8 най -добри VPN за стрийминг на филми (във всяка държава) през 2023 г

Contents

Имайки това предвид, Моят екип и аз тествахме 50+ vpns, за да намерим най -доброто за стрийминг на филми с добро качество. Дори открихме някои, които работят в страни, в които са блокирани популярни сайтове за стрийминг, като Китай и Русия.

Най -добрият VPN за предаване на филми и телевизионни предавания

Без значение къде се намирате, можете да използвате Proton VPN за достъп до любимите си филми и телевизионни предавания във всички най -популярни стрийминг услуги

Три стъпки към стрийминг с Proton VPN

Защо Proton VPN е най -добрият VPN за стрийминг

Proton VPN е разработен от същия екип от учени, които създадоха Proton Mail, най -голямата в света криптирана имейл услуга. Ние проектирахме Proton VPN, за да дадем възможност на хората навсякъде да имат достъп до любимото си съдържание, независимо от тяхното местоположение, включително телевизионни предавания, филми и спорт на живо.

Достъп отвсякъде

Ако пътувате, гледайте любимите си услуги за стрийминг, сякаш се връщате у дома с Proton VPN Plus. Stream Netflix, Amazon Prime Video, Disney+и други с нашата глобална мрежа от Plus сървъри. Свържете до 10 устройства наведнъж, за да могат всеки да гледа любимия си телевизор на собственото си устройство.

Високоскоростно стрийминг

Насладете се на гладко, бързо стрийминг, независимо къде отивате по света. Имаме високоскоростни (10 Gbps) плюс VPN сървъри в повече от 60 страни, а нашият уникален VPN ускорител може да увеличи скоростта с до 400% при определени условия.

Сигурен стрийминг

Стискайте безопасно на всяко устройство. Използваме само най -сигурните VPN протоколи, като OpenVPN, IKEV2 и Wireguard. Всички Proton VPN връзки са защитени с напреднало криптиране, като AES-256 или Chacha20.

Високоскоростен VPN, който предотвратява дросела

VPN ускорител

Най -голямата пречка за осигуряването на бързи VPN връзки е географското разстояние между вашето устройство, VPN сървъра и сървъра, хостващ на вашия уебсайт. Това може да доведе до дълги времена на буфериране, ако сте в чужбина, но се опитвате да гледате местно телевизионно шоу. VPN Accelerator решава този проблем, като увеличава скоростта на VPN връзка с до 400%, като ви позволява да предавате любимото си местно съдържание непрекъснато, дори ако сте от другата страна на земното кълбо.

Wireguard

Wireguard е усъвършенстван, лек VPN протокол, който използва най-съвременното криптиране на Chacha20 за доставяне на високоскоростни, стабилни връзки. Гледайте любимите си филми в 4K без забавяне или прекъсвания.

Без дроселиране

Без VPN, вашият интернет доставчик може да види вашето онлайн сърфиране и газ или умишлено да се забави, вашата интернет връзка, докато гледате филми. Те могат да направят това, за да ви насърчат да надстроите плана си или да ви обезкуражи да използвате услугата за стрийминг на конкурент.

Proton VPN криптира вашия интернет трафик и DNS заявки, като пречи на вашия интернет доставчик да шпионира вашата онлайн дейност или да забави връзката ви. С Proton VPN винаги ще получите възможно най -бързата връзка.

Стрийми филми с бърз VPN

 • Гледайте любимите си предавания навсякъде
 • Високоскоростни сървъри
 • VPN ускорител
 • Без дроселиране
 • Глобална VPN мрежа

често задавани въпроси

Използва VPN за стрийминг на закон?

Не е незаконно да използвате VPN за стрийминг, но трябва да сте сигурни, че спазвате условията и условията на услугата, която използвате. Например, Netflix Условията за ползване (нов прозорец) казват:

„Можете да получите достъп до съдържанието на Netflix предимно в страната, в която сте установили своя акаунт и само на географски места, където предлагаме нашата услуга и сте лицензирали такова съдържание“.

Така че използването на VPN за гледане на съдържание, което не е лицензирано за района, в който в момента е в противоречие с политиката на Netflix. Въпреки това, имате право да гледате съдържание, за което плащате, и обикновено можете да получите достъп, когато сте вкъщи.

Как VPN влияе на стрийминга?

Стриймингът може да поеме много честотна лента. Ето защо някои доставчици на интернет услуги (ISP) умишлено ще забавят или газта, вашата връзка, ако види, че сте стрийминг. Когато използвате Proton VPN, вашият интернет доставчик не вижда какво правите онлайн, така че няма да забави връзката ви.

VPN също ви позволява да разглеждате интернет, сякаш сте били на друго място. Свързвайки се с един от нашите Plus сървъри, разположен в повече от 60 страни, можете да получите достъп до телевизия, която е достъпна само в този регион.

Как да настроя VPN за стрийминг?

Вземете стрийминг на любимите си филми и телевизионни предавания с Proton VPN в три стъпки:

2. Свържете се със сървър плюс в предпочитаната от вас страна.

3. Изберете услуга за стрийминг, влезте в акаунта си (ако е необходимо) и започнете да гледате любимите си предавания.

