Преглед на ускорение

Докато свързването на канала не доведе до забележимо подобрение в нашата ефективност, това може да се промени в зависимост от вашата конкретна връзка. Тази функция беше полезна като резервен план, тъй като Speedify автоматично пренасочи трафика ни без закачалка, когато изключихме нашия рутер.

Speedify VPN Review 2023 – Добър като цяло, но някои недостатъци

Въпреки че всъщност не е VPN като такъв, Speedify изпълнява много от едни и същи функции, но името и наследството му идват от уникалната му технология за свързване на канала. По принцип Speedify използва всички налични връзки, свързани заедно, за да докаже по -бързи скорости и по -надеждни връзки. Най-добрият начин да разберете свързването на канала е да помислите за разликата между шофирането по еднолентов път и състезания по магистрала с пет ленти.

Speedify предлага маршрута на магистралата, като използва много различни канали, за да стигне до една и съща дестинация, но в половината от времето. Разделяйки вашите онлайн дейности по няколко различни ленти или канали, Speedify също значително намалява вероятността от загуба на цялата свързаност. Ако определено сте след VPN обаче, разгледайте нашата препоръка №1 ExpressVPN .

Отблюдава ли Netflix? Не. Не успяхме да получим достъп до Netflix на нито един от сървърите на Speedify. Не се притеснявайте, закръглихме списък на Най -добрите пет VPN за деблокиране на Netflix. И, гарантирано ще работят!

Като услуга без LOG VPN, Speedify също се грижи за вашата поверителност и ви дава възможност да изследвате киберпространството неоткрито, като същевременно запазвате никакви IP адреси или данни от вашето време онлайн. Всъщност Политиката за поверителност на Speedify е една от най -ясните и задълбочени там и, тъй като не е нужно да се регистрирате, за да използвате безплатната услуга, ще останете напълно инкогнито с всичките си лични данни, скрити във виртуални шкафове за подаване, точно както трябва да бъде.

Тяхната пряма методология е очевидна и в процеса на настройка, който е невероятно ясен. За да опитате безплатния план, просто изтеглете клиента, инициирайте инсталатора и той излита оттам. Това е толкова неусложнено като това. Освен това Speedify има въведе универсално меню в приложението за опростяване на навигацията за всички свои потребители.

Той предлага безплатна опция за 10 GB данни на месец, както и платени абонаменти в месечни, 1-годишни, 2-годишни, 3-годишни, семейни и екипни планове. Месечният план е малко по-скъп, но цените са доста евтини за плановете за 1-3 години. Семейният план осигурява централизирано управление за до петима членове на семейството. Въпреки че Speedify е съвместим с Linux дистрибуции, Това е безплатно пробно, което се отнася само за Mac и Windows. Все пак 30-дневната гаранция за връщане на пари ви позволява да тествате услугата безрискова.

Функции Speedify – актуализация на 2023 г

4.4

&#x1f4b8 Цена 4.99 USD/месец
&#x1f4c6 Гарантирано връщане на парите 30 дни
&#x1f4dd Съхранява ли VPN дневници? Не
&#x1f5a5 Брой сървъри 100+
&#x1f4bb Брой устройства на лиценз 5
&#x1f6e1 Kill Switch Да
&#x1f5fa Базирани в страната Съединени щати
&#x1f4e5 Поддържа торента Да

Преглед на ускорение

Преглед на ускорение

Със страхотен безплатен план и мехури, Speedify е отличен избор, ако скоростта е вашият основен приоритет. Въпреки това, малък размер на мрежата и липсата на стрийминг поддръжка със сигурност ще бъдат пропуснати от някои.

Ускорителни сделки

Ускори 3 години

Ускори 1 месец

Професионалисти

 • + Безплатният план идва с 2 GB на месец
 • + Достъпен семеен план
 • + Изключителни скорости
 • + Свързването на канала може да подобри производителността в някои случаи

Минуси

 • – Не деблокира много стрийминг услуги
 • – Няма ръчна настройка на други платформи
 • – Съхранява някои дневници

Защо можете да се доверите на водача на Том

Нашите писатели и редактори прекарват часове, анализирайки и преглеждайки продукти, услуги и приложения, за да ви помогне да намерите най -доброто за вас. Научете повече за това как тестваме, анализираме и оценяваме.

