Recenze 2023 – Výsledky výhod, nevýhod a testů

Contents

Vypočítáme celkové hodnocení služby VPN kombinováním hodnocení několika testovacích kategorií. Každá kategorie je vážena takto:

VPN.AC Review 2023: Zabezpečete VPN, ale některé nevýhody

Recenze VPN.AC

VPN.AC nedostává velkou pozornost, ale tento rumunský poskytovatel VPN nabízí některé skvělé funkce za rozumnou cenu – a může to stát za to zvážit. V této aktualizované VPN.AC Review, dali jsme tuto VPN pod mikroskop, abychom viděli, jak dobře se srovnává s nejlepšími službami VPN ve všech různých kategoriích.

Toto je VPN, která může konkurovat velkým hráčům a zůstává cenově dostupnou možností pro ty, kteří mají rozpočet. Začněme s přehledem.

Tato tabulka zdůrazňuje klíčová fakta VPN.Ac.

webová stránka VPN.Ac
Umístění Rumunsko
Cena $ 3.75/mo.
Protokoly Žádné protokoly
Podpěra, podpora E-mailem
Nejlepší obchod 62% sleva na sleva

VPN.Přehled AC

VPN.AC je rumunská služba VPN se sídlem Silné šifrování, zabezpečené aplikace, a skvělý výkon. Jejich síť spočívá výhradně z Vyhrazené servery holé kovové s kanály DNS a Gigabitovy kanály DNS a Gigabit. VPN.AC vám také poskytuje jedinečné šifrovací protokoly, konfigurace serveru s dvojitým hopem a zabezpečené rozšíření prohlížeče proxy.

Zatímco VPN.AC získává vysoké známky za bezpečnost a použitelnost svých aplikací, Odhalili jsme také některé nevýhody. Zejména VPN.Ac nefunguje s většinou streamovacích webů. Nabízí také méně pokročilých funkcí ochrany osobních údajů než jiné přední VPN.

+ Klady

  • Vyhrazené holé kovové servery s šifrovanými DNS s vlastním hostitelem
  • Vynikající rychlosti se spoustou dostupné šířky pásma
  • Konfigurace serveru multi-hopového (dvojitého VPN)
  • Zobrazovací funkce s mnoha různými šifrovacími možnostmi
  • Zabezpečená prodloužení prohlížeče proxy
  • Podpora Wireguard VPN

– Nevýhody

  • Pro streamování nefunguje dobře
  • Méně funkcí než ostatní přední VPN
  • Okno omezeného vrácení peněz (7 dní)

VPN.Zásady ceny a vrácení AC a vrácení peněz

VPN.AC přichází v průměru na stupnici cen. Dvouletý plán vám poskytne nejlepší nabídku, asi 3 $.75 za měsíc. To staví VPN.AC asi na stejné úrovni jako NordVPN, která také nabízí zlevněnou dvouletou sazbu, jak jsme se zabývali recenzí NordVPN.

Níže jsou uvedeny aktuální ceny z VPN.AC web.

VPN.AC Cenové náklady

Celkově tyto ceny nejsou příliš špatné pro prémiovou službu VPN s bezpečnými aplikacemi. Není to však také nejlevnější VPN, kterou najdete na trhu.

Chcete testovat Drive VPN.AC bez zavázání k dlouhému předplatnému?

Diskontované týdenní zkušební verzi – VPN.AC také nabízí možnost získat a diskontované předplatné týdenního zkušebního studia, což zahrnuje všechny funkce a plnou funkčnost. Jednoduše přejděte na web a klikněte na Karta FAQ, kde uvidíte odkaz nahoře s plánem pokusů. Existují také další VPN s bezplatnou zkušební verzí, kterou můžete zvážit také.

Možnosti platby – VPN.AC nabízí mnoho platebních možností, včetně Anonymní způsoby platby, jako jsou bitcoiny a různé dárkové karty:

  • PayPal
  • Bitcoiny a různé altcoiny
  • Kreditní karty
  • Alipay
  • 100+ amerických dárkových karet
  • Mobilní/SMS možnosti a další…

Zásady vrácení peněz – VPN.AC poskytuje a 7denní záruka zpětného peněz, které popisují ve svém FAQ následujícím způsobem:

Vrátíte mou objednávku, pokud nejsem spokojený s vaší službou?

Ano, absolutně: Pokud nemůžete používat naši službu VPN z technických důvodů, nebo s ní nejste spokojeni, nabízíme 7denní politiku plného vrácení peněz.

Než však požádáte o vrácení peněz, řekněte nám, jaký je problém, kterému čelíte. Ve většině případů to můžeme pomoci a vyřešit.

Zásady vrácení peněz jsou jasné a neobsahuje žádné skryté výjimky nebo ustanovení o šířce pásma. Chtějí se však pokusit opravit váš problém/přesvědčit vás, abyste s nimi zůstali, než vám dají toto vrácení. Kromě toho většina ostatních služeb VPN nabízí delší okno vrácení peněz. Ve skutečnosti, 30denní záruka na zpětné peníze Zdá se, že je standardem mezi nejlepšími službami VPN.

Pozadí a jurisdikce společnosti

VPN.AC byl vytvořen týmem Profesionálové zabezpečení sítě v 2012.

Pozadí společnosti

VPN.Tým AC je transparentní ohledně pozadí společnosti a jejich profesionální kvalifikace. Z jejich webových stránek:

Každý jednotlivý člen našeho týmu má více než 14 let zkušeností v oblasti zabezpečení IT, poskytuje služby bezpečnostního auditu a testování penetrace pro veřejné i soukromé zákazníky, banky a vojenské instituce.

Naše zkušenosti s službami na zasažení a bezpečnostním auditu jsou hlavně to, co nám dává výhodu v bezpečí naší infrastruktury, protože je to často implementace infrastruktury, která je nejslabším spojením služby VPN.

Šifrování/zabezpečení dat je něco, s čím jsme velmi dobře obeznámeni, v důsledku toho, že jsme místním dodavatelem některých z nejbezpečnějších komerčních šifrovaných úložných zařízení, které jsou v souladu s požadavky na vládní a vojenské použití (FIPS 140-2 Level 3, společná kritéria, běžná kritéria Eal, nato infosec atd.)

Poskytují také kontaktní údaje a profesní osvědčení mateřské společnosti, Interaktivní řešení NetSec, který sídlí v Rumunsku SIBIU.

Jurisdikce

VPN.AC spadá do jurisdikce a zákonů Rumunsko. Zdá se, že Rumunsko je solidní jurisdikcí, pokud jde o soukromí. Nejedná se o člen 14 očí aliance nebo blízkého spojence jakéhokoli hlavního špionážního režimu.

Být v Rumunsku, VPN.AC je také schopen ignorovat všechny stížnosti DMCA a obejít problémy s autorskými právy ve své síti. VPN.AC je dobrá volba, pokud potřebujete bezpečný VPN pro torrenting.

Soukromé údaje jsou také chráněny v Rumunsku, přičemž v roce 2014 je ústavní soud v roce 2014 oficiálně prohlášen za neústavní ústavní soud.

VPN.AC aplikace a podporované platformy

VPN.AC podporuje mnoho různých zařízení a platforem. Nabízejí aplikace VPN (klienty) Okna, Operační Systém Mac, ios, a Android.

Aplikace Windows vpn.ac připojena

VPN.Ac také má klient Linux pro distribuce založené na Ubuntu, ale toto Nebyl aktualizován od ledna 2020. Pokud potřebujete linuxovou VPN, doporučujeme vám podívat se na možnosti v našem průvodci na nejlepších VPN pro Linux.)

Nejnovější software si můžete stáhnout přímo z webu a také zobrazit instalační průvodce:

Recenze vpn.ac podporované operační systémy

Půjdeme do podrobností o klientů Windows, MacOS a Android níže.

Současná spojení

VPN.AC umožňuje až 12 současných připojení na předplatné. Tohle je výrazně nad 5 nebo 6 spojeními, které většina VPNS Podpěra, podpora. Je však úlovek. V rámci tohoto celkového limitu 12 současných připojení můžete mít až 6 připojení, které využívají protokol Wireguard, a celkem 6 připojení, která používají OpenVPN nebo IPSec.

Poznámka: Existuje několik VPN, které vám umožňují neomezený počet současných připojení (a neomezují limity na to, kolik připojení může použít konkrétní protokol najednou). Podívejte se na naši recenzi SurfShark, pokud chcete jít touto cestou.

Znalostní základna – Ve VPN najdete mnoho podrobných průvodců.AC znalostní základna zabývající se různými tématy:

  • Protokoly OpenVPN, IPSEC/L2TP, IKEV2, Wireguard a PPTP
  • Instalační průvodce routerem
  • Zabezpečené nastavení proxy a SOCKS5
  • Tipy pro ochranu osobních údajů online
  • Příručky pro odstraňování problémů
  • Integrace drátu

Pokud máte zájem používat VPN na routeru, VPN.AC je slušná volba. Konfigurační soubory pro svůj router si můžete stáhnout v oblasti člena. V současné době VPN.AC není integrován s routerem VILFO, ale Můžete snadno importovat konfigurační soubory OpenVPN Na tomto a dalších modelech.

VPN.Možnosti šifrování AC

VPN.AC nabízí řadu možností šifrování. To vám umožní vybrat nejlepší šifrovací sílu v závislosti na tom, kolik soukromí a zabezpečení hledáte, a zároveň optimalizovat výkon.

Výchozí protokol šifrování je OpenVPN ECC (Eliptická křivka kryptografie). To poskytuje dobrou kombinaci rychlosti a bezpečnosti. VPN.Webové stránky AC dále vysvětlují jejich různé protokoly VPN a možnosti šifrování:

  • PPTP: 128bitový mppe (mějte na paměti, že samotný protokol je rozbitý, takže šifrování je samo o sobě do značné míry zbytečné)
  • L2TP/IPsec: 256bitové AES a RSA-2048 (s maximálním šifrováním pevnosti v manuálním nastavení nebo s naším softwarem)
  • OpenVPN 128bitový bf: 128bitový BF-CBC pro datový kanál, RSA 2048 pro klíče a SHA1 HMAC (nejlépe se použít pouze na zařízeních, která v současné době nepodporují nastavení AES/vlastní OpenVPN, E, E.G. Synologie NAS)
  • OpenVPN 128bitový AES: 128bitový AES-CBC pro datový kanál, RSA 4096 pro klíče a SHA256 HMAC
  • OpenVPN 256-bit: 256bitový AES-CBC pro datový kanál, RSA 4096 pro klíče a SHA512 HMAC
  • OpenVPN ECC: 128bitový AES-CBC pro datový kanál, eliptická křivka pomocí křivky secp256k1 pro klíče a SHA512 HMAC
  • OpenVPN XOR: 128bitový AES-CBC pro datový kanál, RSA 4096 pro klíče a SHA512 HMAC

VPN.AC nyní také podporuje protokol Wireguard VPN. Bohužel, Wireguard není zabudován do VPN.AC klienti. To znamená, že použití drátu s VPN.AC bude mít nějaké nastavení a může být těžkopádné. Pokud chceš Používejte Wireguard snadno s aplikacemi VPN, Doporučujeme jít s Nordvpn zde.

