Най -добрите сайтове за торент: Пълно ръководство за най -популярните сайтове

Contents

Всички проверени торенти са надеждни и сайтът върши отлична работа за поддържане на качките чисти. Ако искате да спечелите допълнителни пари, Torlock ще ви плати 1 долар за всяка опасна или счупена връзка, която намерите на сайта.

Топ 11 безопасни и проверени сайтове за торент за изтегляне на съдържание

Торентите и онлайн безопасността винаги са били две теми, които вървят ръка за ръка. Поради безплатния характер на торентната технология и възхода на хората и услугите, които искат да експлоатират потребители на интернет, трябва да останете бдителни, докато използвате Torrent Files. С правни действия, които в момента свалят и заплашват основните проверени сайтове за торент, потребителите питат кои торентни сайтове са безопасни. Сега, повече от всякога, хората искат най -надеждните уебсайтове на торент, които имат най -широката наличност на файлове, но остават в безопасност и сигурни с минимален риск за техните компютърни системи.

Ако това ви звучи като вас, тогава сте стигнали до правилното място. Днес ще проучим всичко, което трябва да знаете, за да намерите и правилно да идентифицираме най -надеждните торентни сайтове. Също така ще опишем десет от най -сигурните и проверени сайтове за торент, така че да имате всичко необходимо за най -доброто изживяване на торента.

 • Как да преценя надежден уебсайт за торент
 • Най -добрите 11 безопасни и проверени сайтове за торент
 • Как да направите торент изтеглянията сигурни

Как да преценя надежден уебсайт за торент

Независимо дали използвате нови сайтове за безопасни торента или влизате в един от надеждните и надеждни торентни уебсайтове като Pirate Bay, винаги има риск от сайтовете за безопасни торента да бъдат фалшив.

Проблемът е, че ако започнете да изтегляте торенти, можете незабавно да заразите компютъра си с вируси или софтуер за злонамерен софтуер или да се оставите уязвими към хакери, които биха могли да повредят вашата система или да откраднат вашата лична информация.

Вместо това, следвайте тези указания, за да ви помогне.

Информация за авторското право в политиката за поверителност

Никакви уебсайтове за безопасни торенти не искат да бъдат закрити поради законите за нарушаване на авторски права, поради което мнозина ще проявяват активни, за да се разбере да не качва незаконно съдържание. Разбира се, това е трудно да се умери с налични милиони торенти, но все пак е показател за надежден уебсайт за торент.

Вижте политиката за поверителност на проверените сайтове за торент, за да се уверите, че те говорят за значението на авторските права; Ако имат раздел Политика за поверителност.

В някои случаи надеждните торентни сайтове дори ще имат формуляр за искане на DCMA, който да попълни.

Изчистена информация за контакт

Уебсайтът на торент е бизнес, който прави пари, поради което доверените сайтове за торенти са щастливи да поставят своя законен пощенски адрес и физическия адрес, където тяхната компания е регистрирана в.

Те винаги искат да се уверят. Ако не можете да намерите лесна или законна информация за контакт, шансовете са, че уебсайтът е фалшив.

Само HTTPS уебсайтове

Фалшив уебсайт за порой ще се проведе повече от вероятно на необезпечен сървър и ще използва необезпечени връзки, които улесняват хакерите да прихващат и отвлекат това, което правите. Когато зареждате уебсайт, разгледайте URL лентата, за да гарантирате, че връзката е безопасна и сигурна.

Можете да идентифицирате това, като потърсите „HTTPS“ връзка, а не необезпечена „HTTP“ връзка.

Класиране на Алекса

Не, не асистентът за гласов амазонка, въпреки че ще ви бъде простено, че мислите така.

Алекса е глобална система за класиране на страници, която се актуализира ежедневно въз основа на това колко уникални посетители и прегледи на страници има уебсайт. Ако торент страница има следващи не-уникални посетители, а не много изгледи на страници, шансовете са фалшиви и току-що са създадени, за да ви примамят.

Когато сте намерили проверен уебсайт на Torrent, ви харесва външният вид, пуснете URL адреса в уебсайта на Alexa, за да видите резултатите, или да разгледате класацията от уебсайта на Listicle, като тази. Колкото по -висок е рейтинг Alexa, толкова по -голяма е вероятността да бъде проверен сайт за торент.

Гледайки знаците

Когато преглеждате нови сайтове за безопасни торента и се питате кои сайтове за торент са безопасни, има много елементи на уебсайта, които трябва да внимавате, които могат да ви кажат дали това е фалшив.

надеждни торенти

Не забравяйте, че легитимен торент сайт иска да ви даде положително изживяване, така че се връщате и го използвате отново.

Имайки това предвид, потърсете изскачащи реклами и принудителни прозорци, които се отварят, докато използвате уебсайта, за да привлечете вниманието ви и да ви накарате да щракнете.

Можете също така да видите примери за злоупотреба с злоупотреби, предупреждения на търсачките или предупреждения на браузъра, които ви спират да получите достъп до уебсайта или дори примери за фишинг комплекти.

Ако видите някое от тях, дори леко доказателство за неговото съществуване, по -добре е да останете в безопасност и сигурно, като изберете друг уебсайт.

Най -добрите 11 безопасни и проверени сайтове за торент

Ако това се чувства много за приемане, не се притеснявайте; Покрихме ви.

Забележка: Различните правителства заемат различно отношение към торент сайтове. Няма достъп до някои торентни сайтове? Просто използвайте VPN, за да превключите местоположението си в интернет в друг регион в света, за да разрешите това.

За да ви помогнем да намерите най -добрите сайтове за безопасни торенти за вас, ето нашата селекция от топ 11 уебсайта, за които трябва да знаете.

#1 – Пиратският залив

Безопасни сайтове за торент - TPB

Пиратският залив е лесно най -големият и най -известният от всички безопасни уебсайтове за торент и ако сте чували за торентен, шансовете са чували за този уебсайт. Докато сайтът е непрекъснато свален и забранен в световен мащаб, новите уебсайтове се поставят на пръв поглед мигновено.

Въпреки че тези надеждни и надеждни торентни уебсайтове имат опасно съдържание, самият уебсайт е доста надежден, а общността със системата за оценка на торент и секцията за коментари може да ви помогне да идентифицирате най -добрите торенти за изтегляне.

#2 – RARBG

проверен торент - rarbg

Докато RARBG не е на защитен сървър за връзка (което прави още по -важно да се използва VPN решение), RARBG има оживена общност от потребители, които помагат за умения, оценяване и коментиране на торенти, които могат да ви помогнат да идентифицирате кои са добри и които са лоши.

Можете също да използвате списъка със семена/връстници, за да видите автентични актуализации на тракерите на популярни, проверени и безопасни. Колкото повече семена има файл, толкова по -малка е вероятността да има проблем.

#3 – 1337x

Безопасни сайтове за торент - 1337x сайт

1337x е известен с това, че е третият най -популярен сайт за безопасен торент и въпреки че не е най -големият, лесно е един от най -използваните. Сайтът е лесно достъпен чрез огледални връзки, има пълна политика за поверителност и авторски права могат да бъдат свалени чрез формуляра DCMA.

Уебсайтът маркира всички полета за безопасност, включително специална сигурна връзка, стига да се уверите, че използвате официалния уебсайт.

#4 – YTS.Mx

проверен торент - YTS

С голям избор от всички формати на съдържание, включително филми, телевизионни предавания, игри, книги и музика, не е чудно защо толкова много потребители се стичат към YTS.Съм уебсайт. Въпреки че това е широко използван сайт, ще трябва да разчитате на общността, за да идентифицирате най -сигурните торенти.

Това става чрез рейтинговата система и секцията за коментари, така че не забравяйте да правите своите изследвания, преди да се ангажирате с торентите, които изтегляте.

#5 – Torrentz2

Надеждни торентни сайтове - Torrentz2

Това е изключително популярен торент сайт от източните страни на света, но бавно става все по -популярен в други страни. Тази версия на уебсайта на Torrentz2 стартира през 2018 г. и се превърна в 1651 -ви най -популярен уебсайт в Индия, според Alexa.

Сайтът има всякакви формати на съдържание, които можете да си представите и всичко, което бихте искали да бъде вашият торентен уебсайт.

#6 – Limetorrents

Безопасни сайтове за торент - вар торент

LimetOrrents е един от онези популярни надеждни торентни сайтове, които не само са лесно достъпни в повечето страни в света директно от вашата търсачка; Това е и един от най -сигурните.

Всичко това е благодарение на неуморната и всеотдайна общност, която помага да се оцени торентите и коментарите, така че потребителите могат да бъдат сигурни, че изтеглят само най -висококачественото съдържание.

#7 – Idope

проверен торент - idope

Скоро след като Кат (Kickass Torrents) беше свален и собственикът отиде в ареста, не отне много време на нов и иновативен торент сайт да изскочи и да заеме своето място. Директно приписвайки бившия Kat, Idope е диво популярна торент база данни.

Въпреки че сайтът изпита някои технически проблеми по -рано, през 2018 г., изглежда, че сайтът изглежда се стабилизира на сигурна връзка и процъфтяваща общност, която помага да се запазят други потребители в безопасност чрез оценка на торентите.

#8 – TorrentDownloads

Надеждни сайтове за торент - торент изтегляния

TorrentDownloads има натрапчива история в миналото с блокирана в страни и многократно свален, поради което сега съществува чрез огледални връзки и уебсайтове. Важно е да сте сигурни, че използвате официален източник или най -сигурните торенти.

Можете да направите това, като проверите рейтинга на Alexa на всеки уебсайт. Те могат да се променят навсякъде от 2081 г. (наистина популярни и безопасни) в десетките милиони (не толкова безопасни), така че имайте предвид сайта, който използвате.

#9 – Легитимни торенти

Надеждни торентни сайтове - законни торенти

Legit Torrents е напълно безопасен уебсайт. Малко вероятно е да намерите злонамерено съдържание или достъп до хакери. Сайтът съдържа малка, но всеотдайна общност от потребители, които помагат за умерено съдържание и гарантира, че всичко е възможно най -безопасно.

Сайтът има изключително положителна глобална класация на Alexa и е 6,098 -та най -популярна уебсайт в Италия.

#10 – Torlock

Надеждни торентни сайтове - Torlock

Torlock е друг безопасен сайт за торент, който предоставя платформа за изтегляне на различни видове съдържание като филми, телевизионни предавания, музика, софтуер и игри. Известен е с обширната си библиотека с висококачествени торенти и строг процес.

#11 – Zoogle

Надеждни торентни сайтове - Zoogle

2830 -ият най -популярен уебсайт в Съединените щати, Zoogle лесно ръководи играта по отношение на уебсайтовете за торент. Лесен за достъп, тон файлове за изследване и безопасно изживяване за потребителите по целия свят, какво повече бихте могли да искате от уебсайт за торент?

Как да направите торент изтеглянията сигурни

Независимо дали защитавате себе си, докато изтегляте торенти, като избягвате хакери, или се опитвате да скриете себе си и вашата онлайн компютърна дейност от вашия доставчик на интернет услуги (ISP) или на властите, ще ви трябва VPN.

„VPN“ означава „виртуална частна мрежа“ и по принцип крие истинската ви идентичност онлайн, като казва, че сте някой или някъде другаде по света. Да речем, че използвате опасен уебсайт за торент с хакната връзка.

Хакер може да успее да пресече връзката ви и да ви покаже фалшива версия на уебсайта, който се опитвате да посетите. Може да изтеглите фалшив торент, който всъщност е вирус, който открадва вашата лична информация и показва хакера къде сте и данните на вашия компютър.

Да речем, че разглеждате и изтегляте торенти в Норвегия, но използвате VPN. Услугата ще отскача вашата връзка на едно или няколко места по целия свят, така че може да изглежда, че сърфирате в Австралия или Америка.

Ако хакер се опита да хакне връзката ви или властите във вашата страна се опитват да наблюдават вашата интернет дейност, те никога няма да могат да ви намерят, защото разглеждате в друга държава или друга връзка с вашата собствена собствена.

Това ви прави практически невидими (анонимни), докато разглеждате интернет.

Най -добрите сайтове за торент: Пълно ръководство за най -популярните сайтове

Най -добрите торентни сайтове

Торентите са файлове, съдържащи метаданни, което е набор от данни, съдържащ информация за други данни. Следователно торентът съдържа файла със съдържание. Вместо това, той помага на торент софтуер да търси „връстници“ или „семена“, които споделят данните. След това програмата извлича данни от тези споделени файлове, произвеждайки завършена версия на данните.

Мислете за това като за използване на софтуера Torrent за събиране на каквито и филми, телевизионни предавания, музика или други файлове със съдържание, които искате от компютрите на други хора по целия свят. Това не означава, че трябва да се откажете от устройството си и цялата си информация, когато изтеглите торент.

Програмата събира парчета данни от споделени файлове и ги поставя на вашия компютър или устройство. Никой няма достъп до вашата информация на всеки етап. Скоростта на трансфера на данни зависи от броя на връстниците, хостващи съдържанието за трансфер. Семената или връстниците, толкова по -бърз е трансферът на данни.

Как работи торент?

 • 1 Как работи торент?
  • 1.1 Отказ от отговорност
  • 2.1 с един поглед
  • 2.2 Пиратският залив
  • 2.3 yts
  • 2.4 Rutracker
  • 2.5 EZTV
  • 2.6 rarbg
  • 2.7 Torrentz2
  • 2.8 Kickasstorrents
  • 2.9 Torrent9
  • 2.10 LimetOrrents
  • 2.11 Zooqle
  • 2.12 magnetdl
  • 2.13 Torlock
  • 2.14 Arenabg
  • 2.15 PCGAMESTORRENTS
  • 2.16 ETTV.Телевизия
  • 2.17 TorrentGalaxy
  • 2.18 Torrentfunk
  • 2.19 Seedpeer
  • 2.20 Idope
  • 2.21 Монова
  • 2.22 YourBittorrent
  • 2.23 Btdig
  • 2.24 TorrentDownloads.аз
  • 2.25 Nyaa.Si
  • 2.26 1337x.да се
  • 5.1 кой vpn да използвате?

