Единственият 100% безплатен, 100% бърз и 100% анонимен VPN в света

Contents

Едно от най -значимите предимства на използването на безплатен VPN е достъпът до съдържание, което иначе може да бъде ограничено във вашето местоположение. Например, много стрийминг услуги и уебсайтове са достъпни само в определени страни. VPN ще ви позволи да заобиколите тези ограничения и да получите достъп до съдържание от всяка точка на света.

Безплатен VPN – най -добрият безплатен онлайн VPN, бърз и сигурен

100% безплатна VPN услуга без трафик, честотна лента или срок. Просто инсталирайте и свържете – не са необходими регистрация или лични данни.

Безплатен VPN
за Windows
Безплатен достъп винаги

Вземете неограничен достъп до световно съдържание

Не е нужно да се притеснявате за гео-блокове, интернет цензура или достъп до любимите си уебсайтове и торенти с Planet VPN.

Насладете се на уебсайтове за стрийминг на видео и музика, спортни събития, игри, социални медии, пратеници и други, докато безопасната връзка с един от нашите защитени сървъри ще ви осигури пълна онлайн анонимност на онлайн.

Пълно криптиране на трафика и надеждни защитени сървъри

Ние не поддържаме регистрационни файлове и в същото време HDD в нашите сървъри са сигурно криптирани. И така, когато захранването бъде отпаднало от сървъра, за да го извади за експертиза – достъпът до данните на HDD ще бъде невъзможен.

Функции на планетата VPN:

5 БЕЗПЛАТНИ места, от които да избирате
Не са необходими регистрация или лични данни за свързване
1260+ сървъри · Повече от 60 държави · 5 континента
Защита на DNS- и IP-лира
Интелигентни филтри за сайтове в разширения на браузъра
Kill Switch Technology
OpenVPN и IKEV2 протоколи
256-битово криптиране
Без дневници или лично събиране на данни
Няма ограничения за безплатен режим
До 10 устройства едновременно

Надежден VPN за всяко устройство

Нашият продукт поддържа всички основни операционни системи. Инсталирайте нашия безплатен VPN на Windows PC, Mac OS, Linux, смартфони и таблети с iOS или Android операционна система. Имаме разширения на браузъра за Chrome, Firefox, Opera, Yandex Browser, Microsoft Edge. Предлага се и поддръжка на Wi-Fi рутер, както и конфигурационни файлове за всеки VPN клиент, например, OpenVPN.

За браузъра

Планета VPN за браузъри

За компютър

Планета VPN за компютър

За смартфон

Planet VPN за мобилни устройства

За браузъра

Планета VPN за браузъри

За компютър

Планета VPN за компютър

За смартфон

Planet VPN за мобилни устройства

За браузъра

Планета VPN за браузъри

За компютър

Планета VPN за компютър

За смартфон

Planet VPN за мобилни устройства

Нашият глобален
Бърза сървърна мрежа

континенти
Вижте всички сървъри

Получавате 5 места, от които да избирате в безплатна версия, без трафик, честотна лента или времеви ограничения. Нашите сървъри осигуряват високи скорости (същото ниво като премиум платени VPN) без регистрация или някакво лично събиране на данни.

Предимства на премиум абонамент

5 държави неограничени
Бързи сървъри
Приложения за мобилни и компютър
Техническа поддръжка по имейл

Освен това на разположение:

Вземете всички предимства
Над 60 страни, 1260+ сървъра
Специализирани сървъри: двоен VPN, лук-над-VPN, P2P, стрийминг
Сървъри за игри с нисък пинг
Поддръжка за рутери и VPN клиенти на трети страни
До 10 устройства под един абонамент
Техническа поддръжка чрез чат или имейл

Ако искате да подобрите възможностите на безплатната версия – можете да го направите по всяко време. Надстройка до премиум абонамент, за да получите достъп до сървъри в повече от 60 страни и да се насладите на други важни функции като светкавични бързи скорости или разширена функционалност на приложението.

В този случай трябва да предоставите имейла си единствено с цел използване на абонамента си на всички ваши устройства.

На нас ни се доверява повече от 1 милион потребители по целия свят – присъединете се към нас!