Optimalizace VPN.výkon AC

Mít různé možnosti šifrování vám pomůže optimalizovat výkon s VPN. Testování různých protokolů VPN, šifrování a portů je dobrý nápad, pokud jste v oblasti, kde je používání VPN omezeno.

Čtení jednoho z průvodců ochrany osobních údajů na webu Zajímavý argument pro použití 128bitové šifry nad 256bitovou šifrou s jejich softwarem:

OpenVPN 256bitový AES je druh nadměrné, spíše používejte AES 128-bit. Neočekáváme, že by někdo šel na praskání AES, zatímco v řetězci jsou slabší odkazy, jako jsou klíče RSA: jak jsou generovány (dobrá nebo špatná entropie, generace online/offline, ukládání klíčů na serverech atd.). AES-128 je proto velmi dobrá volba oproti AES-256, která se většinou používá pro marketingové nároky („větší je lepší“).

Nyní prozkoumáme funkce zmatení.

Zmatení porazit omezení sítě

VPN.AC nabízí vynikající sestavu funkcí zabrusu, které vám umožňují prolomit omezení sítě. To může skrýt provoz VPN, který může být blokován, jako standardní šifrovaný provoz HTTPS. Zbavení se obvykle znamená malý kompromis s výkonem, ale to může být minimální.

Jako krátkou připomínku jsou nezbytné pro zhoršení země jako je Čína a Saúdská Arábie, které provádějí cenzuru a přísná síťová omezení. Pokryli jsme to také v našem nejlepším průvodci VPN pro SAE, který v současné době zahrnuje VPN.Ac. Dalším případem použití pro zmatek je práce nebo Školní sítě že Blokujte VPNS nebo implementovat jiná omezení. Existují také zprávy poskytovatelé internetových služeb zasahování do provozu VPN – další oblast, kde může pomoci zmatek.

Používání zmatení s VPN.AC je VER snadné, protože služba nabízí různé protokoly VPN (OpenVPN XOR) a možnosti výběru portů, jak vysvětlují na svém webu:

OpenVPN XOR je podobný OpenVPN 256-bit z hlediska klíčové síly a HMAC jako totéž se používá, je to jen symetrická šifra, která je jiná, AES 128-bit je rychlejší a méně intenzivní CPU než AES 256-bit. Doporučujeme jej používat pouze tehdy, když jiné typy OpenVPN nefungují, například v sítích, které blokují jiná připojení než odchozí porty 80 a 443. Běh OpenVPN XOR Over Port TCP-443 by měl obracet většinu motorů firewall/web-filtrování.

Implementace v aplikaci je velmi snadná, jednoduše vyberte OpenVPN XOR Protokol a poté vyberte port TCP-443, A pak se můžete připojit k jakémukoli serveru, který chcete:

Vpn.ac Stealth VPN China

Jako funkce extra Stealth VPN, VPN.AC také poskytuje sestavu serverů, které jsou obecně nakonfigurovány pro Čínu nebo jiné omezené země. Ty jsou označeny ve VPN.AC klient jako „Čína optimalizovaná“Servery.

Kvůli těmto funkcím, VPN.AC je v současné době jednou z nejlepších VPN, které se použijí v Číně – a jakékoli další omezené sítě.

VPN.AC Secure Proxy pro prohlížeče

VPN.AC poskytuje Zabezpečené proxy prohlížeče pro prohlížeče Firefoxu, Chromu a opery. Popisují výhody rozšíření prohlížeče takto:

  • Silné šifrování pro veškerou aktivitu procházení pomocí TLS (čistý provoz HTTPS)
  • Stealth proti bráně firewall/DPI (Inspekce hlubokého paketu): Při kontrole pomocí technologií DPI se připojení používající SecureProxy nevyužívají tak, jak by klasická VPN obvykle dělala
  • Není třeba tunel veškerý váš PC provoz prostřednictvím VPN: tunel prohlížeče můžete mít provoz přes naše servery a veškerý další provoz odeslaný prostřednictvím vašeho běžného připojení ISP. Můžete tomu říkat „VPN uvnitř prohlížeče“

Je to skvělá funkce pro lidi, kteří nechtějí šifrovat veškerý provoz na svém počítači prostřednictvím VPN, ale hledejte bezpečné řešení pro prohlížení s větším soukromí. Diskutujeme o dalších možnostech prodloužení prohlížeče v našem průvodci „Nejlepší VPN pro Chrome“.

Filtrování DNS (blokování reklamy)

Další skvělý VPN.Funkce AC, která stojí za zmínku, je filtrování DNS. Stejně jako jiné VPN pro blokování reklam, tato nová funkce odfiltruje spoustu špatných věcí

  • Reklamy
  • Sledovače
  • Malware a phishingové domény

K této funkci je přístupný v oblasti nastavení aplikace VPN a volána Securedns. Tato funkce je k dispozici s aplikacemi Windows, Mac, Linux, Android a iOS.

Konfigurace VPN s více hop

Už jsme předtím pokryli výhody multi-hopových VPN. Tato funkce přidává vyšší úroveň zabezpečení a anonymity tím, že mezi vámi a nešifrovaným internetem uvede dva šifrované servery.

Double-Hop – VPN.AC v současné době nabízí 30+ Double-Hop VPN Konfigurace serveru. Toto je velký výběr ve srovnání s jinými poskytovateli. Zde je několik dostupných serverů s dvojitým hopem:

Double VPN

Výkon -U konfigurací s více hopovými VPN můžete obvykle očekávat snížení výkonu jednoduše kvůli zvýšené latence (vzdálenost, kterou musí provoz cestovat).

Testoval jsem transatlantik Konfigurace dvojitého hopu z Německa do Kanady a dostal téměř 82 Mbps, což je docela dobré.

Dvojitá rychlost VPN s vpn.ac

Celkově byly rychlosti v celé síti serveru vynikající. V našich testech rychlosti pro srovnání NordVPN vs. protonVPN jsme však také testovali rychlosti dvojitého vpn a zjistili jsme, že Nordvpn získává kolem 214 Mbps kolem 214 Mbps.

Samokonfigurovatelný multi-hop -Pro ty, kteří hledají vyšší úroveň anonymity, je jednou skvělou možností samokonfigurovatelná konfigurace multi-hopu. Jinými slovy, síť a aplikace serveru umožňují vytvořit si vlastní jedinečnou multi-hopovou kaskádu. Perfektní soukromí to nabízí s jejich klienty Windows, Linux a MacOS.

VPN.AC pro Windows

VPN.AC nabízí skvělého klienta se systémem Windows, kterého jsem pro tuto recenzi testoval. VPN.AC Windows Client také poskytuje přístup k řadě různých nastavení, které můžete nakonfigurovat přímo v části „Advanced“, s VPN protokolem a výběrem portů nahoře.

Aplikace Windows vpn.ac

Celkově se mi opravdu líbí nový a aktualizovaný klient. Má skvělé rozložení, funguje dobře a byl velmi spolehlivý při testování. Poskytuje vám také možnost světla nebo tmavého režimu.

Pokud potřebujete VPN pro Windows, je to solidní volba. Dokonce jsme to hodnotili jako jeden z nejlepších VPN pro Windows.

VPN.AC pro MacOS

Stejně jako u klienta Windows výše i aktualizovaný klient MacOS také fungoval dobře. V podstatě má stejné rozvržení, preference a funkce jako klient Microsoft Windows.

Vpn.ac pro MacOS

Pokud potřebujete dobrou VPN pro Mac, VPN.AC by byl na krátkém seznamu doporučení.

VPN.AC MACOS klient poskytuje všechny funkce, včetně:

  • Konfigurace dvojitého hopu
  • Zmatek
  • Pokročilá ochrana proti úniku a nastavení brány firewall (Switch Kill)

Provozování četných testů na vzduchu MacBook neidentifikovalo žádné problémy s VPN.AC MAC klient.

VPN.AC na Android

VPN.AC nabízí plně vybaveného klienta Android, kterého jsem také testoval na tuto recenzi.

Zde je VPN.AC Android Client:

Vpn.ac Android

Při testování klienta Android pro kontrolu vše fungovalo dobře. Nevšiml jsem si žádných chyb, havárií, problémů s připojením nebo úniky.

Rozsáhlé funkce pro aplikaci Android – Zatímco většina služeb VPN nabízí klienty Android, kteří jsou poněkud omezeni, VPN.Klient AC AC Android je plně nabitý spoustou skvělých funkcí.

Poskytuje vám všechny možnosti šifrování, všechny konfigurace serveru s dvojitým hopem a další pokročilá nastavení a preference. To také vytvořilo náš seznam zaokrouhlení nejlepších VPN pro Android, ačkoli to nemá nejvyšší pozici.

VPN.AC na iOS (iPhone a iPad)

VPN.AC také nabízí dobrou aplikaci iOS, kterou jsme testovali na tuto recenzi. Využívá vestavěný Ikev2 šifra, která je nativně podporována na zařízeních iOS. To nabízí dobré zabezpečení, žádné úniky a je velmi stabilní. Zde je VPN.Aplikace AC IOS při testování pomocí iPhone (ikona VPN nahoře potvrzuje aktivní připojení):

Můžete také potvrdit funkci aplikace VPN v nastavení iOS. Výběrem „Connect On Demand“ získáte stabilní spojení, kde bude zablokován veškerý ne-VPN (nešifrovaný provoz) a celý internet projde VPN.

Alternativní instalace – Kromě používání VPN.Aplikace AC iOS, můžete také ručně nakonfigurovat zařízení iOS tak, aby používalo konfigurační soubory IKEV2 pro různé servery. Toto je řešení bez app-free.

Dělá VPN.AC Uchovávejte protokoly připojení?

Dříve, VPN.AC by ponechala protokoly připojení po dobu 24 hodin. V roce 2021 však změnili svou politiku, aby udržovali pouze základní protokoly připojení, zatímco je relace VPN aktivní. Jinými slovy, VPN.AC nenechává žádné protokoly svých uživatelů, S každou relací VPN se však generují základní protokoly připojení (a automaticky vymazány).

Zde je přesné vysvětlení protokolů z VPN.Webové stránky AC:

Protokolujete/sledujete moji aktivitu? Jaké protokoly držíte na serverech?