  Когато разглеждате онлайн, браузърът изпраща множество заявки до сървъри всяка секунда, за да изтегля информация, свързана със сесията ви за сърфиране. Ако сървърът не може да се справи с зареждането на заявката от потребителите в мрежата си, той се срива.

  Когато сърфирате, браузърът в употреба изпраща множество заявки на сървър, така че да може да изтегли информацията.

  Този сървър обаче може да има твърде много трафик от потребители, които се опитват да получат достъп до същата информация. В резултат на това сървърите се сриват и всички в мрежата губят връзката си. Торентите работят върху технологията „Peer-to-Peer“, описана по-горе, чрез прехвърляне на данни между системите. Въпреки това, с P2P трансфери, е възможно да се преместят големи обеми данни на платформа, без да изпитват никакви трудности при претоварване на сървъри и мрежи. P2P трансферите могат да възникнат на протокола BitTorrent, система, използвана за прехвърляне на файлове онлайн.

  Как работи BitTorrent

  Инсталирайки клиент на BitTorrent на вашето устройство или компютър, можете да получите достъп до тези P2P мрежи, което ви позволява да изтегляте торент файлове, които съдържат всичките ви любими забавления. Заснемате малки части от информацията от всички семена в системата, като съчетавате данните, за да ви позволят да ги хоствате на вашето устройство или компютър.

  Проследяващите във файла Torrent улесняват протокола да идентифицират съответните данни в прехвърлянето, записвайки броя на семената за файла Torrent, както и общите изтегляния, размера на файла и връстниците, които засяват файла.

  „Leeching“ описва практика, в която хората изтеглят торентния файл от мрежата, но не оставяйте връзката си на разположение след засяване на данните обратно в системата. Общността се намръщи на този процес, така че ако имате неограничена честотна лента, помислете за връщане на общността известно време.

  Bittorrent, компанията, е закупена от Джъстин Сун, създател на платформата Tron Blockchain през 2018 г.

  Опровержение

  Докато протоколът BitTorrent е напълно законен, неодобреното използване на софтуера за изтегляне и разпространение на съдържание с авторски права е незаконно. Регулаторите са в постоянна битка с торент сайтове, като торенцерите се опитват да докажат, че използването на проследяващи и bittorrent metafiles не съхранява никакво съдържание на файлове.

  Регулаторите винаги ще бъдат в борба с торентни сайтове. Някои сайтове имат по -трудни времена с властите, отколкото други. Най -добре е обаче да гарантирате, че оставате анонимни онлайн, когато използвате Torrent услуга.

  Изтеглете и инсталирайте VPN за вашето устройство или лаптоп, преди да започнете да изтегляте. Използвайте VPN при изтегляне. Този инструмент ви предпазва от всякаква злонамерена дейност от лоши актьори или софтуер на трети страни, докато сърфирате в мрежата и изтегляте файлове.

  Целта на тази статия е само за информационни цели. Ние по никакъв начин не предполагаме, че използвате информацията в тази статия, за да изтеглите копирайтен материал.

  Топ 25 торент сайта

  В този раздел ще ви предоставим малко информация за най -добрите налични публични проследяващи. Повечето от опциите в този преглед ви предлагат безопасно средство за изтегляне на торенти. Не забравяйте обаче да използвате VPN и да се уверите, че вашата интернет сигурност е тясна, преди да опитате изтегляния.

  С един поглед

  • Основана година: 2003
  • Месечно активни потребители: 106.08 милиона
  • Глобален сайт ранг: 209
  • Основана година: 2010
  • Месечно активни потребители: 118.6 милиона
  • Глобален сайт ранг: 182
  • Основана година: 2004
  • Месечно активни потребители: 85.74 милиона
  • Глобален сайт ранг: 256
  • Основана година: 2005
  • Месечно активни потребители: 42.26 милиона
  • Глобален сайт ранг: 897
  • Основана година: 2008
  • Месечно активни потребители: 90.36 милиона
  • Глобален сайт ранг: 347
  • Основана година: 2003
  • Месечно активни потребители: 41.16 милиона
  • Глобален сайт ранг: 752
  • Основана година: 2016
  • Месечно активни потребители: 14.74 милиона
  • Глобален сайт ранг: 2386
  • Основана година: 2018
  • Месечно активни потребители: 23.96 милиона
  • Глобален сайт ранг: 944
  • Основана година: 2009
  • Месечно активни потребители: 24.25 милиона
  • Глобален сайт ранг: 1341
  • Основана година: 2013
  • Месечно активни потребители: 14.53 милиона
  • Глобален сайт ранг: 2 079
  • Основана година: 2012
  • Месечно активни потребители: 9.56 милиона
  • Глобален сайт ранг: 3,588
  • Основана година: 2010
  • Месечно активни потребители: 7.9 милиона
  • Глобален сайт ранг: 5 807
  • Основана година: 2007
  • Месечно активни потребители: 6.29 милиона
  • Глобален сайт ранг: 8,071
  • Основана година: 2018
  • Месечно активни потребители: 10.56 милиона
  • Глобален сайт ранг: 6,019
  • Основана година: 2017
  • Месечно активни потребители: 8 милиона
  • Глобален сайт ранг: 8 666
  • Основана година: 2018
  • Месечно активни потребители: 5.16 милиона
  • Глобален сайт ранг: 8,527
  • Основана година: 2010
  • Месечно активни потребители: 2.67 милиона
  • Глобален сайт ранг: 13 715
  • Основана година: 2008
  • Месечно активни потребители: 2.49 милиона
  • Глобален сайт ранг: 15 630
  • Основана година: 2016
  • Месечно активни потребители: 619 000
  • Глобален сайт ранг: 138 702
  • Основана година: 2005
  • Месечно активни потребители: 1.08 милиона
  • Глобален сайт ранг: 57 480
  • Основана година: 2003
  • Месечно активни потребители: 1.02 милиона
  • Глобален сайт ранг: 30 313
  • Основана година: 2011
  • Месечно активни потребители: 1.69 милиона
  • Глобален сайт ранг: 29,136
  • Основана година: 2007
  • Месечно активни потребители: 13.54 милиона
  • Глобален сайт ранг: 2, 943
  • Основана година: 2005
  • Месечно активни потребители: 69.2 милиона
  • Глобален сайт ранг: 495
  • Основана година: 2007
  • Месечно активни потребители: 95.97 милиона
  • Глобален сайт ранг: 254

  Пиратският залив

  • Основана година: 2003
  • Месечно активни потребители: 106.08 милиона
  • Глобален сайт ранг: 209

  Пиратският залив е най -скандалният торент сайт в интернет. Този сайт получи много внимание от федералните власти, като органите на реда сваляха много предишни домейни. Въпреки това, не можете да потискате свободата твърде дълго и пиратският залив продължаваше да изскача на различни домейни.

  TPB е вашият торент магазин за едно гише, където всичко е достъпно безплатно. Филми, сериали, Blu-ray, HD 1080p, каквото искате-всичко е там, и всичко е безплатно. На сайта има милиони торенти. Докато огромно мнозинство от тях са порно, все още има много полезни програми, приложения, електронни книги, филми, сериали и документални филми.

  Pirate Bay е безплатен сайт и не ви струва нищо за изтегляне, но преобръщането на разработчиците чрез крипто мрежата Bitcoin или Monero е отличен начин да върнете обратно. Ще намерите адресите на портфейла за общността в долния колонтитул на страницата.

  Този сайт включва много милиони посетители всеки месец. И все пак вероятно е много повече от регистрирания трафик, тъй като много от потребителите използват прокси, VPN или огледала, за да получат безопасен достъп до пиратския залив. Алекса класира TPB като 209 -и най -посещаван сайт онлайн, но се обзалагаме, че е наистина в топ 100, поне.

  Yts

  • Основана година: 2010
  • Месечно активни потребители: 118.6 милиона
  • Глобален сайт ранг: 182

  TPB е популярен сайт, но има съобщения за това, че не е безопасно място за изтегляне на вашите торенти. Нашият топ избор за най -безопасния сайт с най -добрия избор отива на YTS.съм. YTS пристигна, за да запълни празнината, оставена от Асоциацията на филма на Америка, когато тя изключи Yify, предшественика на YTS.

  YTS има всички най -нови версии, в различни нива на качество. Налични са HD и Blu-ray заглавия, а потребителският интерфейс е лесен за навигация. Търсенето е функционално и можете да намерите всеки стар филм, който искате в обширните архиви на платформата.

  Alexa класира YTS като 182-и най-популярен сайт онлайн, с близо 120 милиона уникални посетители на платформата всеки месец.

  Rutracker

  • Основана година: 2004
  • Месечно активни потребители: 85.74 милиона
  • Глобален сайт ранг: 256

  Rutracker е един от по-малко познатите уебсайтове. Популярно е в Русия, но не получава много сцепление никъде другаде по света. Може да ви изненада да научите, че Русия има своята версия на почти всяка западна дигитална услуга. Gmail е Rumail, а Pirate Bay е Rutracker.

  Rutracker индексира всичко на руски, така че освен ако не можете да говорите езика, ще ви е трудно да се движите по пътя си през сайта. Получавате богат избор от торенти, включително музика, електронни книги, софтуер, филми и сериали.

  Също така е странно да се мисли, че руското правителство забрани и блокира сайта през 2015 г., показвайки способността на средната руски да заобикаля международните закони за киберсигурността, използвайки инструменти като виртуална частна мрежа (VPN).

  Според Алекса, Rutracker се нарежда като 256 -и най -популярен сайт онлайн.

  EZTV

  • Основана година: 2005
  • Месечно активни потребители: 42.26 милиона
  • Глобален сайт ранг: 897

  Тази група за разпространение на торент е една от най-известните марки в нишата. Ако влезете във някаква торентна платформа като KAT или TPB, със сигурност ще намерите най -новата форма на качване EZTV, достъпна за изтегляне.

  Оригиналната компания, представена на враждебно поглъщане през 2015 г. от Ezcloud Limited. Независимо от промяната в структурата на компанията, сайтът продължава да публикува най -новите торенти на всички ваши любими медийни формати.

  Базата данни на минали торенти е огромна и те получават близо 43 милиона уникални посетители на месец. Алекс класира този сайт в топ 1000 най-посещавани сайтове онлайн, като изтегля на номер 897.

  Rarbg

  Основана година: 2008

  Месечно активни потребители: 90.36 милиона

  Глобален сайт ранг: 347

  Този белгийски торентен сайт има наследство, което се простира до 2008 г. 11-годишни, като един от най-посещаваните сайтове на торент в света, означава, че има обширен архив от съдържание. Има много жанрове, от филми и сериали до порно, софтуер и игри.

  RARBG вероятно е отличен сайт за нови издания на HD Movie. С над 90 милиона месечни посетители, Алекса класира този сайт като номер 347 онлайн.

  Torrentz2

  • Основана година: 2003
  • Месечно активни потребители: 41.16 милиона
  • Глобален сайт ранг: 752

  Този мета-търсещ двигател е специализиран в Torrents, стартиран през 2016 г. като наследник на Torrentz.Сайт ЕС, който властите затвориха през 2016 г. Доказвайки, че не можете да запазите информация, съдържаща се завинаги, Torrentz2.ЕС се върна с отмъщение.

  Новата платформа има същия вид и усещане като оригинала и дори разполага със същия дизайн и функционалност като оригиналния сайт. Това обаче е и значително подобрение на своя предшественик. Сайтът индексира милиони торенти образуват повече от 75 специализирани платформи и домейни.

  Повече от 41 милиона души посещават този сайт всеки месец, което го прави номер 752 в най-добрия уебсайт, посетен онлайн.

  Kickasstorrents

  • Основана година: 2016
  • Месечно активни потребители: 14.74 милиона
  • Глобален сайт ранг: 2386

  Kickasstorrents, известен иначе като KAT, беше пример за това докъде правителството е готово да отиде да разпредели ресурси за защита на авторските права. Министерството на правосъдието на САЩ иззе оригиналния KAT.Уебсайтът на CR, който беше почти толкова голям, колкото Pirate Bay по онова време.

  В спонтанен аборт на правосъдието в борбата срещу информационната свобода, САЩ преследва собственика на уебсайта. Въпреки това, доказвайки още веднъж, че не можете да заключите свободата на информацията, сайтът се появи под нов URL адрес, Katcr.co.

  Новият сайт разполага с огромна библиотека от торенти. Прегледайте подкатегориите и изберете любимите си филми, аниме, телевизионни предавания, игри, електронни книги, приложения, софтуер и музика. Този сайт има отличен интерфейс, който е лесен за използване, и елегантен дизайн, който е лесен за очите.

  Torrent9

  • Основана година: 2018
  • Месечно активни потребители: 23.96 милиона
  • Глобален сайт ранг: 944

  Този френски сайт за порой има изчерпателен избор от телевизионни предавания, филми, музика и софтуер, достъпни за изтегляне. Сайтът има отличен интерфейс, осигурявайки удобна за потребителя навигация чрез подкатегории, за да ви помогне да намерите това, което търсите в уебсайта.

  Подробното описание на съдържанието, заедно с информацията като размера на файловете, гарантира, че можете да проверите добри торенти от лошите.

  Сайтът получава почти 24 милиона посетители всеки месец, класирайки се като 944-и най-популярен сайт онлайн.

  Limetorrents

  • Основана година: 2009
  • Месечно активни потребители: 24.25 милиона
  • Глобален сайт ранг: 1341

  LimetOrrents е добре утвърдена платформа, хостваща повече от 10 милиона торента-това са много данни. На тази платформа има стотици категории, които да преглеждат, включително филми, телевизионни предавания, игри и аниме.