Оценка 4.8 от 5 141 отзива
Оценка 4.8 от 5
Оценка 4.5 от 5
Оценка 4.8 от 5 303K отзива
2 906 000+ изтегляния
Оценка 4.8 от 5 43,3K отзива
588 000+ изтегляния
Оценка 4.6 от 5 2475 отзиви
300 563+ Инсталира
Оценка 4.7 от 5 6669 отзиви
700 000+ инсталира
Оценка 4.7 от 5 578 отзиви
30 000+ инсталира
Оценка 4.9 от 5 233 отзива
100 000+ инсталации
Оценка 4.9 от 5 1784 рецензии
Оценен 5 от 5
Оценка 4.6 от 5 511 отзива
381 145+ инсталира
Оценка 4.7 от 5
Оценка 4.8 от 5
Оценка 4.3 от 5

Пълна информация за планетата VPN

Безплатен VPN без ограничения за честотна лента, трафик или време за всяка ОС и устройство
Интелигентни филтри за сайтове в разширения на браузъра
До 10 отделни устройства в 1 премиум акаунт
Надеждно криптиране на твърди дискове на всички наши сървъри
Без дневници или лично събиране на данни
Не се изисква регистрация
OpenVPN 256-Bit 2048 RSA и IKEV2 Technologies
1260+ сървъри · Повече от 60 държави · 5 континента
Приложения или конфигуриране на файлове за всяко устройство
Kill Switch Technology
Високоскоростни VPN-сървъри
OpenVPN и IKEV2 протоколи. Поддръжка на PPTP и L2TP/IPSEC
Защита на DNS- и IP-лира
24/7 наличност

С Planet VPN получавате 100% безплатен VPN за 5 места и със сигурност и функции, сравними с Premium VPN, и в случай, че търсите наистина първокласно решение – можете да надстроите до нашия премиум абонамент по всяко време.

Често задавани въпроси (често задавани въпроси)

Безплатна работа VPN?

Безплатен VPN, когато се изпълнява правилно, може да предложи добър баланс между сигурността и достъпността. Нашият безплатен VPN има за цел да осигури надеждни връзки и да защити потребителските данни. Въпреки че мнозина могат да се съмняват в ефективността на безплатните услуги, нашият VPN има за цел да оспори тази идея, като поддържа ниво на производителност и надеждност. Както винаги, потребителите трябва да оценяват техните нужди и да правят надлежно усърдие, преди да направят избор.

Е безплатен VPN безопасен?

Абсолютно! Докато притесненията могат да възникнат при някои безплатни VPN, нашата услуга е приоритет на безопасността на потребителите преди всичко. Използваме усъвършенствани стандарти за криптиране и строги политики без лог, за да гарантираме, че вашите онлайн дейности остават частни и сигурни. Редовно одитиран и ангажиран с прозрачност, нашият безплатен VPN е проектиран с предвид сигурността на потребителя. Насладете се на спокойствие, знаейки, че вашето онлайн присъствие е защитено с нас.

Който безплатен VPN е най -добър?

Има няколко реномирани безплатни VPN навън и сред тях планетата VPN е забележителен избор. Planet VPN постига добър баланс между поверителността на потребителите, скоростта и глобалното покритие на сървъра. Докато гарантира сигурността на потребителските данни с усъвършенствано криптиране, работата му остава постоянно висока. Винаги е хубаво за потребителите да сравняват функции и отзиви, но Planet VPN определено е силен претендент в безплатната VPN категория.

Който безплатен VPN е безопасен за използване?

Когато се обмисля сигурността на безплатен VPN, е от съществено значение да се проучат политиките, мерките за сигурност на доставчика на VPN и прегледите на потребителите. Сред наличните опции „Planet VPN“ е известен със своя ангажимент за поверителност и сигурност на потребителите. Използвайки усъвършенствани техники за криптиране и придържайки се към строга политика без лог, Planet VPN гарантира, че потребителските данни остават частни и безкомпромисни по всяко време. Независимо от доставчика обаче, винаги се уверете, че VPN има прозрачна политика и положителни отзиви за потребители, преди да направи избор.

Има ли напълно безплатен VPN?

Всъщност, докато има различни безплатни VPN опции, Planet VPN се откроява с мощната си безплатна версия. Той не само предлага достъп до живот до 5 стратегически места, но и няма компромиси за скоростта или функциите в сравнение с платената му версия. Това означава, че потребителите могат да се насладят на първокласно VPN изживяване без никакви разходи. Ангажиментът на Planet VPN за предоставяне на първокласна услуга дори в своето безплатно ниво го прави завладяващ избор за тези, които търсят надеждно и бързо VPN решение.

Съществува ли безплатен VPN?

Да, съществуват безплатни VPN. Има няколко VPN доставчици, които предлагат безплатни версии на своите услуги. Тези безплатни версии често имат ограничения, като граници на данни, по -малко местоположения на сървъра или по -бавни скорости от платените версии. Важно е да бъдете внимателни при избора на безплатен VPN, тъй като някои VPN могат да имат проблеми с поверителността или да си осигурят приходи от услугите си, като показват реклами или продават потребителски данни. Един забележителен безплатен вариант, който трябва да се обмисли, е Planet VPN. За да оцените наистина нейното представяне и услуги, най -добре е да го изпробвате сами.