 • Безплатен VPN
 • VPN сървъри
 • VPN за стрийминг
 • Netflix VPN
 • Сигурно ядро ​​VPN
 • Приготвяме се да започнем

8 най -добри VPN за стрийминг на филми (във всяка държава) през 2023 г

8 най -добри VPN за стрийминг на филми (във всяка държава) през 2023 г

VPN са най -удобните инструменти за достъп до световни филми, но намирането на надеждно не винаги е лесно. Платформите за стрийминг (като Netflix, HBO Max и Prime Video) използват високо напреднали блокове, които много VPN се борят за преодоляване. Дори някои, които заобикалят тези технологии за блокиране на VPN, могат да бъдат бавни, прекъсвайки филмовите ви вечери с буфериране и дълго време на зареждане.

Имайки това предвид, Моят екип и аз тествахме 50+ vpns, за да намерим най -доброто за стрийминг на филми с добро качество. Дори открихме някои, които работят в страни, в които са блокирани популярни сайтове за стрийминг, като Китай и Русия.

Нашето тестване показа, че водещият VPN за достъп и стрийминг на филми е ExpressVPN. Достъп до всяка платформа, която тествахме, а бързите му скорости бяха идеални за UHD филмови маратони. Можете дори да го опитате без риск с любимите си сайтове за филми, тъй. Ако не сте 100% щастливи, имате 30 дни да поискате възстановяване.

Кратко време? Ето най -добрите VPN за стрийминг на филми през 2023 г

 1. ExpressVPN – най -бързи скорости на стрийминг и лесен достъп до глобално съдържание. Опитайте го без риск за 30 дни.
 2. Cyberghost – Около 100 специализирани стрийминг сървъра и просто приложение за любимо място за спестяване на местоположение.
 3. Частен достъп до интернет-Smart DNS за стрийминг на VPN-несъвместими устройства, но приложението може да бъде сложно.
 4. NORDVPN – Nordlynx протоколът е бърз и защитен, но постоянно няма достъп до някои платформи.
 5. Surfshark – Неограничени връзки на устройството за гледане на филми, но някои сървъри са мудни.

Най -добрите VPN за стрийминг филми – Пълен анализ (актуализиран през 2023 г.)

1. ExpressVPN – Най -добре в деблокиране на глобални филмови платформи отвсякъде

Малък асортимент от технологични устройства, съвместими с ExpressVPN

Изборът на редактор на редактора Изборът на редактор Опитайте без риск за 30 дни
Тестван септември 2023 г
Може да има достъп:
Netflix Disney+ APV HBO Max
Hulu BBC iplayer Sky More
Опитайте expressVpn>
www.ExpressVpn.com

 • Изключителна способност за достъп до популярни и нишови филмови платформи по целия свят
 • Супер бързите скорости ви позволяват да се наслаждавате на филмови маратони без буфер
 • 8 Едновременни връзки на устройството
 • Работи с: Netflix, Disney+, HBO Max, Hulu, Prime Video, Peacock, Mubi и други
 • Съвместим с: Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Chrome, Fire Stick, Smart TV и други

ExpressVPN оферта септември 2023 г .: Само за ограничено време можете да получите абонамент ExpressVPN за до 49% отстъпка ! Не пропускайте!

ExpressVPN деблокира повече филмови платформи от всеки VPN, който съм тествал. С места в 94 страни имате 94 филмови пазара, от които да избирате, което е повече от всеки VPN в този списък. По време на моите тестове получих достъп до 20+ библиотеки на Netflix и редица популярни сайтове за стрийминг. Можете също така да го използвате с нишови канали като Hallmark, Starz и Freevee. Плюс това, всичките му сървъри предлагат динамично обобщение, което означава, че може лесно да преодолее VPN блокове. Това му позволява да работи в строго цензурирани страни като Китай.

Екранна снимка, показваща приложение ExpressVPN, свързано с Ню Йорк, над деблокирана американска Prime Video Page

Той преодолява някои от най -трудните геоблоки като тези на Hulu, HBO Max и Disney+

Неговите пламващи бързи скорости ви позволяват да гледате филми с страхотно качество. За Ultra HD (UHD) се нуждаете от поне 25 Mbps. Докато тествам, скоростите ми останаха над 40 Mbps (9 Mbps по-малко от основната ми скорост)-дори със сървъри на дълги разстояния. гледах Извличане в Netflix в UHD без буфериране. Това отчасти се свежда до Lightway, неговият супер бърз патентован протокол, който също използва по -малко батерия на вашите устройства.

Приложението е супер лесно за използване. За да промените местоположението, всичко, което трябва да направите, е да изберете държава и щракнете двукратно, за да се свържете. По този начин ExpressVPN автоматично избира най -бързия сървър за вас във вашето избрано местоположение. Освен това ви позволява да запазите преки пътища в любимите си филмови платформи в интерфейса на приложението. Това ви позволява да активирате VPN и да отворите приложението или сайта за стрийминг в рамките на секунди.

Плюс, Функцията му MediaStreamer ви позволява да гледате филми на устройства, които обикновено не поддържат VPN, като умни телевизори и конзоли за игри. Всичко, което трябва да направите, е да вмъкнете набор от числа (предоставени от ExpressVPN) в мрежовите настройки на вашето устройство. Тествах това с моя смарт телевизор и започнах да гледам Prime Video на големия екран за по -малко от 5 минути.