  Разгледайте през уеб страниците, за да видите най-новите актуализирани списъци за най-добрите 100 торенти. Само с 25 милиона посетители на този сайт е изненадващо, че няма повече потребители на тази платформа.

  Zooqle

  • Основана година: 2013
  • Месечно активни потребители: 14.53 милиона
  • Глобален сайт ранг: 2 079

  Стартиран през 2013 г. Zooqle е новодошъл на торентната сцена, но има едно от най -впечатляващите предложения. Този сайт има огромна база данни от телевизионни предавания и филми. Можете да проверите торентите и да филтрирате през резултатите си по категория или директно да потърсите заглавието, което искате.

  Филмът торенти идват от легендарната база данни за филми (TMDB). В базата данни на Zooqle има около 4 милиона торента, с лесен потребителски интерфейс.

  Magnetdl

  • Основана година: 2012
  • Месечно активни потребители: 9.56 милиона
  • Глобален сайт ранг: 3,588

  Този сайт има масивна колекция от връзки за изтегляне на магнити. Магнитът е едно от най -популярните средства за изтегляне на торент файлове, което прави прехвърлянето на данни бързо и без усилие. MagnetDL е иновативна платформа, която позволява насочването на електронни файлове, без непрекъснатата нужда от хост рояци.

  Магнитните файлове са отличен избор за идентифициране на съдържанието във файлове с помощта на криптографско хеширане, вместо действителното местоположение на файла. В резултат на това всеки може да създаде файл, без да има нужда от централен орган да предостави издаване.

  Ако искате да изтеглите магнитни връзки, тогава ще трябва да изтеглите и инсталирате клиент на BitTorrent на вашия компютър. Qbittorent и Utorrent са някои от по -популярните избори за клиент на Bittorrent, който може да изтегли магнитни връзки.

  Интерфейсът на сайта има минималистично усещане и след провеждането на изследването сайтът предлага на потребителите възможността да изтеглят файла или да го предават онлайн.

  Можете да характеризирате магнитни връзки чрез дата на качване, размер и репутация на качвателя в платформата.

  Торлок

  • Основана година: 2010
  • Месечно активни потребители: 7.9 милиона
  • Глобален сайт ранг: 5 807

  Ако търсите филми, телевизионни предавания и сериали, след това се насочете към Torlock. Тази платформа има всички най -нови издания всяка седмица и можете да разгледате обширните му архиви. Навигацията на платформата е проста, с категории и подкатегории осигуряват лесна посока на любимите ви торенти.

  Всички проверени торенти са надеждни и сайтът върши отлична работа за поддържане на качките чисти. Ако искате да спечелите допълнителни пари, Torlock ще ви плати 1 долар за всяка опасна или счупена връзка, която намерите на сайта.

  Самият сайт има над 5 милиона файла в своите архиви, което го прави един от най-известните онлайн. Със 7.9 милиона посетители на сайта всеки месец, той седи в глобална класация за 5 807, според Alexa.

  Аренабг

  • Основана година: 2007
  • Месечно активни потребители: 6.29 милиона
  • Глобален сайт ранг: 8,071

  Този български биторен тракер идва от Фриско, Тексас. Той има една от най -старите репутации в играта и заедно с друг тракер, наречен „Zamunda“, двойката остана на върха на европейските торентни класации от години.

  Имате възможност да изберете интерфейса на английски или български. Сайтът също0 предлага разширение на браузъра, наречено „Arenaplay“, което ви позволява да предавате съдържанието онлайн, вместо да изтегляте торент файлове на вашия компютър.

  Арената беше в центъра на скандал, където хакерите компрометираха неговите системи и се отказаха с IP адресите на всички свои потребители. Просто още една добра причина винаги да гарантирате, че изтегляте и разглеждате тези сайтове, като използвате VPN.

  Pcgamestorrents

  • Основана година: 2018
  • Месечно активни потребители: 10.56 милиона
  • Глобален сайт ранг: 6,019

  Ако обичате да играете игри, тогава този специализиран сайт за торент за геймърите има всяко заглавие, което можете да си представите. От действие до стратегия, аниме и дори възрастни, pcgamestorrents имат всяко заглавие, за което можете да мечтаете да играете.

  Този сайт качва игри в своята база данни от най-добрите сайтове за торент като шпионски креки, Skidrow и Reloaded и GOG CodexpCgames. Въпреки това, най-големият недостатък при използването на този сайт идва под формата на всички изскачащи прозорци. Рекламите замъгляват екрана ви, дори когато използвате рекламен блокер.

  Pcgamestorrents.com получава повече от 10 милиона посетители всеки месец, а според Алекса, се нарежда като номер 6,019 на най-посещаваните уебсайтове онлайн.

  ettv.Телевизия

  • Основана година: 2017
  • Месечно активни потребители: 8 милиона
  • Глобален сайт ранг: 8 666

  Ако обичате вашите телевизионни предавания и сериали, тогава ETTV е страхотна торент база данни, изпълнена с всички торенти, които някога бихте могли да искате онлайн. Тази база данни работи с телевизионни предавания и сериали и можете да намерите неговите предложения за много от другите торентни сайтове, изброени в този преглед.

  Освен това получавате възможност да се регистрирате за премиум версията на сайта. Премиум членството ви дава по-добро изживяване без реклами, както и без кеширане или реклами и динамични страници. Можете да получите годишен абонамент за сайта за 54 долара на месец, ако плащате за година предварително.

  Този уебсайт е нов и ще продължи да прераства в един от най -добрите избори за телевизионни предавания онлайн. Само с 2-годишна работа, ETTV е една от изгряващите торентни звезди онлайн.

  Torrentgalaxy

  • Основана година: 2018
  • Месечно активни потребители: 5.16 милиона
  • Глобален сайт ранг: 8,527

  Torrentgalaxy стартира през 2018 г., което го прави един от по -новите играчи в Torrent Space. Въпреки че е новодошъл, популярността му нараства, благодарение на богатия си избор от всички видове торенти. С 5 милиона уникални посетители всеки месец Torrent Galaxy набира сцепление в базата на Torrent.

  Прегледайте секцията „Торент на седмицата“ или използвайте функцията за търсене, за да потърсите конкретно заглавие. Лесно е да изтеглите торенти, като щракнете върху връзката, където сайтът отваря стрийминг страница, което ви позволява да преглеждате съдържанието.

  Torrentfunk

  • Основана година: 2010
  • Месечно активни потребители: 2.67 милиона
  • Глобален сайт ранг: 13 715

  TorrentFunk е друг популярен избор сред торенцерите поради функциите за проверка, налични във файлове. Проверката е масивна част от изтеглянето на торенти. Ако нямате опит да научите как да откривате фалшиви файлове, можете в крайна сметка да изтеглите злонамерен софтуер или вируси на вашия компютър или устройство.

  Административният екип на TorrentFunk използва уникален подход за разкриване на фалшиви файлове и подвеждащи заглавия на файлове. Сайтът има специален раздел за коментари за всеки файл, който позволява на потребителите да дават на другите в общността да се насочат към валидността и качеството, преди да решат да изтеглят.

  Изглежда обаче, че този сайт е в средата на битка с регулаторите и можем да очакваме, че може да изпита спиране скоро.

  Seedpeer

  • Основана година: 2008
  • Месечно активни потребители: 2.49 милиона
  • Глобален сайт ранг: 15 630

  Този уебсайт на бразилски торент има обширна база данни и поддържа директни изтегляния и магнитни връзки. Този уебсайт никога не е достигнал известността на пиратския залив, въпреки че е бил наоколо повече от 10 години.

  Все пак можете да намерите някакъв торент, който търсите на този сайт. Има масивна колекция от филми, телевизионни предавания, сериали, игри, софтуер и порно на Seedpeer.аз. Изброени торенти всички функции за квалификация, за да ви помогнат при проверката на съдържанието на торент. Получавате информация за размера на файла, категорията, връстниците и броя на отчетите за заплахата, маркирани във файла.

  С минималистично усещане и дизайн този сайт има удобна за потребителя навигация и се нарежда като един от любимите ни сайтове за торент за нови телевизионни предавания.

  idope

  • Основана година: 2016
  • Месечно активни потребители: 619 000
  • Глобален сайт ранг: 138 702

  Изтеглете любимите си торенти, като използвате магнитни връзки, достъпни за Idope.SE. Този сайт също е относително новодошъл в пространството на торент, стартиращ през 2016 г. На този сайт има огромни 18 милиона торент файлове, което го прави един от най-важните онлайн ресурси.

  Една от отличителните характеристики на този сайт е неговата мобилна интеграция, което улеснява изтеглянето на торентите ви на вашето мобилно устройство.

  Разгледайте категориите или кликнете върху “най -популярните” или “най -новите” раздели, за да видите всички най -нови торенти, готови за изтегляне.

  Монова

  • Основана година: 2005
  • Месечно активни потребители: 1.08 милиона
  • Глобален сайт ранг: 57 480

  Основана през 2005 г., Monova е предизвикателна TPB за заглавието на най -стария сайт за торент онлайн. Ясно е обаче да видим причината, поради която този сайт никога не е достигнал нивата на популярността на TPB. Сайтът е пълен с изскачащи реклами, които са разочароващи да се справят, и получавате нервното усещане, че този сайт е след вашите данни.

  Ако обаче сте готови да поемете риска, можете да изтеглите широк спектър от телевизионни предавания, филми, игри, софтуер и музика от тази платформа.

  Yourbittorrent

  • Основана година: 2003
  • Месечно активни потребители: 1.02 милиона
  • Глобален сайт ранг: 30 313

  Първоначално този сайт беше наречен MyBittorent при старта си през 2003 г. Платформата обаче промени името си на YourBittorent през 2009 г. Промяната настъпи поради разделяне на собствеността върху платформата. Този сайт е малко по -различен и не хоства директно на торент файла на сайта.

  Вместо това сайтът хоства информацията във файла, като дава местоположението на индексиран файл. Тази платформа беше първият уебсайт, който изживява изземването от регистратор. Събитията се случиха поради аргументите между собствениците за бъдещето на сайта.

  Въпреки опетнената история на сайта, потребителският интерфейс е лесен за използване. Има много проверени връзки към всички видове съдържание, от телевизионни предавания до филми и музика.

  Btdig

  • Основана година: 2011
  • Месечно активни потребители: 1.69 милиона
  • Глобален сайт ранг: 29,136

  Преди използването на торенти за разпределени връстници, проследяващите бяха единственият метод за намиране на връстници със съдържание, което да споделят онлайн. Използването на разпределена хеш таблица (DHT) от клиентите на BitTorrent помага да се намерят връстници за файла чрез протокол BitTorrent. Тази система предлага средство за разпространение на проследяване, придобиване на значителна популярност благодарение на децентрализирания си подход на прехвърлянето на файлове.

  BTDIGG разчита на използването на DHT протоколи за търсене на файлове, а самият сайт предоставя чист и удобен за потребителя интерфейс. Уебсайтът събира метаданни за DHT мрежата и едно от ключовите предимства е, че в работата на сайта не участват торенти и няма съдържание на сървърите на сайта.

  Резултатите от вашето търсене показват информация, свързана с торента, като размера, името, възрастта и броя на файловете. Списъкът също така предоставя една връзка за изпълнение с вашия клиент BitTorrent.

  TorrentDownloads.аз

  • Основана година: 2007
  • Месечно активни потребители: 13.54 милиона
  • Глобален сайт ранг: 2, 943

  Този торент индекс е друга платформа, която преживя теста на времето. Основана през 2007 г. TorrentDownloads.Аз получавам над 134 милиона активни потребители всеки месец, с над 16 милиона торента на разположение за изтегляне!

  С една от най -големите торентни бази данни онлайн, този сайт ви предлага филми, телевизионни предавания, музика, документални филми и всеки друг торент файл, който можете да си представите. Сайтът имаше няколко проблема с безопасността преди няколко години, но той отскочи от спора и остава топ дестинация за изтегляне на торент.

  Общността идентифицира фалшиви файлове, така че не забравяйте да прочетете коментарите във файла, преди да започнете изтеглянето си. Извършете разширени търсения с лентата за търсене на платформата и вземете точния торент, който търсите на сайта.

  Сайтът също върши отлична работа по смекчаване на проблемите със сигурността. Всички файлове идват с маркери, предвиждащи размера на файла, датата на качване, категорията и броя на наличните семена.

  Nyaa.Si

  • Основана година: 2005
  • Месечно активни потребители: 69.2 милиона
  • Глобален сайт ранг: 495

  Този сайт за порой е една от по-малко известните опции там. Въпреки това, той предлага прилична услуга за порой, която е достойна да се спомене в този преглед. Този сайт е специализиран в анимето и това е продължение на отдавна изгубения аниме сайт, NYAA.

  Anime Heads ще хареса тази платформа, с най -голямата колекция от аниме, хентай, филми и игри. Повечето от торентите са на японски, но има много налични и на английски.

  1337x.да се

  • Основана година: 2007
  • Месечно активни потребители: 95.97 милиона
  • Глобален сайт ранг: 254

  Този сайт има няколко блока на ISP в страни по целия свят и ще ви трябва VPN, ако искате да го накарате да работи. Този сайт е един от най -важните играчи в торент пространството, с магнитни връзки, достъпни за телевизионни предавания, сериали, филми, софтуер, музика, аниме и игри.

  1337x успя да запази потребителската си база, дори като други сайтове като KAT.CR и TPB взеха битки с регулаторите.

  През ноември 2018 г. популярното решение за интернет сигурност, Malwarebytes, забрани сайта, твърдейки, че администраторите крадат информация на потребителя.

  Какви са предимствата на изтеглянето на торент?

