървърите към страните за бързи скорости. Slickvpn не предлага това. Също така е вероятно да няма сървър близо до вас, което означава, че дългото географско разстояние на сървърите ще забави скоростта ви. Наличието на достъп до повече сървъри също е полезно, защото ако човек спре да работи, можете да преминете към друг, който все още е добър и близо до вас.

Сървърите са обобщени, както следва:

Континент Държава
Африка Южна Африка
Азия Хонконг, Индия, Индонезия, Израел, Япония, Малайзия, Сингапур, Тайван, Тайланд, Турция
Австралия Австралия
Европа Австрия, Белгия, България, Чехия, Дания, Естония, Франция, Германия, Унгария, Исландия, Ирландия, Италия, Латвия, Люксембург, Норвегия, Холандия, Полша, Португалия, Румъния, Русия, Словенция, Испания, Суден, Швейцария, Румъния, Русия, Словенция, Испания, Суден, Швейцария, Румъния, Русия, Словенция, Испания, Суден, Швейцария, Румъния, Русия, Словенция, Испания, Суден, Швейцария, Румъния, Русия, Словен, Испания, Сувен, Швейцария, Румъния, Словенция, Суден, Румъния, Русия, Испания, Сувен, Швейцарска Великобритания, Украйна
Северна Америка Канада, САЩ
Южна Америка Бразилия, Чили, Панама

В приложението на SlickVPN имате възможност да добавите сървъри към любимите си. Тази функция също ви позволява да търсите лесно сървъри. Намирам, че е приятно докосване, защото помага да се поддържа организирани сървъри.

Това обаче не компенсира факта, че някои потребители съобщават, че изпитват проблеми, които се опитват да превключват сървъри на мобилни устройства.

Slickvpn използва балансиране на товара За разпределяне на мрежовия трафик между устройствата във виртуален клъстер еднакво. По този начин, той гарантира,. Мисля, че това е полезна функция, която ви позволява да не губите време при свързване.

Настройката за най -доброто местоположение по подразбиране означава, че SlickVPN избира най -бързия сървър за вас, което ще помогне и на вашите скорости. Искате тази функция във VPN, така че няма да се налага да губите време, изпробвайки различни сървъри, за да разберете кое е най -бързо.

Сигурност – солидна, с избор на портове и протоколи

Slickvpn изглежда е безопасен VPN.

Той предлага опциите на AES 256-битов шифър с OpenVPN (TCP/UDP) и 128-битово криптиране с IPSEC. Хеш удостоверяването се обработва от SHA-1 и ръкостискане до 2048-битово RSA, който е допълнителен слой сигурност.

VPN поддържа PPTP и L2TP, които трябва да настроите ръчно, и неговото OpenVPN по подразбиране. Наличието на толкова много протоколи, които да избирате, означава, че можете да превключвате между тях в зависимост от това, което правите онлайн, тъй като различните протоколи са по -добри за различни дейности. Чудесно е да можете да избирате между неподвижния OpenVPN, когато искате максимална сигурност и PPTP, когато стриймирате, за да увеличите скоростта.

Slickvpn също ви позволява да избирате портове за OpenVPN, От най-важните като порт 8 HTTP и порт 443 HTTPS до нестандартни портове като 8080 и 8888. Това е хубаво, тъй като означава, че можете да превключвате, когато определена комбинация от порт/протокол е блокирана и следователно винаги имате добра връзка. Ако сте напреднал потребител, който се нуждае от вашия компютър, за да прави разлика между нуждите за сигурност на клиента, ще намерите това полезно.

Slickvpn също използва Hydra Protocol и технология за разтърсване, които са удобни функции. Те помагат да маскират, че използвате VPN на места, които ограничават или забраняват vpns. Hydra прави това, като добавя допълнителен слой криптиране и допълнителен сървър към нормалната ви VPN връзка, като свързва множество сървъри заедно. Scramble взема OpenVPN пакети и ги смесва, за да стане неузнаваем, когато се инспектира от трета страна. Това улеснява използването на VPN на места, където са забранени, което е чудесно за тези, които пътуват много.