Отдолу, ExpressVPN не е най -евтиният VPN в моя списък. Дори на най -ниската си цена струва 6 долара.67/месец. За щастие, Обикновено предлага щедри купони и сделки; Когато получих неговия дългосрочен план, спестих 49% и получих 3 месеца безплатно. И в крайна сметка съм добре да плащам малко допълнително, тъй като това е най -надеждният филм VPN, който съм тествал.

Можете да опитате expressvpn без риск Тъй като предлага 30-дневна гаранция за връщане на пари. Ако не сте напълно щастливи, лесно е да поискате възстановяване – опитах го сам. Когато разговарях с поддръжката на клиенти чрез 24/7 чат на живо, получих незабавен отговор. Агентът не зададе никакви въпроси и се съгласи с възстановяването ми. Парите ми се върнаха в моята сметка в PayPal след 4 дни.

2. Cyberghost – Специалните сървъри ви позволяват да гледате филми без буфериране

Графика на потребителски интерфейс на Cyberghost 8 Apps на различни устройства като лаптопи, настолни компютри и смартфони

Може да има достъп:
Netflix Disney+ APV HBO Max
Hulu BBC iplayer Sky More
Опитайте Cyberghost VPN>
www.Cyberghostvpn.com

 • 9 300 сървъра в 93 държави с оптимизирани до надеждно деблокиращи сайтове за филми
 • Приложение, удобно за потребителя, което прави достъпа до стрийминг сайтове бързо и лесно
 • 7 Едновременни връзки на устройството
 • Работи с: Netflix, Disney+, HBO Max, Hulu, Prime Video, Peacock, Mubi и други
 • Съвместим с: Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Chrome, Fire Stick, Smart TV и други

Септември 2023 г. сделка: В момента Cyberghost предлага 83% отстъпка от най -популярния си план! Възползвайте се от тази оферта сега и спестете повече от вашия абонамент за Cyberghost.

Cyberghost има около 100 специализирани сървъра за лесен достъп до глобални платформи, Включително 6+ библиотеки на Netflix, BBC Iplayer, Prime Video, Dazn и други. Докато тествах, получих достъп до Hulu на моя iPad, Windows лаптоп и Mac. Първоначално нямах достъп до него по моя Android TV. Въпреки това, Hulu Android Server на Cyberghost обаче го деблокира незабавно. Използвайки го, гледах Паразит От комфорта на дивана ми.

Навигацията на приложението е просто. По време на тестовете си запазих любимите си сървъри за достъп до сайтове за филми в падащо меню за връзки с 1 щракване. Тъй като има специални сървъри за конкретни платформи, трябва да се свържете с този, който е оптимизиран за желания от вас сайт. Това го прави малко по -малко удобен от expressVPN по отношение на лекотата на използване, но Оптимизираните с стрийминг сървъри са добре организирани, така че можете бързо да ги намерите.

Те са в отделен раздел, обозначен като „за стрийминг“, който също разполага с лента за търсене. Просто въвеждате сайта, до който искате да получите достъп, като „HBO MAX“ и той представя списък с регионални сървъри, оптимизирани за платформата.

Екранна снимка на приложение Cyberghost в разширен изглед, запазване на любими сървъри за стрийминг за лесен достъп

Прякият интерфейс прави Cyberghost чудесен избор за новодошлите VPN

Скоростите са супер бързи, така че можете да предавате филми в Ultra HD. Никога не съм имал по -малко от 30 Mbps, когато се свързвам със сървъри в Италия, САЩ и дори далечни места като Япония. Редовните сървъри понякога са били по -бързи от неговите специални връзки. Въпреки че не можеха да отблокират много библиотеки, те бяха чудесни за гледане на филми в YouTube без прекъсвания.

Един недостатък е, че краткосрочният му план е по-ценен и има само 14-дневна гаранция за връщане на пари. въпреки това, можеш Вземете дългосрочен абонамент за Cyberghost само за $ 2.19/месец. Когато получих дългосрочния план, той беше 83% отстъпка и дойде и с 2 месеца безплатно.

По-дългите планове предлагат и по-щедра 45-дневна гаранция за връщане на пари. Поставих това на теста, като се свързах с неговата поддръжка 24/7. След като преминах през търсене с често задавани въпроси, можех да се свържа с агент на живо. Възстановяването ми беше предоставено след кратък чат и парите ми се приземиха в акаунта ми 5 дни по -късно.

3. Частен достъп до интернет – Smart DNS функционира, че деблокира филми на повече устройства

Малък асортимент от технологични устройства, съвместими с частен VPN за достъп до Интернет

Може да има достъп:
Netflix Disney+ APV HBO Max
Hulu BBC iplayer Sky More
Опитайте частен достъп до интернет>
www.PrivateInternetAccess.com

 • Smart DNS за гледане на филми на устройства, които обикновено не поддържат VPN приложения
 • 29 650 сървъра в 84 държави, включително връзки за всяка държава в САЩ
 • Неограничени едновременни връзки на устройството
 • Работи с: Netflix, Disney+, HBO Max, Hulu, Prime Video, Peacock, Mubi и други
 • Съвместим с: Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Chrome, Fire Stick, Smart TV и други

Актуализация на септември 2023 г.: PIA обикновено няма сделки или отстъпки (вече е толкова достъпен), но в момента можете да получите нов абонамент за луди 83% отстъпка !