  Има много предимства за използване на изтегляния на торент. Първата причина е забавлението на чешмата, няма нужда да плащате за стрийминг услуги, когато можете да изтеглите торенти безплатно.

  Вие също получавате по -добър набор от медии на сайтове на торент. Например, в Pirate Bay можете да намерите филми, телевизионни предавания, сериали, документални филми, електронни книги, видео игри, софтуерни програми и аниме. Този вид избор не е достъпен на нито един стрийминг сайт и ще ви трябват множество абонаменти, за да се справите с този вид действие.

  С торентни файлове също така трябва да запазите файловете. Това е особено важно, когато се занимавате със софтуерни програми и електронни книги. Прехвърлянето на данни по P2P начин също е от полза за бизнеса.

  Именно поради тази причина много компании, които обработват големи обеми данни, сега интегрират P2P решения в системите, за да спестят от пространството за съхранение на честотна лента и сървър.

  Има ли недостатъци при изтеглянето на торент файлове?

  Както можете да видите, има много предимства за използването на P2P прехвърляния на файлове. Торентите са удобни начини за споделяне на информация, но има и рискове и ограничения, свързани с боравенето с торенти.

  Например, достъпът до защитени файлове е лесен за управление чрез сървъри, но е много по -предизвикателен с торентите. Резервните файлове на сървъра също гарантират, че е лесно да се възстановят файловете, ако централният хъб изключи.

  Изтеглянето на торенти също може да консумира много честотна лента. Ако работите върху ограничен план за данни, тогава не забравяйте да проверите консумацията си. Ако решите да се върнете в мрежата, тогава ще използвате и честотна лента за този процес.

  Имам ли нужда от VPN, за да изтегля торенти?

  Не, не е нужно да имате VPN, ако искате да изтеглите торенти онлайн – но трябва. Има хиляди истории за това как торент сайтовете могат да повредят вашите данни и вашата машина.

  Безброй истории се носят онлайн, от инсталиране на вируси и зловреден софтуер в торенти, изтеглени на компютри, до кражба на самоличност и изнудване. Интернет е диво място и се нуждаете от защита, за да запазите самоличността и данните си, докато изтегляте торенти.

  Използването на тези сайтове без помощта на VPN е като да вървите по пътя голи. Всеки започва да ви обръща внимание и някои хора може да искат да влязат по -внимателно. Ако смятат, че имате нещо ценно, за да им предложите, може да решат да ви ограбят.

  Ограбеното онлайн обаче не е същото като в реалния свят. Ако някакъв главорез ви забие в алея с нож, знаете, че някой ви е ограбил.

  Обаче онлайн, дори няма да разберете, че това се е случило, докато не получите обаждане от кредитните агенции, казвайки, че изведнъж сте неизплатени с голямо плащане за заем, за което никога не сте знаели, че съществуват.

  Кражбата на самоличност и измама онлайн е истинско нещо и трябва да защитите себе си и компютъра си от всякакви онлайн заплахи, които биха могли да ви струват поминъка.

  Кой VPN да използвате?

  Прегледахме редица VPN, както следва:

  Как работи VPN?

  VPN е софтуер на трети страни, наличен от много доставчици. След като изтеглите и инсталирате софтуера на вашата машина, отваряте потребителско табло.

  На вашето тире ще видите сървъри, изброени в различни страни, като САЩ и Великобритания. Като кликнете върху един от тези сървъри, насочвате връзката си с интернет чрез прокси адресите, използвани от VPN. В резултат на това вашите интернет доставчици и хакери не могат да ви видят онлайн; По същество – вие сте невидими.

  Следователно, с VPN, не е нужно да се притеснявате, че някой да открие вашия IP адрес. Освен това нямате никакви притеснения за това, че някой има достъп до вашата машина дистанционно чрез вирус. VPN ви предлага най -сигурното средство за изтегляне на торенти.

  Как да изтегля торент?

  Изтеглянето на торент е лесно. Всичко, което трябва да направите, е да изтеглите торентен клиент, да го инсталирате на вашето устройство или компютър. След стартирането му влезте в някой от сайтовете, споменати в този преглед.

  Следвайте този стъпка по стъпка процес за изтегляне на първия си торент файл.

  • Стъпка 1 – Изтеглете торентен клиент като Utorrent или QBittorrent от официален уебсайт.
  • Стъпка 2 – Потърсете сайта Torrent за вашия медиен файл
  • Стъпка 3 – Щракнете върху иконата на магнита във файла, който искате да изтеглите
  • Стъпка 4 – Изберете пътя или устройството, за да запазите файла на вашето устройство или компютър
  • Стъпка 5 – Щракнете върху OK и започнете изтеглянето си

  Забележка: Приоритетът винаги ще отиде в първия файл, който започва да се изтегля при работа с едновременни изтегляния или множество файлове.

  Използването на торенти за достъп до любимите си медии, софтуер и интернет инструменти е чудесен начин да се забавлявате, докато сте заседнали на закрито.

  Докато имате интернет връзка или wi-fi, винаги можете да изтеглите торенти.

  Какви са типовете торентни сайтове?

  Можем да категоризираме торент сайтове в частни и обществени места. Public Torrent сайтове, известни още като „Отворени проследяващи“, ще позволят достъп до всеки потребител при достъп до адреса на проследяващите. За щастие, изтеглянето на файлове от тези платформи е пряк процес.

  Частните сайтове за торент, иначе известни като частни тракери, ще ограничат достъпа до членове. В повечето случаи членовете са в състояние да се регистрират само чрез покани само. Съществуващите членове трябва да одобрят разрешение за нови членове да имат достъп до платформата и да издадат входен код по имейл.

  Частните сайтове също могат да изискват от членовете да постигнат конкретни цели за засяване, за да поддържат мрежата жива.

  Публичните проследяващи ви предлагат най -добрия вариант за лесна употреба. Тези платформи са отворени, така че шансът за изтегляне на лош софтуер или зловреден софтуер е риск, който ще трябва да се научите да смекчавате, ако искате да продължите да изтегляте торенти.

  Предимството на частните тракери е, че всички членове изпитват процес на проверка, преди да се присъединят към мрежата. Следователно, има много по -малък риск от злонамерен софтуер, завършващ във вашия торент трансфер.

  Важна бележка: Има съобщения за измамници, които се приближават до компании чрез Telegram, LinkedIn и други социални платформи, които се предполагат да представят Blockonomi и да предлагат рекламни оферти. Никога няма да се приближим директно. Моля, винаги се свързвайте с нас чрез нашата страница за контакти тук.

  Главен редактор на Blockonomi и основател на KOOC Media, онлайн компания, базирана в Обединеното кралство. Вярващ в софтуера с отворен код, блокчейн технологията и безплатен и честен интернет за всички. Неговото писане е цитирано от Nasdaq, Dow Jones, Investopedia, The New Yorker, Forbes, Techcrunch & More. Свържете се с [email protected]

  37 най -добри торентни сайтове, които все още работят като чар

  Защита на интелектуалните имоти за собствениците на авторски права, САЩ, австралийски, Япония и няколко други страни се разпадат на пиратски уебсайтове, оставяйки чист брой торентни сайтове, блокирани и несъществуващи. Може би сте виждали достатъчно новини като,

  Независимо дали е известният пиратски залив или младия Torrentgalaxy, всички те се борят трудно да оцелеят с всеки изминал ден. Не се притеснявайте обаче. Тази публикация събира топ 37 най -добрите уебсайта на торент, които са гарантирани да работят.

  37 най -добри торентни сайта с един поглед

  • Най -добрият торент сайт за музика
   • Torrentz2
   • Rutracker
   • Soundpark
   • TorrentDownloads
   • Демоноид
   • 01Torrent
   • Торлок
   • Torrentz2k
   • Rarbg
   • Торенти.Аз
   • Пиратейро
   • Пиратският залив
   • Kickasstorrents
   • Рутор
   • Fitgirl Requacks
   • Nyaa
   • Animetosho
   • Shanaproject
   • Torrentgalaxy
   • Yts
   • Topnow
   • Skytorrents
   • Разделително
   • Zooqle
   • Limetorrents
   • Magnetdl
   • Extratorrent
   • MactorrentDownload
   • 1377x
   • Watchsomuch
   • ibit
   • Мангаго.аз
   • Мианонамаус
   • Ettv
   • Спорт-видео
   • Mmatorrent
   • T3nnis TV

   Как взимаме най -добрите 37 торентни сайта

   Вземането на няколко от безопасните, които все още работят, като се разхождат през море от торентни обекти, може да бъде плашещо начинание. И преди да скочите право в списъка на най -добрите 9 обществени торентни сайта, разгледайте по -долу аспекти, върху които трябва да се концентрирате:

   1. Месечен трафик | посетителите: Като режим на партньорска партньорска споделяне, повече трафик и посетители не само означават повече сеялки и пиявици, но също така означава по -бърза скорост на изтегляне на видео.

   Семена и пиявици

   2. Размер на библиотеката | Тип: Докато торент сайтове с голям размер на библиотеката обикновено се предлагат с по -богато съдържание, малкият сайт за торент все още може да има основната си способност в някои определени видове библиотеки. Ще търся различни категории торенти на всички общи сайтове за торенти и след това ще взема най -добрите сайт за торенти за музика, книги, филми, предавания, игри, софтуер и документални филми и т.н.

   3. Скорост на сваляне: Това не е ключов референтен фактор, тъй като скоростта за изтегляне на торенти от определен сайт зависи много от вашата интернет среда и самия торент.

   4. Ad intrusion: Абсолютно разочароващо е да бъдете прекъснати от изскачащи реклами, банери и фалшиво съдържание, когато разглеждате сайт за торент. По този начин, аз също приемам нахлуването на AD като фактор, който влияе върху селекцията.

   5. Незабавни изтегляния: Това не е нарушител на сделката, но сайт, който поддържа незабавно изтегляне, носи много повече удобство.

   6. Огледала (прокси): Proxy/Mirror Site: Като посетите сайта за прокси/огледало, можете да получите достъп до някои торенти, които вече са блокирани във вашите графства. Ще се нуждаем от тази информация.

   Топ 37 най -добри сайтове за торент: подробности, скорост, работни връзки, още

   Torrentz2

   Семена и пиявици

   • Връзка: TorrentzwealMisr.лук.ly
   • Основана година: 2003
   • Тип торент: Публично
   • Незабавно изтегляне: Да
   • ADS Intrusion: Не
   • Ежедневни посетители: 35 000
   • Местоположение на посетителите: Индия (37.0%), Пакистан (8.5%) и САЩ (7.8%)
   • Глобален сайт ранг: 11 000

   Вместо да държите някакви торентни файлове или кешове, Torrentz2 ви позволява да търсите торент файлове от всякакъв тип, вариращи от филми до игри до електронни книги и много други. Той има просто проектиран интерфейс и не показва случайни реклами.

   Много хора класират Torrentz2 като най -добрият сайт за торент за музика и с основателни причини. Въпреки че няма категория за музика, торентите за музика, създадени както от известни, така и по-малко известни изпълнители и албуми, са придобити тук. Аз самият често използвам Torrentz2, за да изтегля kpop музика и някои испански песни. Липсата на категория за музика и опции за сортиране затруднява потребителите да намерят подходящия музикален ресурс. Но можете да филтрирате ненужните семена, като въведете информацията за контейнера на целевия файл.

   Огледала (прокси): Torrentsmirror.com, Torrentz.PL, Torrentz2.е.

   Актуализация: Torrentz2 Сега връща грешка 503, но нейният сайт за лук все още работи. Отидете на: TorrentzWealMISR.лук.ly.

   Rutracker

   Рутракери

   • Връзка: Rutracker.org
   • Основана година: 2004
   • Тип торент: Публично
   • Незабавно изтегляне: Да
   • ADS Intrusion: Да
   • Ежедневни посетители: 466 000
   • Местоположение на посетителите: Русия (26.1%), Холандия (12.5%) и Обединеното кралство (7.9%)
   • Глобален сайт ранг: 631

   Rutracker е най -големият торент сайт в Русия. Стартиран през 2004 г., Rutracker се използва ежедневно от над 4 милиона потребители по целия свят за изтегляне на телевизия, филми, списания, аудиокниги, софтуер и най -важното музика. Този руски сайт за торент има EDM, джаз, Dubstep, Electro и Pop Music и т.н. Обширната база данни от различни видове музика го прави един от най -добрите сайтове за торент за изтегляне на музика.

   Ако не сте руснак, по -добре браузърът този торент сайт с плъгин за преводач като Google Translate, защото всичко, показано на Rutracker, е на руски език. Не мога да си спомня името или изпълнителят на харесвана песен? Не знам кой аудио формат трябва да изтеглите? Отидете на форума на Rutracker и започнете нова дискусия или разгледайте съществуващата дискусия и много шансове можете да получите правилните отговори от приятелските членове на Rutracker.

   Soundpark

   Soundpark

   • Връзка: звуков парк.свят
   • Основана година: 2001
   • Тип торент: Публично
   • Незабавно изтегляне: Да
   • ADS Intrusion: Не
   • Ежедневни посетители: 4000
   • Местоположение на посетителите: Швейцария (50.8%), Иран (1.4%)
   • Глобален сайт ранг: 92 000

   SoundPark е музикален торент сайт, където можете да изтеглите рок, рап, хип-хоп, SKA и много други видове музика чрез Torrent, без да се регистрирате или плащате. Цялата музика е подразделна в десетки малки категории. Например, под скала има подкатегории от алт метал, nu метал, алт рок, алтернатива, aor, арена рок, черен метал и други.

   Въпреки че оставя много да се желае в функцията за индексиране и понякога ви връща няколко безрелевантни съдържания, все още е обслужваща платформа за намиране на качествени музикални торенти. Това е много удобно за потребителите и ви позволява да избирате английски, испански и руски като показания език. Това ви позволява бързо да стесните резултата, като изберете художника, качество (загуба и без загуби), музикални видеоклипове. Освен това се поддържа доста музика за преглед преди изтегляне, което може да избегне изтеглянето на ненужната музика по погрешка.

