Seventorrents се изключва, прехвърля базата данни на нов сайт за торент

„Днес решихме да се пенсионираме. Но това не е краят за вас и няма да ви изпуснем, има добра новина за вас. Разговаряхме със собствениците на нашия сайт за професионални приятели WatchSomuch, който прави същото, както правехме, но по -добре, той има супер бързо търсене и модерен и мобилен приятелски дизайн “, казва Seventorrents.

Seventorrents се премества в нови торент сайт WatchSomuch

Индексът Torrent, който обяви, че пенсионирането му е обслужвало повече от 40 милиона уникални потребители през последните 10 години.

Съдържание

 • Какво е Seventorrents New Site?
 • Най -добрите алтернативи на северента
  • 1. Yts.mx
  • 2. 1337x
  • 3. Limetorrents

  Какво е Seventorrents New Site?

  За тези, които не са наясно, Seventorrents обслужва торенти от около 10 години. Миналата година тя обслужваше около шест милиона уникални посетители и има около 200 000 членове.

  Въпреки Watchsomuch.com.

  Ако watchsomuch.com е блокиран или не се отваря за вас по някаква причина можете да изпробвате най -добрите алтернативни сайтове за торент по -долу

  Най -добрите алтернативи на северента

  1. Yts.mx

  Yts.am

  Преглед
  Най -добри характеристики Наличие на филми във високо дефиниране 720p, 1080p и дори 3D.
  Видове съдържание филми
  Наличност забранено в Ирландия
  Огледален URL адрес Връзка 1

  Първата най -добра алтернатива на севентурите в списъка е YTS.mx. Освен че има гладък интерфейс, YTS има и впечатляващ брой филми с високо дефиниране 720p, 1080p и дори 3D качество.

  Ако търсите сайт за торент за изтеглянето на филма с качество на HD, тогава YTS AKA Yiffy Torrent е най -добрият сайт за торент за това.

  2. 1337x

  1337x

  Преглед
  Най -добри характеристики Прост и чист потребителски интерфейс; Специални секции за различни видове съдържание
  Видове съдържание аниме, филми, музика, телевизионни предавания, игри, софтуер
  Наличност Забранен в Австралия, Австрия, Ирландия, Обединеното кралство.
  Огледален URL адрес Връзка 1

  Стартиран през 2007 г., 1337x е друга най -добра алтернатива на Seventorrents. Този сайт за торент се основава основно на общността, където хората споделят най -добрите торентни файлове за безплатно изтегляне.

  Той е индексиран в голяма база данни от много торентни сайтове като Torrentz, TorrentDB и т.н. По -голямата част от трафика на този сайт идва от Обединеното кралство и е един от най -популярните торентни сайтове на Великобритания.

  1337x традиционно е бил сайт за торент, управляван от общността, но е имал някои проблеми преди година, при които няколко от администраторите и модераторите протестираха срещу опасенията за сигурността.

  3. Limetorrents

  Limetorrents

  Преглед
  Най -добри характеристики Изтегляне на Torrents с едно щракване; LimetOrrents показва размера и времето за качване на всеки торент.
  Видове съдържание филми, игри, софтуер, електронни книги
  Наличност Забранен в Австралия, Франция, Обединеното кралство.
  Огледален URL адрес Връзка 1

  Limetorrents има огромна библиотека от онлайн съдържание, която включва проверени изтегляния на торент като филми, игри, музика, аниме, телевизионни предавания и софтуер, абсолютно безплатно, което го прави един от най -добрите торентни сайтове.

  Операторът на сайта също стартира торент кеш itorrents преди няколко месеца, който се използва от много други търсачки Torrent.

  WatchSomuch Нов адрес

  WatchSomuch е на разположение в WatchSomuch.com. Ако не е наличен или блокиран за вас. Можете да отворите WatchSomuch на нов адрес Watchsomuch.да се

  Също прочетете-

  • Най -добрата търсачка за торент
  • Най-добрите сайтове за торент за изтегляне на електронни книги безплатно
  • Най -добрите музикални сайтове
  • Най -добрите уебсайтове за аниме торент

  Seventorrents се изключва, прехвърля базата данни на нов сайт за торент

  Seventorrents, торент индекс, който е обслужвал повече от 40 милиона уникални потребители през последните 10 години, обяви пенсионирането си. Докато хвърлянето на сайт в кърпата е доста често срещано, Seventorrents казва.

  Стотици торентни сайтове са дошли и си отиват през годините с най -изчезващите след сравнително кратки периоди в действие.