Днешните най -добри ускорителни сделки

Ускори 3 години

Ускори 1 месец

Бавните връзки са един от основните недостатъци на всички, освен най -добрите VPN услуги, а ускорите е всичко за увеличаване на ефективността. За разлика от повечето други VPN, Speedify може да увеличи максимално вашата честотна лента, като разпредели трафика си на 10 връзки. Всичко това е направено зад кулисите, така че да получите предимствата на свързването на канала автоматично, без да се налага да управлявате допълнителни настройки.

В нашия преглед на Speedify разглеждаме функцията за свързване на канала на платформата, за да анализираме влиянието му върху производителността. Ние също така оценяваме неговите възможности за интерфейс, сигурност и стрийминг, за да ви помогнем да определите дали това е правилният VPN за вашето използване.

Speedify 1-минутен преглед

  Опции за абонамент за ускорение:
 • 36 -месечен план – $ 2.99 на месец ($ 107.64 Обща цена)

По отношение на цената, Speedify предлагат голяма стойност. Както обикновено, кратките планове са по -скъпи, но при $ 9.99 на месец те не са почти най -скъпите. Едногодишен план часовници на 2 долара.99/месец, двугодишен план спада до 1 долар.99/месец, а в момента тригодишен план е само $ 1.50/месец. Въпреки.

Политиката за поверителност на Speedify е ясна и отворена, което е похвално – но тук е незначително количество регистриране, благодарение на факта, че трябва да проследява потребителските данни, за да наложи капачката на данните в безплатния план. Сигурността е тясна, но бихме искали също да видим независим одит на инфраструктурата на компанията.

Не е изненадващо, че скоростта на връзката е там, където ускорите наистина блестят. Допълване на над 300Mbps на нашата 600Mbps американска линия, това е един от най -бързите наоколо. Това ще бъде особено полезно за мобилните потребители, които искат да се възползват от функцията за свързване на канала, комбиниране на мобилни данни и всички налични Wi-Fi мрежи.

За съжаление, ако искате да използвате тези скорости за стрийминг на телевизия, вие сте малко от късмет. Netflix Prime и Disney+ са недостъпни, въпреки че YouTube и BBC Iplayer бяха достъпни по време на нашето тестване.

Настолните приложения на Speedify са изчерпателни, въпреки. Въпреки това, има много опции и настройки, от които потребителят да избира. Мобилните приложения са почти толкова мощни с много конфигурация, което е чудесно да се види.

И накрая, поддръжката на Speedify може да направи с малко актуализация. Няма чат на живо за изстрелване на бързи заявки, и докато поддръжката по имейл беше бърза за реагиране, просто не е съвсем същото. Плюс това, базата от знания не е много от стандарта на някои от най -добрите.

Като цяло, обаче, Speedify е привлекателен VPN с някои наистина умни технологии за свързване на каналите, които няма да получите никъде другаде. Ако това ви интересува и не сте разбъркани за стрийминг в чужбина Netflix, това може да е евтино, афективно решение.

Последни актуализации

Не сме виждали огромна промяна от Speedify след последния ни преглед, но ще поддържаме този раздел актуализиран като и когато чуем нещо ново за услугата.

Заслужава да се отбележи обаче, че ценообразуването, представено в този преглед, е от празнична продажба, която е (по време на писането), все още се изпълнява. Когато приключи, ще се погрижим да актуализираме този преглед, но проверете се, за да се уверите, че получавате най -добрата сделка, която можете.

Ускори на хартия

Брой сървъри: 500+
Брой държави:
34
Поддържани платформи:
Windows, Mac, iOS, Android, Linux
Едновременни връзки:
Пет
Сплит тунелиране:
Да
Kill Switch:
Да
Поддържани протоколи:
Собственически
Държава на регистрация:
САЩ
Поддържа:
Имейл, база знание

Планове и цени

Докато повечето безплатни VPN услуги са силно ограничени, Speedify предлага пълен 2 GB трафик на месец безплатно. В голямата схема, това е доста щедро за безплатна услуга и това е едно от най -добрите налични.

