VPN преглед

Няма любими и няма информация за сървъра, която бихме могли да приемем в светлината на криптиране.Мисията на мен да (над) опростява нещата, но ако това е така, защо да използваме нестандартна терминология като „транспортер“ вместо „сървър“, добре известен термин дори сред технофоби?

Шиф.аз преглед

Прост VPN достъп, изграден за масите, но разпуснат на сигурността.

Публикувано на 6 август 2020 г

Encrypt.me Review

(Изображение: © Future)

Присъда на водача на Том

Шиф.Аз доставя добри скорости и клиент с голи кости, които могат да се харесат на някои потребители. Въпреки това, любителите на сигурността ще искат да внимават за обширния регистриране и тези нови за VPN, въпреки опростения интерфейс, може да искат да преразгледат, като се има предвид втория клас потребителска поддръжка.

Днешните най -добри оферти

Професионалисти

 • + Добри скорости на връзка
 • + Услугата е одитирана външно
 • + Успешно деблокира Netflix и други
 • + Прост дизайн

Минуси

 • – Без персонализиране
 • – Регистриране на сесиите
 • – Донякъде скъпо
 • – Без превключвател за убиване в Windows, iOS или Android

Защо можете да се доверите на водача на Том

Нашите писатели и редактори прекарват часове, анализирайки и преглеждайки продукти, услуги и приложения, за да ви помогне да намерите най -доброто за вас. Научете повече за това как тестваме, анализираме и оценяваме.

Днешният най -добър криптиране.аз се занимава

Без информация за цените
Ние проверяваме над 250 милиона продукта всеки ден за най -добри цени

Ако търсите основен клиент с голи кости VPN за ежедневни операции като проверка на вашия имейл сигурно или гледане.аз съм покрил. Просто бъдете подготвени за доста спартански потребителски интерфейс, който в началото може да бъде малко объркващ.

Шиф.Аз съм малко и сравнително ново допълнение към VPN общността, но това не означава, че няма много да предложи на правилния вид клиент. За да разберете дали това сте вие, продължете да четете нашия криптиране.ME VPN Review.

Планове и цени

Да започнем с основите. Шиф.Аз предлага месечна ставка от 9 долара.99, което е свързано с индустриалния стандарт и годишна ставка от 99 долара.99, което е малко по -скъпо от много от неговите конкуренти.

Тук обаче има някои интересни варианта. На първо място, можете да получите едноседмичен пропуск за $ 3.99, което е евтино и удобно за бизнес пътувания извън града, например-и макар да работи повече на месец, отколкото услуга като Surfshark, не сте обвързани в двугодишен план.

Семействата могат да спестят с $ 12.99/месец или $ 149.99/годишен план, който включва пет лиценза, докато екипите плащат само 7 долара.99/потребител/месец за до 25 потребители, 6 долара.99/потребител/месец за до 100 потребители и $ 5.99/Потребител/Mo Отвъд това.

Един масивен бонус е, че всички планове позволяват неограничени устройства и едновременни връзки, което означава, че можете да покриете цялото си домакинство само с един план. Има и двуседмична пробна версия, която не е необходима информация за плащане, така че ако сте продадени, можете Вижте подробно плановете тук.

 • Повече ▼: Спестете тези трудно спечелени пари с най-добрия евтин VPN

Характеристика

Със 107 сървъра в 49 държави, криптира.Аз нямам най-големия избор на сървър, но е достатъчно широк, за да покрие повечето бази и със сравнително малката си потребителска база, честотната лента не трябва да е проблем. Въпреки това, когато започнем да копаем в детайлите, не можем да кажем, че криптира.Аз съм най -сигурният VPN, който тествахме по няколко причини.

Първо, нямате избор на протокол: MacOS/Android клиентите използват OpenVPN, Windows и iOS приложения Използват iPSEC. Въпреки че това не е проблем само по себе си, различните протоколи предлагат различни предимства, така че просто бъдете сигурни, че сте удобни с въпросния избор на протокол.