Частният достъп до интернет (PIA) има интелигентна функция на DNS Това ви позволява да получите достъп до филми, заключени в региона на широк спектър от устройства. Използвайки директните инструкции от уебсайта на PIA, аз го настроих на моя PS4 в рамките на няколко минути. Бих могъл да деблокирам Netflix ни (и тонове други филмови сайтове) от моята конзола за игра И гледайте на моя телевизор с голям екран.

Екранна снимка, показваща приложение за PIA, свързано с нас на изток над браузър, който предава документален филм

PIA преодолява блокове в обществени мрежи като тези на летището, работата или училището

PIA поддържа неограничени едновременни връзки, което означава, че можете да покриете по-голямата част от вашите VPN-съвместими устройства във вашето домакинство. Това ми позволи да споделя абонамента си със семейството си, така че всички можем да гледаме различни филми по всяко време. Можете да влезете на толкова устройства, колкото искате, без да ви изрита, дори и да е над неограничен, при условие, че всеки от тях не е свързан със сървър.

Приложението има тонове регулируеми функции, които могат да бъдат обезсърчаващи за начинаещи VPN. Въпреки че възможността за персонализиране може да бъде полезна – например, можете да намалите криптирането, за да увеличите скоростта. Плюс, За стрийминг на филми е добре просто да използвате настройките по подразбиране.

Има редица планове за доста цени; Можете да получите PIA за едва 2 долара.03/месец. Отидох за дългосрочен план и получих 3 месеца безплатно, като той беше 83% по-евтин от краткосрочния му план. Той също така включваше безплатна година на криптирано облачно съхранение.

Всичките му планове идват с 30-дневна гаранция за връщане на пари, Което е законно – тествах го. Отидох в моментален чат на живо, щракнах на „Трансфер на агент“ и получих незабавен отговор. След бърз чат агентът одобри молбата ми за възстановяване и парите ми се върнаха няколко дни по -късно.

4. NORDVPN – Насладете се на впечатляваща скорост и сигурност, докато гледате филми с Nordlynx

Може да има достъп:
Netflix Disney+ APV HBO Max
Hulu BBC iplayer Sky More
Опитайте nordvpn>
www.nordvpn.com

 • Собственият протокол Nordlynx предлага голяма скорост, без да се компрометира сигурността
 • 5 810 сървъра в 60 страни
 • 6 Едновременни връзки на устройството
 • Съвместим с: Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Chrome, Fire Stick, Smart TV и други

Екранна снимка на тест за скорост с помощта на протокола Nordlynx Nordlynx ви дава по -добри скорости за стрийминг Екранна снимка на тест за скорост, използвайки протокола OpenVPN Nordlynx ви дава по -добри скорости за стрийминг

С функцията за предварително настройки на Nordvpn (само на macOS), можете да създадете профили за любимите си филмови сайтове. Например, направих предварително зададен за Netflix UK, Disney+ US и Hulu. Зададох всеки от тях, който да ме свърже с най -бързо наличния сървър в съответната страна и оптимизирах всеки от тях за скорост. Това улеснява настройването на VPN за стрийминг, но засега можете да го използвате само на Macs (планирано планирано за други ОС).

Освен това получавате специални сървъри, оптимизирани за P2P торент, което е чудесно за бързо изтегляне на филми. Свързах се със сървър в Швейцария и изтеглих 3GB филм за публично достояние за минути. Също така даде възможност за защита на заплахата, усъвършенстван блокер, който ви предпазва от злонамерен софтуер и злонамерени реклами, които могат да бъдат разпространени на торентни сайтове.

За съжаление, NORDVPN не можа да получи достъп до всяка стрийминг платформа, която тествах. Не можах да получа достъп до първостепенно видео или небе. За щастие тя работи много добре с другите основни платформи, които тествах, и бях впечатлен, че може да има достъп до BBC iPlayer, тъй като някои VPN се борят с него.

NORDVPN предлага многостепенни цени; Можете да избирате от стандарт, плюс или пълни планове. Плюс и пълни планове предлагат мениджър на пароли и криптирано облачно съхранение. Стандартният план не включва тези екстри, но е най -евтиният далеч. Избирайки да ангажирате дългосрочно, можете да получите 68% отстъпка за достъпна цена от 3 долара.19/месец.

Можете да опитате nordvpn с любимите си филмови платформи с 30-дневна гаранция за връщане на пари. Тествах това сам, като се свързах с 24/7 чат на живо. Молбата ми беше бързо одобрена и парите ми бяха върнати 3 дни по -късно.

5. Surfshark – Неограничени връзки на устройството; Страхотно за групи любители на филма

Може да има достъп:
Netflix Disney+ APV HBO Max
Hulu bbc iplayer more
Опитайте Surfshark>
www.Surfshark.com

 • Неограничени връзки за гледане на филми – чудесно за домакинства с тонове устройства
 • 3200 сървъра в 100 страни
 • Неограничени едновременни връзки на устройството
 • Съвместим с: Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Chrome, Fire Stick, Smart TV и други

Surfshark предлага неограничени връзки на устройството в един акаунт, Което е идеално за къща от фенове на филма. Тествах това, като използвах Netflix за стрийми Монти Пайтън и светият граал На Android лаптоп на Windows, 2 iPhone, iPad и настолен Mac едновременно. Всеки от тях се поточно гладко, без изоставане или внезапни прекъсвания, което беше впечатляващо.