Ако имате нужда от повече честотна лента, можете да получите премиум абонамент за $ 9.99 на месец. Това спада до $ 2.99 на месец, когато се плащат годишно, $ 1.99 на месец, когато се плащат на двугодишно и $ 1.50 на месец, когато се плаща тригодишно, така че има смисъл да се ангажирате с по -дълъг абонамент, ако смятате, че ще го използвате. Това обаче е сезонна сделка и ние ще поддържаме този преглед в актуализиране както и когато цените се променят

Speedify е една от най-добрите евтини VPN услуги, ако пролетите за тригодишния план. Има и семеен план с пет потребителски акаунта само с 50% повече от цената на индивидуален абонамент.

Организациите могат да се абонират за плана на екипите за 9 долара.99 на потребител на месец или само $ 2.99 на месец се плащат годишно. Абонатите на екипи получават достъп до различни ексклузивни инструменти, включително достъп до API и CLI, централизирано управление на потребителите и опцията за добавяне на специален сървър за $ 120 на месец или 900 долара годишно. Speedify предлага гаранция за връщане на Money-B за 30 дни след отваряне на нов план, така че винаги можете да се отмените в рамките на първия месец, ако не сте доволни от услугата.

 • Повече ▼: Открийте кои услуги имат най -много VPN сървърни местоположения

Колко частно е ускорително?

Политиката за поверителност на Speedify е освежаващо прозрачна, но също така предизвиква няколко опасения относно ангажимента на компанията за анонимност. Докато Speedify не проследява съдържанието на вашия трафик, той съхранява няколко части информация, като например времето, което се свързвате, колко дълго оставате свързани, устройствата, от които се свързвате, колко честотна лента сте използвали и данни за вашия Wi-Fi мрежа.

Този вид проследяване е неизбежен, като се има предвид, че ускоряването ограничава безплатните потребители до 2 GB трафик, но все пак включва много повече регистриране, отколкото сме виждали от някои други доставчици. Освен това инфраструктурата на Speedify не е преминала през независим одит, така че няма начин да се потвърди, че тяхното регистриране е ограничено до това, което е описано в политиката за поверителност.

Персонализираният протокол на Speedify използва BIT криптиране на AES-128 и Chacha Cypher. Въпреки че използването на патентован протокол означава, че не можете да инсталирате ускорителни ръчно на други платформи, той също подобрява производителността на по -стари устройства, като същевременно поддържа вашата дейност възможно най -лична.

Колко бързо е ускорително?

Предложението на стойността на Speedify е свързано с скоростта и американските потребители няма да останат разочаровани от резултатите. Когато тествахме ускорител над американска връзка, той постоянно достига най -малко 250Mbps и често минава над 300Mbps. Това е значително по -бързо от повечето VPN, които обикновено осигуряват между около 100Mbps и 200Mbps при 600Mbps връзка. Speedify също постигна около 70Mbps във Великобритания при връзка със 75Mbps.

За да бъдем справедливи, Speedify не е съвсем най -добрият, когато става въпрос за скорост. Hotspot Shield все още е златният стандарт, когато става въпрос за бързи VPN услуги с повече от 400Mbps, а NordVPN не изостава, приблизително 340Mbps. Това каза, че повечето потребители няма да забележат никакви забавяния, докато използват ускорител.

Колко добър е ускорител за стрийминг и торент?

Докато ускорите претенциите, за да предоставят на потребителите достъп до регионално заключено поточно съдържание, това не се задържа, когато го тествахме на няколко от най -популярните платформи. Не успяхме да се свържем с Netflix, Prime Video или Disney+, всички от които се поддържат от някои от най -добрите стрийминг VPN услуги.

От друга страна, Speedify не е имал проблеми с деблокирането. Ако искате да опитате ускорител на всякакви други стрийминг услуги, просто започнете с безплатния план и вижте дали той е съвместим. Винаги можете да надстроите до премиум план, ако той работи с платформите, които използвате най -често. За съжаление не можем да препоръчаме Speedify като VPN Netflix, така че не забравяйте да проверите, че конкуренцията е това е нарушител на сделката за вас.

