Най -пиратски филми от 2023 г .: Седмичен архив

Благодарение на 20 милиона месечни посетители масивната библиотека на съдържанието на Limetorrents нараства с много бързи темпове и е лесно да намерите най -новите версии на уебсайта.

10 най -добри сайтове за торент за филми: Изтеглете филми: септември 2023 г

През последните няколко години услугите за стрийминг на съдържание напълно поеха филмови торентни сайтове.

Освен това, строгите закони на властите са довели до стотици безплатни уебсайтове за торент да бъдат блокирани.

За щастие, все още има някои Най -добрите торентни сайтове там, които могат да помогнат на потребителите да изтеглят филми, използвайки P2P торентна технология.

В тази статия сме споделили 10 -те най -добри сайта на торента на филма, които работят безупречно дори през 2023 г.

ОПРОВЕРЖЕНИЕ: Моля, обърнете внимание, че тази статия е само за образователни цели и не трябва да се използва, тъй като е незаконна и забранена в много страни. Техният червей не носи отговорност за никакви последствия.

Съдържание

 • Най -добрите сайтове за торент на филма през 2023 г
  • 1. The Pirate Bay – най -добрият сайт за торент на филма
  • 2. YTS-Сайт за торент на филма, опакован с игра
  • 3. 1337x – най -популярният торент сайт
  • 4. EZTV – най -старите сайтове за торент на филма
  • 5. Idope – Лесен за използване торент сайт за филми
  • 6. Limetorrents – Проверен сайт за торент на филма
  • 7. Torrentz2 – Надеждна търсачка за торент за филми
  • 8. Kickass Torrents – Перфектен за нови и стари безплатни филми изтегляне
  • 9. Glotorrents – най -добрите филмови торенти
  • 10. Torlock – телевизионни предавания Torrent
  • Тенденционният филм Torrent търси този месец

  Най -добрите сайтове за торент на филма през 2023 г

  Това са най -добрите филмови сайтове за разтопяване, които се тестват и се установят, че работят от нашия екип с голям брой сеялки и връстници.

  Уебсайт URL
  Пиратският залив https: // thepiratebay.org
  Yts https: // yts.mx
  1337x https: // www.1337x.да се/
  EZTV https: // eztv.Re
  idope https: // idope.кожа
  Limetorrents https: // www.Limetorrents.LOL
  Torrentz2 https: // torrentz2.NZ
  Kickass торенти https: // katcr.да се
  Glotorrents https: // www.gtdb.да се
  Торлок https: // www.Торлок.com

  За достъп до някой от гореспоменатите сайтове за изтегляне на торент, просто копирайте URL адреса в лентата за търсене на вашия уеб браузър.

  В следващия раздел на статията сме споделили подробна информация за тези публични и безплатни сайтове за торент.

  1. The Pirate Bay – най -добрият сайт за торент на филма

  Piratebay Best Movie Torrent уебсайт

  Първо в списъка е не друг, освен, пиратският залив или често съкратено като TPB. Кралят на торентите разчита на споделяне на файлове и се отличава с лесен за взаимодействие интерфейс.

  Обширният му торент индекс го прави един от Най -добрите сайтове за торент на филма навън. Можете да изтеглите филми от всички жанрове от пиратския залив, без да се притеснявате да изтеглите подозрителни файлове.

  Можете безпроблемно да търсите, изтегляте и да допринесете с магнитни връзки и торентни файлове на Pirate Bay. Докато изтегля филмови торенти, TPB показва датата на качване и размера на филма.

  Освен това, подробности като език, година на издаване и видео формат могат да бъдат открити обикновено в заглавието на торентния файл.

  Блокиран ли е пиратският залив за вас от вашия ISP?

  2. YTS-Сайт за торент на филма, опакован с игра

  yts.am

  YTS или Yify Movies е един от най-надеждните и натъпкани от функции уебсайтове за изтегляне на филмови торенти. За разлика от други торентни сайтове на Lite, YTS е домакин на филми само в пълен HD.

  Съдържанието на YTS е много добре разделено в различни раздели. Лесно можете да намерите най -новите издания на YTS.