Екранна снимка, показваща приложението Surfshark, свързано с американски сървър и стрийминг на филм в прозорец на браузъра

Можете също така да настроите Surfshark на Kodi, за да предавате безопасно филми

Скоростите са достатъчно добри за висококачествено стрийминг, дори на дълги разстояния. Свързах се със сървър в Сидни, Австралия, на над 9 000 мили разстояние. От основна скорост от 49 Mbps получих 28.28 Mbps. Въпреки че това е значителен спад от 57%, той все още беше достатъчно бърз, за ​​да се поточно в UHD.

Неговите деблокирани способности са впечатляващи. Освен че имам достъп до 5 библиотеки на Netflix (САЩ, Великобритания, Германия, Япония и Австралия), бих могъл да вляза в HBO Max, Hulu, Peacock и Disney+. Дори успя да се промъкне покрай тежките георестрирания на Prime Video, като ми даде достъп до неговите библиотеки в САЩ и Германия.

Проблем, който забелязах с sufshark е, че понякога отнема известно време, за да се свърже със сървър. Местните и средните сървъри за средни разстояния отнеха свързване от 15 до 20 секунди, но далечното място в Япония отне 40+ секунди. Това е далеч по -дълго от всеки друг VPN, който съм тествал. Това каза, че беше надеждно и скоростите ми бяха постоянно бързи, след като се свързват.

Както при повечето VPN, можете да спестите пари, като изберете по -дълъг договор. Абонирах се дългосрочно и получих отстъпка от 82% отстъпка, за крайна цена от 3 долара.22/месец. Това прави Surfshark един от най -добрите VPN в този списък.

Можете да тествате Surfshark без риск Тъй като предлага 30-дневна гаранция за връщане на пари. Ако не е блокбастърът, на който се надявахте, е лесно да поискате възстановяване. Опитах това, като поисках един през 24/7 чат на живо и си върнах парите 3 дни по -късно.

6. IPVANISH – SOCKS5 PROXY за стрийминг на филми с минимална загуба на скорост

Малък асортимент от технологични устройства, съвместими с IPVANISH VPN

Може да има достъп:
Netflix Disney+ HBO Max Hulu
BBC iplayer More
Опитайте ipvanish vpn>
www.Ipvanishvpn.com

 • Връзките без криптиране ви дават по-бързи скорости за филмови вечери
 • 2200 сървъра в 75 държави, които имат достъп до тонове регионални филмови платформи
 • Неограничени едновременни връзки на устройството
 • Съвместим с: Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Chrome, Fire Stick, Smart TV и други

IPVANISH септември 2023 г. сделка: Трудно е да се намери активни оферти за ipvanish, така че бях наистина изненадан, когато го намеря! Щракнете тук, за да получите 77% отстъпка от вашия абонамент за ipvanish днес! Автоматично се прилага отстъпка (не се изисква код).

Екранна снимка, показваща как да получите достъп до Socks5 подробности за вход от уебсайта на ipvanish, за да предавате филми

Можете да избирате от списък на сървърите на Socks5 за достъп до библиотеки за филми по целия свят

Ако предпочитате да не се притеснявате да настроите прокси, Ipvanish също има широко разпространена мрежа от VPN сървъри. Можете да видите процента на зареждане на всеки сървър (колко хора го използват) и ping – тези с по -ниско натоварване/ping на потребителите обикновено са най -бързите. Неговият дисплей на картата на света също ви позволява бързо да намерите и да се свържете с държава по ваш избор.

Единственото ми притеснение е, че Ipvanish не можеше да деблокира всяка платформа, която тествах. Например, когато се опитах да получа достъп до Prime Video, той открих, че не бях в САЩ и получих съобщение за грешка. Това обаче нямаше проблем с другите платформи, които тествах, включително Netflix, Disney+, HBO Max и Peacock.

Избирайки дългосрочния план, спестих 77% за крайна цена от $ 2.49/месец. IPVanish предлага и 30-дневна гаранция за връщане на пари, макар че имайте предвид, че е включен само в дългосрочния план.

30-дневната гаранция ви позволява Опитайте ipvanish без риск. Дори не е нужно да молите агент да поиска възстановяването ви. Просто влязох в акаунта си на уебсайта, щракнах върху „Абонамент“ и след това „Искам да отменя абонамента си“. Процесът е автоматизиран и аз си върнах парите след 3 дни.