Как работи безплатният VPN?

Безплатни VPN работят точно като платени VPN: Те насочват вашия интернет трафик през защитен сървър, маскират вашия IP адрес и криптират вашите данни. Въпреки това, за да компенсира разходите, безплатен VPN може да ограничи наличните данни, скорост или местоположение. Някои могат да показват реклами или да имат различни модели на приходи. Това е като защитен тунел за вашите онлайн дейности, но потенциално ограничен при употреба. Популярен избор, който трябва да се вземе предвид, е Planet VPN. Винаги се уверете, че VPN, който изберете, уважава вашата поверителност и сигурност.

Виртуална частна мрежа или VPN е мощен инструмент за тези, които искат да защитят своята поверителност и сигурност онлайн. Когато използвате VPN, интернет трафикът ви е криптиран и пренасочен през частна мрежа, което затруднява прихващането или наблюдението на вашата онлайн дейност.

Едно от най -значимите предимства на използването на безплатен VPN е достъпът до съдържание, което иначе може да бъде ограничено във вашето местоположение. Например, много стрийминг услуги и уебсайтове са достъпни само в определени страни. VPN ще ви позволи да заобиколите тези ограничения и да получите достъп до съдържание от всяка точка на света.

Друго предимство на използването на най-добрия ни безплатен VPN е, че ще ви помогне да бъдете в безопасност, когато използвате обществени Wi-Fi мрежи. Обществените Wi-Fi мрежи са прословути несигурни и хакерите могат лесно да пресекат трафика ви и да откраднат вашата лична информация. Но когато използвате VPN, трафикът ви е криптиран, което затруднява прихващането на вашите дейности. Това означава, че можете да използвате обществени Wi-Fi мрежи уверено, знаейки, че вашата чувствителна информация е защитена.

В допълнение към тези обезщетения за сигурност и поверителност, използването на безплатен VPN може да ви спести и пари. Много онлайн търговци на дребно и сайтове за резервации използват динамично ценообразуване, което означава, че цената, която виждате, може да зависи от вашето местоположение и други фактори. Можете да намерите по -добри оферти за продукти и услуги, като използвате нашия безплатен VPN, за да маскирате местоположението си.

И накрая, използването на планета VPN може да ви помогне да поддържате анонимност онлайн. Много уебсайтове и услуги събират данни за вашите навици за сърфиране и ги използвайте за поставяне на реклами и други маркетингови съобщения.

Единствените 100%
Безплатно, 100% бързо
& 100% анонимен VPN в света

Изберете от нашите страни и градове с неограничени превключватели на сървъри и местоположения, започнете да се свързвате от всяко място по света!

Америка

Азия и Океания

Европа, Близкия изток и Африка

Пламнящи VPN скорости

Urban VPN е оптимизиран за бърза връзка и неограничена честотна лента, използвайки огромна мрежа от бързи VPN сървъри в 80+ места.

Наистина неограничен

Изберете от 80+ държави с неограничен сървър и превключватели за местоположение, започнете да се свързвате от всяко място по света!

Частен и сигурен

Защитете вашите данни, идентичност и интернет връзка с криптиране и DNS/IPv6 защита на течовете. Докато вашите данни са безопасно криптирани, вашият истински IP се заменя с наистина анонимен IP от нашите сървъри.

Продукти

Браузър добавки

 • Скрий моя IP
 • Безплатен YouTube ™ adblocker
 • Безплатен VPN за пътуване

VPN за приложения

 • Безплатен Netflix VPN
 • Безплатен Disney Plus VPN
 • Безплатен Reddit VPN
 • Безплатен Craigslist VPN
 • Безплатен tumblr vpn
 • Безплатен Roblox VPN
 • Безплатен VPN Twitter
 • Безплатен Hulu Vpn
 • Безплатна телеграма VPN

Lifestyle VPN решения

 • Безплатен VPN Gaming
  • Безплатен VPN за PUBG
  • Безплатен VPN за безплатен огън
  • Безплатен VPN за мобилни легенди
  • Безплатен VPN за Warzone
  • Безплатен VPN за Gameloop
  • Безплатен VPN за напускане на легенди
 • Безплатен спортен стрийминг VPN
  • Футбол стрийминг VPN
  • NBA стрийминг VPN
  • MLB стрийминг VPN
  • NFL стрийминг VPN
  • NHL стрийминг VPN
  • UFC стрийминг VPN
  • MMA стрийминг VPN
  • F1 стрийминг VPN
  • MotoGP Streaming VPN
  • IPL стрийминг VPN

  Покажи повече

Безплатни инструменти

 • Случаен генератор на пароли
 • WebRTC теч
 • IP местоположение
 • Настройки на хромирането на прокси