  Изненадващо, уебсайтът дори предлага 4K и 3D филми и преди да изтеглите филм, можете дори да прочетете отзиви и коментари на потребителите.

  Ако сте ентусиаст на филма, тогава определено отметка YTS. Тук торентни файлове и магнитни връзки са достъпни за изтегляне на филми.

  Повечето филмови торентни списъци тук имат и субтитри, както и в Zip файлове. Те могат да бъдат изтеглени, като отидат на сайта на Subtitles Yify.

  3. 1337x – най -популярният торент сайт

  1337x най -добър филмов торент сайт

  Основана през 2007 г., 1337x предлага милиони магнитни връзки и торентни файлове, които могат да се използват за споделяне на файлове P2P (партньорска връзка). Уебсайтът достигна своя премиер, когато Kickass Torrents беше затворен.

  Можете лесно да намерите основни и инди филми на 1337x. В допълнение към филмите можете да изтеглите и аниме, музика, телевизионни предавания, игри и софтуер от 1337x.

  Скоростта на изтегляне, предлагани от 1337x, са доста бързи и накрая, уебсайтът предлага информация за торент на страницата, което улеснява потребителите да изтеглят правилното съдържание.

  Официалните огледала от 1337x са – 1337x.до, 1337xx.до, 1337x.TW и 1337x.GD

  4. EZTV – най -старите сайтове за торент на филма

  EZTV

  Създаден през 2005 г., EZTV е един от най -старите филмови торент уебсайтове в съществуване и все още е напълно функционален през 2022 г. На пръв поглед потребителският интерфейс на EZTV изглежда доста остарял, но за щастие той е актуализиран през годините.

  Лесно можете да намерите висококачествени торенти на EZTV и библиотеката със съдържание е просто преобладаваща. EZTV също е перфектна алтернатива на уебсайта на Bittorrent Mininova.

  EZTV е блокиран в много страни и региони. Въпреки това, той успя да се задържи в списъка с най -добри сайтове за торенция за филми.

  5. Idope – Лесен за използване торент сайт за филми

  idope

  Idope е друг надежден уебсайт за изтегляне и гледане на най -новите филми онлайн. Уебсайтът на филма за торент има голяма директория с торенти.

  Интерфейсът прави сайта наистина лесен за навигиране и повечето филми и Телевизионни предавания Елате с миниатюри и визуализационни екрани, така че да знаете какво изтегляте, преди да го изтеглите всъщност.

  Ако имате добра интернет връзка, можете да очаквате прилични скорости за изтегляне. Ако не можете да получите достъп до Idope, тогава не се колебайте да проверите Алтернативи на idope и прокси.

  6. Limetorrents – Проверен сайт за торент на филма

  Limetorrents

  Следващият в списъка е един от най -големите Уебсайт на филмовите торенти Limetorrents. Съотношението на сеялка/Лийч е отлично и лесно можете да очаквате скорост на изтегляне в диапазона от 3-5 MB/s.

  Благодарение на 20 милиона месечни посетители масивната библиотека на съдържанието на Limetorrents нараства с много бързи темпове и е лесно да намерите най -новите версии на уебсайта.

  Преди да изтеглите торенти, можете да проверите размера, сеялката, пиявиците, добавената дата и здравето на файла.

  7. Torrentz2 – Надеждна търсачка за торент за филми

  Torrentz2

  Torrentz2 може да се счита за превъплъщение на оригиналния сайт Torrentz, който беше затворен през август 2016 г.

  Този торент мета-двигател за търсене индексира общо 60 милиона торентни файлове по време на старта му.

  Освен ентусиастите на филма, уебсайтът Torrent също е популярен сред аудиофилите. Скоростите на изтегляне на Torrentz2 варират между 1 MB/s и 3 MB/s.

  Можете лесно да намерите филми, телевизионни сериали, музика, приложения и игри торенти на Torrentz2.

  8. Kickass Torrents – Перфектен за нови и стари безплатни филми изтегляне

  Kickass-Torrents

  Ако сте били част от торентната общност дори от няколко месеца, тогава може би определено сте чували за торентите на Kickass. Въпреки че оригиналният уебсайт е свален, новите торенти на Kickass са доста популярни.