Колко добри са настолните приложения на Speedify?

Speedify не поддържа ръчна настройка, но предлага клиенти за потребители на Windows, Mac и Linux. Интерфейсът е прост и лесен за разбиране и ускорите автоматично разпознават всичките ви връзки, когато отворите приложението. Използвахме го само за две връзки, но Speedify може да използва честотна лента от до 10.

Секцията на сървъра е подобно ясна. Просто се свържете с най-бързия наличен сървър, превключете на сървър за торент или изберете сървър ръчно от една от 34 държави. За съжаление, Speedify не показва времена на пинг или време на зареждане, така че няма начин да се каже колко силна е връзката, докато всъщност не я тествате. Освен това не можете да добавяте сървъри към списък с любими или да видите на кои сървъри сте свързани в миналото, което го прави ненужно сложно, за да намерите надеждна връзка.

Speedify също предоставя дълбок набор от опции за конфигуриране под Настройки. Например, можете да промените режима на свързване на канала си, за да оптимизирате стрийминг, скорост или съкращение, което разпределя трафика ви по възможно най -много канали. Можете да превключвате различни допълнителни функции, включително DNS защита на течове, автоматичен превключвател за убиване, свързване при стартиране и транспортна режим (TCP, UDP или автоматично).

Докато свързването на канала не доведе до забележимо подобрение в нашата ефективност, това може да се промени в зависимост от вашата конкретна връзка. Тази функция беше полезна като резервен план, тъй като Speedify автоматично пренасочи трафика ни без закачалка, когато изключихме нашия рутер.

Всички разглеждани неща, Speedify е силно конфигурируем настолен VPN с повече от достатъчно инструменти за по -опитни потребители.

Колко добри са мобилните приложения на Speedify?

Свързването на канала на Speedify е особено полезен инструмент за мобилни потребители. Вместо да разделя вашите клетъчни и Wi-Fi връзки, това може да използва и двете едновременно, за да увеличи максимално скоростта ви. След като отворите приложението, автоматично ще бъдете пренасочени през VPN. Speedify също ще попита дали имате ограничен план за данни, за да ви помогне да избегнете такси за надценяване.

Освен това, мобилното приложение обикновено работи същото като колегата му на работния плот. Можете да коригирате същите настройки, да преглеждате статистически данни за вашето използване и да управлявате своите основни и вторични връзки. С елегантен интерфейс и по -дълбок набор от функции, отколкото видяхме от повечето мобилни VPN предложения, Speedify е чудесен начин да осигурите връзката си с смартфона си, без да жертвате скоростта – и с 5G устройства да станат по -често срещани, Speedify може да бъде прекрасен начин или да се възползвате максимално от тези екстремни скорости, докато оставате криптирани.

Каква поддръжка на клиенти предлага ускоряване на офертата?

Базата за ускоряване на знанието не е особено полезна и няма поддръжка на чат на живо. Ще трябва да изпратите имейл, ако се натъкнете на проблеми, докато използвате настолния или мобилните приложения. За щастие получавахме бързи отговори всеки път, когато изпратихме имейл за поддръжка.

Въпреки това, въпреки че това не е лошо, ние наистина бихме искали да видим 24/7 поддръжка като водещите доставчици. Получаването на отговори за минути – или дори секунди – е просто толкова полезно, ако сте останали с проблем, който ви спира да се захванете с това, което правите, и чакането на половин час изглежда малко архаично сега сме разглезени Чат на живо.

Speedify: Окончателна присъда

Въпреки че свързването на канала не подобри работата ни толкова, колкото се надявахме, Speedify все още предлага изключителни скорости на единични връзки. Може да не е чудесен вариант за стрийминг, но Това е бърз и надежден VPN с отлични приложения както за настолни, така и за мобилни устройства. Безплатният 2GB план също е невероятна сделка за всеки, който не използва много данни.

Докато Speedify не съвпада много с харесванията на ExpressVpn Що се отнася до поверителността, поддръжката на клиентите или избора на сървър, това все още е един от по -добрите VPN, които прегледахме тази година.