Моите онлайн изследвания предполагат, че SlickVPN предлага адекватна защита на DNS, IPv4, IPv6 и WebRTC, които можете да активирате в раздела за предпочитания на мрежата на приложението. Това гарантира, че VPN не изтича вашите DNS заявки към вашия ISP или вашия IP към уебсайтовете, които посещавате. Когато това се случи, вашият интернет доставчик може да види вашата дейност и трети страни могат да ви прослеят.

Можете да настроите клиента да променя автоматично вашия IP адрес на всеки няколко минути. Въпреки че SlickVPN проектира функцията IP превключвател, за да увеличи вашата анонимност, Фактът, че няма превключвател за убийство, го прави опасен. VPN предлага алтернатива за превключване на убийства, но без да го тествам, не мога да проверя дали е толкова ефективен.

SlickVPN предлага и балансиране на товара, който автоматично ще избере сървър за вас въз основа на зареждането на сървъра, или можете да изберете случайно балансиране, което ще ви свърже със сървър на случаен принцип..

Поверителност – Притеснения относно събирането на данни

Slickvpn VPN не е частен.

Подобно на повечето доставчици, SlickVPN регистрира някои данни – стандартна практика, която не винаги трябва да бъде тревожна.

Екранна снимка на Slickvpn

Slickvpn е прозрачен по отношение на данните, които събира

Доставчикът твърди, че не съхранява дейностите по сърфиране на потребителите. въпреки това, Той съхранява данни, като потребителски имена, пароли, записи за плащане и събрана информация за Google Analytics за създаване на акаунти. Освен това съхранява временни бисквитки за процеса на влизане.

Ако правителството поиска тази информация, VPN ще трябва да им го предостави. Това е така, защото Slickvpn е базиран в Грийнвил, Южна Каролина, в САЩ, който е част от алианса с 5 очи, заедно с Обединеното кралство, Канада, Австралия и Нова Зеландия. Той е против криптирането, сътрудниче за достъп, събиране и споделяне на частни данни с органите на реда.

SlickVPN заявява, че досега той не е получил искания за разкриване на информация от съдилища или правителства.

Доставчикът е публикувал заповед на Canary на своя уебсайт. Ако правителството или заявката за правоприлагане, тя ще актуализира заповедта на канала, така че вие ​​като потребител да знаете за него. По този начин винаги можете да проверите уебсайта за актуализации, ако сте загрижени за текущо разследване, че може да сте част от. Тъй.

Екранна снимка на Slickvpn

Slickvpn има заповед за канарче

Би било интересно да наблюдавате тази страница и да видите как ще реагира VPN. Би ли защитил потребителите си, както е направил друг VPN доставчик по време на разследване в Турция от правителството на страната преди няколко години, поставяйки парите си там, където е устата му?

Одит на трети страни, през който най-надеждните VPN преминават, би помогнал за установяването на легитимността на Slickvpn и надеждност в нейните политики за поверителност.

Торентен – Разрешен на всички сървъри

Докато slickvpn е достатъчно бърз за торентен, не съм сигурен дали е безопасно. Причините за това са, че той регистрира някои от данните на потребителите си и няма подходящ превключвател за убийство.

Това е едно от значимите предимства на VPN, които Тя позволява торент на всички свои сървъри в момент, когато много VPN услуги изобщо не са.

Моят екип и аз не оправдавам незаконно торента и трябва да проверите правилата и разпоредбите на вашата страна.

Посочената политика на регистрационните файлове и Отсъствието на превключвател за убийство ме накара да се притеснявам какво ще се случи, ако връзката ми внезапно се отреже – това би означавало, че бих използвал, да речем, bittorrent незащитено? Целият смисъл защо е необходимо да се използва VPN за торент е, че той не позволява на други потребители във вашия рояк да видят истинския ви IP. Внезапна загуба на връзка може да означава, че вашата информация е изложена.

Работи ли Slickvpn в Китай? Може би

Не можах да потвърдя дали VPN работи в Китай.

Може би сте чували за „Голямата защитна стена“. Това е набор от мерки, които Китай използва за ограничаване на съдържанието, полицията в мрежата и наблюдение на онлайн дейностите на потребителите. Голямата защитна стена също блокира VPN трафика, а SlickVPN не е в състояние да я заобиколи. Необходимо е да имате VPN в Китай за достъп до съдържание от цял ​​свят.

Slickvpn няма сървъри в Китай, Което е необходимо, ако се интересувате от достъп до съдържание от страната.