Второ, има някои доста значими регистрации: записи на входящи и виртуални IP, изпратени и получени байтове, свързани с времето и време за стартиране/край се съхраняват за 16 дни.

И накрая, клиентите на Windows, Android и iOS нямат превключвател за убийство, въпреки че за потребителите на Mac функцията Overcloak блокира изтичането на данни, докато не се установи сигурна връзка, което е сравнима функция. Странно е как това е ограничено само до Macs.

От плюс, ние се радваме да кажем, че криптират.Аз съм претърпял (ограничен) одит на трети страни, който смятаме,.Целевата аудитория на мен: Средни потребители, които искат да проверяват имейл сигурно и да гледат случайно в чужбина видеоклип в YouTube. Разследващите журналисти, опериращи по авторитарни режими, обаче, трябва да стоят настрана.

 • Повече ▼: Вижте кои услуги се класират в нашия най -добър VPN списък на Netflix

Нямахме проблеми да се свържем с нас Netflix или BBC iPlayer, въпреки факта, че Encrypt.Уебсайтът на мен конкретно казва, че услугата не може да се използва за това (и дори препоръчва вместо това StrongVPN). Въпреки това, както беше обещано, нито Disney+, нито Amazon Prime работеха.

От плюс, получихме няколко добри скорости: 67Mbps на 75Mbps UK връзка и нагоре от 240Mbps на 600Mbps американска линия, която е много добра.

Интерфейс и в употреба

В нашето тестване открихме баланса между простотата и сигурността, изкривена в грешна посока. Клиентите на Windows и MacOS са наистина голи кости, а някои съмнителни избори за дизайн ще объркат много потребители, които са нови за VPN-което е любопитно, като се има предвид, че това е Encrypt.Целевата аудитория на мен.

Кликването върху иконата на лентата с менюта (macOS) или системната тава (Windows) извежда главния екран, в успокояващо зелено с гигантска бяла марка на него върху него. За съжаление, това донякъде подвеждащо оформление означава, че сте свързани с защитена с парола мрежа, не че VPN е активен. Ще трябва да щракнете върху „Закрепете връзката ми“ и когато диалогът стане синьо, е добре да отидете. Трябва да поставим под въпрос решението да направим това, което по същество е „изключено“ настройката на зелено – е променено универсалният цвят за „включено“, докато не гледахме?

Няма любими и няма информация за сървъра, която бихме могли да приемем в светлината на криптиране.Мисията на мен да (над) опростява нещата, но ако това е така, защо да използваме нестандартна терминология като „транспортер“ вместо „сървър“, добре известен термин дори сред технофоби?

Мобилните приложения го правят по -добре. Получаваме раздела за фаворити и докато цветовата схема все още е подвеждаща, вие поне имате плъзгач, който казва „изключен“, когато не е свързан със сървър/транспорт. Има и разделяне на тунели и функция за автоматично закрепване за автоматично свързване към VPN в необезпечени мрежи.

поддържа

Подкрепа от Encrypt.Аз съм достъпен под формата на база знания или онлайн чат.

Опитът ни с онлайн чата не беше звезден: изчакахме 10 минути (въпреки че бяхме втори на ред), а съветите, които получихме, за да изведем клиента си на Windows и да работи, да се съкрати (в крайна сметка се свързахме с разработчика на Windows Кой реши проблема ни). Освен това, въпреки че уебсайтът твърди, че чатът на живо е отворен 24/7, докато пишем тази статия, услугата в момента е офлайн.

Що се отнася до базата от знания, трябва да намерите отговори на най-основните си въпроси, но ако ударите някакви шнами, тук няма да намерите усъвършенствани проблеми с проблемите (така че се пригответе за дълго чакане с чата на живо-ако е онлайн).

Състезанието

Има редица други страхотни VPN доставчици, от които да избирате. Surfshark е един от най -евтините, с a $ 1.99/месец двугодишен план, и включва поддръжка за интелигентни телевизори и игрови конзоли, което е нещо Encrypt.Аз VPN няма.