   TorrentDownloads

   TorrentDownloads

   • Връзка: TorrentDownloads.аз
   • Основана година: 2007
   • Тип торент: Публично
   • Незабавно изтегляне: Не
   • ADS Intrusion: Да
   • Ежедневни посетители: 3000
   • Местоположение на посетителите: Индия (32.1%), Шри Ланка (4.1%) и Пакистан (3.8%)
   • Глобален сайт ранг: 702 000

   Стартиран през 2007 г., TorrentDownloads предоставя на своя потребител пряка директория и лесна за използване търсачка за търсене на видове торент файлове. Тя позволява както изтеглянето, така и качването на торенти. Класифицираната функция за търсене изглежда безполезна. Всеки път, когато търся съдържание в определена категория, резултатът от връщането е 0.

   Както и да е, TorrentDownloads е най -добрият сайт за торент за електронна книга. Винаги предлага чисто количество резултати от електронни книги за вашето търсене. Освен това, в повечето случаи е без реклами. (Чух някои оплаквания за реклами, но все още не съм изпитвал). Проблемът обаче е.

   Огледала (прокси): TorrentDownloads.G2G.Casa, TorrentDownloads.Proxybit.Cyou, TorrentDownloads.mrunblock.Cyou, TorrentDownloads.Unblockproject.Uno, TorrentDownloads.Nocensor.Клуб, TorrentDownloads.123unblock.Cyou, TorrentDownloads.Unblocknow.PW, TorrentDownloads.unbl0ck.пространство, TorrentDownloads.U4M.PW, TorrentDownloads.unbl4you.ICU.

   Демоноид

   Демоноид

   • Връзка: Демоноид.е
   • Основана година: 2003
   • Тип торент: Публично
   • Незабавно изтегляне: Да
   • ADS Intrusion: Да
   • Ежедневни посетители: 3000
   • Местоположение на посетителите: Ирландия (48%), САЩ (18.7%) и Пакистан (4.7%)
   • Глобален сайт ранг: 116 000

   Демоноидът веднъж беше един от най -известните торентни сайтове, считани за равни на пиратския залив. Поради редовния и дълъг престой, случайната смърт на нейния основател през 2018 г. и няколко други неща, количеството на активните потребители на демоноид на месец е по -малко от 100k. Независимо от това, това е един от най -добрите торенти за аудиокниги и електронни книги с над милион торенти за електронни книги, обхванати в голямата му база данни.

   Интерфейсът на остаряването на демоноида е малко объркващ с много подвеждащи пренасочвания и изскачащи реклами, но за нас е доста лесно да намерим правилната книга. Въведете заглавието на книгата на лентата с ключови думи. Можете да сортирате резултатите до датата на качване, количеството на пиявици/семена и размер. Можете също да използвате инструментите над полето за търсене на ключови думи, за да стесните резултатите по език, подкатегория (действие и приключения, деца, компютър и технология и състояние и т.н.). Като сайт за торент с общо предназначение, съдържанието на демоноида не е ограничено само до торентите на електронните книги, можете да получите торенти за филми, софтуер, спорт, музика и други.

   01Torrent

   01Torrent

   • Основана година: 2017
   • Тип торент: Публично
   • Незабавно изтегляне: Да
   • ADS Intrusion: Да
   • Ежедневни посетители: 2000
   • Местоположение на посетителите: Индия (15.8%), САЩ (10.6%) и Пакистан (5.7%)
   • Глобален сайт ранг: 131 000

   01Torrent е създаден през 2017 г. и е донякъде ново дете на блока с около 2000 посетители на ден. Той може да се похвали с по-чист интерфейс в сравнение с повечето други торентни сайтове, въпреки че порно изскачащите реклами за възрастни са доста ужасяващи. В горната част на страницата различни категории класифицират торентите в съответните им полета, което е удобно да скочите в конкретния раздел, за да спечелите желаните торенти.

   01Torrent има над 6000 торента за различни видове електронни книги, което прави един от най -добрите сайтове за торент за книги (електронна книга и аудиокнига). Жалко е, че 01Torrent не ви позволява да намерите заглавие в определен раздел. След като въведете заглавието на книгата и щракнете върху търсене, 01Torrent може да ви върне дълъг списък от музикални и телевизионни предавания под същите или подобни заглавия.

   Торлок

   Торлок

   • Връзка: Torlock.com
   • Тип торент: Публично
   • Незабавно изтегляне: Да
   • ADS Intrusion: Да
   • Ежедневни посетители: 9 000
   • Местоположение на посетителите: САЩ (14%), Индия (8.1%), Ирландия (7.8%)
   • Основана година: 2010
   • Глобален сайт ранг: 56 000

   Torlock събира филми, телевизия, игри, музика, софтуер, аниме, електронни книги, аудиокниги, изображения, възрастни и други видове семена от интернет. На началната си страница тя ви предоставя най-свежите и популярни торенти с добре проектирана икона, за да покажете типа на файла.

   Това не е толкова находчиво, колкото другите сайтове на торент, които изброявам на тази страница, а много торентни файлове имат нулеви сеялки и пиявици. Въпреки това, той оглавява диаграмата на най -добрия сайт за торент за списъка с предавания и началници на повечето торентни сайтове по отношение на семената на телевизионните предавания, както количеството, така и качеството. Отворете горния десен ъгъл на Torlock, за да намерите категория, да я натиснете и да изберете телевизори, ще намерите дълъг списък от модерни телевизионни предавания. Какво още? Torlock се фокусира върху безрисковия торент и обещава да компенсира USD1 за всеки торент файл с вирус, който сте изтеглили от Torlock.

   Дръжте Torlock далеч от децата, тъй като този сайт за торент показва реклами за възрастни. Всеки път, когато се опитвате да търсите филм там, той показва закачлив рекламен банер с GIF на филм за възрастни.

   Огледала (прокси): Torlock.деблокиран.Залог, Torlock.Goblockt.com, Torlock.UnlockPro.Вяра, Торлок.UnlockPro.Клуб, Торлок.UnlockPro.Крикет, Торлок.Unblockmy.xyz, t0rlock1.деблокиран.MS, Torlock.Отгоре, Torlock.UnlockPro.хост.

   Torrentz2k

   Torrentz2k

   • Връзка: Torrentz2k.Xyz
   • Тип торент: Публично
   • Незабавно изтегляне: Да
   • ADS Intrusion: Не
   • Ежедневни посетители: 2000
   • Местоположение на посетителите: Обединеното кралство (31.7%), Индия (20.2%) и Пакистан (8.6%)
   • Глобален сайт ранг: 259 000

   Със стабилни и анонимни изтегляния на торент, Torrentz2k се твърди като единствената възможна и най -голяма търсачка за торент на бъдещето. Тази здрава търсачка за торент може да изстърже торентите за филми, телевизионни предавания, музика, приложения, игри, аниме и много други от различни сайтове на торент.

   Torrentz2k не е уебсайт, специфичен за телевизионните торенти, но се нарежда високо в най -добрия сайт за торент за списъка с телевизионни предавания и това е оправдано. Разполага с библиотека за телевизионни предавания на гаргантуи с над милиони торенти за изтегляне на телевизионни предавания на английски, френски, испански, японски и всички други езици. Той има много опростен интерфейс. Просто трябва да въведете името на телевизионните предавания и да изберете телевизия, този страхотен уебсайт може да направи останалото за вас. Не на последно място, той ви позволява да качвате торент файлове, така че всеки може да бъде сътрудник за Torentz2k.

   Rarbg

   Rarbg

   • Връзка: Rarbg.да се
   • Основана година: 2008
   • Тип торент: Публично
   • Незабавно изтегляне: Да
   • ADS Intrusion: Да
   • Ежедневни посетители: 225 000
   • Местоположение на посетителите: САЩ (32.2%), Канада (6.2%) и Швеция (5.7%)
   • Глобален сайт ранг: 853

   Този сайт за торент обслужва проверени семена за скорошни филми, игри и телевизионни предавания за изтегляне на партньорско участие, използвайки протокол BitTorrent. Понастоящем RARGB е цел на българските правоприлагащи органи поради правни въпроси. И тя е блокирана от десетки страни, включително Саудитска Арабия, Обединеното кралство, Дания, Австралия и Италия. За щастие, все още можете да се възползвате от всичко, като промените вашия IP адрес или използвате сайт за огледало.

   Ако търсите някои най-нови пуснати телевизионни предавания, тогава RARBG е ваша опция за отиване. Чрез маркиране на полето за опции на телевизионни UHD епизоди или телевизионни HD епизоди в менюто за сортиране, това е ветрец да намерите 4K UHD или 1080p HD TV епизоди. Показва оценките на IMDB и жанра на телевизионните предавания. Когато задвижвате мишката през избраните телевизионни предавания, се появява кавър картина. Когато нямате представа кои телевизионни предавания искате да гледате, тази информация може да ви даде представа да намерите добри телевизионни сериали.

   Това вече не дава възможност за нова регистрация, тъй като през 2016 г. не е разрешено да качват торенти в RARBG. Друг недостатък на RARBG е, че всяко щракване, след като влезете в началната страница, ви води до страница с реклами.

   Огледала (прокси): checkrarbgunblock.com, checkrarbg.деблокиран.Pub, Checkrarbg.деблокиран.Заложете, checkrarbg.е, checkrarbg.деблокиран.VC, checkwww.rarbg.е, checkrarbgmirror.XYZ, CheckRarbgMirror.com.

   Торенти.Аз

   Torrents.me

   • Връзка: Torrends.да се
   • Тип торент: Публично
   • Незабавно изтегляне: Да
   • ADS Intrusion: Да
   • Ежедневни посетители: 1000
   • Местоположение на посетителите: Пакистан (3.2%), Турция (1.6%) и други (95.2%)
   • Глобален сайт ранг: 13 000

   Торенти.В момента аз съм най -визуално привлекателната търсачка за торент. На началната му страница ще намерите списъка на най -добрите сайтове за торент в различни категории. В момента виждам Cine Calidad, EZTV, Kinozal, M-Team TP и LostFilm се показват като най-добрите сайтове за торент за филми и телевизия. Тъй като тези списъци се актуализират често, може да намерите съвсем различен резултат, когато разгледате този уебсайт.

   Торенти.Аз мога да взема и търси данни от RARGB, TPB, NYAA, ZOOQLE и още 600+ страхотни торентни сайтове. По този начин, каквито и телевизионни предавания да търсите, просто въведете името в лентата за търсене на Torrent, вие със сигурност ще го намерите там. Точно както повечето други торентни сайтове или торент търсачки, торент.Аз също ви дава възможност да сортирате резултата по данни и по дата и релевантност.

   Пиратейро

   Пиратейро

   • Връзка: Pirateiro.com
   • Тип торент: Публично
   • Незабавно изтегляне: Да
   • ADS Intrusion: Да
   • Ежедневни посетители: 1000
   • Местоположение на посетителите: Канада (28.3%), Сърбия (10.6%)
   • Основана година: 2017
   • Глобален сайт ранг: 301 000

   Pirateiro получава добър представител за това, че е една от най -добрите библиотеки за телевизионни предавания. Почти всеки час има нови филмови торенти, които се качват на този находчив торент сайт. Той има както по-малко известните телевизионни предавания като Loudermilk и Alias ​​Grace, така и по-популярни като The Mandalorian (2019), The Queen’s Gambit, Dash и Lily и The Crown: Season 4.

   Нещото, което най -много ми харесва в Pirateiro, е, че може да се похвали с система за проверка на торент, която гарантира, че повечето торентни източници, налични на Pirateiro, няма да идват с реклами или зловреден софтуер. С много сортиране на маркери като BDRip, DVDRip и WebDL, можете лесно да намерите телевизионните предавания, които искате да гледате и изтегляте в необходимия формат. Друго хубаво нещо в този сайт за торент е, че медийната му библиотека не е ограничена до торенти за телевизионни предавания, можете да намерите и няколко други неща като торенти за аними, музика, филми и приложения.

   Огледала (прокси): Пиратейро.ЕС.

   Пиратският залив

   Пиратският залив

   • Връзка: ThepirateBay.org
   • Основана година: 2003
   • Тип торент: Публично
   • Незабавно изтегляне: Да
   • ADS Intrusion: Да
   • Daily vsitors: 902 000
   • Местоположение на посетителите: САЩ (29.3%), Япония (21.4%) и Южна Корея (12.8%)
   • Глобален сайт ранг: 303

   Пиратският залив твърди, че е най -големият биторен тракер по целия свят и беше. Като един от най -известните и най -старият торент сайт, който е издържал на сервира преyganttimes. Изглежда, че TPB винаги може да намери начин да се завръща, без значение колко трудно е бил напукан от авторитета. Това е на опашката с това, което предполага логото му, този пиратски кораб няма да спре да стреля по Холивуд. И има дори филм, който разказва историята на 3 -те основатели на TPB.

   TPB, досега, е най -добрият публичен тракер за игри. На началната му страница има списък от топ 100. Като кликнете върху това, можете да намерите бързо най -новите и най -разпространени ресурси на играта, включително Cyberpunk 2077, Grand Theft Auto San Andreas, сред нас, Sims 4 и други. Със сигурност можете да индексирате необходимите игри по платформи (PC, Mac, PSX, Xbox360, Wii, Handheld, iOS, Android) или име също. Благодарение на прилагането на системата за партньорска проверка, тя ви позволява да филтрирате лошия торент файл. Още по-добре, Pirate Bay е не само сайтът за торент за игри, но и най-доброто място за изтегляне на видеоклипове, аудио, приложения и всичко, което се изисква от дигиталния свят.

