Torrenthound се изключва, друг голям торент сайт ухапва праха

Нито Torrentz, нито Torrenthound не са коментирали подробно за техните изненадващи изключения. Фактът, че те последваха малко след предполагаемите оператори на Kickasstorrents, бяха въведени от U.С. Министерството на правосъдието може да не е пълно съвпадение.

торент.com отива под земята – присъединете се към нашия безплатен двоичен канал

Поради трудните разпоредби и проблеми със сигурността на потребителите на BitTorrent, ние преминахме в по -сигурен и дори по -бърз район на интернет! Ако искате да получите най -новите ни версии на филми, игри, приложения, аниме и други неща, вие сте добре дошли да се присъедините към нашата безплатна общност!
Всичко, което трябва да направите, е да изтеглите това Клиент, инсталирайте го и въведете валиден адреса по пощата (безплатни пощи като Gmail работи добре), след като го стартирате. След това ще получите вашата безплатна информация за вход незабавно.

Щракнете тук За да изтеглите безплатния торент.com клиент.

Торент.com е световна търсачка Bittorrent, която ви позволява да изтегляте всеки торент на всеки торент тракер, който паякът на торент се засява. Изтеглянията на торент имат висок риск да бъдат хванати. Това е причината да не предлагаме вече TorrentFiles. Надяваме се да ви срещнем на нашия безопасен двоичен канал.

Статистика
Общи файлове 8,571,056
Общ сървър 8 625
Общи качвания 8,873,026 ↑
Общо изтегляния 200,130,506 ↓
Общ размер на всички файлове 15,630.64 Терабайти
23,414,163 CD за изгаряне на всичко (3,487,216 DVD) – CD стекът ще бъде 28.1 км високо.
71 918 години за изтегляне на Dialup
Посетители 24 часа, уникални 186 777 (2.16 в секунда)
Гледки 24 часа, уникален 287,633 (3.33 в секунда)
Изтегля 24 часа, уникално 239,519 (2.77 в секунда)

Torrenthound се изключва, друг голям торент сайт ухапва праха

Torrenthound реши да затвори популярния си сайт за торент, доброволно. “Финито”, информира ни основателят на сайта в кратко съобщение. След смъртта на Kickasstorrents и Torrentz, изненадващото изключване означава, че три от десетте най -посещавани торент сайта в началото на годината вече са офлайн.

th

Основана през 2007 г., Torrenthound.com съществува от близо десетилетие.

С милиони посетители на месец сайтът се радваше на доста голяма потребителска база, но никога не достигаше състоянието на гиганти като пиратския залив, Торенц и Кат.

Това каза, притежателите на авторски права нямат проблеми с намирането на сайта. През годините Torrenthound стана цел на различни оплаквания в индустрията и сайтът беше блокиран в няколко страни. Въпреки това, той винаги остава онлайн, до днес.

Преди няколко часа „Основателят“ на сайта ни изпрати имейл с ултра късо съобщение: „Финито.”

Бърз поглед към уебсайта показва, че това не е шега. Torrenthound е най -новият голям сайт за торент, който е Keel през тази година.

торент

Torrenthound 2007 – 2016

В Torrentfreak ние следим внимателно торентната екосистема повече от десетилетие, но никога не сме виждали толкова много големи сайтове да се офлайн за толкова кратък период.

Torrenthound следва „примера“ на Kickasstorrents и Torrentz, които съответно офлайн през юли и август. Това означава, че три сайта от нашите топ 10 най-посещавани торент сайтове, вече ги няма.

Нито Torrentz, нито Torrenthound не са коментирали подробно за техните изненадващи изключения. Фактът, че те последваха малко след предполагаемите оператори на Kickasstorrents, бяха въведени от U.С. Министерството на правосъдието може да не е пълно съвпадение.

Малко вероятно е Torrenthound да е изправен пред бетонен законен натиск, тъй като в момента се свързва с различни „не ужасни“ алтернативни обекти на торента на сегашната си начална страница.

Попитахме нашия контакт с торент, за да хвърлим малко светлина върху неговото решение и ще добавим актуализация, ако влезе отговор.

Актуализация: Основателят на Torrenthound беше готов да предостави някои допълнителни подробности.

„Това е комбинация от по -малко трафик, по -малко приходи и сметките ни се трупат. След това добавяйте постоянно да се забърквате от агенти за пиратство, просто вече не си струваше главоболието.”

Torrenthopund

Торент, преди няколко дни

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Повечето гледани/изтеглени файлове продължават 24 часа Качва/Готово Хитове