Ако търсите наистина първокласна услуга, препоръчваме ExpressVPN. Това е малко по -скъпо в $ 6.67/месец, Но има почти всяка функция, която бихте могли да искате и оглавява най -доброто ни ръководство за VPN.

Шиф.Аз: Окончателна присъда

Шиф.аз съм бързо и има добри мобилни приложения, и има полезни планове, подходящи за хора и екипи. Въпреки факта, че е насочен към технологията Unsavvy, някои съмнителни избори за дизайн и второкласна база от знания ни карат да ги препоръчаме на начинаещи.

Като се има предвид, ако просто търсите VPN решение без сушина, за да проверявате имейла си сигурно от кафенета и да се свържете с в чужбина YouTube от време на време, регистрирането на сесиите и липсата на превключвател за убийство не трябва да бъде прекъсвач на сделката- Плюс необичайната система за преминаване, която ви позволява да получите евтино, краткосрочно покритие, е наистина полезна, ако не планирате да бъдете редовен потребител.

Шиф.ME VPN Review

Автоматично се защитавайте на несигурни Wi-Fi мрежи

Последно актуализирано на 23 юни 2020 г

Encrypt.me

(Изображение: © Encrypt.аз)

Техрадарна присъда

Ако простотата е основен приоритет и сте доволни от основите, криптирайте.Аз предлага справедлива стойност и отлични скорости в САЩ. Клиентът на Windows е лош, но е по-добре на Android и iOS, а 14-дневната пробна версия ви дава достатъчно време да го проверите сами.

Шиф.Аз VPN се занимава

Неограничен план

Годишен план

Професионалисти

 • + Отлични скорости на САЩ
 • + 14-дневна безплатна пробна версия
 • + Приложенията са одитирани
 • + Деблокира Netflix, iplayer

Минуси

 • – Лош клиент на Windows
 • – Някои сесии за сесия
 • – Без P2P
 • – Над средните цени

Защо можете да се доверите на Techradar

Прекарваме часове в тестване на всеки продукт или услуга, която преглеждаме, така че можете да сте сигурни, че купувате най -доброто. Научете повече за това как тестваме.

Шиф.Me е популярен VPN доставчик, собственост на Stackpath, компанията зад Ipvanish, StrongVPN и други VPN марки.

Уебсайтът има минимални подробности относно функциите, които ще получите с този VPN, отчасти защото няма много. Няма P2P поддръжка, няма възможност за ръчно инсталиране на услугата на рутери или други устройства, няма сигурни DNS, блокиране на злонамерен софтуер или нещо дори слабо изненадващо.

Дори основните подробности като броя на наличните страни или места не са лесни за намиране. Любопитни ли сте за поддръжката на протокола или от деблокиране на способности? Шиф.Аз съм плътно привързан към повечето неща – досадни, когато сме свикнали с много по -голяма прозрачност от харесванията на ExpressVPN.

 • Искам да опитате да шифровате.аз? Вижте уебсайта тук
  Шиф.ME VPN Опции за абонамент:
 • 1 месец план – $ 9.99 на месец ($ 9.99 Обща цена)

Въпреки че компанията твърди, че това е свързано с това да се поддържа нещата прости и да се фокусира върху „нуждите на средните потребители на интернет“, уебсайтът редовно използва технически език.

Списък с плюс точки на първа страница на уебсайта включва елементи като „Разгръщане на частни крайни точки в едно щракване“, „Използването на изображение на Docker означава бързо внедряване навсякъде“ и изтъква, че ако „искате да стартирате собствената си частна крайна точка ‘,’ публикуваме нашия софтуер за крайни точки на github.„Дали тези елементи са наистина по -прости и по -подходящи за„ нуждите на средните интернет потребители “, които търсят VPN, отколкото нещо като„ Ние подкрепяме този много градове в тези много страни “?

Жалко е, че криптира.аз не е по -предстоящ, защото компанията има няколко функции, за които си струва да се похвалите.

70 места в повече от 40 държави ви дават много възможности, например. Някои компании имат още по -голям избор – например Hidemyass твърдят 280 места в 190 държави – но шифроват.аз повече от покриване на основите и местата му са разпространени по -широко, отколкото обикновено ще видите другаде.