7. PrivateVPN-Уприятен за потребителя интерфейс за лесен достъп до любимите ви платформи

Малък асортимент от технологични устройства, съвместими с privateVPN

Може да има достъп:
Netflix Disney+ APV HBO Max
Hulu BBC iplayer Sky More
Опитайте privatevpn>
www.privatevpn.com

 • Свържете се със сървъри с 2 кликвания за глобален достъп до филмови платформи
 • 200 сървъра в 63 държави за гледане на международни филми
 • 10 Едновременни връзки на устройството
 • Работи с: Netflix, Disney+, HBO Max, Hulu, Prime Video, Peacock, Mubi и други
 • Съвместим с: Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Chrome, Fire Stick, Smart TV и други

С приложението на PrivateVPN можете да се свържете с 2 кликвания, за да гледате филми по целия свят. Интерфейсът му предлага „прост изглед“, който показва само бутон за захранване и избрания сървър. Не е нужно да се движите през усъвършенстваните настройки, тъй като е предварително конфигуриран. Когато отворите списъка на сървъра, той показва пинг и близост до всеки сървър, за да ви помогне лесно да изберете бърза връзка.

Екранна снимка, показваща приложението PrivateVPN в прост изглед над браузъра, стрийминг на Star Trek в Netflix

Връзката беше стабилна и успях да гледам в HD

PrivateVPN има сравнително малка сървърна мрежа, така че се притесних, че ще доведе до претоварване на потребителите и забавяне. въпреки това, Той поддържа скоростта бързо чрез закупуване на интернет капацитет директно от доставчика на транзит Вместо трета страна (посочена като висококачествена мрежа). Благодарение на това получавате постоянно бързи скорости за гледане на филми.

PrivateVPN последователно следи сървърите си, за да потвърди, че не са ограничени от стрийминг платформи. Вместо да предоставя хиляди сървъри като някои VPN, PrivateVPN използва скромния си размер на мрежата, като гарантира, че всички сървъри могат да имат достъп до уебсайтове на филми. По -специално, именно сред малкото VPN последователно функционират в силно цензурирани страни като Китай.

Има редица планове, налични с цени, започващи от $ 2/месец. Препоръчвам дългосрочния вариант; Когато се абонирах, спестих 85%. Всички планове са обхванати от гаранция за връщане на пари, а не само дългосрочни.

Можете да опитате privatevpn безплатно със своята 30-дневна гаранция за връщане на пари. Поставих това на теста и чатът на живо бързо отговори. Възстановяването ми беше одобрено и 5 дни по -късно получих сигнал от банката си, за да кажа, че парите ми се върнаха.

8. PROTON VPN – Персонализирайте профилите, за да поддържате любимите си филмови сървъри лесно достъпни

Малък асортимент от технологични устройства, съвместими с Proton VPN

Може да има достъп:
Netflix Disney+ APV HBO Max
Hulu BBC iplayer Sky More
Опитайте Proton VPN>
www.PROTON VPN.com

 • Направете профили за деблокиране на специфични филмови платформи с лекота
 • 3 024 сървъра в 69 държави за достъп до световни филми
 • 10 Едновременни връзки на устройството
 • Работи с: Netflix, Disney+, HBO Max, Hulu, Peacock, Mubi и други
 • Съвместим с: Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Fire Stick, Smart TV и други

Proton VPN ви позволява да персонализирате профили за бърз достъп до филмови платформи. Тествах това, като направих профил, наречен “Disney+”. Обичам да гледам Disney+ Canada, затова назначих сървър в Торонто на моя новосъздаден профил. Сега, когато щракнете върху Disney+, той автоматично се свързва с този сървър за надежден достъп.

Използване на персонализиран профил за гледане на Disney+ Canada с Proton VPN

Това ви позволява да създавате толкова профили на филмова платформа, колкото искате

Неговият VPN ускорител ви дава максимални скорости за гледане на филми без буфериране, дори на сървъри на дълги разстояния. Тази функция повишава скоростите ви и следователно намалява спада от основната ви връзка. Преди да го активирам, получих 23 Mbps на своя сървър на US-FL#4 (Флорида), който се увеличи до 36 Mbps с VPN ускорителя.

Proton VPN деблокира редица стрийминг платформи, Подобно на Netflix, Hulu и HBO Max. Отначало нямах достъп до Disney+ Us, но след като опитах няколко различни връзки, го накарах да работи. Куриерът Отне няколко секунди за зареждане, но след това игра в HD без прекъсвания.

Въпреки че приложението може да не е толкова елегантно, колкото това на privateVPN, то има голяма карта на основния си интерфейс. Въпреки това, Огромният набор от функции на приложението помага за идентифициране на възможно най -добрата връзка. Например, той представя на всички сървъри с маркировка да обозначават тези, които са идеални за стрийминг дейности.

Proton VPN предлага Pro и неограничени абонаменти, но той влияе само на достъпа ви до неговата поща, календар и задвижване на приложения. За просто гледане на филми, можеш Вземете професионалната програма, като цените започват от $ 4.99/месец.

Предлага се с 30-дневна гаранция за връщане на пари. Ако това не отговаря на вашите очаквания, твърдението за възстановяване е лесно. Въпреки че Proton VPN оправя възстановяването ви, той се изчислява в неизползваните дни, останали на вашия план. За мен няколко седмици тестове струват само няколко долара, така че това не беше голям проблем.

Таблица за бързо сравнение: функции на филма VPN

Таблицата по -долу предлага бърз преглед на функциите, които всеки VPN притежава, подходящ за поточно филмово предаване. Идеалният VPN за вас зависи от различни съображения.