Ne, nezaznamenáváme/monitorujeme žádnou aktivitu uživatele, jako jsou navštívené webové stránky, e-maily, přenesené soubory, okamžité zprávy, dotazy DNS atd.

Udržujeme však některé protokoly připojení (k naší službě VPN) pro účely zabezpečení a podpory. Ty jsou udržovány po dobu, kdy je relace aktivní a jsou odstraněny krátce po odpojení.

Udržování těchto protokolů nám také pomáhá při identifikaci potenciálních útoků proti naší službě, jako je brutální síla a dokonce i některé vektory útoku MITM.

Celkově se to podle mého názoru příliš netýká. Jsou zjevně upřímní a transparentní ohledně svých politik, vysvětlují jejich potřebu protokolů a také o tom, jak Data jsou automaticky vymazána Po skončení relace VPN.

Pokud najdete tyto zásady týkající se, existují i ​​další služby VPN bez logů.

VPN.AC Server Network

VPN.Síť serveru AC je jak bezpečná, tak rychlá, s jasným důrazem na kvalitu serveru (vyhrazené servery holé kovy).

Jedním z největších problémů ovlivňujících rychlost je počet lidí, kteří používají server VPN v daném čase. Mnoho VPNS překročí své služby, což má za následek přetížení, pomalé rychlosti a upuštěné spojení.

Můžete vidět, že tomu tak není s VPN.AC při pohledu na statistiky šířky pásma serveru v reálném čase (viz stav uzlů v horní části webu). Používání a testování VPN.AC V průběhu let jsem vždy zjistil, že šířka pásma a výkon je dobrá.

Stav uzlů VPN.AC

Žádné virtuální soukromé servery (VPS) – Dalším důležitým aspektem při zkoumání serverů VPN je to, zda používají virtuální soukromé servery (VPS) nebo vyhrazené (holé kovové) servery pro své VPN uzly. Tady je VPN.Vysvětlení serveru AC:

Na našich VPN uzlech používáme vyhrazené servery, většinou sestávající z výkonných e3 a e5 xeonů s hardwarovou Aes Crypto Acceleration. Spuštění brány VPN na instancích VPS/Cloud je bezpečnostní riziko. Kromě toho může být spuštění uzlů VPN na vyhrazeném hardwaru stejně 10x nebo dokonce 20xkrát dražší než běh na virtuálních serverech, a proto důvod, proč neinzerujeme „stovky“ míst, ale zaměřujeme se na méně, kde se zabezpečení správně provádí a Kapacita šířky pásma stačí k zajištění rychlé a spolehlivé služby.

Žádná fiktivní umístění serveru – Také jsem testoval řadu VPN.AC servery k ověření jejich skutečných umístění. Každý server, který jsem testoval,.

Pokud existuje nevýhoda VPN.AC Server Network, je velikost. Zatímco služby VPN, jako je NordVPN, mají servery ve více než 60 zemích, VPN.AC je má pouze ve 21 zemích (32, pokud používáte jejich SecureProxy). Pokud potřebujete přístup k obsahu v mnoha různých zemích nebo v „méně populárních“ zemích, VPN.AC nemusí být pro vás to pravé. V takovém případě se podívejte na stránku jejich serveru a zjistěte, zda jsou uvedeny země, které potřebujete.

Dělá VPN.AC dobře pracuje s Netflixem a streamováním?

Ačkoli to neinzerují, VPN.AC ano Práce s American Netflix Na některých serverech – ale možná budete muset požádat o podporu, které servery k použití. S tím bylo řečeno, existují i ​​další VPN, které se mají použít s Netflixem, které podporují četné regionální knihovny Netflixu po celém světě.

Pomocí VPN.AC s jinými streamovacími službami

VPN.AC není nejlepší volbou pro streamování. Zaměřují se na bezpečnost a soukromí. Nejedná se o VPN pro Disney Plus, BBC IPLAYER, HULU nebo jiné služby, jednoduše proto, že se často těmito webovými stránkami zablokují.

Taky, VPN.AC nenabízí velkou podporu pro streamovací zařízení jako herní konzole nebo televizní systémy. Mezitím přední služby VPN jako ExpressVPN a NordVPN podporují taková zařízení. VPN.AC také není VPN pro Firestick, protože nemá vyhrazenou aplikaci.

VPN.Výsledky testu rychlosti AC

Provedl jsem všechny testy rychlosti s VPN.AC pomocí připojení Ethernetu 160 Mbps s VPN.AC MACOS klient pomocí protokolu OpenVPN. Celkové testy rychlosti byly docela dobré.

Nejprve byl nedaleký server ve Frankfurtu, Německo: 131 Mbps

Recenze rychlosti VPN.AC

Rozhodně to není špatné, ale také není úžasné. Provedl jsem několik dalších testů s nedalekým VPN.AC servery a výsledky byly konzistentní.

Toto je výsledek pro server VPN ve Finsku 122 Mbps

Testy rychlosti VPN.AC v Evropě

S blízkými servery v Evropě, VPN.AC mi dal docela konzistentní rychlosti kolem 120 až 130 Mbps. Není to skvělé, ale také ne hrozné.

Testy rychlosti serveru na dlouhou vzdálenost

Dále jsem testoval VPN.AC servery v Severní Americe. Rychlosti opět byly slušné, ale ne výjimečné.

První nahoře byl server v New Yorku, 107 Mbps

Testy rychlosti VPN.AC US

Není to špatné, ale získal jsem rychlejší rychlosti s jinými VPN.

Další byl server v Chicagu, těsně pod 54 Mbps

Rychlosti vpn.ac v recenzi USA

Opět to není skvělé. VPN.AC zaostává za ostatními předními VPN v kategorii rychlosti. Další servery, které jsem testoval v USA a Kanadě, nabízely podobný výkon mezi 70 a 100 Mbps.

Závěr o VPN.AC rychlost a výkon

VPN.AC nabízí konzistentní rychlosti, ale Určitě to není nejrychlejší VPN jsme testovali.

Pokud je pro vás důležité získat maximální rychlosti, doporučuji se používat Nordvpn s protokolem Wireguard.

Pro srovnání, níže používám Nordvpn s drátěným strážcem protokol na americkém serveru a 445 Mbps:

Vpn.ac rychlosti vs Nordvpn

Tyto testy byly provedeny z naší americké laboratoře, která má vyšší rychlost připojení. Přesto můžete vidět velký rozdíl v výkonu.

Ochrana osobních údajů a zabezpečení s VPN.Ac

Testoval jsem klienty Windows, MacOS a Android pomocí základních testovacích postupů VPN k identifikaci problémů nebo úniků. VPN.AC prošel s létajícími barvami.

Níže jsou uvedeny některé testy se serverem v Norsku. Všimněte si, že moje žádosti DNS jsou vyzvednuty třemi různými zabezpečenými servery ve VPN.Síť AC. Adresa IPv4 odpovídá serveru, IPv6 je blokována a existují žádné úniky být nalezen:

Vpn.ac soukromí a zabezpečení

Jak můžete vidět z těchto výsledků testů, VPN.AC nabízí vysoce kvalitní aplikace, které jsou bezpečné a budou chránit vaše soukromí.

Ochrana úniku DNS

VPN.AC dělá skvělou práci při zajišťování úniku DNS pomocí vlastních zabezpečených rezolversů DNS. Z jejich webových stránek:

Chráníme dotazy DNS před únosem MITM a snoopingu, odposlechu. Máme své vlastní, soukromé rezolvery DNS mimo USA a Velkou Británii. Všechny dotazy DNS zaslané uživateli VPN jsou předány našimi servery VPN soukromým resolverům prostřednictvím šifrovaných tunelů.

Používáme jedinečný a chytrý způsob, jak překonat toto riziko [monitorování resolveru DNS 3. strany], spuštěním služby generátoru dotazů na každém resolveru DNS. Konkrétně každý den generujeme více než 10 milionů dotazů DNS do stávajících domén. Tyto dotazy jsou generovány náhodně, vysokou rychlostí a jsou smíchány s dotazy našich zákazníků DNS. V zásadě vytváříme „šum“ a je prakticky nemožné odpovídat dotazům na DNS uživatele v rámci „povodeje“ dotazů, které nám odeslali přímo na kořenové servery DNS. Pokud tedy třetí strana bude někdy odposlouchávat naše rezolvery DNS, bude to naprosto neúčinné.

Pozornost na problémy, jako je kvalita serveru a zabezpečení dotazů DNS, má velký dopad na vaše soukromí a zabezpečení. Používání soukromých DNS Resolvers je něco, co nyní dělá nejvíce přední VPN, včetně vůdců průmyslu jako NordVPN a SurfShark.

Web a podpora (žádná podpora Live Chat)

VPN.AC web je informativní a přímý. To zahrnuje:

  • Užitečné informace o VPN
  • Tipy pro ochranu osobních údajů a zabezpečení
  • Stránka stavu serveru
  • Podrobné návody pro nastavení pro různá zařízení a platformy

E -mailová podpora

Tým podpory je také špičkový na základě všech mých interakcí s nimi. Neoutsourcingovou podporu a zpracovávání všech požadavků interně se svým vlastním profesionálním personálem. Existuje však jedna nevýhoda: není k dispozici žádná podpora živého chatu.

Podpora recenze vpn.ac

Podpora je zpracována prostřednictvím vstupenek (e -mail) a časy odpovědí byly rychlé se všemi mými dotazy (do 24 hodin). Pokud chcete přístup k 24/7 Live Chat Support zvažte některé alternativy, jako je NordVPN, stejně jako Expressvpn nebo SurfShark.

VPN.AC FAQ (často-otázky)

Zde je několik často kladených otázek o VPN.AC:


Je VPN.AC SAFE?

VPN.AC je bezpečné používat. Je bezpečný a rumunská vláda neukládá žádné uchovávání údajů ani jiné obtížné požadavky na služby VPN.


Dělá VPN.AC práce pro streamování?

Na základě našeho testování, VPN.AC nefunguje pro streamování moc dobře.


Dělá VPN.AC práce pro torrenting?

VPN.AC je dobrý VPN pro torrenting. Je bezpečný a její rumunská jurisdikce není ovlivněna zákony o autorských právech, jako je DMCA.


Dělá VPN.AC práce v Číně?

VPN.AC funguje pro Čínu díky svým speciálním serverům „Čína optimalizované“.

VPN.Závěr AC Review

VPN.AC, skrytý klenot na trhu VPN, není široce známý, a to z velké části kvůli jeho minimálnímu marketingovému úsilí. Jedná se však o pokročilou službu VPN, postavená na vyhrazené síti Premium Server, která poskytuje jak zabezpečení, tak výkonnost.