Има пълен набор от приложения за iOS, Android, Windows и Mac и дори Amazon Fire OS 5.0.

Уморени от досадни ограничения на устройства или едновременни връзки? Шиф.Аз също съм, така че няма такива.

Интелигентен режим на автоматично свързване следи мрежите, които използвате, и автоматично се свързва с криптиране.аз, когато имате достъп до нещо несигурно. Няма нужда да помните да стартирате приложението, за да го направите ръчно, Encrypt.Аз се справя с всичко за теб.

Все още неубеден? Шиф.аз предлага 14-дневна безплатна пробна версия, не се изискват данни за кредитна карта, което е толкова добра сделка, колкото ще намерите навсякъде.

Планове и цени

Шиф.Плановете ми са само средна стойност, но компанията компенсира това с истинска гъвкавост на фактурирането.

Нуждаете се само от VPN за бързо пътуване, може би? Едноседмичен пропуск може да бъде ваш само за 3 долара.99, Основно подобрение на $ 10-$ 13, които често ще харчите за минимални едномесечни акаунти другаде.

Месечното таксуване е разумно $ 9.99, но годишният план изглежда скъп на $ 8.33 на месец или 99 долара.99 предварително. Surfshark предлага два пъти дължината на абонамента за по -малко от половината пари (2 години за 1 долар.99 на месец или 47 долара.Общо 76).

Шиф.Аз обаче компенсирам това малко, с плановете му за „семейства“. Те могат да защитят до петима членове на семейството и всичките им устройства за общо 12 долара.99 таксувани месечно ($ 2.60 на потребител). Има и годишен план, въпреки че спестяванията са минимални при $ 12.50 на месец, или минимум 2 долара.50 на потребител.

Ако търсите да осигурите бизнеса си, шифровайте.Планът на екипите на ME дава възможност за защита на толкова членове на екипа, колкото ви е необходимо от 7 долара.99 всеки на месец (минимум два или 15 долара.98) и включва централно управление и фактуриране.

Докато това е справедлива стойност (плановете на екипа на Nordvpn започват от $ 9 на потребител на месец), някои доставчици таксуват много по -малко. Windscribe’s ScribeForce предлага всички свои редовни функции, плюс управление в мрежата и централизирано таксуване, само за 3 долара на месец (минимум петима потребители, така че месечно 15 долара в този случай).

Най -хубавото от всичко и както споменахме по -горе, ако някое от това звучи интересно, можете да изпробвате пълната услуга за 14 дни, не са необходими данни за плащане. Като се има предвид, че много доставчици вече нямат някакъв вид, това е много впечатляващо.

поверителност

Да разберете какво прави VPN доставчик с вашите данни може да бъде борба. В нашите рецензии често се оранхме през хиляди думи с малък печат, често задавани въпроси, страници за поддръжка и други, и все още не измисляме реални отговори. Но шифровай.Аз правя нещата по различен начин, с може би най -ясната и подробна политика за поверителност, която някога сме виждали.

Всички секции имат ясни и просто обобщения, без сложни легални. Прочетете и неизбежно има много повече подробности, но текстът е прецизен, добре форматиран и ви казва точно това, което трябва да знаете.

Вземете за регистрация, например. Компанията обяснява, че въпреки че не наблюдава къде излизате онлайн, се поддържа запис от последните ви 16 дни данни за сесията: Входящият IP адрес, виртуалният IP, изпратените и получени байтове, времето, когато сте Свързан и изходният порт на всяка изходяща връзка, със начални и крайни времена. (Последният записва съществуването на връзка, но не и там, където отива.)

Защо? Компанията казва, че им позволява да отговарят на оплаквания. Ако някой е използвал криптиране.Аз да изпратя спам или да хакна система, наличието на записи на сесиите дава възможност на компанията да намери нарушителя, да предаде жалбата им или може би да предприеме допълнителни действия (да не се обади в полицията, по -скоро „прекратяване на акаунта“), ако Престъплението е сериозно.