   Огледала (прокси): PirateProxy.id, проксибай.XYZ, ThepirateBay10.org.

   Kickasstorrents

   Kickasstorrents

   • Връзка: Kickasstorrents.да се
   • Основана година: 2008
   • Тип торент: Публично
   • Незабавно изтегляне: Да
   • ADS Intrusion: Да
   • Ежедневни посетители: 111 000
   • Местоположение на посетителите: Индия (16.8%), Италия (9%) и Пакистан (8.9%)
   • Глобален сайт ранг: 4000

   Хората, които са чували за TPB, трябваше да чуят за Kat (Kickasstorrents). Този популярен и състарен Bittorrent включваше богата колекция от торенти за филми, телевизионни предавания, музика, електронни книги и много други съдържания. Много хора смятат, че този сайт е офлайн, тъй като е отвлечен от правителството на САЩ през 2016 г., а през юли на следващата година нейният създател Артем Валин е бил масив в Полша за домакин на неоторизиран материал. Факт обаче е,.

   Много харесвам kickasstorrents. Не идва с някакви досадни изскачащи реклами или подвеждащи страници и има много добър навигатор за мен лесно да придобия това, което искам. Основният плюс е, че той събира връзките към всички скорошни и по-ранни торенти на играта, включително Cyberpunk 2077 и Old GTA San Andreas-Hoodlum Plus SAMP мултиплейър. Следователно, може да е безопасно да се каже, че Kickasstorrents е най -добрият сайт за торент за игри. Но, трябва да призная, че качеството на торентите, предлагани от този нов сайт за Kickasstorrents, не е толкова добро, колкото оригиналният.

   Огледала (прокси): Katcr.Ко, Кат.SX, Kat.съм, kickasstorrent.Cr.

   Рутор

   Рутор

   • Връзка: Рвор.информация
   • Основана година: 2009
   • Тип торент: Публично
   • Незабавно изтегляне: Да
   • ADS Intrusion: Да
   • Ежедневни посетители: 99 000
   • Местоположение на посетителите: Холандия (21.9%), Германия (18.8%) и Русия (9.9%)
   • Глобален сайт ранг: 3000

   Рутор е руски торент сайт. Въпреки това, той също е насочен към английската и международната аудитория, неруските потребители могат да използват Google Translate, за да разглеждат сайта. Това обяснява защо получава повечето посетители от Германия и Русия. Интерфейсът на Rutor е малко претрупан и има много изскачащи реклами за хазартни сайтове. Следователно, трябва да внимавате, когато правите всяко щракване.

   Rutor е най -добрият торент сайт за компютърни игри. Епизодичната разказвателна приключенска игра като Tell Me Why, видео игри на трето лице като Zombie Army 4: Dead War и ролеви видео игри като Baldur’s Gate II: Shadows of AMN и Cyberpunk 77, а много класически или популярни игри са достъпни тук. Освен.

   Fitgirl Requacks

   Fitgirl Requacks

   • Връзка: FitgirlRepacks.co
   • Основана година: 2009
   • Тип торент: Публично
   • Незабавно изтегляне: Да
   • ADS Intrusion: Не
   • Ежедневни посетители: 13 000
   • Местоположение на посетителите: Индия (15.6%), Алжир (7.4%) и Либия (5.9%)
   • Глобален сайт ранг: 12 000

   Fitgirl Repacks е новодошълът на най -посещаваните сайтове за торент и има доста различен външен вид и съдържание като традиционния сайт за торент. От често задаваните въпроси на началната страница можем да знаем, че сайтът е много вероятно създаден от един или много, които са (са) обсебени от компресиране на данни. Те се фокусират върху предаването на някои игри и след това качват магнитните връзки на собствените си и връзките към торентите, които публикуваха на 1377x и други сайтове за торент.

   Fitgirl Repacks е най -добре, за да отговаря на хората, които трябва да изтеглят някои наскоро пуснати и няколко стари игри. Той има много активна общност, в която можете да намерите някои решения, за да поправите инсталацията на играта и грешка в работата. Малък недостатък е, че не пропуква игри, което означава, че трябва да преминете към друго място, ако търсите торенти за напукани игри.

   Nyaa

   Nyaa

   • Връзка: Nyaa.Si
   • Основана година: 2005
   • Тип торент: Публично
   • Незабавно изтегляне: Да
   • ADS Intrusion: Не
   • Ежедневни посетители: 365 000
   • Местоположение на посетителите: Япония (46.1%), Южна Корея (10.6%) и Китай (7.9%)
   • Глобален сайт ранг: 839

   Хората, които са добре запознати с аниме сферата, трябва да са наясно с Nyaa. Това е един от най-големите сайтове за торент, посрещнати от аниме, с колекция, пълна със скорошни и стари аниме видеоклипове и аниме сериали. Той има интерфейс на Nitty, където няма да видите нежелани рекламни банери. В горната част на страницата можете да изберете необходимата категория торент от аниме, аудио, литература, действие на живо и картина. NYAA се фокусира върху медиите в Източна Азия, така че повечето изтегляния на аниме, предоставени от NYAA, са на японски. Не се притеснявайте, ако сте не-японски потребител, тъй като NYAA ви предоставя английската преведена версия на различни жанрове на аниме видеоклипове и аниме серии.

   Когато въведете името на вашето предпочитано аниме в лентата за търсене, можете също да изберете филтър, няма римейци или да се доверите само за да стесните селекциите. NYAA показва детайлите на торентите, включително категорията, датата на качване, размера, броя на сеящите и пиявиците и броя на изтеглянето.

   Animetosho

   Animetosho

   • Връзка: Animetosho.org
   • Основана година: 2010
   • Тип торент: Публично
   • Незабавно изтегляне: Да
   • ADS Intrusion: Не
   • Ежедневни посетители: 2000
   • Местоположение на посетителите: Мексико (17.5%), Индия (14.6%), Нова Зеландия (12.1%)
   • Глобален сайт ранг: 134 000

   Въпреки че появата на Anime Tosho изглежда, че е направо от 90 -те, това е един от най -добрите сайтове за торент за аниме, който предлага както дублирани, така и подземни аниме серии в HD (High Definition). Разликата между аниме Tosho и други торентни сайтове в този списък, това е огледална услуга, която няма да позволи на торентите да качват.

   Той отразява излизането на Horriblesubs, както и торентите, публикувани в категорията на анимето на Токиотошо, Nayaa.Si (преведени английски език) и anidex. По този начин, всички добре познати заглавия като Naruto English Dubbed, My Hero Academic.

   Shanaproject

   Shanaproject

   • Връзка: Shanaproject.com
   • Основана година: 2008
   • Тип торент: Публично
   • Незабавно изтегляне: Да
   • ADS Intrusion: Не
   • Ежедневни посетители: 11 000
   • Местоположение на посетителите: Германия (64%), Португалия (21.7%), Австралия (7.5%)
   • Глобален сайт ранг: 31 000

   По неизвестни причини, Shanaproject не получи много поддържания и актуализации през последните години. Последната актуализация на акаунти в публикацията, Twitter и социалните медии беше през 2017 г. Въпреки това, този един от най-старите сайтове за торент, създаден през 2008 г., все още получава 11 000 посетители на ден. Тук можете да намерите торенти от много класически аниме сериали, като като, Digimon Adventure, Tonikaku Kawaii, Kebukuro West Gate Park, Magatsu Wahrheit: Zuerst и Black Clover.

   Отличителна черта на Shanaproject е, че позволява да автоматизирате вашите аниме изтегляния. Тоест, можете да активирате компютъра си автоматично да изтегля всяко ново издание на вашите предпочитани аниме версии без ръчна настройка.

   Torrentgalaxy

   Torrentgalaxy

   • Връзка: https: // torrentgalaxy.да се/
   • Основана година: 2017
   • Тип торент: Публично
   • Незабавно изтегляне: Да
   • ADS Intrusion: Не
   • Ежедневни посетители: 64 000
   • Местоположение на посетителите: САЩ (7.2%), Полша (5.9%), и Конго (5.5%)
   • Глобален сайт ранг: 6000

   Torrentgalaxy, създаден от бившия персонал на несъществуващия екстраторент през 2018 г., е доста нов член на Torrent Sites. Освен огромното количество торенти, Torrentgalaxy поддържа темпото си с цъфтежа на поточните носители и предлага функцията за стрийминг.

   TorrentGalaxy има отлични функции за индексиране и в момента е най -добрият торент сайт за филми. Когато търсите филми с TorrentGalaxy, можете да проверите една или много опции от 4K UHDM Bollywood, Cam/TS, HD, Packs, SD. Дори ви предоставя опцията за филтър за език за бързо насочване към файла на желаните езици. Още по -добре, той поддържа IMBC индекса, което означава, че можете да намерите предпочитани филми, просто като въведете IMDB ID в полето за търсене.

   Огледала (прокси): Torrentgalaxy.mrunlock.Pro, TorrentGalaxy.UnlockProject.На живо, Torrentgalaxy.Unblockproject.Почивка, TorrentGalaxy.Су

   Yts

   Yts

   • Връзка: YTS.mx
   • Основана година: 2011
   • Тип торент: Публично
   • Незабавно изтегляне: Да
   • ADS Intrusion: Не
   • Ежедневни посетители: 654 000
   • Местоположение на посетителите: Южна Африка (6.8%), САЩ (6.7%) и Индия (6.1%)
   • Глобален сайт ранг: 337

   Търсите ли да гледате най -новите филми през 2023 г., като Wolfwalkers, The Stand In, The Call и Tenet? Или може би искате да прегледате отново стари филми като Kissing Strangers (2010) и Angele (1934). YTS Torrent Site има точно това, което търсите. Той има отлична колекция от различни жанрове от филми от различни страни с голямо качество, включително HD 1080p и 4K 2160p. Най-примамливата част са тези видеоклипове с висока разделителна способност идват с най-малкия размер на файла, така че те няма да погълнат много място за съхранение.

   Независимо от някои изскачащи реклами, интерфейсът на YTS е много чист като цяло. YTS има добре организирана библиотека за торент на филма. Тя ви позволява да усъвършенствате резултата от търсенето чрез използване на филтри въз основа на жанр, страни, рейтинг, публикуваната година и качество, за да намерите бързото харесване на филмите. Нещо повече, той ви предлага уебсайт за изтегляне на субтитри за лесно получаване на файлове с подзаглавия за чуждестранен филм.

   Topnow

   Topnow

   • Връзка: TopNow.SE
   • Тип торент: Публично
   • Незабавно изтегляне: Да
   • ADS Intrusion: Не
   • Ежедневни посетители: 12 000
   • Местоположение на посетителите: Южна Африка (30.5%), САЩ (24.8%), и Нигерия (19.9%)
   • Глобален сайт ранг: 27 000

   Докато TopNow няма същата голяма библиотека на торент и активни потребители, както и YTS, тя все още оглавява диаграмата на най -добрия сайт за торент за филми. Защо? Това е един от най -чистите и визуално поразителни сайтове за торент. Това няма да ви позволи да пропуснете най -новите филми, защото към него се добавя постоянно ново съдържание. Супер лесно е да сортирате филмите по оценки като R, PG-13 и PG, както и от жанрове като екшън, комедия, трилър, драма и ужас.

   TopNow ви предоставя както магнитните, така и нормалните торентни връзки. Друг основен плюс е, че ви позволява да живеете на живо телевизионни предавания и филми. Можете също да намерите мега връзките за избраните филми или телевизионни предавания в TopNow и това ви позволява да изтеглите медиите директно от Mega без Torrent Client.

   Skytorrents

   Skytorrents

   • Връзка: Skytorrents.да се
   • Основана година: 2011
   • Тип торент: Публично
   • Незабавно изтегляне: Да
   • ADS Intrusion: Не
   • Ежедневни посетители: 5000
   • Местоположение на посетителите: Либия (45.6%), Индия (3.7%), и Гърция (2.4%)
   • Глобален сайт ранг: 65 000

   Собственикът на сайта на SkyTorrents твърди, че по -скоро ще затвори сайта, вместо. Преди спирането на SkyTorrents през 2018 г. заради краткия средства, той беше известен като сайт за торенти, фокусирани върху поверителността и без реклами, който предоставя на потребителите милиони висококачествени торенти, без да използват бисквитка или проследяващи. Въпреки.

   С огромен архив от над 26 милиона безплатни торента за изтегляне, Skytorrents предлага разнообразна торент колекция за вас. Можете да натиснете топ 100 на началната му страница, за да получите топ 100 торента и да сортирате по сеялки/пиявици, дата или размер. Като щракнете върху категорията под опциите за сортиране, можете да натиснете видео, аудио игри, софтуер, документ, шоу, филм и други, за да получите топ 100 торента за конкретна категория.

   Skytorrents е един от най -добрите торентни сайтове за филми с нови филмови торенти, които се актуализират всеки ден. Най -новият анимационен филм като The Croods: Нова ера, научнофантастични файлове като Skylines, Mockumentary като Borat последващ Moviefilm или каквито и филми да търсите, са включени в SkyTorrents. По този начин просто въвеждате заглавието в лентата за търсене на SkyTorrents и със сигурност ще го намерите тук. Отделно от това, SkyTorrents показва разделителната способност, палци нагоре/надолу, размер на файла, публикуване на дата, коментари и сеялки/информация за пиявици, за да ви попречи да губите време за лоши торенти.

   Разделително

   Разделително

   • Връзка: Divxtotal.един
   • Тип торент: Публично
   • Незабавно изтегляне: Да
   • ADS Intrusion: Не
   • Ежедневни посетители: 72 000
   • Местоположение на посетителите: Испания (66.9%), Мексико (9.6%) и Перу (5.8%)
   • Глобален сайт ранг: 6000

   Може да е малко изненадващо да намерите Divxtotal, уебсайт Torrent уточнява на филмите, има над 2 милиона посетители на месец. Но след като се потопите дълбоко в този фантастичен сайт, трябва да откриете, че високата му популярност е доста разумна. Divxtotal има чист интерфейс с добре каталогизирани секции от филми, вариращи от научна фантастика, дете, аниме, приключения и комедия до DVD филми, 3D филми и много други. Така че, никога не се чувствате така, сякаш се опитвате да се промъкнете през море от торенти, за да намерите правилния.