Ačkoli VPN.AC nemusí být jméno domácnosti, tato kvalitní služba by mohla být perfektní pro vaše potřeby. Klikněte na tlačítko níže a vyberte dvouletý plán, abyste získali masivní slevu na měsíční sazbu. Všechny jejich předplatné jsou zálohovány 7denní zárukou na peníze. Společnost také nabízí týdenní zkoušku za pouhých 2 $.

Alternativy k VPN.Ac

Kliknutím na název VPN níže si přečtěte naši úplnou recenzi – nebo uchopte slevu za nejlepší úspory. Všichni nabízejí vynikající výkon a 30denní záruku na zpětné peníze.

  1. Nordvpn Review (s a 68% kupón slevy)
  2. SurfShark Review
  3. Expressvpn Review

Náš nejlepší seznam VPN má další doporučení. A pokud chcete vidět, jak dobře VPN.AC se hromadí proti jiným VPN, viz naše stránka recenzí VPN. Některé z našich dalších populárních recenzí zahrnují:

  • Recenze Avast VPN
  • Ipvanish Review
  • Cyberghost Review
  • Soukromá recenze přístupu k internetu
  • HOTSPOT SHIELD REVIEW

Pokud jste použili VPN.AC, neváhejte a podělte se o svou upřímnou recenzi (dobrá nebo špatná) níže.

Tento VPN.Recenze AC byla naposledy aktualizována na 8. července 2023, s novými informacemi.

O Sven Taylor

Sven Taylor je hlavní editor a zakladatel společnosti Restore Privacy, digitální skupina pro ochranu soukromí. S vášeň pro digitální soukromí a přístupné informace vytvořil obnovování, aby vám poskytl čestné, užitečné a aktuální informace o online soukromí, zabezpečení a souvisejících tématech.

Interakce čtenáře

Komentáře

  1. Dr. Shahid Ullah 16. září 2023

Právě si koupím VPN po dobu 2 let, potvrzení č.: 7CJ28481D55292208, ale neregistroval jsem žádný e -mail pro uživatelské jméno a passward, vypadají, že moje e -maily jsou špatné, moje e -maily jsou: drskbioch@gmail je.com, ale v systému je Gmail „G“ velký. Takže laskavě vyměňte můj e -mail a pošlete mi další proces. dík

Anatoly SMERNOFF 23. ledna 2023

Používám na Android (calyxos), Win7 a Win10. Android funguje bezchybně. Win7 a 10 aplikací jsou však vážně vadné. Pokud vše, co děláte, je přihlásit se a připojit se k výchozímu serveru, funguje to dobře. Pokud chcete zpočátku změnit server nebo provést více než jednu změnu na server po počátečním přihlášení, nefunguje to. Buď vám řekne, že jste přihlášeni, což rychlá kontrola jejich vlastního ověřovacího nástroje IP ukazuje, že nejste, nebo jste přihlášeni na server, ale zcela zablokováni. Další trik, který to dělá, je, když má počítač ztrátu napájení a automatické restartování vám umožní přihlásit se, ale poté neposkytne žádný přístup k internetu (podobně jako výše). Změna na jiný server, nebo dokonce vypnutí aplikace a poté restartování nemá žádný účinek. Použil jsem další více hlavních VPN, kteří mají pracovní aplikace, takže vím, že to není win7 nebo 10 (navzdory skutečnosti, že MS není drahokam). Frustrace nestojí za to. Najde příští měsíc novou službu VPN, když vyprší moje 1 rok předplatné.

  • Bill 31. ledna 2023

Zní to, jako byste zkazili svůj ovladač openvpn kohoutku, který je druh běžného při spuštění více VPN a každý z nich je přepsán svým vlastním. Zde to funguje naprosto v pořádku (Win 10 a Win 11). Také Win7? vážně … zbavte se toho.

26. listopadu 2022

GUI Linux je v současné době k dispozici v beta 2.0 verze a podle mého nejlepšího vědomí bylo neustále od doby, kdy byla představena na začátku roku 2020.

Jack 14. května 2022

Vynikající služby, jsem zákazníkem více než 7 let. Ačkoli aktualizace aplikací jsou pomalé, ale fungují naprosto bezchybně. Stabilita je podle mého názoru důležitější než aktualizace vysokofrekvenční. Ještě jsem měl příliš mnoho problémů s aktualizovanými aplikacemi každý týden zaváděním nových chyb, nakonec mě nutil, abych se vrátil, dokud se neopraví, takže raději používám něco, co je rock solidní a prokázáno, že funguje. Stejně jako staré dobré přísloví: „Pokud se to nezlomí, neopravujte to“

Taras 9. dubna 2022

1. Anonymní metody platby online jsou na VPN avialable.Ac.
2. Sebepohornuté a žádné třetí strany.
3. „Žádná protokolování nebo sledování aktivity aktivity na internetu. Na serverech VPN nejsou drženy žádné protokoly, ani běžní démony Linux.“
4. „Žádné sledovací služby třetích stran na webu (Google Analytics, Sledování majáků,„ jako “tlačítka atd.“ Zkontroloval jsem to .. A nepoužívají trackery a reklamy na stránky, ani ani jeden! Webové stránky některých poskytovatelů VPN používají 5, 8 a někdy 20 sledovačů a reklam na křížové stránky a zároveň přísahají, že budou chránit vaše soukromí)))) Awesome!

Bob 6. února 2022

Až před týdnem jsem byl zákazníkem VPN.AC po dobu 7 let. Zde jsou moje pozorování jejich nevýhod. 1. Nedostatek aktualizací, nejsem si jistý Windows nebo iOS, ale jejich aplikace pro Android a Mac jsou docela zřídka aktualizovány (mluvíme roky, zejména pro Mac). Jejich aplikace Mac má nějakou pixelovanou grafiku a když byla nedávno zpochybněna, uvedli, že nemají žádné okamžité plány na optimalizaci pro M1 Silicon (který již byl v tomto bodě rok venku). Jejich esteticky zastaralý web neviděl aktualizaci od dne, kdy jsem se přihlásil v roce 2015, což, když je spojeno s nedostatkem aktualizací aplikací, naznačuje celkové letargické nebo nezajímavé myšlení. Nemohou se ani obtěžovat aktualizovat obrázky své aplikace v obchodě Play, které ukazují starší estetiku, která sahá samá zpět (stejná estetika, která je uvedena v tomto přehledu, z jakéhokoli důvodu). Kdo ví, zda se toto myšlení přenáší na to, co je opravdu důležité – úsilí, které vynaložili do udržování a zlepšování soukromí a zabezpečení nabízených prostřednictvím jejich služeb. Za roky také nepřidali žádné nové servery do své relativně malé sítě. 2. Wireguard není vestavěný alespoň ne na jejich aplikacích pro Android nebo Mac a zdánlivě žádné plány na jeho zahrnutí. Ano, je snadné jej nastavit ručně prostřednictvím oficiálního klienta Wireguard, ale mnoho dalších poskytovatelů VPN jej již nativně podporuje. VPN.AC měl spoustu času na to samé (což opakuje můj první bod). Také žádná zmínka o tom, zda nebo jak řeší inherentní slabost soukromí Wireguarda (alespoň ne to, co jsem viděl). Ani IKEV2 není vestavěný. Jediný protokol nabízený v jejich aplikacích pro Android a Mac je OpenVPN. 3. Časté připojení se to začalo teprve v posledních několika měsících a pouze při používání OpenVPN (UDP nebo TCP). 4. Z velké části jsem neměl problém s rychlostí, nikdy jsem neměl problém s rychlostí jejich služby. V nedávné době však rychlosti DL i UL začaly výrazně snižovat, zatímco byly připojeny k serveru mého města (který téměř nikdy překročil 5% zatížení), bez ohledu na použitý protokol. V průběhu minulého týdne jsem testoval další dva placené VPN-obě nabízejí 90-100% rychlost mého základního spojení na serveru mého města. 4. Podpora zákaznické podpory nedostatku LUSTER Předpoklad, že se nebude spoléhat na skriptovanou podporu živého chatu, ale spíše vstupenky, které jsou okamžitě odpověděny techniky, které udržují tuto službu. Je pravda, že za 7 let jsem byl zákazníkem, musel jsem je jen několikrát kontaktovat. Pro většinu tohoto běhu by (vždy stejná osoba) odpověděla tak užitečným a informativním, že bych po prvním počátečním nemusím položit žádné další otázky. V poslední době však začali odpovědět krátkými (jeden řádek) odpovědi, že buď pouze částečně odpověděla na mou otázku/vyřešilo můj problém, nebo vůbec ne (což jsem opět vzal jako letargii/nezájem). Moje poslední komunikace s nimi byla zdvořile navazovat na žádost o vrácení peněz, kterou jsem podal krátce po obnovení na další období. Nedostal jsem žádnou jinou odpověď než následné potvrzení vrácení peněz od PayPal a okamžité zneplatnění mých přihlašovacích údajů pro VPN.Zákaznický portál AC. Vzhledem k tomu, že technické a fakturační dotazy musí být podány prostřednictvím svého systému pro prodej vstupenek (k němuž lze přistupovat pouze na zákaznickém portálu), jak bych se dále sledoval, kdyby došlo k problému při obdržení vrácení peněz? Ano, dostal jsem to, co jsem chtěl, ale zjistil jsem, že tato praxe je poněkud hrubá a nekonzistentní s „dobrým“ zákaznickým servisem. Představuji si, že většina ostatních poskytovatelů VPN by poslala e -mail s potvrzením, že zpracovali vrácení peněz, což je známkou toho, jak dlouho bude trvat přijetí, a pěkného, ​​ale nesmyslného „omlouvám se za to, že vás jde“ nebo „neváhejte kontaktovat nás kdykoli linka.

VPN.AC Review 2023 – Výsledky výhod, nevýhody a testů

Vpn.ac

Dnes se podíváme na jednu z méně známých VPN. V tomto VPN.AC Review Naučíte se výhody a nevýhody této solidní služby VPN. Není mnoho poskytovatelů VPN poskytuje lepší výkon než VPN.Ac.

Bohužel, jedna věc, kterou jsme se naučili z let a snažili se zkontrolovat služby VPN, je, že žádná služba není dokonalá. VPN.AC má některé slabosti, které by to mohly ve vašich očích diskvalifikovat, navzdory zjevným silným stránkám. Rozložíme se jak dobré, tak špatné V tomto VPN.Recenze AC, která vám pomůže rozhodnout se, zda by to mělo být na vašem krátkém seznamu.

Pokud máte krátký čas (nebo trpělivost), měli byste vědět, že jsme byli ohromeni VPN.Ac. Ve většině oblastí to může Soutěžíte s nejlepšími VPNS na trhu. A to dělá za cenu, která nezničí váš rozpočet (je to jeden z nejlepších levných VPN).