  Собственост и експлоатирана от група от оригинални служители на Kickasstorrent Уебсайтът може да се използва за изтегляне на аниме, филми, музика, телевизионни предавания, игри и софтуер.

  Оригиналният сайт за огледало Kickasstorrents е https: // kickasstorrents.PW, който съществува от отдавна.

  Блокирани ли са торентите за кикас за вас или не работят? Ето най -добрите алтернативи на торентите на Kickass и работещи сайтове за прокси kickass.

  9. Glotorrents – най -добрите филмови торенти

  филмови торентни сайтове

  Glotorrents е торент търсачка, която съществува от почти десетилетие. Това не прави пръски в новините, но непрекъснато расте в космоса.

  Търсенето е сред най -бързите във всички сайтове за търсене на торент. Изтеглете торентите директно от резултатите от търсенето на Torrent с помощта на връзката на магнитите или торент файловете. Можете да видите най -горната информация за проследяване на торента за всеки резултат.

  Филтрирайте филмовите торенти на над 14 различни езика. Можете също да изберете дубъри и двойни аудио филми. Няколко водещи проверени канали за филми могат да улеснят работата ви за изтегляне на филми.

  Има списък с резервни проследяващи, дадени в списъка на страниците на Torrents. Добавете ги, за да получите всеки последен бит на наличната скорост. Glotorrents също има активен форум, където можете да поискате торенти, субтитри и други.

  10. Torlock – телевизионни предавания Torrent

  Торлок

  Последно в списъка имаме Torlock, невероятно Utorrent Movie Torrent сайт За да изтеглите всички видове филми.

  Подобно на Limetorrents, Torlock изброява само проверени торенти, следователно елиминира подозрителни торенти, които губят време и могат да навредят на вашето устройство.

  Уебсайтът предлага прост и лесен за произнасяне потребителски интерфейс, който улеснява търсенето и изследването на съдържание. Torlock има специални секции за филми, телевизионни предавания, аниме, софтуер и много други.

  Torlock изброява 100 -те най -популярни торента на началната си страница. Тези торенти може да са полезни, докато изтеглят новоиздадени филми. За съжаление рекламите и изскачащите прозорци на уебсайта са доста досадни.

  Тенденционният филм Torrent търси този месец

  Това са най -новите филмови торенти, които се търсят и изтеглят този месец.

   • Барби
   • Възмездие
   • Индиана Джоунс и циферблата на съдбата
   • Говори с мен
   • Мег 2: окопът
   • Spider-Man: през стихотворения
   • Пазители на галактическия обем. 3
   • Светкавицата
   • Бързо x
   • Джон Уик: Глава 4
   • Oppenheimer
   • Аватар: Пътят на водата

   Най -пиратски филми от 2023 г .: Седмичен архив

   В Torrentfreak публикуваме седмичен списък на най -пиратските филми в Torrent сайтове. На тази страница се поддържа архив от предходните седмици.

   Тази информация е само за информационни и образователни цели. Списъкът се съставя въз основа на данни от различни публични източници.

   В края на годината публикуваме преглед на най -пиратските филми на годината, който се основава на подобни данни. Налични са и седмичните архиви за 2020, 2021 и 2022 г.

   Тук няма да намерите торенти или връзки към пиратски филми.

   Най -изтръпналите филми за седмицата, приключваща на 2 януари, са:

   Филмов ранг Ранг миналата седмица Име на филма IMDB рейтинг / ремарке
   Повечето изтеглени филми чрез торент сайтове
   1 (2) Аватар: Пътят на водата 8.1 / ремарке 2 (1) Стъклен лук: мистерия на ножове 7.4 / ремарке 3 (3) Насилствен рицар 6.9 / ремарке 4 (4) Черен Адам 7.1 / ремарке 5 (…) Аватар (2009) 7.9 / ремарке 6 (9) Черна пантера: Ваканда завинаги 7.3 / ремарке 7 (8) Влак-стрела 7.4 / ремарке 8 (…) Бял шум 5.9 / ремарке 9 (6) Банши на Инишерин 8.0 / ремарке 10 (7) Еманципация 5.6 / ремарке