Например, помислете за броя на хората, които използват акаунта и устройствата, които използвате за гледане на филми. Или помислете дали предпочитате технически или лесен за използване интерфейс. Ако получите бавни скорости на интернет, където сте, може да искате бърз VPN, за да сведете до минимум допълнителната загуба на скорост. Освен това може да се възползвате от допълнителна функция за стрийминг на филми като Smart DNS.

Най-ниската цена Работи със Скорости Връзки на устройството Лесен за използване или технически? Умен DNS?
��expressvpn $ 6.67/месец Netflix, Disney+, HBO Max, Hulu, Prime Video, Peacock, Mubi и други Наистина бързо 8 Лесно Да
��Cyberghost $ 2.19/месец Netflix, Disney+, HBO Max, Hulu, Prime Video, Peacock, Mubi и други Наистина бързо 7 Лесно Да
��Private Access Internet $ 2.03/месец Netflix, Disney+, HBO Max, Hulu, Prime Video, Peacock, Mubi и други Бърз Неограничен Технически Да
Nordvpn $ 3.19/месец Netflix, Disney+, HBO Max, Hulu, BBC Iplayer, Mubi и други Наистина бързо 6 Лесно Да
Surfshark $ 3.22/месец Netflix, Disney+, HBO Max, Hulu, Prime Video и други Бърз Неограничен Лесно Да
Ipvanish $ 2.49/месец Netflix, Disney+, HBO Max, Hulu, Peacock, Mubi и други Наистина бързо Неограничен Лесно Не
Privatevpn $ 2/месец Netflix, Disney+, HBO Max, Hulu, Prime Video, Peacock, Mubi и други Бърз 10 Лесно Не
PROTON VPN $ 4.99/месец Netflix, Disney+, HBO Max, Hulu, Peacock, Mubi и други Средно аритметично 10 Технически Не

Съвети как да изберете най -добрите VPN за стрийминг на филми

Очертах критериите, които използвах за оценка на най -добрите VPN за гледане на филми. Всяка услуга в моя списък е надеждна за свързване с стрийминг платформи. Независимо от това, може да искате да вземете предвид следните аспекти, за да решите кой VPN е най -подходящият за вашите специфични изисквания.

 • Работи с популярни филмови сайтове. VPN заобикаля георестриранията, като постоянно поддържа и превключва своите IPS, за да гарантира, че работят. Уведох.
 • Голяма сървърна мрежа. Колкото повече държави със сървъри, толкова повече съдържание можете да получите достъп. Проверете дали VPN има сървъри в страните, от които искате да гледате филми.
 • Бързи скорости. Всички VPN забавят интернет до известна степен поради криптиране, но бързият VPN свежда до минимум забавянията. Това прави огромна разлика, ако имате бавна връзка, каквато е. Уведомих, че всеки VPN ми дава скорости достатъчно бързо за HD или UHD стрийминг.
 • Неограничени данни и честотна лента. Стрийминг филмите е тежък за данни, което понякога води до дроселинг на ISP. VPN в моя списък не ограничават скоростта или данните си и могат да ви помогнат да избегнете дросела на ISP.
 • Разнообразно съвместимост на устройството и ОС. Уведох се, че всеки VPN поддържа най-често използваните операционни системи и устройства, включително Windows, MacOS, Android и iOS. За да предавате филми на интелигентни телевизионни или игрални конзоли, потърсете VPN с интелигентна функция на DNS, като MediaStreamer на ExpressVPN.
 • Отлична грижа за клиентите. Всички VPN в моя списък са надеждни, но все пак може да се сблъскате с технически проблеми, когато стриймирате филми. За предпочитане е да имате 24/7 чат на живо за бърза поддръжка. Повечето VPN в моя списък го предлагат. Тези, които не предлагат поддръжка по имейл, често задавани въпроси или база знания.
 • Надеждна гаранция за връщане на пари. В случай, че услугата не работи за целите на гледането на филми, трябва да можете да получите възстановяване на сумата. VPN в моя списък предлагат гаранция за връщане на пари, така че можете да ги тествате с вашите устройства и стрийминг платформи безрискови.

Бързо ръководство: Как да използвате VPN за гледане на филми в 3 лесни стъпки

 1. Изтеглете VPN.Препоръчвам ExpressVPN, защото това е най -надеждният VPN, който тествах за достъп до глобални филмови платформи. Плюс това, скоростите му са повече от достатъчно бързи за стрийминг без буфериране.
 2. Свържете се със сървър. Изберете местоположение на връзката въз основа на кой сайт за филм искате да получите достъп. Например, използвах сървър в Маями, за да предавам Hulu, тъй като Hulu е базиран на САЩ.
 3. Започнете да гледате филми. Насладете се на гледане на филми в региона на вашия избор.

Често задавани въпроси на VPN за стрийминг на филми

Как да използвам VPN с Kodi?

Има няколко варианта, но Най -лесният начин е да инсталирате и двете приложения (VPN и KODI) и го гледайте на вашия компютър. Като алтернатива можете също да инсталирате VPN и да го използвате с Kodi на вашия Fire Stick или да го конфигурирате на вашия рутер за повече опции за устройство.

