По -стари версии на клиента на NORDVPN Windows

За да се насладите на най -бързото VPN изживяване, винаги препоръчваме да използвате Quick Connect. Направихме го с подобрения под кората, за да осигурим още по-добра VPN свързаност.

NORDVPN за Android: Бележки за издаване

Настигнете най -новите версии на приложението NordVPN за Android. Всеки път, когато опаковаме нова версия и натискаме кода, ние се стремим да направим изживяването на приложението по-добро за нашия клуб с 10 милиона инсталации. Знаете какво да направите, за да запазите онлайн сигурността си – винаги натискайте този бутон за актуализиране.

20 септември 2023 г
Врьом чtения: 6 мин.

Nordvpn 6.18

Споделете файлове чрез Meshnet по всяко време! Вече можете да изпращате файлове на устройства, дори ако те са офлайн. Файловете ще бъдат доставени, след като устройствата се върнат онлайн.

Nordvpn 6.17

Работим върху подобрения на качеството на връзката VPN и ги изпращаме на живо с това издание.

Nordvpn 6.16

Meshnet има освежен вид и усещане! Нашата цел беше да направим споделянето на файлове и маршрутизирането на трафика още по -удобно за вас. Актуализирайте приложението и опитайте тези функции, за да проверите дали сме го направили.

Подобрения в достъпността на джаджата на началния екран.
Незначителни поправки за визуални и производителност за елегантен опит.

Nordvpn 6.15

Почистихме приложението, добавяйки общи корекции на стабилността и подобрения в VPN производителността.

Nordvpn 6.14

Ние работим върху подобрения на Meshnet, за да направим споделяне на файлове, управление на свързани устройства и маршрутизиране на трафика по -удобно за вас. Сега можете да видите как мина.

Куп досадни бъгове вече няма да ви бъгват.

Nordvpn 6.13

Почистихме приложението, добавяйки общи корекции на стабилността и подобрения в VPN производителността.

Nordvpn 6.12

Запазване на Wi-Fi откриване: Получавайте сигнали, когато се свържете с необезпечена или слабо защитена Wi-Fi мрежа без VPN.

Сега можете да изпращате и получавате файлове едновременно, както и да видите историята на файловете за прехвърляне на файлове.

Настройките за разделяне на тунели сега се отнасят и за връзките на Meshnet. Когато насочвате трафика през друго устройство, вашите надеждни приложения ще бъдат изключени от тунела за свързване и директно ще получат достъп до интернет.

Няколко поправки тук -там, за да се гарантира, че вашето VPN приложение работи както се очаква.

Nordvpn 6.11

Персонализирайте джаджата на началния екран, като изберете между леки и тъмни теми.
Свържете се отново с VPN направо от джаджата на началния екран – няма нужда да отваряте приложението.

Ако приложението NORDVPN се затвори поради настройките на оптимизацията на батерията на вашето устройство, ще ви уведомим за него, когато след това стартирате приложението. И докато ние сме на тази тема, уверете се.

Незначителни поправки за по -плавен опит на приложението.

Nordvpn 6.10

Фиксиран: Промяната на протокола многократно вече не нарушава най -дългата ви серия за връзка.
Фиксирана: Грешката, която понякога предотвратява добавянето на надеждни приложения към разделяне на тунелирането, няма.
Куп визуални и ефективни подобрения.
Приложението вече е достъпно на шведски.

Това е – време за Фика.

Nordvpn 6.9

Няколко поправки тук -там, за да се гарантира, че вашето VPN приложение работи както се очаква. Актуализирайте приложението сега, за да сте сигурни, че не пропускате нищо.

Nordvpn 6.8

Някои могат да обвиняват Меркурий в ретрограден, но ние обвиняваме бъгове, които се вмъкнаха в нашето приложение, че нарушава вашия опит по незначителни, но досадни начини. Хванахме и ги изпратихме в галактика далеч.

Nordvpn 6.7

Ние най -вече тестваме нашите двигатели, провеждаме тестове за производителност и се занимаваме с приложението, за да гарантираме, че вашето пътуване Nordvpn е плавен круиз. Какво си замислил?

Nordvpn 6.6

Време за пролетно почистване: За да декланирате менюто на специализирания сървър на приложението, ще видите само тези специални IP сървъри, където в момента имате IPS.

Nordvpn 6.5

Стартирахме големи актуализации на Meshnet:

Вече можете да споделяте файлове от всякакъв размер чрез Meshnet! Това е лично и сигурно. Файловете, които изпращате, отиват директно до получателя, тъй като ние не ги съхраняваме на нито един сървър или облак. Плюс това, данните пътуват през криптирана връзка.

Функцията Meshnet вече е безплатна за всички.

Nordvpn 6.4

Поканите Meshnet сега показват времето си за изтичане.

Утроихме наградата за реферална програма за вас и вашите приятели! Сега получавате 3 безплатни месеца nordvpn за всеки приятел, когото се позовавате. Как работи? Започнете, като актуализирате приложението си до най -новата версия. След това изпратете уникална реферална връзка към вашия приятел. Ако вашият приятел купи nordvpn и остане при нас 30 дни, получавате 3 месеца и те получават до 3 месеца NORDVPN.

Nordvpn 6.3

Ако има неща, които не трябва да остават незабелязани, те са нарушения на данните, излагащи вашите лични данни на риск. Така че отсега нататък, червен балон ще се появи на иконата на профила, ако Dark Web Monitor открие нови течове. Вземете го от котешка мъдрост: Винаги преследвайте червената точка.

Nordvpn 6.2

Поправено: В случаите, когато свързването с VPN отнема повече време от обикновено, може да неволно ще ви поставим в безкраен цикъл от опити за връзка, без да ви позволяваме да ги отмените. Забелязахме това и действахме върху него: Да живеем бутона „Отказ“!

Можете ли да свържете телевизионни устройства в Meshnet? Да, можеш. Има ли икона, която да ги представя? Сега има.
Малки подобрения и поправки тук и там.

Nordvpn 6.1

Ние най -вече тестваме нашите двигатели, провеждаме тестове за производителност и се занимаваме с приложението, за да гарантираме, че вашето пътуване Nordvpn е плавен круиз. Какво си замислил?

Nordvpn 6.0

На вашите марки, задайте се – приложението стартира по -бързо сега!
На Android 13 иконата на приложението NordVPN се адаптира да съответства на темата на вашето устройство.

Грешките могат да бъдат най -добрият Buzzkill. Отървахме се от някои досадни, за да започнем новата година в весело и щастливо настроение.

Nordvpn 5.29

Допълнителна опция за „пауза“ вече е налична във всички карти за свързване, където обикновено виждате „Прекъсване на връзката.”

Дизайн и използваемост на фейслифтинг за Meshnet.

Когато маршрутизирате трафика през свързан компютър чрез Meshnet, ще имате достъп до неговите локални мрежови устройства, ако свързаният компютър е дал това разрешение на вас.

По -стари версии на клиента на NORDVPN Windows?

Помагам на u/chelseagirl11 с проблем, който те имат след актуализирането на своя NORDVPN клиент в Windows – можете да намерите U/Chelseagirl11 за оригинално публикуване тук: https: // www.Reddit.com/r/nordvpn/коментари/plkjob/cant_connect_since_latest_update/(съжалявам за някакъв ограничен контекст тук, когато разговорите преминаха към чат).

След като работим директно с u/chelseagirl11, изглежда, че това отново ще е резултат от бъги версия на клиента на NordVPN (нещо, което наблюдаваме много напоследък). Причината би предположила, че можем да разрешим проблемите на U/Chelseagirl11, като просто се понижим до най -новия клиент, за който се знае, че работи – нещо, което много потребители на Linux трябва да правят напоследък.

Не съм използвал Nord в система за Windows от няколко години, така че аз апелирам към останалата част от общността за помощ тук. В първоначалното си разпадане не успях да намеря къде Nord може да съхранява по -старата си версия на Windows клиента – в света на Linux просто трябва да изберем версията, която искаме от репо.

Някой знае ли къде Норд би направил тези по -стари версии на клиента на прозореца достъпни? Опитах да променя пътя на CND URI, който води до най -новия клиент; Досега обаче това не е работило. Намерих няколко сайта, които твърдят, че разполагат с файлове за настройка за по -старите версии на клиента; Въпреки това, че не са директно от Норд, ги прави доста подозрени веднага от прилепа.

Ето малко допълнителна информация от u/chelseagirl11:

  • Изпълнение на Windows 8.1
  • Изпълнение на NORDVPN клиент версия 6.39.6.0

NORDVPN за iOS: Бележки за издаване

Ние наричаме бележки за издаване на ODE към нови функции, подобрения, нарязани грешки и допълнителен блясък, добавен към нашето приложение. Останете в цикъла на най -новите актуализации в приложението NORDVPN за iOS. Не искаме да пропуснете нещо!

04 септември, 2023 г
Врьом чtения: 9 Мин.

NORDVPN 8.14.0

Екипът ни се потопи дълбоко в основата на нашето приложение. Мисията: Да работим върху неща, които не могат да се видят с просто око, но поддържайте приложението ни гладко и стабилно. Ние наричаме тази мисия успешна.

NORDVPN 8.13.0

Куп досадни бъгове вече няма да ви бъгват.

NORDVPN 8.12.0

За да се насладите на най -бързото VPN изживяване, винаги препоръчваме да използвате Quick Connect. Направихме го с подобрения под кората, за да осигурим още по-добра VPN свързаност.

NORDVPN 8.11.0

Подобрихме опита на приложението в онези несигурни времена на лоша интернет връзка.

Ако притежавате специален IP, докоснете „Специален IP“ в секцията за специални сървъри, за да се свържете. Това е много по -удобно от търсенето на този конкретен сървър.

Meshnet е по -малко гладен за мощност на батерията.
Приложението вече е достъпно на шведски.

Това е – време за Фика.

NORDVPN 8.10.1

Отсега нататък минималната версия на iOS, необходима за приложението NordVPN, е 14.2. Ние пускаме поддръжка за по-ранни версии, защото те не ни позволяват да осигурим сигурност от най-висок клас.

Протоколът IKEV2 вече не е достъпен в нашето приложение. Това беше добро бягане, но искаме да ви предложим само най -добрите решения за киберсигурност. Както за скорост, така и за сигурност, препоръчваме да използвате протокола Nordlynx.

Добавихме нова настройка, която ще ви позволи да запазите устройството си невидимо в локалната мрежа, когато сте свързани с VPN. Макар и невидим, няма да можете да получите достъп до други мрежови устройства, като компютри, принтери или телевизори. Тази настройка предотвратява потенциалните течове на VPN трафик, причинени от ограниченията на операционната система.

NORDVPN 8.10.0

Сега можете да изпращате цяла партида снимки или файлове на други устройства наведнъж. Изпратените файлове пътуват през криптирана връзка, запазвайки вашата поверителност и сигурност непокътната. Споделете файлове с приятелите и семейството си за секунди – всичко, от което се нуждаят, е приложението NordVPN на тяхното устройство. Най -добрата част: Функцията за споделяне на файлове е безплатна за всички!

NORDVPN 8.9.0

Чук-чук! Кой е там? Просто ние се опитваме да направим вашето изживяване nordvpn по -добро от всякога. Този път актуализацията на приложението се предлага с ощипвания под кората и малки корекции на грешки. Актуализирайте приложението си сега, за да не пропуснете нещо!

NORDVPN 8.8.0

Стартирахме големи актуализации на Meshnet:

Вече можете да споделяте файлове от всякакъв размер чрез Meshnet! Това е лично и сигурно. Файловете, които изпращате, отиват директно до получателя, тъй като ние не ги съхраняваме на нито един сървър или облак. Плюс това, данните пътуват през криптирана връзка.

Функцията Meshnet вече е безплатна за всички.

NORDVPN 8.7.1

Подобрения на производителността и стабилността на връзките през протокола Nordlynx.
Поставяхме основите за ъпгрейди в цялостното изживяване на приложението.

NORDVPN 8.6.0

Подобрения на производителността и стабилността на връзките през протокола OpenVPN.
Куп досадни бъгове вече няма да ви бъгват.

NORDVPN 8.5.0

Ако има неща, които не трябва да остават незабелязани, те са нарушения на данните, излагащи вашите лични данни на риск. Така че отсега нататък, червен балон ще се появи на иконата на профила, ако Dark Web Monitor открие нови течове. Вземете го от котешка мъдрост: Винаги преследвайте червената точка.

NORDVPN 8.4.0

Ние най -вече тестваме нашите двигатели, провеждаме тестове за производителност и се занимаваме с приложението, за да гарантираме, че вашето пътуване Nordvpn е плавен круиз. Какво си замислил?

Когато сте свързани с VPN или имате Meshnet, ще видите зелени мехурчета, добавени към иконите им в долната навигационна лента – само за да знаете, че те са готови и работят.

NORDVPN 8.3.0

А, първото издание през 2023 г. Цяла година от нови вълнуващи неща ви предстои. Но за този момент, нека се съсредоточим върху тук и сега: Подобрения под кората и фина настроен NORDVPN опит.

NORDVPN 8.2.0

Не чакаше резолюциите на Нова година. Meshnet вече е по -добра версия – с подобрен дизайн и използваемост.

Когато маршрутизирате трафика през свързан компютър чрез Meshnet, ще имате достъп до неговите локални мрежови устройства, ако свързаният компютър е дал това разрешение на вас.

Грешките могат да бъдат най -добрият Buzzkill. Отървахме се от някои досадни, за да поддържаме празничния дух висок.

NORDVPN 8.1.0

Имахме чувството, че на нашата джаджа за голям начален екран липсва нещо. И тогава ни удари: Последни връзки! И така, тук са.

Тъй. Куп пакостни бъгове са изпратени с мисия без връщане.

NORDVPN 8.0.0

Добрите неща идват в осем. Не съм чувал това да каже? Нито имаме. Но ние сме щастливи да обявим NORDVPN версия 8.0! За да отбележим този повод, ние работихме върху стабилността и производителността на приложението, за да направим вашето преживяване още по -възхитително.

NORDVPN 7.21.0

Това е последната актуализация, налична за устройства, работещи с iOS 11 и iOS 12, тъй като ние пускаме поддръжка за тези версии. За да получавате допълнителни актуализации на приложението NORDVPN, вашето устройство трябва да стартира iOS 13 или по -нова версия. Това не засяга по никакъв начин абонаментите – все пак ще можете да използвате nordvpn на iOS 11 или iOS 12.

Няколко призрачни бъгове не са нищо друго освен далечна памет. В края на краищата е спок.

NORDVPN 7.20.0

Представяме джаджи за заключен екран за Sweet iOS 16! Погледнете към вашия заключен екран, за да проверите дали връзката ви е защитена с VPN – няма нужда да отключвате телефона си или да отворите приложението NORDVPN. Нашите джаджи се предлагат и в трите размера, така че изберете този, който допълва вашия заключен екран най -добре.

NORDVPN 7.19.0

Ето още една причина да добавите джаджа Nordvpn към ценното пространство на вашия начален екран: можете да направите пауза и да възобновите VPN връзка, без да отваряте приложението. Ефективен!

Ciao a tutti! Вече можете да използвате приложението на италиански.
Няколко досадни грешки не са нищо друго освен далечна памет.

NORDVPN 7.18.0

Ние носим както визуални, така и технически подобрения с това издание:

Повдигнатият визуален стил на секцията Профил.
Подобрения на производителността под повърхността.

NORDVPN 7.17.0

Ръководство за отстраняване на неизправности: Ако някога изпитате проблеми с VPN връзка, има няколко трика, които могат да помогнат – и сега можете да ги опитате, без да напускате приложението. Ръководството за отстраняване на неизправности ще ви даде действия с едно докосване, които да следвате, за да подобрите връзката си.

Малко допълнителна любов към очите ви с подобрения в тъмен режим.

NORDVPN 7.16.0

На вашите марки, задайте се – приложението стартира по -бързо сега!
Куп малки поправки и подобрения за по -плавно NORDVPN изживяване.

NORDVPN 7.15.0

Нова функция: Meshnet! Отсега нататък се нуждаете само. Свържете до 10 от вашите собствени устройства и 50 устройства на други потребители на NORDVPN. Meshnet е чудесен за достъп и споделяне на файлове, игра на мултиплейър игри или получаване на някаква работа по споделени проекти!

Още опции в Auto-Connect: Сега можете да изберете най-бързия VPN сървър в определена държава или град, за да се свържете винаги с автоматично свързване към.

Нов език: Можете да използвате приложението NORDVPN в традиционния китайски.

NORDVPN 7.14.0

Има нов раздел за профили, достъпен от долното меню – и всичко е за вас! Проверете състоянието на вашия абонамент, достъп до VPN настройки и намерете удобни преки пътища. Има ли течове, открити от Dark Web Monitor? Какъв е вашият резултат от сигурността? Профилът обхваща и тези въпроси.

Незначителна използваемост и ефективност на производителността.

NORDVPN 7.13.0

Отидохме на атмосфера и направихме подобрения под капака, за да настроим двигателя на приложения за още по-голяма производителност. Всичко е за базата.

NORDVPN 7.12.0

Добрите новини се предлагат в две: Отсега нататък нашите двойни VPN сървъри работят с протоколите Nordlynx и IKEV2 за два пъти защитата.

Куп малки поправки и подобрения за по -добро, по -плавно изживяване на приложението NordVPN.

NORDVPN 7.11.0

Многофакторната автентификация (MFA) е основна стъпка за сигурност за защита на вашия Nord акаунт. Ето защо сме го включили във вашия резултат от сигурността. Ако все още не сте настроили MFA, продължете напред и вижте резултата си за повишаване на сигурността! Използването на предпочитания от вас метод за удостоверяване, за да проверите дали това наистина влизате, добавя само няколко секунди към деня си, но прави огромна разлика в сигурността на вашия акаунт.

Няколко поправки под капака за по -плавно изпълнение на приложението.

NORDVPN 7.10.0

Селекция от незначителни ощипвания и поправки под капака, за да направите приложението NordVPN да работи по -добре за вас. Защото рутинната поддръжка е също толкова важна, колкото нова лъскава характеристика.

NORDVPN 7.9.0

Извинете ни, имате ли време да говорите за резолюциите на Нова година? Нашето приложение има едно – да стане най -добрата версия на себе си. Това издание прави класически стартов пакет: по -малко бъгове, повече малки подобрения и повишено изживяване на приложението.

NORDVPN 7.8.0

Ако някога имате въпроси или се нуждаете от помощ с вашия акаунт или абонамент, ние добавихме нова категория във формуляра „Свържете се с нас“ за всички въпроси, свързани с акаунта. Това ще помогне на цифровите гълъби да получат вашето съобщение.

Незначителни ощипвания и поправки под капака, за да накарате приложението NORDVPN да работи по -добре за вас. Защото рутинната поддръжка е също толкова важна, колкото нова лъскава характеристика.

NORDVPN 7.7.0

Имахме чувството, че трябва да приключим нещо за вас, така че ето, че сте актуализирали приложението Nordvpn 13 пъти тази година! Ако следвате добрата практика на киберсигурността да не прескачате тези актуализации на приложения, разбира се.

И ето защо трябва да натиснете бутона „актуализиране“ още веднъж:

По-добре: Dark Web Monitor премина през сесия за подобряване, за да стане чист и перфектен пиксел.

Поправено: Когато се доверите на Wi-Fi мрежа, приложението сега правилно показва, че е разбрало заданието. Няма повече прибързано докосване, за да получите отговор.

NORDVPN 7.6.1

Грешките могат да бъдат красиви. Вземете грешката с ярки цветни памучни арлекини. Или блестящият коледен бръмбар. Или грешки като парчета от дигитално изкуство, NFTS. Чудесен. Не можем да кажем това за техническите бъгове, все пак. Вместо възхищение, те причиняват смущение в опита на приложението Nordvpn. Това е призив за нашия екип за лов на бъгове. Актуализирайте приложението си, за да повишите приложението до по -високо състояние на гладкокост и стабилност.

NORDVPN 7.6.0

Призраци, призраци и таласъми могат да откраднат прожекторите през призрачния сезон, но кибер заплахите преследват целогодишно. Избягвайте кибер-скарите на гръбначния стълб, като останете свързани с VPN през повечето време. Насочете се към статистиката, за да видите колко добре се справяте: има чисто нова графика, която показва колко дълго оставате защитени на седмица. И не забравяйте да изградите своята защита от защита!

Все още нямате приложението NordVPN? Изтеглете го сега.

Eglė Juodytė

Eglė-ux-avtor V nordvpn. Ее тексты производят отличное впечатление на пользователей, и она также рассказывает нашим читателям об обновлениях продуктов.