Това няма да има голяма разлика за повечето хора и ако използвате услугата само за деблокиране на Netflix или изпращате имейли, може да не ви пука много. Но ако имате нужда от истински VPN с нулев лог, криптирайте.Аз не е.

Компанията достави по -добри новини през септември 2019 г., когато обяви резултатите от публичен одит. Шиф.Аз бях сключил договор за консултантска иновация за сигурност, за да тества подробно приложенията си и в ограничена степен на Encrypt.аз уебсайт ‘и издадох пълен доклад. Бяха открити само две уязвимости, една ниска тежест, една среда и двете бяха фиксирани преди да се появи докладът.

Това обаче не е най -задълбоченият одит, който сме виждали. Например, той обхвана приложенията, например и дори тогава, иновациите в сигурността не бяха предоставени източника.

Също така няма ясен ангажимент за текущи одити. За разлика от това с Tunnelbear, който сега има годишни одити на своята „Цяла кодова база, сървърна инфраструктура, уебсайт и приложения.-

Въпреки това, криптиране.Аз все още проявява далеч по-голяма прозрачност от по-голямата част от конкуренцията и затова получава големи палци от нас.

Приготвяме се да започнем

Регистриране за Encrypt.Пробата на мен беше толкова лесно, колкото предоставянето и проверката на нашия имейл. Кликването ни отведе в област на акаунта на уебсайта, където можем да изтеглим приложения за Windows, Mac, Android, iOS и Amazon Fire.

Уеб конзолата няма ниско ниво, което ще получите с някои доставчици (тук няма насоки за приложенията за отстраняване на Android или настройка на персонализирани OVPN файлове тук). Мнозина обаче ще видят този вид простота като плюс точка и криптират.Аз имам други предимства. Можете да имате например уебсайта, който ви е връзка за изтегляне, например. Или ако трябва да управлявате акаунта си, няма нито едно от обичайното сърфиране около вложени менюта или разделителни панели – просто превъртете до дъното на конзолата и всичко, от което се нуждаете, се представя в няколко реда.

Изтеглихме и се опитахме да инсталираме клиента на Windows. Изпробван и не успя, тъй като инсталаторът предупреди, че „инсталирането на криптиране.Аз се нуждая от промяна на настройка, която противоречи на политиката за сигурност, определена на вашия компютър. Шиф.Аз не мога да бъда инсталиран.„Опитахме се да рестартираме, изчистихме временните си папки, деинсталирахме всички приложения, които смятахме, че може да са противоречиви, проверявайки Windows и Регистъра за свързани настройки – но нямаше късмет.

Това изглеждаше като добър шанс да опитате да шифровате.Подкрепата на мен. Сайтът за поддръжка е лош, включва няколко статии, като повечето от тези са датирани и кратки подробности, затова отворихме сесия за чат на живо. Въпреки че беше на позиция №1 в опашката, минаха повече от 10 минути, преди да пристигне агент. Това е проблем с политиките за сигурност, каза той (е, да, съобщението за грешка ни каза това). След това той попита дали имаме антивирус на трети страни в системата? Не, не го направихме. След това ни посъветваха да създадем нов потребител в нашата система, да влезем и да инсталираме от този акаунт, вместо това.

Въпреки че инсталирането от нов потребителски акаунт е разумен съвет за отстраняване на неизправности като общо правило, не сме сигурни колко добре ще се спусне с Encrypt.Целевата аудитория на „Средните интернет потребители“ на мен е простота. Така или иначе го опитахме и криптират.Аз все още отказвах да инсталирам.

Преминавайки към режим на пълен матоце.ME MSI File, проверих дневника на събитията и още повече, и изпратих имейл до Encrypt.аз с всеки важен детайл.

Някои екипи за поддръжка игнорират този вид задълбочен доклад на ниско ниво, но за негов кредит, криптират.Аз отговорих веднага, казвайки, че са предали нашите данни на един от своите разработчици на Windows. На следващия ден пристигна съобщение с просто предложение: Намерете и ако е нула, задайте го на едно и опитайте отново. Беше нула, ние го променихме на един и това реши проблема.