Не се споменава, че неговата услуга работи в Китай навсякъде На неговия уебсайт и поддръжката на клиентите не отговори на моя имейл с въпрос дали го прави.

Едновременни връзки на устройството – 5 приспособления едновременна връзка

С SlickVPN можете да свържете 5 устройства на лиценз едновременно, което го прави добра стойност, ако сте част от голямо семейство или малка компания. Можете да използвате до 2 различни IP адреса наведнъж. Това е полезно, ако изпращате голям обем от чувствителни към времето имейли.

Съвместимост на устройството – повечето операционни системи

VPN има само родно приложение за Windows и MacOS, но то е достъпно на повечето устройства, ако използвате приложение OpenVPN, за да настроите ръчно връзката. Това включва iOS (iPhone, iPad), Android, Ubuntu, Amazon Kindle, Linux, Nokia Mobiles, Chromebook и Routers, като QNAP, синология и ASUS.

Изпълнението на VPN на рутер може да бъде много полезно и да ви спести време, тъй като той ще накара трафика да тече към всички свързани устройства чрез криптиран канал. Можете да свържете неограничени устройства чрез рутера, включително такива, които не поддържат VPN, като домашните медийни системи.

Прочетох обаче, че всеки път, когато сменяте сървърите на OpenVPN, трябва да преконфигурирате връзката. Също така, някои потребители изпитват проблеми с ръчно конфигуриране на мрежови профили, за да използват VPN сървърите на мобилни приложения, което е нещо, което SlickVPN може да иска да работи върху подобряването, тъй като все повече и повече хора избират да използват телефоните си над настолните компютри.

Освен това, на уебсайта на SlickVPN, той казва, че протоколът OpenVPN е достъпен за устройства Windows, Android, iOS, MacOS и Linux, докато IPSEC е достъпен само за iOS и macOS.

Открих също, че клиентът на Windows е много стар. Името на файла (0.2.6.1) предполага, че SlickVPN не е приключил с изграждането му и се оказва, че е на близо 3 години. Файлът за приложения OpenVPN също е датиран от 2015 г. Това, заедно с факта, че файловете са от неизвестни издатели, може да бъде причината потребителите да изпитат много проблеми с катастрофата на приложението след инсталирането.

Инсталиране и приложения

8.0

Настройка и инсталация-много проблематична инсталация

Не е лесно да се настрои slickvpn. Инсталацията беше там, където се борих най -много. Никога не съм трябвало да изтегля приложението, въпреки че платих за месечен абонамент.

След като извършите плащането, можете да се обърнете към уебсайта на SlickVPN за подробно ръководство за инсталиране на VPN приложението на вашето конкретно устройство, след стъпка по стъпка процес.

В Windows това включва следните стъпки:

 1. Щракнете върху „Напред“ върху съветника за настройка, за да стартирате инсталацията.
 2. Приемете лицензионното споразумение и щракнете върху „Напред“.
 3. Щракнете върху „Напред“, за да приемете местоположението по подразбиране.
 4. Кликнете върху „Напред“, за да приемете прекия път за менюто за стартиране.
 5. Щракнете върху „Напред“, за да създадете икони на работния плот.
 6. Щракнете върху „Инсталиране“, за да завършите настройката.

В мобилни приложения направете следното:

 1. Докоснете иконата на App Store.
 2. Изтеглете приложението OpenVPN Connect.
 3. Изтеглете .OVPN файл и си го изпратете по имейл. Отворете имейла по пощата, докоснете прикачения файл, изберете Open in OpenVPN.
 4. Докоснете бутона +.
 5. Попълнете новия профил, както е показано, и докоснете „Connect“.

За да настроите OpenVPN на Android:

 1. Вземете приложението от Google Play Store.
 2. Докоснете бутона, както е посочено, за да добавите config slickvpn.
 3. Докоснете Изтегляния и изберете файла sv_mobile.ovpn.
 4. Докоснете отметката, за да завършите импортирането.
 5. Докоснете SV_Mobile, за да започнете вашата връзка.
 6. Въведете вашата информация за влизане и основната парола за вашия акаунт (не PPTP/IPSEC парола).
 7. Проверете дневника за свързаното съобщение.
 8. Бързо проверете връзката си, като проверите иконата за заключване в горната лента.