   В допълнение, тези филмови торентни сайтове обръщат внимание на качеството на съдържанието, като ви предлагат огромна колекция от HD филми. Испаноядни потребители? Вие сте длъжни да обичате Divxtotal, тъй като той предлага испански филм, посветен на групиране. Тук можете да получите всички най -нови пуснати или класически испански филми, включително Perdiendo El Norte, El Hoyo, Vivir Dos Veces и Roma, така че можете лесно да се ориентирате към любимия филм само с няколко кликвания.

   Две по -добри места: Xn-DVXTOTAL-C2A.com, dívxtotal.com

   Zooqle

   Zooqle

   • Връзка: Zooqle.com
   • Основана година: 2008
   • Тип торент: Публично
   • Незабавно изтегляне: Да
   • ADS Intrusion: Да
   • Ежедневни посетители: 53 000
   • Местоположение на посетителите: Обединеното кралство (59.8%), САЩ (10.5%) и Мианмар (7%)
   • Глобален сайт ранг: 8000

   Zooqle е сравнително нов сайт, който не е известен от мнозина. Този сайт за торент без реклами е проектиран със стабилна кутия за търсене, която ви позволява да търсите всяко желано съдържание от 4800000 проверени торенти, включително 1700 + телевизионни предавания и 45000 филма. Официалният уебсайт сега е блокиран в няколко страни, но дава някои огледални сайтове, които все още работят добре.

   Може да не успеете да намерите много телевизионни предавания, музика или ресурс за електронни книги в Zooqle, но над 160000 софтуерни торенти правят Zooqle най -добрият сайт за торент за програми и станете моята лична опция за топ, за да получите платен или безплатен софтуер. Ако търсите Photoshop, Vegas Pro или други скъпи програми за изработка (движение) графичен дизайн или VSO Blu-ray Converter Ultimate, всеки видео конвертор или други видео процесори за конвертиране на видеоклипове, Zooqle може да ви помогне да ви помогне. В допълнение, размерът, здравната оценка и друга информация на индексирания торент файл са видими, така че да можете лесно да разберете торентния файл, който върви най -добре.

   Огледала (прокси): Zooqle.G2G.Casa, Zooqle.Nocensor.Клуб, Zooqle.U4M.PW.

   Limetorrents

   Limetorrents

   • Връзка: Limetorrents.Бъз
   • Основана година: 2009
   • Тип торент: Публично
   • Незабавно изтегляне: Да
   • ADS Intrusion: Да
   • Ежедневни посетители: 6000
   • Местоположение на посетителите: Египет (10.4%), Индия (6.2%), и Бангладеш (2.4%)
   • Глобален сайт ранг: 54 000

   LimetOrrents е торент търсачка, която не поддържа торент файлове, но дава на потребителите връзките за 10 милиона активни торента, които могат да бъдат изтеглени и използвани за споделяне на файл за партньорски файл под протокол BitTorrent. Тя позволява на потребителите да добавят коментари за източници на торент и предоставя здравната оценка. По този начин потребителите могат да получат правилни и безопасни торентни файлове. Интерфейсът е голям плюс за LimetOrrents, ако можете да игнорирате изскачащите реклами.

   Limetorrents, както рекламира, е четвъртият най -голям сайт за торент, който предлага на своите потребители музика, радиостанции, електронни книги, курсове за обучение и куп други опции. По отношение на категорията софтуер, този хубав сайт за торент предлага много повече възможности за избор от конкурентите си. Тук можете да намерите пакета за инсталиране на Windows 7/8/10/11, Ventura/Monterey/Big Sur Computer, Microsoft Office и Crack Files за многобройни софтуер с високи разходи. Има обаче много фалшиви софтуерни семена. Те просто няма да работят или да се свързват с вируса.

   Огледала (прокси): Limetorrents.Азия, Limetorrents.зона, лимори.CO, лимиер.com, лимон.Про.

   Magnetdl

   Magnetdl

   • Връзка: MagnetDL.com
   • Основана година: 2012
   • Тип торент: Публично
   • Незабавно изтегляне: Да
   • ADS Intrusion: Да
   • Ежедневни посетители: 53 000
   • Местоположение на посетителите: Ирландия (18.2%), Португалия (7.7%) и Обединеното кралство (7.3%)
   • Глобален сайт ранг: 8000

   MagnetDL е един от малкото по -стари торент сайтове, които не са били поразени от интернет доставчици. Не е толкова известен като споменатия Zooqle или LimetOrrents, но има изобилие от ресурси. Голямата колекция от връзки за изтегляне на магнит за софтуер, филми, електронни книги и музика прави този малко известен сайт за торент един от най -харесваните търсачки за торент за Великобритания, Южна Корея и Португалия потребители.

   Магнет. Той има стар училищен интерфейс, който може да ви напомня за Windows XP или някои 80-те неща, но е без реклами и достатъчно просто. Просто трябва да вземете категорията за целевия файл, да въведете заглавието и след това да натиснете търсенето, за да получите връзката с магнит за изтегляне на правилния софтуер.

   Extratorrent

   Extratorrent

   • Връзка: Extratorrent.Si
   • Основана година: 2006
   • Тип торент: Публично
   • Незабавно изтегляне: Да
   • ADS Intrusion: Не
   • Ежедневни посетители: 3000
   • Местоположение на посетителите: Индия (37.6%), Пакистан (12.4%)
   • Глобален сайт ранг: 109 000

   Extratorrent беше световният втори по големина сайт за торент след TPB, обслужващ милиони хора, които искат безплатен или пиратски софтуер, филми и телевизионни предавания. Extratorrent се изключи през 2017 г. и избърса всички данни. Сега се връща с чисто нов домейн, но за съжаление, много хора съобщиха някои торентни файлове, които изтеглят от новия домейн. Освен това, той често пренасочва потребителя към някои уебсайтове за измама и възрастни.

   Въпреки подвеждащата информация, която е навсякъде в Extratorrent, тя все още е един от най -добрите торентни сайтове за софтуер на Windows, предлагащ инсталационни пакети както за напукания, така и за безплатен софтуер за операционната система Windows. Малко разочароващото е, че Extratorrent оставя студена стая за потребители на Mac, Linux и мобилни телефони.

   MactorrentDownload

   MactorrentDownload

   • Връзка: https: // mac-torrent-изтегляне.мрежа/
   • Основана година: 2007
   • Тип торент: Публично
   • Незабавно изтегляне: Да
   • ADS Intrusion: Да
   • Ежедневни посетители: 9 000
   • Местоположение на посетителите: САЩ (9.2%), Кувейт (8%) и Индия (7.4%)
   • Глобален сайт ранг: 30 000

   Потребителите на Mac изглежда са забравени от повечето общи и софтуерни торентни сайтове. Ето защо смятам, че е необходимо да ви препоръчам да използвате MactorrentDownload, въпреки че е опакован с изскачащи и пренасочва реклами.

   MactorrentDownload е най -добрият сайт за торент за Mac софтуер. Той има 20000+ iOS и MacOS ориентирани приложения и всички са подредени в правилни категории като Adobe, редактор, графика и дизайн, музика, производителност, пътувания, Apple, образование, здраве и фитнес и инструменти за разработчици. Какво още? Въпреки че е известен като най -добрият сайт за торент за приложения, съдържанието на MactorrentDownload не е просто ограничено за софтуерни торенти, там можете да намерите и торенти за игри и шрифтове.

   1377x

   1377x

   • Връзка: 1337x.да се
   • Основана година: 2007
   • Тип торент: Публично
   • Незабавно изтегляне: Да
   • ADS Intrusion: Не
   • Ежедневни посетители: 499 000
   • Местоположение на посетителите: Индия (15.8%), САЩ (10.6%) и Пакистан (5.7%)
   • Глобален сайт ранг: 581

   1337x е обществен тракер, базиран в общността, който може да се похвали с обширна от проверени торенти. Той не започна бързия растеж до блока на Kickasstorrents и това вече беше 9 -тата година след като се роди. Както и да е, той е оценен като вторият най -голям сайт за торент към 2022 г. от някои професионални блогове за анализ на торента. Можете да намерите почти всичко на този впечатляващ сайт, всички новоиздадени медии, регионални филми, напукан компютърен софтуер, мобилни приложения, игри и ресурси, които не са налични на други торентни сайтове.

   1337x е известен като най -добрият сайт за торент за документален филм. Той има лесен за навигация изглежда и много опции за сортиране. Тя ви позволява да изберете категорията документални филми, за да разберете лесно желаните документални торентни файлове. Скоростта на изтегляне е много бърза благодарение на бързия сървър и голям брой документални семена. Много хора като 1337x също, защото не показва реклами. Въпреки това, има спонсорирано съдържание на страницата на индекса, когато правя тестове, като използвам IP адрес на нас и японски.

   Огледала (прокси): 1337x.St, x1337x.WS, x1337x.EU, x1337x.SE, 1337x.е, 1337x.GD.

   Watchsomuch

   Watchsomuch

   • Връзка: Watchsomuchproxy.com
   • Основана година: 2017
   • Тип торент: Публично
   • Незабавно изтегляне: Да
   • ADS Intrusion: Не
   • Ежедневни посетители: 2000
   • Местоположение на посетителите: Япония (30.4%), Индия (21.7%), САЩ (12.6%)
   • Глобален сайт ранг: 174 000

   Този чисто нов сайт за торент наследява масивната база данни от големите имена Seventorrents, която наскоро обяви пенсиониране поради правни проблеми. По този начин потребителите на Seventorrents трябва да са много щастливи да видят Watchsomuch и неговите огромни колекции от филми и телевизионни предавания, обхващащи документални, приключения, анимация и много други жанрове.

   WatchSomuch предоставя елегантен интерфейс, без. Началната му страница включва масив от връзки към нови филми, разпространени филми и най -новия издаден телевизионен епизод. От лявата страна на заглавката можете да кликнете върху разглеждането и натискането на документални филми, за да разгледате гигантската база данни на WatchSomuch на документалния филм. Заглавията на документалните филми се организират ефективно според статута (наличен, идва скоро, препоръчан и популярен и т.н.), Резолюция (4K, 3D и HD и т.н.), езици, държава и жанр, като по този начин улесняват процеса.

   ibit

   ibit

   • Връзка: ibit.да се
   • Основана година: 2017
   • Тип торент: Публично
   • Незабавно изтегляне: Да
   • ADS Intrusion: Не
   • Ежедневни посетители: 3000
   • Местоположение на посетителите: САЩ (20.7%), Пакистан (3%), Бангладеш (1.7%)
   • Глобален сайт ранг: 98 000

   Няма раздел, особено за документални филми, така че можете да търсите само документалните филми по заглавия и да сортирате резултатите чрез уместност, категория, размер и сеялки/пиявици, за да намерите харесваните документални филми. Това не е голям! С безброй документални филми, включително престъпност, политически, естествени и няколко други жанрове, достъпни тук, Ibit е длъжен да стопи сърцата на любителите на документални филми, които винаги търсят най -новите трептения.

   Друг основен плюс е, че всяка страница на торент не просто ще показва информацията за връстниците и сеялките и изтегля, но също така показва коментарите, описанията, маркерите, връзките на субтитри и оценките на IMDB. По този начин, винаги можете да знаете какво бихте получили в изтеглянето си.

   Мангаго.аз

   Мангаго

   • Връзка: Мангаго.аз
   • Основана година: 2012
   • Тип торент: Публично
   • Незабавно изтегляне: Да
   • ADS Intrusion: Не
   • Ежедневни посетители: 4000
   • Местоположение на посетителите: САЩ (32.6%), Германия (14.9%), Филипини (8.3%)
   • Глобален сайт ранг: 15 000

   Морто.Аз съм райът на феновете на комиксите с къси форми. Няма да намерите никакви супергеройски комикси като Superman, Batman, Dead Pool, Spider-Man, Green Lantern и The X-Men, но можете да намерите огромна галерия от манга комикси като Death Note, Attack on Titan, Naruto, One -Пучица човек и едно парче. Това не е сайт за торент, но е пригоден за засищане на феновете на комиксите на манга.

   Потребителското изживяване привлича много внимание от разработчика на Mangago.Аз, което можем да разберем от без реклами, чисти и лесни за навигиране през интерфейса на Мангаго. аз. Съдържанието, което е налично тук, е категоризирано въз основа на Yaoi, Doujinshi, Shounen AI, Yuri, Shoujo, Fantasy, Romance и училищния живот. Диверсификацията на категориите носи потребителите много удобство, за да разберат харесваното съдържание.

   Мианонамаус

   Мианонамаус

   • Връзка: Myanonamouse.нета
   • Основана година: 2009
   • Тип торент: частен
   • Незабавно изтегляне: Да
   • ADS Intrusion: Не
   • Ежедневни посетители: 4000
   • Местоположение на посетителите: САЩ (56.7%), Дания (11.4%), Индия (3.3%)
   • Глобален сайт ранг: 97 000

   Myanonamouse, създаден през 2008 г. Той е домакин на огромно разнообразие от торенти за изтегляне на всички скорошни издадени (аудио) електронни книги и комикси и е най -добрите сайтове за торент за комикс за много американски потребители. Не идва с добре организирана библиотека с торент, така че бъдете готови да отделите малко време, за да намерите целевите торенти. Ние обаче не бива да обвиняваме това, тъй като осигурява повече торенти от подобни торентни сайтове.