Шиф.След това аз започнах с лош старт, с подвеждащото съобщение за грешка на инсталатора (това не беше проблем с политиката за сигурност) и първоначалната неспособност на поддръжката на първа линия да помогнат. Разработчикът почти спаси ситуацията сам по себе си, като незабавно диагностицира (много необичайния) въпрос и ни даде поправката. Но все още оставаме да се чудим дали потребителите, които не са успели да събират заедно и изпращат толкова много диагностична информация, биха виждали същия резултат.

Клиент на Windows

Шиф.Най-накрая инсталирах, щракнахме върху иконата на системната тава и се появи обикновен изскачащ прозорец с бутон Encrypt Me, заедно с иконите на Tiny Location and Settings.

Изскачащият прозор показа зелен фон с бял кърлеж, за който подозираме, че много потребители биха предположили, че са защитени. Това всъщност не е вярно и трябва да прочетете продължително описание на състоянието, за да разберете: „Вашата връзка с идентифицирането. е надеждна мрежа, но не е криптирана с най -бърз наличен комплект като ваш транспортер.-

Че „идентифициране. „Не ни изпълва с увереност, тъй като вероятно това означава, че клиентът не е успял да разбере името ни на мрежата, а кодът не е достатъчно умен, за да се справи с това и да покаже нещо по -добро („ Неизвестно “).

Позоваването на „транспортер“ е криптиране.Аз-говори за местоположение.„Вашият транспортер може да бъде град, държава или„ най -бързо достъпен “, за да намерите най -добрия сървър за текущото ви местоположение. Това е достатъчно лесно за разбиране, но ние се борим да разберем защо криптира.аз мисля, че измислянето на нов жаргон е полезно за потребителите.

Линията на състоянието не се актуализира веднага с най -новото ви избрано местоположение (ъъъ, съжалявам: Избраният ви транспортер). Да предположим, че се свързвате с Лондон, затворете връзката, променете транспортера в Ню Йорк. Линията на състоянието все още ще каже, че не сте „криптирани с Лондон, зададен като ваш транспортер“, объркващо, докато не се свържете отново.

Щракването върху бутона Encrypt ME стартира IKEV2 връзка (няма поддръжка за OpenVPN или други протоколи), като ни получите онлайн след много секунди.

Има малка обратна връзка за състоянието на връзката. Клиентът не използва настолни известия, за да каже на потребителите кога се свързва или прекъсва връзката, така че няма да знаете със сигурност, освен ако не гледате конзолата на клиента. Дори там, криптира.Аз съм по -малко от интуитивен; Със зелено значение „vpn off“, клиентът става синьо, за да посочи „VPN включен.-

Клиентът изглежда не наблюдава и състоянието на вашата връзка. Ние насилствено затворихме връзката си и въпреки че основният криптира.Me Engine се свързва отново в рамките на секунди, клиентът не показва нито един сигнал, за да ни каже какво се случва.

На всичкото отгоре няма превключвател за убиване, който да ви защити, ако VPN не успее. Когато затворихме криптира.ME връзка, истинският ни IP адрес стана видим за външния свят. Той беше скрит в рамките на няколко секунди, но ако клиентът не беше в състояние да се свърже отново, може би поради повреда на сървъра, можехме да бъдем уязвими, докато не се случи да проверим клиентския интерфейс.

Диалоговият прозорец за основни настройки включва зона за транспортер, където можете да изберете местоположението си по подразбиране. Повечето приложения имат своята „автоматична“ настройка в горната част на списъка, тъй като ще я използвате толкова често, но ако в момента не е избран, клиентът на Windows показва своята опция „най -бързо достъпен“ в средата на списъка с местоположение (последователността Изпълнява Естония, най -бързо достъпно, Финландия). Бързо ще разберете това, но това е още едно странно докосване, което влошава общата използваемост.