Takže nyní začněme rychlým přehledem.

VPN.Přehled AC

VPN.AC je služba VPN se sídlem v Rumunsku. Není to moc dobře známé, ale mělo by to být. Služba poskytuje uživatelům Silné šifrování a skvělý výkon. Jejich síť serveru VPN se skládá výhradně Vyhrazené servery holé kovové a 1 GB+ datové kanály. Jinými slovy, jejich hardware serveru je rychlý a optimalizovaný pro uživatele VPN.

Házejte do samostatně hostovaných DN a zabezpečených aplikací VPN, spolu s proxy prohlížeče, a máte vypracování vysoce výkonné služby. Uvidíte také některé neobvyklé šifrovací protokoly a několik specializovaných typů serveru. A jejich aplikace VPN jsou také skvělé, jak můžete vidět níže.

Test VPNAC

Ale jak jsem již mnohokrát řekl, žádný VPN není perfektní. Jedna věc, která se mi nelíbí, je, že VPN.Ac Pro streamování nefunguje dobře. Pokud je pro vás důležité streamování, doporučuji, abyste se zde zastavili a místo toho přejděte k našemu průvodci nejlepším streamováním VPN.

Dalším potenciálním problémem je, že VPN.AC postrádá mnoho pokročilých soukromí, které vidíme s jinými VPN, jako jsou NordVPN a SurfShark. Než se rozhodnete na VPN, budete chtít pečlivě vyvážit výhody a nevýhody.Ac. Abychom vám pomohli začít, zde je shrnutí výhod a nevýhod.

+ Klady

  • Podpora drátu s upozorněním
  • Více možností šifrování pro optimalizovaný výkon
  • Rychlé, vyhrazené servery se soukromými DNS
  • Multi-Hop (dvojité VPN) a zaobsnulé servery
  • Zabezpečená prodloužení prohlížeče proxy
  • Četné možnosti plateb

– Nevýhody

  • Omezená podpora streamování
  • Omezená sada funkcí
  • Malá serverová síť
  • Krátká politika vrácení peněz

Podpora drátu s upozorněním

VPN.AC přidala podporu protokolu Wireguard VPN. Toto je bezpečný a rychlý protokol VPN postavený na moderních šifrovacích technikách. Při našem testování různých VPN jsme zjistili, že VPN s Wireguard bývají rychlejší než ty, které používají jiné protokoly VPN. Můžete to vidět například v našem srovnání NordVPN vs Expressvpn.

Jsem si jistý, že VPN.AC by přinesl podobné výsledky. Ale je tu problém. VPN.Aplikace AC VPN zatím nepodporují Wireguard. Chcete -li používat Wireguard s VPN.AC musíte Nainstalujte aplikaci pro dráty třetích stran a udělat hodně Manuální konfigurace. Podle mého názoru to zruší výhodu podpory Wireguard v síti pro každého, kdo chce rychlé a jednoduché řešení.

Pokud chcete rychlost a bezpečnostní výhody Wireguard, navrhuji, abyste se podívali jinde. Zvažte VPN s plnou podporou Wireguard zabudovanou do aplikací VPN, například u NordVPN a SurfShark.

Více možností šifrování pro optimalizovaný výkon

VPN.AC nabízí mnohem širší škálu možností šifrování než většina poskytovatelů VPN. To je skutečná výhoda, pokud chcete schopnost přizpůsobit zabezpečení, soukromí a výkon VPN pro vaše konkrétní okolnosti.

Ve výchozím nastavení VPN.AC používá OpenVPN ECC (Eliptická křivka kryptografie) Šifrovací protokol. Tento protokol vám poskytuje spojení VPN s dobrou rovnováhou rychlosti a zabezpečení. Ve většině případů by vám tato možnost měla dobře vyhovovat. Ale pokud máte nějaké specializované potřeby, nebo jen rádi pohrávají, jsou k dispozici také následující možnosti šifrování:

  • PPTP
  • L2TP/IPsec
  • OpenVPN 128bitový bf
  • OpenVPN 128bitový AES
  • OpenVPN 256-bit
  • OpenVPN ECC
  • OpenVPN XOR

V zájmu přesunutí této VPN.Recenze AC spolu, nebudu se podrobně zabývat každým z těchto šifrovacích protokolů. Pokud máte zájem, budete o nich naleznout více informací o VPN.AC web.

Jeden bod je zvláště pozoruhodný. VPN.AC používá 128bitové šifrování AES, zatímco nejkvalitnější VPN používá 256bitové AES. Zde je převzetí společnosti, proč je používání 128bitového namísto 256-bitů nejen přijatelné, ale ve skutečnosti lepší než použití 256bitového šifrování AES.

OpenVPN 256bitový AES je druh nadměrné, spíše používejte AES 128-bit. Neočekáváme, že by někdo šel na praskání AES, zatímco v řetězci jsou slabší odkazy, jako jsou klíče RSA: jak jsou generovány (dobrá nebo špatná entropie, generace online/offline, ukládání klíčů na serverech atd.). AES-128 je proto velmi dobrá volba oproti AES-256, která se většinou používá pro marketingové nároky („větší je lepší“).

A jak jsme si poznamenali výše, VPN.AC podporuje protokol Wireguard, ale do jejich aplikací není integrován. Jakmile k tomu dojde, tato služba VPN se stane ještě zajímavější pro ty z vás, kteří chtějí podrobnou kontrolu nad tím, jak vaše VPN funguje.

Rychlé, vyhrazené servery se soukromými DNS

Místo toho, aby soutěžila o velikost jejich sítě, VPN.AC zdůrazňuje kvalita hardwaru serveru. Jak to říká,

Na našich VPN uzlech používáme vyhrazené servery, většinou sestávající z výkonných e3 a e5 xeonů s hardwarovou Aes Crypto Acceleration. Spuštění brány VPN na instancích VPS/Cloud je bezpečnostní riziko. Kromě toho může být spuštění uzlů VPN na vyhrazeném hardwaru stejně 10x nebo dokonce 20xkrát dražší než běh na virtuálních serverech, a proto důvod, proč neinzerujeme „stovky“ míst, ale zaměřujeme se na méně, kde se zabezpečení správně provádí a Kapacita šířky pásma stačí k zajištění rychlé a spolehlivé služby.

Zatímco rychlost serverů a síťových připojení VPN má velký vliv na rychlost VPN, ještě větší obavy je načítání serveru. To znamená, kolik lidí používá daný server a kolik šířky pásma konzumují.

Když je zátěž na serveru příliš vysoká, jeho výkon se zhoršuje, což má za následek pomalejší propustnost VPN, dokonce vypustila připojení. VPN.AC se vyhýbá tomuto druhu problému a můžete to potvrdit sami. Udeř Stav VPN uzlů Odkaz v horní části jejich webových stránek a zobrazení statistik v reálném čase pro každý server VPN v síti. Když jsem zkontroloval tuto stránku, nikdy jsem neviděl žádné přetížené servery.

Provozováním vlastních vyhrazených (holých kovových) serverů, VPN.AC také eliminuje další překážku potenciální rychlosti. I když je mnohem levnější provozovat servery VPN jako virtuální stroje (VM), může to být bezpečnostní riziko. Spuštění serverů na virtuálních strojích může vést k pomalejšímu výkonu, pokud je fyzický server hosting VM přetížen, bez ohledu na stav virtuálního serveru.

Pokud chcete VPN s obrovskou sítí, můžete zvážit SurfShark nebo Expressvpn nebo dokonce na TordVPN.

VPN.AC a DNS

Normálně bude váš počítač nakonfigurován na preferovaný server DNS poskytovatele internetových služeb. Kdykoli do webového prohlížeče zadáte adresu, musí provést dotaz DNS, aby se převedla lidská adresa, kterou jste zadali do počítačově čitelné adresy. Problém je v tom, že váš ISP (a možná i další busybodies) může vidět vaše dotazy DNS, pokud půjdou na výchozí DNS ISP. Z toho mohou zjistit, které webové stránky navštěvujete.

VPN.AC má Šifrované servery DNS s vlastním hostitelem. Pokud necháte VPN připojit se k těmto serverům, nikdo, ani váš ISP nebude moci vidět, které stránky navštívíte. Jedná se o určitý bonus za soukromí, který je obvykle vidět v nejlepších VPN.

VPN.AC zná jeden další opravdu dobrý trik DNS. Je to jeden z mála VPN, který využívá filtrování DNS. Tato funkce nazvaná Securedns, bude odfiltrovat spoustu špatných věcí, které by jinak mohly způsobit zmatek na vašich zařízeních. Konkrétně se SecuredNS odfiltrují následující typy problémů:

  • Reklamy
  • Sledovače
  • Malware a phishingové domény

Toto je v podstatě funkce blokování reklamy VPN a je chytré používat. Právě teď je k dispozici SecuredNS s aplikacemi Windows, Mac, Linux, Android a iOS.

Multi-Hop (dvojité VPN) a zaobsnulé servery

Přemýšlel, jaké jsou servery a zablácené servery multi-hopové (dvojité VPN)? Bez obav. Multi-hopové servery vám poskytují větší zabezpečení a anonymitu než normální připojení VPN. Jak? Odesláním vašich dat prostřednictvím Dva šifrované servery VPN místo jednoho. VPN.AC volá jejich dvojité konfiguraci VPN Double-Hop.

VPN.AC v současné době nabízí asi 22 Double-Hop VPN Konfigurace serveru. Většina VPN vůbec nenabízí konfigurace dvojitého hopu. Dokonce i ti, kteří obecně nabízejí hrst konfigurací. Ještě jednou, VPN.AC odvedl skvělou práci, aby svým uživatelům poskytl více možností než konkurence. Zde jsou některé z dvojitých serverů, z nichž si můžete vybrat:

VPN.AC Možnosti Double-Vpn

Konfigurace VPN s více hop jsou obvykle pomalejší než standardní připojení VPN. Nejenže musí vaše data cestovat dále než v konfiguraci jednoho hopu, ale šifrování a dešifrování vašich dat dvakrát přidává zpoždění.

Například, když jsem testoval a Konfigurace dvojitého hopu z Německa do Kanady. To se hodilo téměř 82 Mbps, což bych považoval za přiměřeně dobré pro dvojité konfiguraci VPN.

VPNAC Review Double VPN

VPN.AC také nabízí a Samokonfigurovatelný multi-hop. Můžete to nakonfigurovat sami tak, aby poskytl přenos zpráv jedinečnou cestu přes internet pro ještě větší anonymitu a zabezpečení.