  Сайтове като Pirate Bay, който току -що празнува 15 години онлайн, са склонни да удавят по -малки играчи на фронта на новините, но няколко имат впечатляваща история зад тях.

  Вземете например Seventorrents. Сайтът обслужва торенти от около 10 години, а миналата година обслужва около шест милиона уникални посетители. Това не е гигант по никакъв начин, но дълголетието му е забележително в някаква враждебна и потискаща антипиратична среда.

  Сега обаче шоуто приключи за този дългосрочен играч. В съобщение вчера операторът на Seventorrents заяви, че кърпата е била хвърлена.

  „Ние ви обслужваме от близо 10 години и обслужваме над 40 милиона посетители, с всички проблеми, включително оплаквания от авторски права, ограничения, забрани за домейни и…., Успяхме да поддържаме този сайт да работи и да направи посетителите си доволни “, се казва в съобщението.

  Всъщност, Seventorrents е издържал на обичайните бури през годините. През 2014 г. основният домейн на сайта беше добавен към системата за блокиране на ISP в Обединеното кралство след оплакване от Асоциацията на кино и през 2015 г. в списъка бяха добавени други домейни.

  За разлика от други сайтове на спирала надолу, изглежда,. Решението на сайта да предаде своята база данни на друг сайт за торент повдига някои въпроси.

  „Днес решихме да се пенсионираме. Но това не е краят за вас и няма да ви изпуснем, има добра новина за вас. Разговаряхме със собствениците на нашия сайт за професионални приятели WatchSomuch, който прави същото, както правехме, но по -добре, той има супер бързо търсене и модерен и мобилен приятелски дизайн “, казва Seventorrents.

  „Прехвърлихме всички данни и членове на там, моля, посетете и продължете да използвате акаунта си в WatchSomuch със същата парола и да се насладите.”

  Докато Seventorrents е отворен индекс, според неговия оператор той има около 200 000 членове, което означава, че WatchSomuch – сайт, който се появи само през юни – сега има подробности, с които потребителите са се регистрирали заедно с всички други данни, събрани по пътя.

  И така, след като получи имейли от потребители и забеляза известна загриженост за Reddit и на други места, TF се свърза с Seventorrents, за да разбере повече за спирането и ръката на данните, за да гледате. В учтиво отношение сайтът не вярва, че трябва да има някаква грижа.

  TF беше информиран, че Seventorrents не се е срещал с никого, който се притеснява от предаването на данните им на WatchSomuch и преобладаващата реакция е тъга на мястото, което се затваря.

  „[T] той обявява във Facebook, можете да видите реакции на истински хора, нито един от коментарите там, нито имейлите, които получихме, не показват притеснения относно техните данни, с изключение на хората, и ни молят да не затворим този сайт“, ние бяхме казано.

  „Собствениците на WSM са приятели на нас и са много професионални, те могат да бъдат сайтът за филми №1 в следващите месеци заради това, което предлагат.”

  Изтъквайки естеството на поверителността на текущото време, посочихме, че някои хора наистина са загрижени за прехвърлянето на данни. Операторът на Seventorrents обаче настоява, че няма от какво да се притесняват потребителите.

  „Да, логично [потребителите] трябва да се изнервят, но те [не трябва]“, каза на TF.

  „Прехвърлянето на потребителските данни в нов сайт трябва да звучи като надстройка на съществуващ сайт. Това не публикува данни или не ги продава, които много от настоящите сайтове за торент правят без никакво известие.

  „Но ние уважаваме онези потребители, които не обичат да се присъединяват към нов сайт (ако има такъв) и ще помоля новите собственици да добавят опция за изтриване на акаунт, ако няма такива.”

  Въпреки че е невъзможно външните хора да знаят какво точно ще се случи, създаваме впечатление, че северентерите просто искаха да дадат на WatchSomuch Rolling Start, когато има успех с общност, която не искаха да се разкъсат. Няма да седи добре с някои, но това е безплатен пиратски сайт, за който говорим, а не Netflix.

  „Seventorrents ще бъде за няколко дни, но вече не актуализираме този сайт“, казва Seventorrents.

  „Обещаваме, че това събитие ще изглежда като промяна на адреса и оформлението за вас. Няма разлика, данните ще бъдат по -добри и по -пълни. Всички данни, включително филми, торенти, дейности, коментари, са прехвърлени в WSM, така че ще се почувствате като у дома си.”

  Всъщност изглежда, че голям брой бивши потребители на Seventorrents вече са направили превключвателя. През последните два дни се казва, че над 6000 са влезли в WatchSomuch.