VPN за платформи

 • Безплатен VPN за прозорци
 • Безплатен Mac VPN
 • Безплатен PC/Laptop VPN
 • Безплатно приложение за Android
 • Безплатен iPhone VPN
 • Безплатен деблок прокси
 • Безплатен маршрутизатор IP адрес VPN

UrbanVPN функции

Безплатен VPN достъп до всеки уебсайт

Urban VPN е оптимизиран за бърза връзка и неограничена честотна лента, използвайки огромна мрежа от бързи VPN сървъри на места

80 места на сървъра

В момента имаме 80+ локации на сървъра в големите градове по света и постоянно разширяваме услугата си, като добавяме нови места всеки месец

Отключете всеки уебсайт

В наши дни някой има сигурна широколентова връзка и пълен достъп до всеки сайт или приложение, което искат. Или може би не?

Неограничени устройства

Можете да се насладите на невероятно бърза, сигурна и частна връзка от толкова устройства, колкото бихте искали, точно като това – безплатен VPN за всеки компютър, Mac или мобилно устройство.

Победете дросела на ISP

Интернет доставчиците не винаги работят в пълна прозрачност и всъщност е вероятно да намалят честотната ви лента при определени обстоятелства!

Анонимно сърфиране

Можете да се насладите на бърза, сигурна връзка, без трета страна да знае истинската си идентификация или да можете да проследите обратно към вас.

Urban VPN, както се вижда на

„В допълнение към подобряването на игровото изживяване, той осигурява и добра сигурност. Той поддържа вашите данни и файлове частни “

„Една от най -надеждните и сигурни, безплатни, виртуални частни мрежи в света“

29 юли 2019 г

“Най -хубавото е, че Urban VPN няма ограничение на достъпната честотна лента на данни”

21 юни 2019 г

“Urban VPN има много обжалване”

28 юни 2019 г

“Disney+ деблокиране и неограничен VPN план за неограничени данни”

29 юни 2022 г

„Urban VPN добавя 464 нови VPN места и празнува 25 милиона потребители“

16 юни 2022 г

Градските vpn’rs казват

„Тествани и надеждни, вие не знаете какво е приемливо тук и тази VPN услуга всъщност ви спести от получаване на огромна глоба. Сега мога да получа съдържанието си без цензура. Засега беше впечатляващо, скоростта е поносима и много последователна, така че горещо препоръчвам Urban VPN.”

„Това е толкова невероятен VPN някога, който познавам досега. Винаги се чувствам комфортно и се усмихвах винаги, казвах. хаха благодаря ти Urbanvpn.”

“Много добре! Безплатен VPN за много сървъри в много страни! Много полезно, когато искам да имам IP от конкретна държава от време на време. Благодаря ти!.”

“Това е страхотно.

Потребителите трябва да оценят истинския продукт.. Благодаря, че предоставихте тази безплатна услуга. “

Защитете поверителността си
с Urban VPN

Изтеглете Urban VPN, за да се насладите на пълна онлайн сигурност и поверителност, докато скриете IP адрес.

Продукти

 • Безплатен щит за гореща точка
 • Безплатен PC/Laptop VPN
 • Безплатен VPN за прозорци
 • Безплатен Mac VPN
 • Безплатно приложение за Android
 • Безплатен iPhone VPN
 • Безплатен Hulu Vpn
 • Безплатна телеграма VPN
 • Безплатен VPN за пътуване
 • Безплатен tumblr vpn
 • Безплатен YouTube ™ adblocker
 • Скрий моя IP
 • IP местоположение
 • Безплатен Reddit VPN
 • Безплатен Roblox VPN
 • Безплатен Craigslist VPN
 • Безплатен Netflix VPN
 • Безплатен Disney Plus VPN
 • Безплатен VPN Twitter
 • Безплатен деблок прокси
 • Случаен генератор на пароли
 • Безплатен маршрутизатор IP адрес VPN
 • Най -доброто безплатно разширение на браузъра VPN
 • WebRTC теч
 • DNS изтичане

Urbanvpn за бизнес

 • Безплатен VPN Gaming
  • Безплатен VPN за безплатен огън
  • Безплатен VPN за Gameloop
  • Безплатен VPN за напускане на легенди
  • Безплатен VPN за мобилни легенди
  • Безплатен VPN за PUBG
  • Безплатен VPN за Warzone
  • F1 стрийминг VPN
  • IPL стрийминг VPN
  • MLB стрийминг VPN
  • MMA стрийминг VPN
  • MotoGP Streaming VPN
  • NBA стрийминг VPN
  • NFL стрийминг VPN
  • NHL стрийминг VPN
  • UFC стрийминг VPN
  • Футбол стрийминг VPN