Zobrazované servery VPN

Zbalené servery mohou způsobit, že váš internetový provoz bude vypadat jako standardní šifrovaný provoz HTTPS. Díky tomu je pro internetové cenzory obtížné nebo nemožné blokovat váš provoz bez blokování Všechno internetový provoz. Zbavení je nezbytné v země že cenzuru a kontrolu internetového provozu v rámci jejich hranic. Čína a Saúdská Arábie jsou dvě takové země, ale existuje několik dalších, například Rusko a různé arabské národy.

Bohužel, mnoho práce nebo Školní sítě Zkuste to také Blokujte VPNS A ovládejte přístup k internetu. Slyšeli jsme dokonce zvěsti o Poskytovatelé internetových služeb zasahující do provozu VPN. V každé z těchto situací může být používání zabrušeného serveru jediným způsobem, jak prorazit rušení.

VPN.AC vám nabízí možnosti, pokud jde o protokoly a porty VPN, které bude používat, pokud jde o zablokování. Jak vysvětlují na svém webu, například:

OpenVPN XOR je podobný OpenVPN 256-bit z hlediska klíčové síly a HMAC jako totéž se používá, je to jen symetrická šifra, která je jiná, AES 128-bit je rychlejší a méně intenzivní CPU než AES 256-bit. Doporučujeme jej používat pouze tehdy, když jiné typy OpenVPN nefungují, například v sítích, které blokují jiná připojení než odchozí porty 80 a 443. Běh OpenVPN XOR Over Port TCP-443 by měl obracet většinu motorů firewall/web-filtrování.

VPN.Aplikace AC usnadňují výběr nastavení serveru, která chcete, je velmi snadné: Stačí vybrat protokol, který chcete (OpenVPN XOR, například), poté vyberte port (TCP-443, možná) a pak se můžete připojit k jakémukoli serveru, který chcete:

vpn.ac Stealth VPN China

Aby se věci ještě zjednodušily, když potřebujete zmatek pro země, jako je Čína, VPN.AC vám poskytuje přístup k sadě serverů předkonfigurovaných pro Čínu a podobné represivní země. Aktivujte tuto možnost a uvidíte alternativní seznam serverů označených předponou, „Uživatelé Číny“.

Poznámka: Použití zabrušených serverů pravděpodobně sníží výkon sítě. A je k dispozici pouze omezený počet zapálených serverů. Tuto funkci tedy použijte pouze tehdy, když ji opravdu potřebujete.

Zabezpečená prodloužení prohlížeče proxy

V době tohoto přezkumu, VPN.AC poskytovala zabezpečená proxy prohlížeče do tří prohlížečů: Firefox, Chrome a Opera. Prodloužení prohlížeče, jako je tento, chrání pouze provoz, který protéká prohlížeči. Zde jsou některé z výhod, jak je uvedeno na VPN.Webové stránky AC:

  • Silné šifrování pro veškerou aktivitu procházení pomocí TLS (čistý provoz HTTPS)
  • Stealth proti bráně firewall/DPI (hluboká inspekce paketů): Při kontrole pomocí technologií DPI se připojení používající SecureProxy nespustí upozornění jako klasická VPN by obvykle dělala
  • Není třeba tunel veškerý váš PC provoz prostřednictvím VPN: můžete nechat prohlížeč tunelovat provoz přes naše servery a veškerý další provoz odeslaný prostřednictvím vašeho běžného připojení ISP. Můžete tomu říkat „VPN uvnitř prohlížeče“

VPNAC Secure Proxy Extension Prohlížeče

Toto je skvělé hybridní řešení problému soukromí na internetu. S tím můžete chránit položky, které chcete, pomocí proxy a přístupu k internetu prostřednictvím prohlížeče, přičemž směrujete jiný provoz mimo VPN pro maximální rychlost a pohodlí.

VPN.AC Corporate pozadí a jurisdikce

VPN.AC je jedním ze starých chlapů z podnikání VPN. Společnost byla postavena týmem Profesionálové zabezpečení sítě a spuštěno 2012. Zaměstnanci VPN.AC má velmi silné technické údaje, pověření, které jsou přímo relevantní pro budování silné předplatného služby VPN. Takto popisují své zkušenosti a kvalifikace:

Každý jednotlivý člen našeho týmu má více než 14 let zkušeností v oblasti zabezpečení IT, poskytuje služby bezpečnostního auditu a testování penetrace pro veřejné i soukromé zákazníky, banky a vojenské instituce.

Naše zkušenosti s službami na zasažení a bezpečnostním auditu jsou hlavně to, co nám dává výhodu v bezpečí naší infrastruktury, protože je to často implementace infrastruktury, která je nejslabším spojením služby VPN.

Mateřská společnost VPN.AC je Interaktivní řešení NetSec, který sídlí v Rumunsku SIBIU. Naštěstí je Rumunsko solidní, procesovací jurisdikcí. Země nemá žádné vazby na 5 očí aliance dozoru ani na jiné velké aliance dozoru.

Dalším bonusem je, že Rumunsko chrání soukromí dat a VPN.AC se nepovažuje za náročné zákony DMCA v USA a není povinno poznamenat mezinárodní problémy s autorskými právy. Rumunský ústavní soud v roce 2014 prohlásil povinné uchovávání údajů v ústavním soudu v Rumunsku. Ať už podporujete zákon o DMCA a autorských právech nebo ne, skutečnost, že VPN.AC není vázán nimi, je to dobrá volba, pokud chcete udělat hodně torrentingu.

Poznámka: Pokud jste velcí v torrentu, budete se chtít podívat na náš průvodce nejlepšími VPN pro torrenting.

VPN.AC aplikace a podporované platformy

VPN.AC poskytuje aplikace VPN pro většinu hlavních operačních systémů a zařízení. Patří sem Windows, Mac OS, iOS a Android. Měli beta aplikaci pro distribuce Linux se sídlem v Ubuntu. Ale to není nyní přístupné a nejsem si jistý, jaký je jeho status.

Stáhněte si nejnovější verze aplikací přímo z webu. Můžete si také prohlédnout instalační průvodce, jak můžete vidět níže:

Aplikace vpn.ac

V následujících částech jdeme přes aplikace Windows, Mac OS, iOS a Android.

VPN.Ap Ap Mac OS App

VPN.AC odvedl dobrou práci se svými aplikacemi. Zde je aplikace Mac OS. Rozhraní ve všech jejich aplikacích jsou nyní téměř identická, což je velmi výhodné pro ty z nás, kteří se spoléhají na různé různé zařízení připojené k internetu.

vpn.ac mac

Dal bych VPN.AC na mém krátkém seznamu Mac OS VPNS, který je třeba zvážit. Nabízí všechny klíčové funkce, které chcete ve VPN, včetně:

  • Zbalené servery
  • Více konfigurací serveru s dvojitým hopem
  • Přepínač zabití
  • Konfigurace ochrany proti úniku a firewall

Testovali jsme aplikaci Mac OS na MacBook Air a fungovalo to perfektně. Během testovacího období jsme si všimli nulových problémů.

VPN.AP AC AC Windows

Testovali jsme VPN.Aplikace AC Windows na počítači Windows 10. Stejně jako v aplikaci Mac OS jsme během testování vůbec nevychovávali žádné problémy.

Výběr pokročilé části aplikace Windows vám poskytuje přístup k dobré sadě užitečných možností, včetně Protokol VPN, Přístav, Uživatelé Číny, a mnoho dalších.

vpn.ac pro Windows

Najdu VPN.AC APPS, aby vypadaly dobře a také funkční a spolehlivé. Schopnost přepínat mezi režimem světla a tmavým režimem je také pěkný dotek. Pokud jde o aplikace pro stolní počítače, VPN.AC je srovnatelný s jinými předními VPN.

VPN.Aps Android App

Dali jsme VPN.AC mobilní aplikace také dobré cvičení. Aplikace pro Android fungovala bezchybně, bez havárií, úniků nebo jiných problémů. Funguje nejen jako desktopové aplikace, ale také to vypadá:

vpn.ac pro Android

Něco se mi na aplikaci Android obzvláště líbí, že má více funkcí než většina aplikací Android VPN. Získáte všechny stejné funkce jako nabízející aplikace pro stolní počítače. To znamená, že šifrovací možnosti, zablácené a dvojité hopové servery a další pokročilé funkce. Očekávám VPN.AC se dostane do našeho průvodce nejlepším VPN pro Android, jakmile se dostaneme k vytvoření jednoho.

VPN.Aplikace AC iOS (iPhone a iPad)

VPN.Aplikace AC IOS je také kvalitním produktem, i když se poněkud liší od aplikace Android. Konkrétně aplikace iOS používá Ikev2 šifra zabudovaná do zařízení iOS pro šifrování. Jak byste očekávali u produktu iOS, výsledkem je stabilní aplikace s dobrým zabezpečením a bez úniků.

I když navrhuji, abyste šli s VPN.Aplikace AC iOS, máte možnost Nakonfigurujte své zařízení iOS ručně. VPN.AC poskytuje konfigurační soubory IKEV2 pro několik svých serverů, což znamená, že můžete použít tuto VPN bez instalace oficiální aplikace na zařízení iOS.

Poznámka: Stále budete muset mít aktivní VPN.AC předplatné používat službu, ať už nainstalujete aplikaci iOS.

Jak VPN.AC zpracovává protokoly využití a protokoly připojení

VPN.Ac neuchovává žádné protokoly využití, doba. Až do loňského roku (2021) VPN.AC udržované protokoly připojení po dobu 24 hodin. Ale nyní je jejich politikou udržovat základní protokoly připojení pouze tak dlouho, dokud je aktuální relace VPN aktivní. Jakmile vaše relace skončí, tyto základní protokoly připojení se automaticky odstraní ze systému.

Jinými slovy, VPN.AC nenechává žádné protokoly svých uživatelů, S každou relací VPN se však generují základní protokoly připojení (a automaticky vymazány). Ale proč si za to vzít slovo? Zde je to, co samotná společnost říká.

O zásadách bez logů si můžete přečíst na VPN.Webové stránky AC zde.

VPN.AC Server Network

VPN.Síť AC Server je další plus. Síť je rychlá a bezpečná, postavena na vyhrazených holých kovových serverech. Na základě jejich hardwaru, VPN.Lze očekávat, že AC poskytne vynikající výkon.

Existuje však další faktor, který ovlivňuje výkon VPN, který lidé často nezohledňují. To je zatížení na servery. Vzhledem k tomu, že počet lidí, kteří používají server VPN v daném okamžiku.

VPN.AC poskytuje dostatek serverů, aby zabránilo stresu sítě jejich serveru. Statistiky můžete vidět v reálném čase kliknutím na Stav uzlů Odkaz v horní části VPN.AC webové stránky. Vždy jsem zjistil, že servery mají dostatečnou dostupnou šířku pásma a jejich výkon je velmi dobrý.