   Тъй. За щастие, това не е голям проблем, защото Mangagome е доста лесен за влизане и той провежда открити интервюта всяка сряда и събота. Много приятелската и активна общност е друга лъскава характеристика на Myanonamouse. Тук можете да разговаряте за вашите предпочитани комикси, електронни книги и други с много фенове на комиксите.

   Ettv

   Ettv

   • Връзка: ETTVCentral.com (Актуализирано: тя се е изключила поради липсата на средства)
   • Основана година: 2017
   • Тип торент: Публично
   • Незабавно изтегляне: Да
   • ADS Intrusion: Не
   • Ежедневни посетители: 3000
   • Местоположение на посетителите: Холандия (30.6%), Обединеното кралство (14.1%), Индия (8.3%)
   • Глобален сайт ранг: 95 000

   Ако сте почитател на Marvel или DC, тогава ETTV може да е първият ви избор да получите комични торенти. Заключението ми изненада, защото ETTV отдавна се счита за надежден сайт за торент за телевизионни предавания? Е, количеството семена е сравнително ниско в сравнение с RARBD, TORLOCK и дори много не-телевизионни шоута, определени торенти.

   Курираната колекция от комични торенти привлича много ентусиасти на комикси от Холандия и Съединените щати. Много висши членове на Worldwidetorrent (веднъж беше най -големият сайт за комичен торент вече е затворен) наскоро се премести в ETTV. Можете да маркирате полетата с опции на книгите, за да намерите всички най-нови актуализирани или популярни комични торенти, като Star Wars, X-Men, Wonder Woman-агент на мира и Господарите на Мизерията. Можете също да търсите комикса по заглавие и след това да сортирате резултатите чрез коментари, дата на качване и поредици/пиявици. Без съмнение, ETTV ще бъде номер едно за феновете на комиксите скоро или по -късно.

   Спорт-видео

   Спорт-видео

   • Връзка: Sport-Video.org.ua
   • Основана година: 2011
   • Тип торент: Публично
   • Незабавно изтегляне: Да
   • ADS Intrusion: Да
   • Ежедневни посетители: 4000
   • Местоположение на посетителите: Филипини (18.9%), Канада (10.6%), Израел (2.8%)
   • Глобален сайт ранг: 127 795

   Това може да е малко смело, но бих се осмелил да кажа, че спортно-видео е най-добрите торентни сайтове за спорт. Трудно е да се намери друг обществен торент сайт като Sport-Video, който включва толкова голямо разнообразие от спортни жанрове, американски футбол, баскетбол, бейзбол, футбол, хокей, ръгби, AFL, MMA, автомобилни състезания и други. Като кликнете върху опцията за график на началната страница, можете да намерите игрите, които ще бъдат поставени на сайта. Освен очевидното, това е и чудесна платформа да поддържате връзка с общност от фенове на спорта като вас.

   Много хора не харесват интерфейса на спортно-видео, така и аз. Това не ви позволява да търсите, като влезете в името на конкретния конкурс или любимия екип, вместо това трябва да преминете през дългия списък с миниатюри, за да намерите правилното искане съдържание.

   Mmatorrent

   Mmatorrents

   • Връзка: MMA-Torrents.com
   • Основана година: 2008
   • Тип торент: частен
   • Незабавно изтегляне: Да
   • ADS Intrusion: Не
   • Ежедневни посетители: 2000
   • Местоположение на посетителите: САЩ (41.9%), Тайван (37.4%)
   • Глобален сайт ранг: 78 000

   Ако искате да гледате битки, Mmatorrents със сигурност е мястото, което трябва да бъде. Фокусиран върху съдържанието на ММА, този частен тракер има близо 30 000 подходящи торента, покриващи стари и нови UFC битки, инструктивни видеоклипове, джудо, карате, кикбокс и други.

   Важно е да се отбележи, че трябва да запазите високо и солидно съотношение на изтегляне, за да избегнете избягването на акаунта си или деактивиран. Това е съвсем разбираемо, тъй като MMA е проследяване на базата на съотношение.

   T3nnis TV

   T3nnis TV

   • Връзка: T3nnis.Телевизия
   • Основана година: 2002
   • Тип торент: частен
   • Незабавно изтегляне: Да
   • ADS Intrusion: Не
   • Ежедневни посетители: 1000
   • Местоположение на посетителите: САЩ (58.6%)
   • Глобален сайт ранг: 321 000

   T2nnis си струва да опитате, ако търсите уебсайт на торент, посветен на тениса. Той има често срещания проблем на повечето спортно ориентирани сайт за торенти-интерфейсът е изключително неприятен за потребителите, особено за тези мобилни потребители, базирани на мобилни устройства. Но, не се заблуждавайте от външния вид, в T3nnis TV ще намерите хиляди висококачествени тенис торенти, вариращи от ATP и WTA до двойки и международна конкуренция.

   Още по-добре, T2NNIS има торенти за тенис подходящи книги и общност с плътно сплотяване, посветена на тениса. Така че, това също е добро място за тези, които биха искали да учат тенис. T2NNIS също е частен проследяване на базата на съотношение. Не можете да се регистрирате за този уебсайт, без да бъдете поканени. И трябва да се уверите, че сте „засяли“ толкова, колкото сте изтеглили.

   Често задавани въпроси за торент сайтове

   1. Какво е торент файл?

   Торентите са метод за разпространение на файлове по интернет. Те работят през протокола BitTorrent, за да улеснят това, което се нарича Peer-to-Peer (P2P) споделяне.

   В първите години се подхожда към трансфера на данни по архитектурата на клиент-сървър. Сървърът означава компютъра, който е присвоен като сървър, който съдържа файла, а клиентът се отнася до един или много други компютри, които получават прехвърлянето на файла от сървъра.

   Северна клиентска мрежа

   Голям недостатък на протокола CSM е скоростта на изтегляне се влияе от честотната лента на сървъра и броя на приемниците на данни. Когато твърде много потребители изтеглят популярен файл, скоростта може да бъде изключително бавна. Трето, протоколът CSM е централизиран. Файлът вече не съществува или е наличен за изтегляне, след като сървърът е хванат.

   За да реши този проблем, Брам Коен пусна протокола BitTorrent през 2001 г. Този нов режим е известен още като P2P (партньор на Peer), в него всеки клиент също е сървър. Казано по -ясно, данните вече не се предоставят от един потребител или един централен сървър, но се предлагат от всички приемници. Повече хора изтеглят, след това по -бързо скоростта на изтегляне.

   2. Какво работи торент файл?

   Bittorrent протоколът се нуждае от споделящия данни, за да генерира файл с разширението на .торент, който да държи информацията за метаданните и проследяващите. И информацията за проследяващите е много важна, тъй като е това, на което разчитаме, за да намерим информацията за контакт на други връстници. След като отворите торентния файл с торент клиент, той започва да свързва Tracker Server и да го информира, че ще изтеглите файл.

   След това сървърът за проследяване ще запише вашия IP адрес и ще изпрати обратно IP информация на други семена и връстници в рояка. Peer може да функционира и като семе, след като семето успешно е споделило файла на връстник. По този начин много връстници могат да групират и изтеглят файла заедно. Повече семена отнасят по -висока скорост. Някои терминологии трябва да знаете:

   Сеялка: Потребителят, който създава торент дескриптор файл и го актуализира до сайтове за торент индекс за споделяне.

   Връстник: Този, който изтегля торент дескриптора.

   Peer to Peer Network

   Файл на дескриптор на торент: Известен е още като файл с hashmap, който съдържа метаданните информация на файла за изтегляне, размера на файла след разделяне и списъците на проследяващите и т.н.

   Проследяващи: Той казва на Torrent клиента кой друг изтегля или има файла.

   Рояк: Всички хора (връстници и сеялки), които споделят определен торент.

   3. За какво се използва торент сайтът?

   Торент сайтовете ви предлагат много торентни файлове. Както споменах по -рано, колкото повече гледатели, толкова по -бърза е скоростта на изтегляне. Достоен сайт за торент ви дава достъп до множество торентни файлове с голямо количество сеялки.

   На сайт за торент просто трябва да въведете името на целевото съдържание и след това всички да намерите много различни опции в резултата от търсенето. Всяка опция се предлага с името, размера на файла, формата на контейнера на файловете, броя на сеялки и пиявици и друга информация.

   Изтегляте желания на вашия локален диск и след това отваряте торентния файл с торент клиент. Можете също така директно да отворите торентния файл, без да се налага да изтегляте съдържанието, след като изберете торент файл с магнитна връзка.

   4. Какви са недостатъците на сайта на торент?

   Нито един торент сайт не може да гарантира, че всички семена, които търсите, са налични. И качеството на дадените семена е трудно да се каже. От една страна, липсата на достъп, за да се провери дали семената са безопасни или законни, могат да поставят вашия компютър под атаката на злонамерен софтуер и вирус.

   За да даде пример, Kryptocibule е прословут зловреден софтуер, който би представлявал сериозна заплаха за притежателите на криптовалути. Той се разпространява главно чрез торент файлове. От друга страна, скоростта на изтегляне ще намалее, за да бъде 0kb/s, ако няма други хора, които участват или издателят на съдържанието е офлайн.

   Най -лошото е, че изтеглянето на файловете с Torrent може да изложи вашата поверителност. Tracker ще споделя вашия IP адрес с всеки компютър, свързан с мрежата. По този начин вашата информация за IP е видима за всички хора, които засяват и пияви. Тук ще изброя пример, за да ви покажа защо, че подкрепяте вашия IP е опасно.

   Просто отварям торент за изтегляне на проследяващ, въведете IP адрес в лентата за търсене и щракнете върху Намерете IP. Името, размерът и датата на файла за изтегляне са всички дисплеи. Забележка: За проблеми с поверителността IP адресът, който току -що въвеждам, е публично.

   Проследете вашия IP адрес

   5. Има ли някои спам торент сайтове, които да избегнете?

   Списъкът с най -добрите торентни сайтове, които все още работят, са навсякъде в интернет, но след като направите малко проучване, ще забележите, че някои от тях са обикновени глупости с безброй проблеми, злонамерен софтуер, фалшиво съдържание, бавна скорост на изтегляне и от време на време заседнал, просто назовете няколко. За да ви спасим от тези отвратителни проблеми, не използвайте торент сайтове като EZTV и TorrentFunk.

   EZTV

   EZTV беше платформата за споделяне на телевизии Behemoth TV. За съжаление, това не е повече добър вариант след враждебното поглъщане през 2015 г. Може да не успеете да намерите торентните файлове за най -модерните телевизионни предавания. Не бих считал EZTV да е направил отговор на молбата ми за търсене, ако не видя изскачащите реклами.

   Torrentfunk

   Torrentfunk е заседнал с филми за възрастни. Торентните файлове, показани на началната страница, са главно азиатски филми за възрастни. Следователно, 100% не се препоръчва по отношение на безопасността на децата. Приличната библиотека отсъства от TorrentFunk, особено когато сравнявате с TPB, KAT и ZOOQLE.

   6. Защо торент сайтове не работят?

   По -долу сайтът за торент няма да се зарежда или работи правилно:

   • Вашият браузър на Chrome няма да отвори връзки, започвайки от HTTP.
   • Целевият сайт за торент е блокиран във вашата страна.
   • Някои блокера на рекламите ще спрат зареждането на торентни сайтове. Това са много често срещани проблеми, които често се случват, когато изтегляте филми от сайт за торент, и точно затова ви препоръчвам да изтеглите видео от YouTube и други онлайн сайтове.

   7. Как да деблокирам торент сайтове от моето местоположение?

   За да отключите блокирането на ISP (доставчици на интернет услуги), има няколко решения:

   • Отидете на съответния сайт за огледало/прокси. Поставих информацията за огледалото/проксито за всеки от предложените сайтове за торент и в момента те работят.
   • Променете сървъра на DNS (име на име на домейн). Просто казано, можете да конвертирате DNS сървъра в обществен, за да заобиколите блока на ниво DNS.
   • Използвайте VPN, за да маскирате истинския си IP адрес. Нека приемем, че избраният сайт за торент е забранен в единични държави, но все още работи в Япония, след което преминавайте към японски адрес чрез VPN може да деблокира лимита.

   8. Защо торентът ми все още е на проверка?

   Два основни въпроса водят до този проблем:

   Наличните торенти не са гениални. Няколко от наличните сеялки и твърде големи съотношението на пиявиците към семената често са виновниците.

   Проблем със системата или софтуера, например, клиент на торент от остаряла дата, катастрофирана система и грешен HDD (твърд дисков диск). Можете да рестартирате компютъра , Актуализирайте клиента на Torrent и да проверите наличието на вашия HDD и да преосмислите процеса.

   9. Къде да изтеглите 4k филм торент?

   Zooqle има богат ресурс от 4K филмови торенти. Въпреки населението на 4K съдържание на разнообразието от онлайн сайтове и истинското качество на картината, предлагано от тези ултра високо съдържание на разделителна способност, получават все по-благоприятни от много хора, 4K все още не е норма за Torrent сайтове. Най -добрият ви залог за изтегляне на 4K филми е използването на добър 4K изтеглящ филм като Videoproc Converter.

   За автора

   Cecilia Hwung е маркетинг мениджър на софтуера Digiarty и главният редактор на екипа на Videoproc. Тя преследва общ напредък с екипа си и очаква да споделя творческо съдържание и полезна информация с читателите. Тя има силен интерес към копирайтинг и богат опит в редактирането на съвети.

   Начало> Ресурс> Най -добри сайтове за торент

   Videoproc е основен клон на софтуера Digiarty, който е водеща мултимедийна софтуерна компания, основана през 2006 г. Той се стреми да предостави по-лесно хардуерно ускорено решения за редактиране и преобразуване на видео аудио. Инсталираната основа на продукта Videoproc е достигнала 4.6 милиона единици от 180 държави от излизането му преди 5 години.