Kodi Addons често са ограничени гео, така че както при всяка друга платформа за стрийминг, може да се наложи да промените местоположението си, за да получите достъп до предпочитаното от вас съдържание. Освен това някои добавки на Kodi не са 100% официални и следователно могат да бъдат опасни. Затова не забравяйте да изтеглите Kodi само от официалния магазин или сайт за приложения, а не през трета страна.

Кой VPN работи най -добре за Netflix?

Моите тестове показаха, че expessvpn работи най -добре за Netflix. След като опитах няколко услуги със сайта, това ме впечатли най -много – бих могъл да деблокирам над 20 библиотеки на Netflix и да потоца в Ultra HD, без значение кой сървър избрах. ExpressVPN също работи в силно цензурирани страни, които блокират Netflix. Плюс това, той има много сървъри в САЩ – където е най -голямата библиотека на Netflix.

Мога ли да предавам гео-блокирани филми без VPN?

ДА – ПРОКС също могат да помогнат за пренасочване на вашето виртуално местоположение и да промените вашия IP. Някои VPN (като ipvanish) предлагат прокси връзки като алтернатива на техните VPN връзки, за да ви помогнат да сведете до минимум загубата на скорост, докато гледате филми. Това каза, че те са по -малко сигурни и не предлагат криптиране, така че те не са най -добрият вариант на места със строга цензура.

Какво мога да направя, ако стриймингът ми VPN не работи?

Има различни корекции, които можете да опитате, ако вашият VPN не работи. Но най -лесният начин да избегнете технически проблеми е да използвате надежден филм VPN със силни способности за деблокиране. Ако се натъкнете на проблем, ето някои възможни решения:

 • Превключващи сървъри. Стрийминг платформите често блокират IP адресите, за които подозират, принадлежат към VPN. Филмите могат да бъдат достъпни просто чрез свързване към друг сървър. Ако има такива, можете да опитате и друго място.
 • Използвайте друга платформа. Често множество платформи носят едни и същи заглавия. Ако имате проблеми с достъпа до филма, който искате, проверете дали е наличен на друго място.
 • Регулирайте VPN настройките. Понякога всичко, от което се нуждаете, е тласък на сигурността за преодоляване на трудни геоблоки. Можете да опитате да промените протоколите, да увеличите нивото на криптиране (256-битовото е най-сигурно) или превключващи портове. Въпреки това, не всички VPN предлагат това ниво на персонализиране.
 • Изчистете бисквитките си и използвайте частен прозорец. Уебсайтовете могат да оставят бисквитки на вашето устройство, които разкриват истинското ви местоположение, което ви кара да се разпалите от гео-блокове. Опитайте да изчистите бисквитки/Изтриване на данни за сърфиране/История на изчистване (в зависимост от вашия браузър). Частните или инкогнито прозорците не събират данни, което също може да ви помогне да избягвате блокове.
 • Използвайте различен метод за гледане. Например, ако използвате приложението Netflix, опитайте да влезете в уеб браузър или обратно. Опитайте друго устройство или различен браузър.
 • Контактна поддръжка. Поддръжката на клиентите може да бъде в състояние да намери решение или решение или просто можете да предупредите вашия VPN за проблема, за да може да бъде поправен.

Незаконно ли е да използвате VPN за гледане на филми?

В повечето случаи, не, но зависи от вашето местоположение. Подобно на стрийминг платформите, VPN са законни в повечето страни. Това каза, че достъпът до авторски права чрез сайтове за потоци или пиратски стрийминг е незаконен почти навсякъде. Но ако платите за абонамент, достъпът до него с помощта на VPN не е пиратски.

От друга страна, в няколко страни (като Китай) са разрешени само VPN, наблюдавани от правителството. Тези места използват VPN блокове, за да предотвратят използването на услуги на трети страни. ExpressVPN обаче е един от малкото VPN, предлагащи достатъчно силни функции за сигурност, за да работят в строго цензурирани страни. Това каза, препоръчвам ви да проверите законите на вашата страна и да избягвате незаконно използването на VPN.

Мога ли да използвам безплатен VPN за гледане на филми?

Може да сте в състояние, но аз съветвам срещу това. За да деблокирате сайтове за филми с постоянно бързи скорости на стрийминг, препоръчвам нискотарифен VPN с гаранция за връщане на пари. Повечето безплатни VPN не са оборудвани с необходимите функции за заобикаляне на поточни блокове на сайта – това е причината да са безплатни. Дори и да имате достъп до платформа, вероятно ще се сблъскате с куп ограничения.

Безплатните VPN обикновено имат няколко места, ограничавайки достъпа ви до глобалните библиотеки. Тъй. Дори и да намерите такъв, който работи, вероятно ще се сблъскате с месечен (или дори ежедневен) лимит на данни, който може да сложи разочароващ край на вашата филмова нощ.

Вземете най -добрия VPN за стрийминг филми днес

Днешните филмови платформи използват високо напреднала технология за блокиране на VPN, а много VPN не успяват да преодолеят това. Тествахме много от водещите VPN за филми и намерихме няколко, които работят надеждно.

ExpressVPN е №1 VPN за филми. Дава ви блокиращ достъп до глобални библиотеки и светкавични скорости за стрийминг в Ultra HD. Можете да опитате ExpressVPN без риск, тъй като предлага гаранция за връщане на пари. Ако това не отговаря на вашите нужди, имате 30 дни да поискате възстановяване.