Jak jsem poznamenal dříve, VPN.AC používá dedikované (holé kovové) servery v síti VPN, spíše než virtuální soukromé servery (VPS). Jejich důvody k tomu je dobré:

Na našich VPN uzlech používáme vyhrazené servery, většinou sestávající z výkonných e3 a e5 xeonů s hardwarovou Aes Crypto Acceleration. Spuštění brány VPN na instancích VPS/Cloud je bezpečnostní riziko. Kromě toho může být spuštění uzlů VPN na vyhrazeném hardwaru stejně 10x nebo dokonce 20xkrát dražší než běh na virtuálních serverech, a proto důvod, proč neinzerujeme „stovky“ míst, ale zaměřujeme se na méně, kde se zabezpečení správně provádí a Kapacita šířky pásma stačí k zajištění rychlé a spolehlivé služby.

VPN.AC, Netflix a streamování

Primární zaměření VPN.AC poskytuje bezpečná soukromá připojení VPN. Práce s Netflixem a dalšími streamovacími mediálními službami je nižší priorita.

To znamená, VPN.AC ano Práce s American Netflix Na některých serverech. Které servery? Dobrá otázka. Pokud se nemůžete přihlásit na místní server Netflix se zařízením, budete chtít kontaktovat podporu a zjistit, které servery pro nás v současné době doporučují Netflix.

I když se pravděpodobně budete moci připojit k nám Netflix s VPN.AC Budete mít menší štěstí, pokud se chcete připojit k jiným streamovacím službám nebo k netflixovým proudům Netflix. Nemohu doporučit VPN.AC pro streamování BBC iPlayer, Disney Plus, Hulu nebo podobné služby od VPN.Zdá se, že AC je těmito webovými stránkami často blokován.

A pokud chcete jednoduchou VPN pro Firestick s vyhrazenou aplikací v obchodě Amazon, budete se muset podívat jinde. Vždy byste však mohli načíst VPN.AC na Firestick pomocí aplikace Android APK.

I když můžete získat přístup k obsahu streamování, který chcete, s VPN.AC Jste omezeni v typech zařízení, na kterých můžete zobrazit streamování. Konkurenti jako NordVPN a ExpressVPN podporují řadu herních konzolí, chytrých televizorů, Firestick a dalších zařízení. VPN.AC nepodporuje žádné takové systémy.

VPN.Výsledky testu rychlosti AC

Naše evropská laboratoř provozovala celou sadu VPN.Testy rychlosti AC na připojení Ethernetu 160 Mbps. Testovací aplikací byla VPN.Aplikace AC MAC OS Spuštění protokolu OpenVPN. Výsledky testů byly dobré, ale nebyly výjimečné. Zde je několik reprezentativních výsledků:

Německo

VPN.AC Server ve Frankfurtu, Německo 131 Mbps:

Finsko

VPN.AC Server v Helsinkách ve Finsku, na 122 Mbps:

Oba tyto servery jsou relativně blízko naší laboratoře. Všechny naše testy umístění evropského serveru podobně se obrátily v podobných výsledcích testu rychlosti. Nyní se podívejme na to, jak VPN.AC se dařilo na některých transatlantických spojeních.

New York, USA

VPN.AC Server v New Yorku na 107 Mbps:

testy rychlosti VPN.AC NY

Chicago, USA

VPN.AC Server v Chicagu, na 54 Mbps:

Tyto výsledky nejsou nijak zvlášť působivé. Bohužel jsou reprezentativními výsledky, které jsme dostali pro jiné transatlantické spojení. Pokud je pro vás prioritou maximální rychlost připojení, možná budete chtít zkontrolovat naši recenzi NordVPN. Tam uvidíte několik opravdu působivých testů rychlosti.

VPN.AC soukromí a zabezpečení

Zatímco VPN.AC není tak rychlý, jak byste chtěli, jedná se o extrémně bezpečný VPN. Provedli jsme testy úniku pomocí aplikací Windows, Mac OS a Android. Všechny aplikace prošly tyto testy s létajícími barvami. Na jejich partii nebyl zjištěn únik ani jiný problém. Zde je příklad výsledků testu, které jsme dostali:

vpn.ac preivacy a zabezpečení

Můžete si být jisti, že vysoce kvalitní VPN.AC Aplikace jsou bezpečné a chrání vaše soukromí.

Oblast, kde některé služby VPN padají, je ochrana vašich dotazů DNS. Používají výchozí připojení DNS nakonfigurované na vašem zařízení. Problém je v tom, že tato připojení DNS nejsou šifrována a poskytovatelé internetových služeb jsou často sledováni k sledování webových stránek, které navštívíte.

VPN.AC vás chrání pomocí vlastních zabezpečených rezolverů DNS. Mají velmi zajímavý přístup, jak popisují níže.

Chráníme dotazy DNS před únosem MITM a snoopingu, odposlechu. Máme své vlastní, soukromé rezolvery DNS mimo USA a Velkou Británii. Všechny dotazy DNS zaslané uživateli VPN jsou předány našimi servery VPN soukromým resolverům prostřednictvím šifrovaných tunelů.

Používáme jedinečný a chytrý způsob, jak překonat toto riziko [monitorování resolveru DNS třetích stran], spuštěním služby generátoru dotazů na každém resolveru DNS. Konkrétně každý den generujeme více než 10 milionů dotazů DNS do stávajících domén. Tyto dotazy jsou generovány náhodně, vysokou rychlostí a jsou smíchány s dotazy našich zákazníků DNS. V zásadě vytváříme „šum“ a je prakticky nemožné odpovídat dotazům na DNS uživatele v rámci „povodeje“ dotazů, které nám odeslali přímo na kořenové servery DNS. Pokud tedy třetí strana bude někdy odposlouchávat naše rezolvery DNS, bude to naprosto neúčinné.

Vaše dotazy DNS budou bezpečné s VPN.Ac.

VPN.AC webové stránky a podpora

VPN.AC web poskytuje zdroje, které vám mohou umožnit vyřešit problémy bez interakce s týmem podpory. To zahrnuje:

  • Pokyny pro nastavení VPN.AC na podporovaných zařízeních
  • Obecné tipy pro ochranu osobních údajů a zabezpečení VPN
  • Stránka stavu serveru

Pokud máte problém, budete chtít tyto informace nejprve konzultovat. Je to proto, že společnost neposkytuje podporu živého chatu. Všechny interakce podpůrné jsou prostřednictvím vstupenek na e -mailovou podporu. Tým podpory ve VPN.AC je profesionální a dobře informovaný. Rychle také reagují (obvykle do 24 hodin).

Přesto všichni nejvyšší konkurenti nabízejí 24/7 živý chat podporu, díky čemuž je tato jedna oblast, kde VPN.AC špatně zaostává vůdce.

VPN.AC cena a náhrady

Pokud jde o ceny, VPN.AC je uprostřed balení. Jejich dvouletý plán je nejlepší dohoda, v současné době běží 90 $, což vychází z 3 $.75 za měsíc. Zde jsou aktuální zveřejněné ceny:

ceny VPN.AC

Současná spojení

Překvapivě počet současných připojení zařízení VPN.Podpory AC závisí na protokolech VPN, které si vyberete. Pokud používáte OpenVPN, Stejně jako v této recenzi, máte povoleno šest současných spojení. Pokud však používáte Wireguard Protokol VPN, můžete mít pouze Tři simultánní spojení.

Diskontované týdenní zkušební verzi

VPN.AC nyní nabízí a diskontované předplatné týdenního zkušebního studia. I když se nejedná o úplný „bezplatný zkušební VPN“ (jak jsme viděli v naší důvěře.Recenze zóny), je to levný způsob, jak vyzkoušet VPN na krátkou dobu.

Tato zkouška je plně funkční, se všemi zahrnutými funkcemi. Chcete -li to najít, klikněte na FAQ Karta na webu. V horní části stránky najdete odkaz na plán pokusů.

Možnosti platby

VPN.AC podporuje poměrně málo možností plateb, včetně „Anonymní“ platební metody, jako jsou bitcoiny a dárkové karty:

  • PayPal
  • Bitcoiny a různé altcoiny
  • Kreditní karty
  • Alipay
  • 100+ amerických dárkových karet
  • Mobilní/SMS možnosti

Zásady vrácení peněz

VPN.AC poskytuje a 7denní záruka zpětného peněz. Samotná záruka je osvěžující:

7 dní záruka peněz: Vrátíme vaši objednávku, pokud nemůžete použít naši službu nebo pokud s ní nejste spokojeni.

To je vše v pořádku a dobré, ale s jejich hlavními konkurenty nabízejí 30denní záruky vrácení peněz, je to další oblast, kde VPN.AC padá za vůdce.

VPN.AC FAQ

Zde je několik běžných otázek, s nimiž se setkáváme při rozhovoru nebo psaní o VPN.Ac.

Dělá VPN.AC Support Wireguard?

VPN.AC podporuje protokol Wireguard VPN. A jako v případě jiných VPN schopných vodičů od NordVPN po Vyprvpn vede k působivému zvýšení rychlosti. Právě teď však musíte ručně nakonfigurovat vše pro použití Wireguard.

Dělá VPN.AC práce v Číně?

I když jsme to nemohli vyzkoušet sami, zprávy jsou, že VPN.AC funguje v Číně. Ve skutečnosti mají sadu zaoblených serverů VPN, které jsou navrženy tak, aby tam dobře fungovaly. V klientovi VPN hledejte Čína optimalizovaná Servery pro nejlepší zabezpečení, pokud zjistíte, že potřebujete VPN v Číně.

Může VPN.AC Unblock Netflix?

Zatímco to společnost nezdůrazňuje, VPN.AC má některé servery, které Spolupracujte s námi Netflix. Možná však budete muset požádat o podporu, abyste zjistili, které servery v současné době pracují s americkou knihovnou Netflix.

Pokud je pro vás důležité streamování Netflix, doporučujeme se podívat na náš průvodce nejlepšími VPN pro Netflix. Kromě vynikající rychlosti a kvality streamování s námi Netflix vám mohou vítězové v této příručce poskytnout přístup k knihovnám Netflixu po celé planetě.

Je VPN.ac a dobrý streamování VPN?

VPN.AC má omezenou schopnost streamovat americký obsah Netflix. Kromě toho nebudete mít hodně štěstí. Zaměření s VPN.AC je na poskytování rychlého, bezpečného a soukromého zážitku z VPN, ne streamování videa. Pokud se podíváte na náš průvodce nejlepšími VPN pro streamování.

Má VPN.AC byl auditován?