Има по -добри новини в способността на клиента да се свързва автоматично всеки път, когато имате достъп до ненадеждни мрежи. Настройването на това е по -неудобно, отколкото трябва да бъде, защото клиентът не ви позволява да избирате от списък с локални мрежи и вместо това ви принуждава да въведете име на мрежата. Той обаче работи и клиентът може да направи живота малко по -лесен, като автоматично се доверява на Ethernet и клетъчни мрежи.

Мобилни приложения

Шиф.Приложението на Me на Android има някои основни подобрения в интерфейса спрямо братовчедка си на Windows. Например излиза например ужасно основния списък за превъртане на места; Влезе чист панел, организиращ сървъри от континента, с отделен раздел за любими за вашите най -често използвани места.

Приложението обаче остава лесно за използване и макар да е много насочено към новаци, има шепа разширени опции.

Можете да имате криптиране.аз автоматично осигурявам връзки към ненадеждни мрежи, например. Поддръжката за разделяне на тунели дава възможност за избор на приложения, които не искате да преминете през VPN. И схема за автоматично определяне работи като превключвател за убийство, блокирайки достъпа до Интернет, ако VPN падне.

Шиф.Приложението на iOS на мен е близък визуален мач за приложението Android и е също толкова ясен и лесен за използване. Има много малко опции или настройки – „Протокол за промяна, какво е протокол?’ – Но това е много по -малко проблем с iOS VPN приложенията, които обикновено имат много малко функции в сравнение с Android или Desktop Editions. Отлична оценка на App Store от 4.5 предполага, че повечето потребители също са много доволни от този подход.

Ако тук има малък проблем, това е, че приложенията изглежда не се актуализират много често (по време на писането, това са 98 дни от последната актуализация на iOS, 124 дни за Android.) Поглеждайки назад към историята на iOS, това е доста типично: Приложението видя 10 актуализации през последните две години и много малко от тях добавиха всякакви значими функции.

И все пак, ако приложението работи и прави всичко необходимо, това не е голяма работа и като цяло криптиране.Мобилните предложения на мен се представиха много добре.

производителност

Шиф.Аз не отговарям никакви претенции за неговия уебсайт деблокирайки способностите, казвайки, че опитите „могат или не могат да работят в даден момент“ и „това не е пазар, който обслужваме.-

Така или иначе опитахме услугата с няколко платформи и тя се справи много по -добре, отколкото официалната линия на компанията може да подскаже, като ни вкара в САЩ в YouTube, BBC Iplayer, Великобритания и САЩ Netflix (Disney+ и Amazon Prime Video бяха единствените неуспехи). Шиф.Очевидно не е най -добрият избор на деблокиране, защото компанията не е ангажирана да подкрепя тези услуги в бъдеще, но в момента, поне, това е разумен изпълнител.

Имаше още по -добри новини в нашите тестове за течове. Шиф.Приложенията на ME свършиха отлична работа за запазване на поверителността, без DNS или WebRTC течове, за да компрометират нашата идентичност, а сърфирането ни беше защитено по всяко време.

Преминавайки към крайните тестове за скорост, установихме, че нашите местни сървъри във Великобритания управляваха средно 67Mbps на тестова линия 75Mbps, много близо до максимума, който бихме очаквали от всеки VPN.

Истинският акцент обаче дойде в нашите тестове в САЩ, където криптира.Аз доставих изключително последователни 225-240Mbps на нашата връзка с 600Mbps. Видяхме шепа VPN да дадат по-добри резултати, наскоро-NORDVPN управлява 260-290Mbps, ускори променлива, но бърза 275-400Mbps-но криптира.Изпълнението на мен стъпка през по -голямата част от конкуренцията.

Окончателна присъда

Шиф.Аз съм много бърз, заедно с това, че съм удобен за потребителя и може да работи добре за мобилни потребители. Но нейната сесия, регистриране, цена, лош клиент на Windows и всеобхватна липса на функции затрудняват напълно да се препоръча, когато доставчици като ExpressVPN съществуват в света.

 • Изтъкнахме и най -добрите VPN услуги