VPN.AC neměl žádné audity třetích stran, které můžeme najít. Společnost je však zaměstnána odborníky na zabezpečení IT. Mají obrovské množství zkušeností s prováděním bezpečnostních auditů a testování penetrace v domě. I když bychom je stále chtěli vidět, jak je proveden audit vnější služby, skutečnost, že jejich zaměstnanci jsou odborníci na bezpečnost, nás cítí trochu lépe v současné situaci.

VPN.Závěr AC Review

V závislosti na vašich konkrétních potřebách, VPN.AC může být přesně službou VPN, kterou potřebujete. Cena je rozumná a jejich aplikace, bezpečnost a soukromí jsou vynikající.

Na druhou stranu není služba výjimečně rychlá a její podpora pro Netflix a další streamovací služby je omezená.

Budete chtít pečlivě zvážit, jak dobře VPN.AC odpovídá vašim konkrétním potřebám před investováním do předplatného.

Alternativy k VPN.Ac

VPN.AC není pro každého. Naštěstí jsou mezi mnoha poskytovateli VPN pouze jedním poskytovatelem VPN. Zde je několik, které jsme nedávno zkontrolovali:

  • Recenze Atlas VPN
  • Expressvpn Review
  • Ipvanish Review
  • Nordvpn Review
  • Recenze OVPN
  • Recenze SurfShark VPN
  • Torguard VPN Review
  • Důvěra.Recenze zóny
  • Recenze Vyprvpn

Pokud máte větší zájem najít top VPN rychle než při hodně čtení, možná budete chtít přeskočit přímo na náš průvodce nejlepšími VPN Službami 2023.

Tento VPN.Recenze AC byla naposledy aktualizována 15. února 2023.

O Tomovi Arnesonovi

Tom začal SecurityTech.org na pomoc pravidelným lidem na jejich cestě, aby zůstali v bezpečí a bezpečí online. Tom bloguje od prvních dnů WordPress (více než 20 let!) a počítá se jako odborník na oblasti digitálního soukromí a webového designu. Když netestuje software a nepije hodně kávy, Tom pravděpodobně pohrává se starou lodí.

VPN.AC Review

Obrázek záhlaví aplikace VPN.AC Desktop

Callum Tennent dohlíží na to, jak testujeme a kontrolujeme služby VPN. Je členem IAPP a jeho rada VPN se objevila ve Forbes a Internet Society.

Zkontroloval fakt Simon Migliano další testování Alyx Morley

Náš verdikt

Celkové hodnocení:
7.73 7.7/10
Jak se to vypočítá? Zavřít

Vypočítáme celkové hodnocení služby VPN kombinováním hodnocení několika testovacích kategorií. Každá kategorie je vážena takto:

  • Zásady ochrany osobních údajů a protokolování: 20%
  • Rychlost: 20%
  • Zabezpečení a technické funkce: 15%
  • Streamování: 15%
  • Snadné použití: 10%
  • Torrenting: 5%
  • Umístění serveru: 5%
  • Okopnutí webové cenzury: 5%
  • Zákaznická podpora: 5%

VPN.AC je rychlý, soukromý a dokonce funguje v Číně. Má dobré zásady ochrany osobních údajů a zabezpečenou síť serveru, která dobře funguje pro torrenting a odblokování mezinárodních streamovacích služeb. VPN.AC není dokonalý, ale je to bezpečná a cenově dostupná VPN s některými užitečnými pokročilými funkcemi.

Seřazeno na 17 let z 55 VPNS

VPN.Hodnocení kategorií AC

  • Streamování

VPN.AC výhody a nevýhody

Klady

  • Vynikající funkce ochrany osobních údajů a zabezpečení
  • Odblokování Číny s zmatenými nástroji
  • Kvalitní a zabezpečené servery
  • Rozumné zásady ochrany osobních údajů
  • Rychlé rychlosti
  • Dobré pro streamování a torrenting

Nevýhody

  • Pouze 26 zemí na seznamu serverů
  • Podpora vyžaduje zlepšení
  • Torrenting na neoptimalizovaných serverech je pomalý

Proč důvěřovat naší recenzi?

Strávili jsme tisíce hodin testováním a revizí 55 služeb VPN pomocí našeho nestranného procesu kontroly, abychom vám doporučili nejlepší software VPN.

Zde jsou některé z našich klíčových statistik testování VPN:

Celkové hodiny testování 30 000+
Týdenní testy rychlosti 3 000+
Zkontrolované služby VPN 55
Streamovací platformy testované denně 12
Provedeny testy úniku IP a dns 9 500+
Kolik jsme utratili za testování 25 000 $+

VPN.AC je velmi konkurenční VPN téměř ve všech ohledech a zaslouží si vaši úvahu, i když se proti některým z největších jmen v oboru.

Své levnější než dobrý počet VPN, které hodnotíme vyšší než to, a je to rychlejší než mnoho z nich – jeho Rychlosti stahování 94 Mbps Na místních spojeních jsou nesmírně působivé.

Věříme jeho politice protokolování, taky byste se měli cítit bezpečně a nechat VPN.AC zpracovejte svá citlivá data. I když to může zpočátku přihlásit více dat, než jsme kdy doporučili, odstraní je okamžitě po skončení relace. Jeho rumunská jurisdikce je také velmi zdravá.

Vynikající volba pro streamování i torrent a schopnost porazit cenzuru v zemích, jako je Čína, znamená, že VPN.AC pravděpodobně splní vaše potřeby bez ohledu na to, pro co chcete VPN.

Naše jediná skutečná kritika je vyhrazena pro svou politiku vrácení peněz a zákaznickou podporu. Zásady vrácení peněz potřebují objasnění svých specifik a my opravdu chceme vidět VPN.AC Implementace Live Chat.

K tomu všemu jdeme mnohem podrobněji v recenzi níže – Přečtěte si nejprve vidět nejdůležitější data, která jsme zaznamenali při testování VPN.Ac.

VPN.AC klíčová data

Přidat ke srovnání

Čepice dat Neomezený
Rychlost stahování 94Mbps
Zásady protokolování Některé protokoly uživatele
Úniky dat Ne
Jurisdikce Rumunsko
Servery 117
IP adresy 117+
Země se servery 26
US Netflix Ano
Torrenting Neomezený
Současná spojení 12
Pracuje v Číně Ano
Podpěra, podpora E -mailová podpora prostřednictvím online lístku
Nejlevnější cena $ 3.75 za 24 měsíců
Záruka vrácení peněz 7denní záruka zpětného peněz
Oficiální webové stránky VPN.Ac

Zásady ochrany osobních údajů a protokolování

Dočasně zaznamenává identifikovatelná data

Hodnocení zásad ochrany osobních údajů a protokolování
Jak se to vypočítá? Zavřít

Analyzujeme a rozebíráme zásady protokolování a ochrany osobních údajů VPN. VPN by se nikdy neměla přihlásit a ukládat:

  • Vaše skutečná IP adresa
  • Časová razítka připojení
  • Žádosti DNS

Výhodnější je také ústředí mimo 14 očí nebo jurisdikce EU.

VPN.AC zaznamenává vaši původní veřejnou IP adresu, časová razítka relace a převedená celková šířka pásma. Důležité je, že tato informace je uložena pouze po dobu trvání vaší relace. Díky tomu je politika protokolování o něco přijatelnější, ale stále není nejlepší. Chceme vidět VPN.AC Commission Adidit třetích stran pro prokázání svých mazacích dat po každé relaci. Jeho rumunská jurisdikce je také bezpečná.

Seřazeno #24 z 55 VPN pro zásady ochrany osobních údajů a protokolování

Datový typ Přihlášeno VPN.Ac
Procházení aktivity Ne
Informace o zařízení Ne
DNS dotazy Ne
Individuální využití šířky pásma Ano
Individuální časová razítka připojení Ano
ISP Ne
Počet současných připojení Ne
Původní IP adresa Ano
Informace o účtu Ne
VPN Server IP Ne
Umístění serveru VPN Ne
Datum posledního připojení Ne

Můžete číst VPN.Úplné zásady ochrany osobních údajů AC na jeho webových stránkách.

VPN.AC je začleněna do Rumunska, která je vlastněna společností s názvem NetSec Interactive Solutions. Na své webové stránce a profil profilu LinkedIn dokonce uvádí svou úplnou adresu: 76 Calea Dumbravii Street, 550399, Sibiu, Rumunsko.

Rumunsko je solidní volbou základny pro VPN. Zatímco se nachází v EU, Rumunské soudy jsou považovány za nelegální.

Když rumunská vláda představila směrnici EU z roku 2006 zadržovat údaje, v roce 2009 Ústavní soud Rumunska (CCR) uvedl, že tyto zákony byly protiústavním porušením práv rumunských občanů na soukromí soukromí.

Výsledkem je, že Rumunsko je jedinou zemí EU, která úspěšně vyhodila zákony EU pro uchovávání dat.

Zásady protokolování

Tady je všechno, co VPN.AC protokoly jeho uživatelů:

  • Původní IP adresa
  • Spuštění a koncového času připojení VPN
  • Množství přenesených dat

nicméně, Tyto protokoly jsou odstraněny “Jakmile je relace ukončena.“To je to, co transformuje VPN.”.Zásady ochrany osobních údajů AC od hrozného do toho, který je slušný.

Aby se některá z těchto dat získala hackery, musely by být fyzicky stát ve stejné místnosti nebo připojeny ke stejné síti jako server, ke kterému jste připojili, při používání služby. Tohle je nesmírně nepravděpodobné kdy se to stalo.

Stále doporučujeme uživatelům s vědomím ochrany osobních údajů, aby hledali další možnosti, protože jsou k dispozici mnohem bezpečnější možnosti, jako je PIA a PrivateVPN. Tyto alternativy jsou ve skutečnosti prokázány vpns no-log.

Rychlost

Pomalejší mezinárodní rychlosti

Hodnocení rychlosti
Jak se to vypočítá? Zavřít

Vypočítáme hodnocení rychlosti VPN pomocí rychlostí stahování, rychlosti nahrávání a měření ping (latence).

Pravidelně testujeme místní a mezinárodní rychlosti VPN pomocí vyhrazeného připojení k internetu 100 Mbps v New Yorku v USA.

Na základě našich rychlostních testů 2023, VPN.Mezinárodní výkon rychlosti AC se zlepšil, ale stále nekonkuruje top VPN, jako je Shield Hotspot nebo Ipvanish. Na mezinárodních spojeních jsme viděli zklamáním průměrné ztráty rychlosti 23%. Navzdory tomu, VPN.Rychlosti místního stahování AC jsou skvělé a dosahují až 94 Mb / s na našem 100Mbps připojení k internetu.

Zařazeno na 38 z 55 VPN pro rychlost

Zde jsou rychlosti, které jsme zaznamenali při používání VPN.AC na základní připojení 100Mbps: